ΤΙ ΕΙΝΑΙ H ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
H ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Η ενέργεια της αγάπης ή της Αρμονίας, ή όπως αλλιώς ονομάζεται, είναι όπως και η πληροφορία η οποία διαχέεται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του πλανήτη με δέκτη τον εγκέφαλο των ανθρώπων.

Η μεν αγνή αγάπη διαχέεται από τον λόγο την θεϊκής ανθρώπινης ψυχής, και δέκτης είναι η νοητική ουσία της ανθρώπινης ψυχής.
Από την άλλη η δε πληροφορία διαχέεται από την ατμόσφαιρα του πλανήτη, και δέκτης είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος που βλέπει όλα τα θνητά.Τι το ωραιότερο η ανθρώπινη ψυχή και ο (θνητός) εγκέφαλος να γίνουν ένα μέσα από την αγνή αγάπη.
Ενώνονται οι δύο κόσμοι, το ανώτερο (αγνή αγάπη) με το κατώτερο.(έρωτας από μόνος του, από πάθη επιθυμίες γεμάτα εγωϊσμό).

Αυτό ισχύει σε προσωπικό ατομικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο.

Κάποιες φορές όμως αναγκαζόμαστε να πληγώνουμε ανθρώπους χωρίς να το θέλουμε, διότι αυτή η έλξη είναι επικίνδυνη αν εμπλακεί η θνητή μας φύση.

Η ενέργεια της ψυχής όμως υπάρχει, και πιστεύω ότι είναι ικανή να γίνει κατανοητή από τον ανάλογο δέκτη.
Η ανθρώπινη ψυχή είναι αδερφή ψυχή με όλες τις όμοιες προς αυτή ψυχές.
Όταν εμπλέκεται όμως ο θνητός εγκέφαλος γίνεται κάτι άλλο, που οδηγεί το θνητό μας κομμάτι να αισθάνεται, και όχι να νιώθει όπως η ψυχή, με αποτέλεσμα να δέχεται αυτή την ενέργεια της ψυχής ως πληροφορία αρνητική η θετική εγωϊστικά.
Η ψυχή όμως δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά είναι η Αρμονία η αγνή αγάπη.

....


Tην ενέργεια (πυρ) και τα συναισθήματα-λογική-αισθήσεις (μορφές του πνεύματος) τα παίρνουμε από το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη μας. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πλανήτες που ανήκουν στο ηλιακό μας σύστημα. 
Όλοι οι πλανήτες έχουν ενεργειακό πλέγμα..

Αυτό το ενεργειακό πλέγμα διοχετεύει στον δικό μας πλανήτη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται η θνητή μας υπόσταση που είναι από πυρ και πνεύμα. 

Πυρ και πνεύμα είναι όλες οι διττές διπολικές πληροφορίες, και δέκτης ο εγκέφαλος μας.

Ταυτόχρονα ο άνθρωπος επειδή έχει διπλή φύση έχει και την νοητική ουσία της ψυχής του, η οποία συνδέεται με τον Λόγο το Θεό όπως τον ονομάζουμε αλλιώς.

Πιστεύω να έγινε κατανοητός ο λόγος.

morfeas sky

Σχόλια