ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ - ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - "Γνώθι σ' αυτόν" Ερμητικά κείμενα:

               ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥΕρμητικά κείμενα:
Τα άλογα, (όσα δηλαδή δεν έχουν τον Λόγο του Θεού),  η επιθυμία και το πάθος, αυτά μεν είναι αθάνατα, αλλά αθάνατες ενέργειες θνητών σωμάτων. Για αυτό και βρίσκονται μακριά πολύ από το θεϊκό μέρος της ψυχής. 
Σημ: ενέργειες, είναι οι πληροφορίες-δεδομένα που υπάρχουν στο περιβάλλον γύρω μας, διότι, κάθε τι που ενεργεί, παράγει συχνότητες-ενέργειες-πληροφορίες, στις οποίες δέκτης τους είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος, που σωματοποιεί αυτές τις ενέργειες, όπως για παράδειγμα ένα σύννεφο παράγει τα ανάλογα συναισθήματα), και τις κάνει αισθήσεις, συναισθήματα, πάθη, επιθυμίες, και το υλικό σώμα μαζί με τον θνητό εγκέφαλο που διαθέτει, "διαβάζει" οτιδήποτε έχει σχέση με αυτόν τον υλικό κόσμο, και αυτό είναι το πνεύμα του θνητού κόσμου μας,  ενώ η ψυχή διαθέτει τον δικό της Νου, και στον δικό μας κόσμο φέρει στα πάντα την Αρμονία των αντιθέτων, όπως για παράδειγμα η αγάπη..

Εδώ ξεκαθαρίζεται πλέον ότι τα συναισθήματα και όλα τα υπόλοιπα  αρνητικά-θετικά σε αντίθεση μαζί τους μέσα από τα άκρα,  είναι θνητά, και ανήκουν στο θνητό ανθρώπινο σώμα (δερμάτινος χιτώνας)..!

Τι είναι τα συναισθήματα; Γιατί είναι η αιτία κακών προδιαθέσεων αλλά και καλών; Είναι ένα μίγμα του καλού και του κακού, της χαράς και της λύπης, και με τον ίδιο τρόπο σκέψης, εμπεριέχουν όλα τα αντίθετα αλλά δεν ζουν σε αρμονία. Ότι ζει σε αρμονία όμως είναι και όμορφο, αλλά για να υπάρξει το όμορφο πρέπει να επιβάλλονται τα όμορφα συναισθήματα επί των αντιθέτων του. Κάτι που δεν συμβαίνει στον δικό μας κόσμο, και αυτό σημαίνει πως τα συναισθήματα ανήκουν στις χημικές διεργασίες του υλικού μας σώματος, και όχι στην ψυχή που επηρεάζεται πολύ εύκολα από τα προηγούμενα.

....
Ερμής:
Οσα λοιπον δημιουργουνται απο τη φθορα ειναι και ψευδη, αφου αλλοτε ειναι ετσι και αλλοτε αλλιως.
Εφοσον βεβαια, ορθως θεωρουμε τον ανθρωπο ομοιωμα του ιδεατου ανθρωπου, ειναι δρομος σεβαστος και ομαλος, αλλα δυσκολος για να τον περπατησει η ψυχη οταν βρισκεται μεσα στο σωμα.
Η ψυχη ειναι αεικινητη επειδη παντα η ιδια κινειται και δινει κινηση και στα αλλα.
Οι μορφες των ψυχων ειναι η θεικη, η ανθρωπινη και η αλογη.
Όταν απαλλαγει απο τα θνητα εμβια οντα, αποχωρισμενη απο τα αλογα μερη της, βγαινοντας στο θεικο της σωμα, ως αεικινητη κινειται μεσα σε αυτο και συμπεριφερεται στο συμπαν.
Τα αλογα, η επιθυμια και το παθος, αυτα μεν ειναι αθανατα, αλλά αθανατες ενεργειες θνητων σωματων. Για αυτο και βρισκονται μακρια πολυ απο το θεικο μερος της ψυχης.
Το θεικο μερος της ψυχης το οποιο βρισκεται μεσα στο θεικο της σωμα ενω, οταν αυτο το θεικο μερος μπει μεσα στο θνητο σωμα τοτε ερχονται και εκεινα και με την παρουσια τους γινεται η ψυχη ανθρωπινη. 

,,,,
Έρχονται δηλαδή οι ενέργειες της επιθυμίας και του πάθους τα λεγόμενα συναισθήματα! Και το υλικό μας σώμα τα σωματοποιεί! Σε αντίθεση όταν η ψυχή ζει μέσα σε ένα τέλειο Παραδείσιο σώμα (ψυχή), και δέχεται μόνον τις τέλειες ενέργειες! Δηλαδή αυτό που είπε ο Χριστός. Πως στον Παράδεισο επικρατεί "το ναι ναι και το ου ου".
Εδώ ξεκαθαρίζεται πλέον ότι τα συναισθήματα είναι θνητά και ανήκουν στον θνητό κόσμο.!
Εφόσον λοιπόν ξεκάθαρα τα συναισθήματα, όπως το καλό και κακό, χαρά και λύπη, και όλα που παράγονται από τα πάθη και τις επιθυμίες αποδείξαμε ότι είναι θνητές ενέργειες θνητών σωμάτων, έρχεται στην σκέψη μας το εξής ανατρεπτικό!
Είναι δυνατόν ο Παραδείσιος άνθρωπος να υπέπεσε σε πειρασμό;
Εφόσον μόνον σε θνητά σώματα δεχόμαστε θνητές ενέργειες! Που τις σωματοποιεί το θνητό μας σώμα.
Ο Χριστός είπε στον Παράδεισο επικρατεί το ναι ναι και το ου ου
Αυτό σημαίνει ότι αποκλείεται ο Παραδείσιος Άνθρωπος να υπέπεσε σε επιθυμίες και πάθη.
Άρα κάποιοι μας λένε ψέματα. Η ψυχή όταν έχει το Παραδείσιο σώμα αποκλείεται να είναι θνητή!! Γι'αυτό άλλωστε ζει σε Παραδείσιο σώμα (ψυχή), και σε ανάλογο χώρο-περιβάλλον, και όχι σε ανθρώπινο σάρκινο σώμα και σε υλικό πεδίο ως χώρο.


Κατανοητόν;..πιστεύω ναι ως εδώ.

Άντε να βγάλω από το υποσυνείδητο-αποθήκη πληροφοριών του θνητού εγκεφάλου μας, που συλλέγει όλες τις θνητές πληροφορίες-ενέργειες, συχνότητες-δεδομένα, και όλα όσα μάθαμε και βλέπουμε ως αλήθεια! 
Πραγματικά πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε στο ψέμα και ενδύθηκε με αυτό (την σάρκα)..
Αν λοιπόν αποδείχτηκε πως τα συναισθήματα είναι παράγωγα του θνητού μας σώματος, τότε οι θρησκείες μας λένε ψέματα.
Διότι είναι απαράδεκτο να πιστεύουμε πως ήρθαμε τιμωρούμενοι στην επίγεια ζωή μας, όπως και είναι απαράδεκτο να υπάρχουν αρνητικές αγγελικές οντότητες στην παραδείσια κατάσταση.
Άρα; Άρα επιλέξαμε μόνοι μας να έρθουμε να ζήσουμε σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο.


Έχουμε αποδείξεις γι'αυτό; Στον Ποιμάνδρη διαβάζουμε τα εξής..

Κι ο ανθρωπος, καθως εξουσιαζε τον κοσμο των θνητων και των μη λογικων άλογων δίχως τον Λογο έμβιων οντων, εσκυψε μεσω της Αρμονιας, αφου της διερρηξε το περικαλλυμα και εδειξε στην κατωτερη φυση την ομορφη οψη του θεου.

Σημ: Διάνοιξε διέρρηξε τους κύκλους ο Άνθρωπος που είναι Ομοούσιος με τον Θεό, ο Άνθρωπος! και όχι οι άνθρωποι! και είδε την κατώτερη φύση, και το πνεύμα της φύσης τον ερωτεύτηκε και θέλησε να τον κρατήσει για πάντα κοντά της.
Αλλά γιατί ένας Άνθρωπος Όλον θεός και Ομοούσιος με τον Θεό να έκανε τέτοιο λάθος;
Άρα γεννήθηκε για αυτόν τον σκοπό! Να ζήσει και κατανοήσει το σκότος!! για να το απορροφήσει στο τέλος!!
Και έτσι μπαίνοντας μέσα στους κύκλους διασπάστηκε σε είδωλα!~! σε ψυχές!~ και για να ζήσει και κατανοήσει το σκότος έπρεπε να ενδυθεί το σκότος! και ενδύθηκε την σάρκα του!! και από τότε έπεσε σε λήθη!! και από τότε δεν θυμάται τον αληθινό ιδεατό του εαυτό.


Κι αυτον η Φυση μολις τον ειδε να κρυβει μεσα του ατελειωτη ομορφια κι ολη την ενεργεια των διοικητων και τη μορφη του θεου, χαμογελασε απο ερωτα, μολις αντικρυσε στο νερο το ειδωλο,της ωραιοτατης οψης του ανθρωπου και τη σκια του πανω στη γη.
Κι αυτος, μολις αντικρυσε στο νερο τη μορφη, που ηταν ομοια μ'αυτον, να βρισκεται μεσα στη Φυση, την αγαπησε και επέλεξε να κατοικησει εκει.


(Σημ. επέλεξε δηλαδή ο άνθρωπος, να γευτεί το κατώτερο, την διπολική δημιουργία. Το φθαρτό, το θνητό.
Αμεσως η επιλογή του εγινε πραξη και κατοικησε τη χωρις λογικη μορφη.
(Το ότι έγινε η επιλογή του πράξη, δείχνει τη δύναμη του ανθρώπου να εφαρμόζει την ελεύθερη βούληση του).Αν λοιπόν επιλέξαμε να ζήσουμε στον τρισδιάστατο κόσμο (υλικό πεδίο), αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να ενδυθεί-ενσαρκωθεί η θεϊκή ψυχή μας ένα σώμα κατάλληλο  "δέκτη" ώστε να κατανοήσουμε την λειτουργία του μέσα από ένα θνητό σώμα, όπως θνητός είναι και ο κόσμος αυτός, με μόνο πρόβλημα, όταν ενσαρκώνεται η θεϊκή ψυχή, τότε γίνεται ανθρώπινη της Γης, διότι πέφτει σε λήθη.

Πως λοιπόν άλλαξε και μεταμορφώθηκε ο Παραδείσιος Άνθρωπος;
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ..
Η δε Φυση ολοκληρη πηρε στην αγκαλια της τον αγαπημενο της κι ενωθηκαν αφου ηταν ερωτευμενοι.
Και γι αυτο το λογο ο ανθρωπος εν αντιθεσει με ολα τα ζωα της γης - εχει διπλη φυση, δηλαδη ειναι θνητος οσον αφορα το σωμα, και αθανατος δε οσον αφορα την ουσια του.
Διοτι, αν και αθανατος κι εξουσιαζει τα παντα, εντουτοις υποφερει απ όλα τα θνητα, καθως υποκειται στην Ειμαρμενη.

Αν και ηταν, λοιπον, ανωτερος απ την Αρμονια των κυκλων, εγινε δουλος της και ενώ δεν ειχε φυλο, (Σημ. εδώ ομολογειται ότι οι ανθρωποι στον Παραδεισο δεν ειχαν σεξουαλικα, γενετικα χαρακτηριστικα) αφου προερχοταν από πατερα διχως φυλο,και ενώ ηταν αυπνος,αφου προερχονταν από πατερα αυπνο εγινε ομηρος τους.

Και ο Ποιμανδρης ειπε: «Αυτό είναι το αποκρυφο μυστηριο μεχρι αυτή τη μερα. Η Φυση, λοιπον, καθως ενωθηκε με τον ανθρωπο, γεννησε ένα θαυμα περισσοτερο απ’όλα αξιοθαυμαστο.


Εχοντας δηλαδη αυτος την φυση των Επτα της Αρμονιας, η φύση δεν περιμενε, αλλα αμεσως γεννησε επτα ανθρωπους, αναλογους με τις φυσεις των επτα διοικητων (κύκλων), που αποτελουνται από φωτια και πνευμα.

Σημ, Ανάλυση:
Εχοντας δηλαδή, αυτός (ο θεϊκός άνθρωπος) την φύση των Επτά διοικητών της Αρμονίας, ώστε να εξουσιάζει τους επτά κύκλους από πυρ και πνεύμα, το πνεύμα της φύσης δημιούργησε επτά δικούς της ανθρώπους από φωτιά και πνεύμα!!
Αφού διέρρηξε τους κύκλους ο Άνθρωπος και μπήκε μέσα, αμέσως από φως και ζωή που ήταν ο Άνθρωπος, έγινε Νους και ψυχή,  με τις δικές του τέλειες ενέργειες των τέλειων ενεργειών των δυνάμεων της Αρμονίας, και όχι με τις διπολικές της θνητής φύσεως.
Η ψυχή εξουσιάζει το θνητό πυρ και πνεύμα της φύσης, μέσω της Αρμονίας που επιφέρουν οι τέλειες ενέργειες που έχει και ο Νους της ψυχής και η ίδια η ψυχή.
Άρα απέκτησε την φύση των επτά κύκλων της "Αρμονίας", 
διότι, η ψυχή έχει τις τέλειες ενέργειες, και γι'αυτό εξουσιάζει μέσω της Αρμονίας την θνητή φύση. 
Όταν όμως ενδύεται την σάρκα όλα αλλάζουν!

Σημ: Ο άνθρωπος της Γης όμως έχει διπλή φύση, διότι έχει τις τέλειες ενέργειες στην ψυχή και στον Νου της ψυχής, και τις ατελείς στην σάρκα και στο πνεύμα της λογικής του.
Και όποιος εξουσιάζει τον άνθρωπο αυτό τον οδηγεί.
.................

"η φύση δεν περιμενε, αλλα αμεσως γεννησε επτα ανθρωπους, αναλογους με τις φυσεις των επτα διοικητων, που αποτελουνται από φωτια και πνευμα."


Σημ:
Η μεν ψυχή-Νους έχει τις τέλειες δικές της ενέργειες, και δεν επηρεάζεται από την θνητή διπολική φύση σε κανέναν από τους επτά κύκλους, διότι έχει την Αρμονία των τέλειων ενεργειών. 

Έτσι, η φύση, (πνεύμα της φύσης), γέννησε επτά δικούς της ανθρώπους, έναν για κάθε κύκλο, επιρρεπείς στον δικό της κόσμο και πραγματικότητα, δηλαδή στο δικό της πυρ που έγινε φωτιά πάνω στην ύλη, για να δημιουργήσει τον άνθρωπο της από χώμα και νερό μαζί με το δικό της πνεύμα.

Και όταν ενσαρκώνεται η ψυχή την σάρκα και το πνεύμα της διπολικής θνητής φύσης, φέρουν την λήθη στην ψυχή-Νου, και γίνεται ο άνθρωπος της Γης.
..............

Έτσι μέσω της ανθρώπινης θνητής σάρκας που ενσαρκώνεται η κάθε ψυχή, "διαβάζει" η σάρκα τους φυσικούς νόμους του κύκλου στον οποίο ενσαρκώθηκε, και συγκεκριμένα στον δικό μας τρισδιάστατο κύκλο της ύλης, η σάρκα ζει και αντιλαμβάνεται την ζωή, την πραγματικότητα, μέσω των πέντε αισθήσεων, την "αφή", "όσφρηση", "ακοή", "γεύση", "όραση", και εδώ ισχύει και αυτό που είπε ο Χριστός, πως όλα τα βλέπουμε στρεβλωμένα, "τείχος βλέπουμε αλλά τείχος δεν είναι",
Από την άλλη, πνεύμα είναι όλες οι πληροφορίες τα δεδομένα οι ενέργειες οι συχνότητες, που υπάρχουν στο περιβάλλον της Γης στο οποίο ζούμε, και γενικότερα στον κύκλο στον οποίο βρισκόμαστε.
Και ο θνητός άνθρωπος της Γης με τον εγκέφαλο της σάρκας του, που αποτελείται από τα δύο αντίθετα του πνεύματος της φύσης,
και σε σύγκρουση μεταξύ τους, (δράση-αντίδραση), του δημιουργούνται και σωματοποιεί τα συναισθήματα, τα πάθη, τις επιθυμίες, το εγώ!! αυτός ο εγωισμός των ανθρώπων της αντίθεσης των άκρων μέσα τους, στα οποία άκρα έγιναν οι άνθρωποι ένα μαζί τους, καλό η κακό, δεν έχει σημασία, διότι πάντα υπάρχει η αέναη διαμάχη μεταξύ τους, στο να επιβάλλει το ένα άκρο την εξουσία του στο άλλο άκρο.


Μόνον όταν η ψυχή εξουσιάζει την σάρκα και το πνεύμα της σάρκας, θα επιφέρει την Αρμονία των αντιθέτων και την άνοδο στους κύκλους.

Ο άνθρωπος ψυχή-Νους για να ανέβει τους κύκλους, δηλαδή οι ψυχές που είναι ενσαρκώμενες με το ανάλογο σώμα της θνητής φύσης, μαζί με το δυαδικό πνεύμα της φύσης, πρέπει μέσω της Αρμονίας της ψυχής, να εξουσιάσουν τον κάθε κύκλο και όλους τους κύκλους, ώστε να ανέλθουν και ξαναγυρίσουν πίσω στον όγδοο ουρανό που βρίσκεται έξω από το θνητό σύμπαν των επτά κύκλων-σφαιρών.

 Και αφού καθαριστούν οι ψυχές ανεβαίνοντας τους κύκλους, στον έβδομο κύκλο πρέπει να αποβάλλουν οι ψυχές  οτιδήποτε έχει σχέση με την θνητή διπολική δημιουργία, ακόμη και την Αρμονία, και πλέον εξαγνισμένες από το διπολικό πεδίο,(πυρ-πνεύμα), θα ενωθούν με την αρχική τους ουσία, έξω από τους κύκλους, στον όγδοο ουρανό, και θα ξαναγίνουν οι ψυχές Φως και Ζωή..ώς Όλον ενωμένες, διότι στα Φωτεινά Πεδία, εγώ είμαι εσύ, κι εσύ εγώ, ως Ένα!
..........
ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ

Η γεννηση, λοιπον, αυτων των επτα θνητών ανθρώπων ένας σε κάθε κύκλο, πραγματοποιηθηκε με τον ακολουθο τροπο: η γη αποτελεσε το θηλυκο μερος και το νερο το γονιμοποιητικο, ενώ απ’τη φωτια προηλθε η ωριμανση. Η Φυση δε πηρε απ’τον αιθερα το πνευμα και γεννησε τα σωματα αναλογα με το προτυπο του ανθρωπου.

Σημ: αχ αυτός ο Αιθέρας, μια είναι οι τέλειες ενέργειες και μια είναι το θνητό διπολικό Πνεύμα...
Το πνεύμα της φύσης που βρίσκεται πάνω στα ουράνια υλικά σώματα πλανήτες, ένωσε με την φωτιά που πήρε από το διπολικό πυρ τα υπόλοιπα δικά της στοιχεία, την γη και τα νερά, και γέννησε τον άνθρωπο της Γης, και του έδωσε ως λογική το δικό της πνεύμα που πήρε από το Πνεύμα-Αιθέρα που βρίσκεται πανταχού παρόν και τα πάντα πληρών μέσα στους κύκλους δηλαδή το καθαρό της φύσης δημιούργημα τον Αιθέρα όπου φέρει την Αρμονία στους κύκλους!
.............

Ο Ανθρωπος παλι από ζωη και φως μετατραπηκε σε ψυχη και νου από μεν ζωη σε ψυχη, από δε φως σε νου,και παρεμεινε ετσι ολος ο αισθητος κοσμος μεχρι το τελος αυτης της περιοδου και την αρχη των γενεων.

Σημ: ενώ ο Ουσιωδώς Άνθρωπος ο Ιδεατός Άνθρωπος, μπαίνοντας μέσα στους κύκλους έγινε από Ζωή που ήταν ψυχή, και από Φως που ήταν Νους!~

Και έτσι όταν ενδύεται η ψυχή μαζί με τον Νου την σάρκα έρχεται και το πνεύμα της φύσης με την δική της λογική και γίνεται η ψυχή άνθρωπος της Γης.ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;
Ξεκάθαρα μας αναλύει πως μεταμορφώθηκε ο Παραδείσιος Άνθρωπος σε άντρα και γυναίκα ως θνητό ον, όπου από Φως και Ζωή που ήταν έξω από αυτή την θνητή δημιουργία, έγινε ψυχή και Νους, που ενσαρκώνεται τον άνθρωπο δημιούργημα της θνητής φύσης και του θνητού πνεύματος της φύσης, και γίνεται θνητός.

Διπλή φύση ο Άνθρωπος λοιπόν.ΕΔΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Ακουσε, λοιπον, αυτά που λαχταρας ν’ακουσεις.
Όταν εφτασε το πληρωμα της περιοδου, ο συνδεσμος ολων αυτων διαλυθηκε με τη βουληση του Θεου, διοτι όλα τα ζωα που ηταν αρσενικοθυληκα διασπαστηκαν μαζι με τον ανθρωπο και στο ένα μερος τους μετατραπηκαν σε αρσενικα και στο άλλο τους σε θηλυκα. Ο δε Θεος αμεσως ειπε με λογο αγιο: Όλα τα κτισματα και τα δημιουργηματα ν’αυξανεστε σε μεγεθος και να πληθυνεστε κι ο λογικος ανθρωπος ν’αναγνωρισει τον εαυτο του σαν αθανατο και τον ερωτα σαν υπευθυνο για το θανατο και όλα τα οντα.
Όταν το ειπε αυτό, η Προνοια με την Ειμαρμενη και την Αρμονια πραγματοποιησαν τις προσμιξεις κι αρχισαν τις γεννησεις. Πληθυνθηκαν, λοιπον, τα παντα ως προς το γενος τους κι αυτος, που αναγνωρισε τον εαυτο του, εφτασε στο ξεχωριστο αγαθο, ενώ εκεινος, που αγαπησε το σωμα του προερχομενο απ’την πλανη του ερωτα, αυτος μενει πλανωμενος στο σκοταδι κι υποφερει με τις αισθησεις του τα παθη του «θανατου».

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ
ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!morfeas sky

Διαβάστε κι εδώ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - Ερμητικά κείμενα

http://oneirosky.blogspot.gr/2015/11/blog-post_8.html

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
http://oneirosky.blogspot.gr/2015/11/blog-post_7.html

ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

http://oneirosky.blogspot.gr/2015/02/blog-post_65.html


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ


ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ - Ο ΑΙΘΕΡΑΣ
http://oneirosky.blogspot.gr/2015/10/blog-post_46.htmlΣχόλια