ΣΕ ΠΟΙΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-MATRIX ΤΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ
Ο ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε οπωσδήποτε τον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ και θα καταλάβετε το μεγάλο ψέμα όπου σας έκαναν να πιστεύετε ως θεό το θνητό πνεύμα της φύσης.
http://oneirosky.blogspot.gr/2015/11/blog-post_8.html?view=magazine

Εδώ η γένεσις των εβραίων
http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/01.%20Genesis.htm

Και συγκρίνετε σε αντιδιαστολή τα δύο κείμενα και θα καταλάβετε.


Από την "γένεσις" των εβραίων θα δούμε δυο κλασικά σημεία της δημιουργίας από τον "θεό", αλλά ποιον θεό; ποιο πνεύμα; γνωρίζετε τι είναι το πνεύμα; σύμφωνα με τον Ποιμάνδρη από πυρ και πνεύμα είναι το δοχείο της γένεσης της σκοτεινής υγρής φύσης, και καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον δημιουργό της Ζωής τον Πατέρα Νου Θεό που είναι Φως-Λόγος η Ζωή.

Διάβάζουμε στην Γένεσις των εβραίων:
http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG%20KeimenoMetafrasi/PD/01.%20Genesis.htm

Γεν. 1,1 καὶ 
πνεῦμα Θεοῦ ἐπεφέρετο ἐπάνω τοῦ ὕδατος.
Γεν. 1,2 το δε 
ζωοποιόν Πανάγιον Πνεύμα εφέρετο επάνω από τα ύδατα και περιέβαλλεν αυτήν.

....
Διαβάζουμε στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ
ΕΡΜΗΣ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
Εδάφ. 5. ΕΡΜΗΣ απολογούμενος:


Από τα φωτεινά εκείνα πεδία είδα να ξεχύνεται στη φύση Λόγος Άγιος, κι από την υγρά φύση να ξεπηδά προς τα ύψη ένα κούφιο, δραστικό οξύ και άκρατο πυρ. Είδα επίσης τον ελαφρό αέρα ν' ακολουθεί το πνεύμα που επλανάτο στη γη κρεμασμένος σ' αυτό καθώς ανέβαινε από τη γη και τα νερά της προς το πυρ

(σημ: κρεμασμένος ο ελαφρύς αέρας στο πνεύμα (ενωμένος) καθώς ανέβαινε μαζί με το πνεύμα προς το άκρατο πυρ να ενωθεί μαζί του με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στον Άγιο Λόγο που ξεχύθηκε από τα φωτεινά πεδία προς την σκοτεινή φύση.
(σημ: ως σκοτεινή φύση εννοεί τα πιο ελαφρά στοιχεία από πυρ και πνεύμα, ενώ τα πιο βαριά κατωφερή στοιχεία αυτής της εμφανιζόμενης μερικά φύσης, είναι η υγρή και σκοτεινή φύση είναι η γη και τα νερά).


morfeas skyΣχόλια