Ποιος είμαι; είμαι μόνο ένα σώμα; ή κάτι παραπάνω;




Απευθύνομαι σε Ανθρώπους, όχι στα ζώα του Δαρβίνου. Και σε όσους νομίζουν ότι μετά τον θάνατο η μνήμη της ψυχής επανέρχεται ας κατανοήσουν πρώτα τι έχουν να αντιμετωπίσουν μετά τον θάνατο....το Αστρικό σώμα, το οποίο πάντα ενσαρκώνεται από Ανάγκη!

Η ΨΥΧΗ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΌ ΑΝΑΓΚΗ.

Γι'αυτό όποιος δεν αποκτήσει το Νου της ψυχής (Ανάμνηση ψυχής) δεν υπάρχει διαφυγή από την φυλακή αυτού του κόσμου. 

Δίνεται βέβαια και η ευκαιρία να τους δοθεί ο Νους την ύστατη στιγμή του θανάτου, αλλά αυτό συμβαίνει μόνον στους αγαθούς ανθρώπους (στις αγαθές ψυχές) οι οποίοι είναι ελάχιστοι πάνω στην Γη.


Όλοι οι άνθρωποι που έχουν τον Αγαθό Νου θα έρθει η στιγμή που θα αναρωτηθούν να μάθουν ποιοι είναι, το γνώθι σ 'αυτόν.
Ο Σωκράτης έλεγε όταν τον ρωτούσαν:
και να σου απαντήσω, αν δεν θα το κατανοήσεις εσύ πρώτα, δεν θα σου γίνει αντιληπτό ως εμπειρία, ώστε να το βιώσεις μέσα σου άρα και να το πιστέψεις.

Γι'αυτό και έλεγε το γνωστό σε όλους:

"ένα ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα".

Διότι ήξερε ότι δεν μπορεί ένας αμύητος να κατανοήσει τα μυημένα.

Δεν μπορεί ένας μαθητής σχολείου να κατανοήσει το πανεπιστήμιο. Και το "γνώθι σ' αυτόν" χρειάζεται πρώτα την καθαρή αγαθή σκέψη, και η αγαθή σκέψη φέρει την εμπιστοσύνη στην αγαθή φωνή που ακούμε μέσα μας να μας προτρέπει, να μας δίνει συμβουλές σιωπηλά,  και σιγά σιγά να την αφήσουμε να γίνει οδηγός μας.

Γιατί με ότι ασχολούμαστε στην ζωή μας αυτό ελκύουμε επάνω μας. Άσχετα αν δεν το κατανοούμε στην αρχή. Χρειάζεται απλά ορθή αμετάβλητη πίστη (ψυχής) και υπομονή και θα μας γίνει αντιληπτό αυτό που αναζητάμε.

Χρειάζεται επίσης ανοιχτό μυαλό, οδηγό μας να έχουμε το ένστικτο μας, την διαίσθηση μας, και να μην τα μπερδεύουμε με τον φόβο. Άλλο είναι ο φόβος, και άλλο η αρνητική ενέργεια που νιώθουμε για κάθε σκέψη και επιλογή που θα κάνουμε.

Ο φόβος ανήκει στην θνητή διττή φύση της άλογης αισθητής μεταβαλλόμενης ανθρώπινης σάρκας, και την υποτιθέμενη λογική της, η άλογη φύση του σώματος που οδηγεί την όποια σκέψη, και η καθαρή ενέργεια των αισθήσεων της φωτιάς στην ψυχή η οποία βλέπει τα πάντα με τον δικό της Ανθρώπινο και θεϊκό Νου. Νους και ψυχή.

Από εκεί και πέρα ζούμε σε έναν κόσμο νοητό, όπως και στα όνειρα μας όπου βλέπουμε τα υλικά σώματα μας και τα αισθανόμαστε με τις αισθήσεις όπως και εδώ, αν κι εκεί έχουμε περισσότερες δυνάμεις, αλλά κανείς δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται να ζούμε νοερά την ύλη στα όνειρα, ενώ δεν είναι ύλη.

Οπως και ο χρόνος, κανείς δεν αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να βλέπουμε το φως των αστεριών όπως ήταν για παράδειγμα πριν 100.000 χρόνια, τώρα, εδώ στο παρόν, άρα το φως ταξιδεύει την δική του εικόνα στο μέλλον, και το μέλλον είμαστε εμείς που παρατηρούμε το φως, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και παρελθόν για έναν άλλο παρατηρητή που μας βλέπει από εκείνο το άστρο - ηλιακό σύστημα. Όσο για το παρόν; δεν υπάρχει, αφού κι αυτό κινείται συνεχώς χωρίς να έχει σταθερό σημείο ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Άρα ότι βιώνουμε ανήκει μέσα στην εικόνα - matrix

Λέω, ότι αν συμμετέχουμε σε έναν εικονικό κόσμο ενός υπερνοήμων υπολογιστή, της ένωσης για παράδειγμα των στοιχείων του φωτός με το σκότος, θα προέλθει μία νέα φύση διττή,  και τότε, όλα, τα πάντα, θα είναι η εικόνα του αληθινού νοήματος της Ζωής, που βρίσκεται έξω από την εικόνα της διττής αυτής φύσης, άρα τότε για ποια πραγματική έννοια του χρόνου μιλάμε και για ποια ζωή; και για ποιον θάνατο;
ενδυθήκαμε τον θάνατο μας λέει ο Χριστός.


Όλοι είμαστε εικόνα της ζωής ως ψυχή, και είδωλα της ψυχής ως σώμα, σκέψου τώρα τι είναι η σάρκα και η λογική της. Διαχωρίστηκε η ψυχή (όχι ο Νους) και οι ψυχές διαχωρίστηκαν σε άντρα και γυναίκα, άρα χάσαμε την ολότητα μας, και γίναμε εικόνα της διαχωρισμένης ολότητας του σώματος μέσα από την σάρκα, και όταν ενώνεται σωματικά ο άντρας με την γυναίκα, η ένωση τους αυτή φέρει την ολότητα του Αρρενόθηλυς Αδάμ το μόνο ανθρώπινο λογικό ζώο της Γης που ήταν συμβατό με την Ανθρώπινη ψυχή! την εικόνα της ζωής,
και όχι της ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΜΟΝΑΔΑ. (ΝΟΥΣ)

Και από τότε ο άνθρωπος ζει διασπασμένος από ολότητα φωτός που ήταν, και επειδή η γέννηση φέρει την νοερή μεταβαλλόμενη ζωή έστω και ως είδωλο της εικόνας της ζωής, δημιουργήθηκε ένας καινούριος κόσμος από τους ανθρώπους μέσα στην ανυπαρξία, διότι για να γίνει οτιδήποτε υπαρκτό πρέπει και να υπάρχει πρώτα ένας Νους παρατηρητής.

Και ο Άνθρωπος από Φως έγινε Νους και από Νους έγινε ψυχή, και από ψυχή έγινε ο άνθρωπος στην Γη το ανθρώπινο λογικό ζώο, έγινε θνητός, και κάθε άνθρωπος αλληλεπιδρά με το θνητό είδος του, αλλά και με το θεικό ανθρώπινο γένος του. 

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΓΕΝΗ ανήκουν ολοκληρωτικά στην εικόνα,  και δημιουργούν τον αισθητό κόσμο της Αιωνιότητας των Απλανών και των πλανητών, όπως τον  κόσμο και πραγματικότητα που βιώνουμε και δεν ζούμε τώρα!..είτε σε προσωπικό πεδίο όσα σκεφτόμαστε εμείς, είτε σε οικογενειακό μέσω της αλληλεπίδρασης των δύο τριών τεσσάρων ανθρώπων, και όσοι περισσότεροι άνθρωποι μέσα στην πραγματικότητα μας αυτή, τόσο πιο περίπλοκη η πραγματικότητα που ζούμε, ο παγκόσμιος ανθρώπινος πολιτισμός μέσα από την αλληλεπίδραση όλων των ανθρώπων, της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

Είμαστε νους συνειδητότητες.
Το σώμα είναι ο δέκτης του θνητού εγκεφάλου
Ο εγκέφαλος είναι ο συλλέκτης της πληροφορίας του χώρου, αλλά και του σώματος το οποίο σώμα έχει ανάγκες.
Και ότι έχει ανάγκες είναι το αντίθετο της ζωής άρα θνητό, η ένωση της ζωής με το αντίθετο της ζωής.

Όλη αυτή η αλληλεπίδραση της πληροφορίας μεταξύ μας δημιουργεί τον πολιτισμό των ανθρώπων σε μια ανθρώπινη κοινωνία θνητών ανθρώπων.


Είμαστε συλλέκτες πληροφορίας ενός διττού κόσμου.
Ενδυόμαστε το σώμα του και το ΔΙΤΤΌ του πνεύμα ως λογική, τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ για να βιώσουμε και κατανοήσουμε αυτή την θνητή διττή φύση.

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΌΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

Αυτός είναι ο μοναδικός μας οδηγός προς την επιστροφή στην Αρχέτυπη πηγή μας, Φως και Ζωή,  και μάλλον υποθέτω ότι έχουμε να επιτελέσουμε κάποια αποστολή, να συλλέξουμε πληροφορίες βιώνοντας ταυτόχρονα την σκοτεινή σύνθετη ύλη των πλανητών. Με σκοπό αφού κατανοήσουμε πως λειτουργεί αυτή η κατώτερη σύνθετη διττή φύση της Ύλης να φέρουμε την Αρμονία του Πνεύματος δηλαδή μέσα από έναν πολιτισμό εξέλιξης προς το Φως, και όχι ανάδρομης πορείας όπως συμβαίνει σήμερα βαθιά μέσα στο σκοτάδι της άλογης φύσης του σώματος μας, ώστε να αλλάξει η δομή αυτού του διττού κόσμου και να οδηγείται με ΑΡΜΟΝΙΑ και πρότυπο της το Άναρχο Αμετάβλητο ΑΓΑΘΟ την Αλήθεια της Ζωής..

morfeas sky




Σχόλια

  1. Αφού και για τον όρο αγάπη εχει γίνει παρανόηση ,,... Τι εννοούμε όταν λέμε σε κάποιον σε αγαπω;;;
    Αγάπη ειναι ο αγωγός που ενώνει το καλο κσι το κακό σε φως..... Αγάπη ειναι να μπορούμε να δημιουργήσουμε φως και όχι διττη πραγματικότητα.,.., άρα δεν αγαπάμε κάποιον και τελείωσε ...., απλα "μαζεύουμε " το καλο και το κακό και το μετατρέπουμε σε ΦΩΣ...... Πιστεύουμε στην αγάπη γιατι μονο με την αγάπη μπορούμε να δουμε την αλήθεια...,, δεν εμπιστευόμαστε αλλα πιστεύουμε.... η εμπιστοσύνη περιέχει και την αμφιβολία αλλα και την πίστη.,,,,, η πίστη ειναι καθαρή ...,, χωρις παραμόρφωση...,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +Together.We.Rise.
    Συνήθως οι άνθρωποι δεν έχουν οδηγό τους την ψυχή, οπότε ερωτεύονται και δεν αγαπούν,θέλουν να πάρουν ότι τους έλκει και όχι να δώσουν χωρίς να τους εξουσιάζει η επιθυμία να πάρουν.
    Έτσι δίνουν για να πάρουν να αποκτήσουν αυτό που επιθυμούν, σε αντίθεση με την αγάπη που ενώ επιθυμεί μόνο δίνει αφήνοντας την ελεύθερη επιλογή σε ότι αγαπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι παπαδες εχουν αλλαξει σημασια τους στον κοσμο κ ετσι την πραγματικοτητα τους.φορουν τα μαυρα ρασα κ λενε για να μας θυμιζουν την ματαιοτητα της ζωης.ενω στην πραγματικοτητα φορουν τον μαυρο μανδυα της κολασεως. Επικρητες του φωτος ειναι πια. Αφου κ οι ιδιοι στο ιδιο καζανι βραζουν.. Το κερακι εξω απο την ωραια πυλη λιωνει κ καιγετε πια προσευχη σου λενε; εσυ εισαι που λιωνεις εδω στη κολαση αυτο συμβολιζει γιατι βρισκεσαι εκτος της ωραιας πυλης. Η ωραια πυλη εχει αλλαξει την σημασια της. Δεν ειναι ο οικος του Θεου απλως. Ουτε κατοικη εκει το αγιο πνευμα. Μα ειναι η εισοδος για να περασεις στον κοσμο του Θεου. Ειναι η εξοδος η ιερη! Οι παπαδες σημερα διαβαζουν κ απαγγελουν παπαγαλιες που δεν γνωριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +Aggelo
    O Eρμής Τρισμέγιστος μας αναφέρει στα Ερμητικά κείμενα ότι ο Άνθρωπος θέλησε άρα δεν τιμωρήθηκε από κανέναν,να ζήσει και κατανοήσει τον διττό αισθητό κόσμο των σωμάτων που είναι η ουσία τους από πυρ και πνεύμα, και μόλις εισήλθε στην δημιουργία των επτά κύκλων και μάλιστα στον πιο κατωφερή κύκλο, ερωτεύτηκε την σκιά του (εικόνα του) πάνω στα νερά, και η φύση ερωτεύτηκε την σκιά ενός θεού, και από τότε ζουν ενωμένοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..