ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ MATRIX ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝΣτην εικονική ολογραφική νοητή πραγματικότητα στην οποία ζούμε το επονομαζόμενο matrix όλα ενυπάρχουν μέσα στον ανθρώπινο Νου που γεννά τις ιδέες.
Οι ιδέες είναι η ολογραφική πραγματικότητα των ανθρώπων στον πλανήτη Γη που ονομάζουν ως ζωή κατ'εικόνα.


Όταν λοιπόν μέσα από τις θρησκείες την επιστήμη το πολιτικό κατεστημένο παίρνουν εξουσία από εμάς να μας κατευθύνουν την ζωή μας και αυτό γιατί τους δώσαμε την ΕΞΟΥΣΙΑ να σκέφτονται αυτοί για εμάς και όχι εμείς, πλέον κάθε μας σκέψη δεν είναι δική μας αλλά δική τους!!
Δώσαμε την εξουσία μέσα από εμάς "άλλοι" να δημιουργούν για εμάς!! και όχι εμείς για τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ο Χριστός και κάθε Χριστός δεν ήρθε εδώ για να κάνει θρησκεία αλλά να σας πει λίγα λόγια! Είσαστε αυτό που σκεφτόσαστε διότι αν πιστεύατε λίγο όσο ένας σπόρος συναφιού θα παίρνατε ένα δέντρο και θα του λέγατε να φυτρώσει στην θάλασσα και θα πραγματοποιόταν αμέσως!
Ο Λάζαρος όταν αναστήθηκε του είπε ο Χριστός΅δεν σε έσωσα εγώ μόνος σου σώθηκες επειδή το πίστεψες!!
Ο Χριστός είπε "πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά"
Δηλαδή πίστεψε ηλίθιε!! και όλα θα γίνουν πραγματικότητα!!
Αλλά εσύ υπάνθρωπε έδωσες αυτή την εξουσία στις σκοτεινές σκεπτομορφές που εσύ δημιούργησες με τους φόβους σου! και τώρα δεν εξουσιάζεις εσύ τον εαυτό σου! Αλλά οι Φόβοι σου!


Οι άνθρωποι έχουν βάλει σύνορα στην πραγματικότητα που έχουν πλάσει στο μυαλό τους αποδεχόμενοι την κατωτερότητα τους ως το πιο μίζερο σκοτεινό αμαρτωλό κατώτερο πλάσμα του σύμπαντος!
Και που να ξέρατε ότι εσείς είσαστε καθ ομοίωσιν άρα οι δημιουργοί του σύμπαντος και της καθημερινότητας σας!

Να σας πω προσκυνημένοι άνθρωποι τι είσαστε;
Οι δημιουργοί του σύμπαντος! και της πραγματικότητας σας!
Πείτε μου οτιδήποτε συνέβει στην ζωή σας αν δημιουργήθηκε πριν το σκεφτείτε πρώτα!!
Επίσης πείτε μου αν συνέβει οτιδήποτε στο σύμπαν και στην πραγματικότητα σας αν πρώτα δεν έπεσε η ιδέα της υλοποίησης αυτής της σκέψης!
Οτιδήποτε υπάρχει στην πραγματικότητα της Γης και των ανθρώπων υπάρχει διότι το σκεφτήκαμε ως ιδέα να πραγματοποιηθεί!!
Αποδείξτε μου το αντίθετο!!
Ότι σκεφτόμαστε αυτό υλοποιείται!!


morfeas sky


Σχόλια

 1. Αν περιμένεις να καταλάβουν όλοι τι πραγματικα γινεται μάλλον δεν θα το καταφέρεις .... και το θέμα νομίζω οτι δεν ειναι πόσοι θα καταλάβουν ούτε πόσοι σε διαβάζουν ούτε τίποτα απο ολα αυτα.... Κανείς μια παρα πολυ καλη προσπάθεια να αφυπνισεις κόσμο και καλα κανείς , αλλα τι σε ενδιαφέρει ποιοι σε ακολουθούν η όχι...
  Για μένα το μπλογκ σου και κάποια αλλα ανάλογα μπλογκ θα πρεπει να έχουν δυο στόχους 1) να αφυπνίσουν και να μεταδώσουν ανώτερη γνώση 2)να βρεθούν άτομα μεταξύ τους τα οποία γνωρίζουν και έχουν αποδικόποιησει πλέον την όλη κατάσταση ....
  Νομίζω οτι πρεπει να γίνει το επόμενο βήμα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά το είπες όμοιοι με όμοιοι γιατί τζάμπα ασχολούμαστε με αόματους ανόμοιους ανθρώπους.
  Λίγοι και καλοί παρά όλοι και το τίποτα.
  Αυτοί που αναζητούν την αλήθεια με αγαθή πρόθεση θα την βρουν οι υπόλοιποι απλά θα χαθούν στο matrix
  H ανταλλαγή ιδεών μεταξύ αναζητητών της αλήθειας φέρει σίγουρα την άνοδο.
  Απλά συνήθως λειτουργούμε μόνοι μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για τους λίγους μιλάμε.... Μηπως ήρθε η ωρα να δημιουργηθεί ο Κύκλος των Λίγων....;;;!!!!λριτουργουμε μόνοι μας γιατι δτν βρίσκουμε εύκολα ομοίους ..... βλέπω όμως οτι σιγα σιγα βρισκόμαστε ...... Εχουμε πιαςει τα πόστα μας..... και αναμένουμε.....χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. O κύκλος των λίγων υπάρχει ηδη απλα μένει ο συντονισμός στον ίδιο κραδασμό συχνότητας και τοτε θα σπάσει μια για παντα το matrix.
  Προς το παρόν βλέπω οτι κάθε αναζητητής της αλήθειας εκτελεί έργο στον δικο του τομέα θεματος ο καθένας και αυτό γιατί πρεπει να αποκαλυφτει όλη η εικονική πραγματικότητα.Όταν ενωθουμε μετα όλοι μαζί θα είμαστε πλεον οι πολλοί.
  Είμαστε ο ιος στο matrix και πλεον το συστημα έχει μεγαλο πρόβλημα χαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μια που μίλησες για ιό. ... Ποια ειναι η γνώμη σου για τις αρρώστιες ..... την αυτοιαση.... σε περίπτωση που κατι έκανες λάθος στον προγραμματισμό σου..... την γενικότερη ψευδαίσθηση οτι αρρωσταινουμε και οτι αν αρρωστησουμε πρεπει να παμε στον δόκτορα που στην ουσία δεν ξέρει τίποτα απλα εχει παπαγαλησει στείρα γνώση και εχει μάθει κάποια τεχνικές για να μπορει να κάνει εγχειρήσεις κτλ .... Διοτι υπάρχει και αλλος τροπος που η δεν τον έχουν κατανοήσει η τον γνωρίζουν αλλα τον κρύβουν απο το σύνολο του πληθυσμού του πλάνη-τη μας....
  Κάποιοι τρελοί όμως το έχουν καταφέρει;; Χα χα άρα αφου εχει κατέβει ως λογισμικό αε κάποιους ..... ειναι ανοικτό σε όποιον θέλει να δει τον άλλο τροπο.....και να τον εφαρμόσει στο λογισμικό του και ετςι απλα να μην ξαναδείς άσπρη μπλούζα.....του δόκτορα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ
  http://oneirosky.blogspot.gr/2016/04/blog-post_10.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου