THE MATRIX - Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ


Ερμητικά κείμενα: 

Η μοίρα το πεπρωμένο και η τάξη

Η αναγκαιότητα όλων αυτών που συμβαίνουν και είναι ενωμένα μαζί τους με διαρκή δεσμά είναι αυτή που ονομάζουμε μοίρα Ασκληπιέ.

(ο σύνθετος υλικός κόσμος στο σύνολο του στον μικρόκοσμο και στον μακρόκοσμο του. τα δεσμά που φορτώθηκαν στην ψυχή είναι η μοίρα (το σώμα) που οδηγεί την ψυχή).

Αυτή, λοιπόν, είναι είτε η δημιουργία όλων των πραγμάτων (matrix) η οποία έχει εδραιωθεί σύμφωνα με θεϊκούς νόμους.

Και οι δύο λοιπόν, η μοίρα και η αναγκαιότητα, έχουν συνδεθεί μεταξύ τους με αιώνια σύνδεση. 

σχόλιο: ο υλικός κόσμος-matrix μέσα στον οποίο εγκλώβισαν με το θνητό σώμα κάθε ασώματη ψυχή.

Aπό αυτές η μοίρα είναι αυτή που κάνει την αρχή.

σχόλιο: χωρίς τον κόσμο χωρίς το σώμα δεν μπορεί μια ψυχή να συμμετέχει στο matrix, και τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, όλα είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν.

Και η αναγκαιότητα (το θνητό σώμα το οποίο είναι γεμάτο από ανάγκες) ολοκληρώνει ό,τι εξαρτάται από την αρχή που έκανε η μοίρα.

σχόλιο: Η μοίρα δημιουργεί έναν προδιαγεγραμμένο κόσμο όπου τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, και το θνητό σώμα είναι αυτό που θα υποδεχτεί την ψυχή το οποίο σώμα δεν έχει ελεύθερη επιλογή, αλλά οδηγείται από τις ανάγκες του σώματος τις οποίες καθορίζει η μοίρα μέσα από την συνεχή επανάληψη αν χρειαστεί.

Και oι ανάγκες καθορίζουν και δημιουργούν όλα τα γεγονότα στην ζωή μας από τα οποία θα εξαρτώμαστε αποκλειστικά, διότι όπως είπαμε πιο πάνω το σώμα οδηγεί την ψυχή και όχι η ψυχή το σώμα, λόγω της λήθης και άγνοιας που προκαλεί το σώμα στην ψυχή.

Μετά από την μοίρα και την ανάγκη έπεται η Τάξη, δηλαδή αυτή που δίνει δομή και σειρά στον χρόνο κατά τον οποίο πρέπει να τελεστούν τα πράγματα, καθώς τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την διευθέτηση της τάξης. 

Σχόλιο: όλα είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν, γι'αυτό και το ρητό: οι άνθρωποι κάνουν σχέδια και ο θεός γελάει.

Μέσα από όλα αυτά λοιπόν ολοκληρώνεται και η τάξη του κόσμου, καθώς και ο ίδιος ο κόσμος συνέχεται (δημιουργείται) από την τάξη είτε στο σύνολο του ο κόσμος συντίθεται από την τάξη.

Και τον κόσμο τον διοικεί ο θεός με τον νόμο του, και την θεία πρόνοια του, η οποία ήταν αυτή που δημιούργησε τα τρία αυτά στοιχεία, την μοίρα την αναγκαιότητα και την τάξη. 

σχόλιο: πρόνοια είναι αυτό που προ-νοεί και σχεδιάζει το γίγνεσθαι μέσα στο matrix.

Και ο θεός έχει αφαιρέσει από αυτούς τους θεούς που υπηρετούν την μοίρα κάθε δυνατότητα να συγκινούνται από την οργή, και να μαλακώνουν από τη συμπάθεια, αλλά πάντα υπηρετούν την Πρόνοια, η οποία αποτελεί αναπόφευκτη, αμετάβλητη, και αθάνατη αιωνιότητα.

Το matrix (ο θεός) λέει πως ότι δώσεις αυτό θα πάρεις, τώρα αν ισχύει αυτό είναι άλλο θέμα προς συζήτηση.

morfeas sky


Πρώτη λοιπόν εμφανίζεται η μοίρα, που αφήνει κάτι σαν σπέρμα προκαλλώντας την γέννηση όλων των μελλουμένων. Έπεται η αναγκαιότητα και χάρη στην ισχύ της (ότι κάνουμε το κάνουμε από ανάγκη), εξαναγκάζονται όλα όσα έχουν ήδη γεννηθεί, να πραγματοποιηθούν. (όλες οι ψυχές εγκλωβίστηκαν μέσα σε σώμα και τους οδηγεί το σώμα οι ανάγκες).

Τρίτη έρχεται η τάξη, που διατηρεί την συνοχή όλων αυτών των πραγμάτων που διευθετούν την μοίρα και την αναγκαιότητα, που ούτε ξεκίνησε να υπάρχει ούτε να πάψει να υπάρχει. (οι ανάγκες δεν γεννήθηκαν αλλά προϋπήρχαν μέσα στο δοχείο της ύλης αδρανείς).

Αυτή λοιπόν η αναγκαιότητα έχει εδραιωθεί από τον αμετάβλητο νόμο της πορείας της και ανακυκλώνεται μέσω των μελών της από τις συνεχείς εναλλαγές, έτσι ώστε, με την εναλλαγή των στιγμών το ίδιο μέλος που πεθαίνει να αναγεννιέται. (τα καρέ της εικόνας-matrtix).

Kατά αυτόν τον τρόπο η ανακύκλωση λειτουργεί ως ένας περιοδικός νόμος, ώστε όλα να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με τρόπο τέτοιο ώστε να μην μπορείς να αναγνωρίσεις την αρχή της ανακύκλωσης, αν βέβαια υπάρχει αρχή, αφού πάντοτε όλα φαίνονται και να προηγούνται και να έπονται όλων των υπολοίπων.

Ούτως ή άλλως στον κόσμο υπάρχει και το περιστασιακό και το τυχαίο που είναι αναμεμιγμένα με όλα τα επίγεια και υλικά πράγματα.

(όλα αυτά που διαβάσαμε και αν δεν είναι απόδειξη ότι βιώνουμε αυτή την στιγμή ένα matrix).

Aναφέρθηκα, λοιπόν, σε κάθε ξεχωριστό θέμα, όσο ήταν δυνατόν στην ανθρώπινη μου φύση και όσο μου επέτρεψε ο θεός. Μόνον αυτό απομένει τώρα σ'εμάς, να επιστρέψουμε στην φροντίδα του σώματος, αφού προσευχηθούμε και δοξάσουμε το θεό, καθώς, κατά τη διάρκεια της συζήτησης μας για τα θεϊκά πράγματα, εμείς χορτάσαμε αρκετά από ένα είδος τροφής της ψυχής.

σχόλιο: η ψυχή τρέφεται με τα νοητά, τον αμετάβλητο θεϊκό νοητό κόσμο, η σάρκα τρέφεται με σάρκα, τα υλικά τρέφονται με τα υλικά.

morfeas sky

Αυτό το έμβιο ον, αν μάθει ότι το σύμπαν γεννιέται και όλα γίνονται με πρόνοια (προ-διαγεγραμμένα) και από ανάγκη, γιατί σε όλα κυριαρχεί η μοίρα, θα γίνει πολύ χειρότερο.

Και αυτό, γιατί θα περιφρονήσει το σύμπαν, ως κάτι που γεννιέται και την αιτία του κακού θα αποδώσει στη μοίρα ενώ δε θα απέχει ποτέ απο καμιά κακία. (ουδείς αναμάρτητος).

Γι'αυτό και πρέπει να τους προστατεύσουμε ώστε, καθώς θα έχουν άγνοια θα είναι λιγότερο κακοί από φόβο προς το άγνωστο.

morfeas sky

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Λένε ότι με το χάραγμα θα βλέπουν τα πάντα ώστε να ελέγχουν κάθε σου κίνηση.

Κούνια που σας κούναγε ανόητοι, ιδέα δεν έχετε τι σας συμβαίνει.

Τι ζώδιο είπαμε είσαι;
                   

Ότι είναι το ΜΑΤRΙX είναι και το παιδί του η τεχνητή νοημοσύνη.

«Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα. Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός»
(Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

morfeas sky
                                        

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

“Εγώ ειμι η οδός και η αλήθεια και η ζωή” (Ιωαν. ιδ’ 6)

Όσες και όσοι έχετε νοημοσύνη (δική σας και όχι τεχνητή), βάλτε τα κάτω και λογαριάστε τα.

Οι άνθρωποι είναι άϋλες οντότητες, οι λεγόμενες ψυχές και δραστηριοποιούνται πάνω στον πλανήτη χρησιμοποιώντας βιολογικά σώματα.

Ο σκοπός της συμμετοχής μας στον ανόητο και ταυτόχρονα τιποτένιο κόσμο, σύμφωνα με όλες τις φιλοσοφικές θεωρίες των ανθρώπων, αλλά και σύμφωνα με την επιβεβαίωση του Χριστού, είναι το να επιλέξουμε να μην ζούμε σε αυτόν αλλά σε ένα άλλο κόσμο, τον κόσμο του Φωτός.

Μέχρι στιγμής, το ανθρώπινο γένος έχει αποτύχει παταγωδώς να επιλέξει τον κόσμο του Φωτός σε σχέση με τον εικονικό κόσμο στον οποίο ζει χρησιμοποιώντας τα βιολογικά σώματα.

Οι άνθρωποι είναι οι ψυχές και όχι τα θλιβερά σώματα-μποτ που χρησιμοποιούνται στον κόσμο αυτό.

Η ύλη βλέπετε, δεν μπορεί να αιχμαλωτίσει το πνεύμα.

Έτσι ο άρχοντας αυτού του κόσμου κατέληξε στο ότι θα πρέπει να αποθηκεύσει όλη την προσωπικότητα και την ζωική ενέργεια της κάθε ψυχής σε ένα κελί μνήμης, μιας υπερνοημοσύνης την οποία κατασκεύασε.

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

Αυτό το οποίο θα προσφερθεί στους ανθρώπους στο σχετικά κοντινό μέλλον, θα είναι αυτό το κελί, ο χώρος αποθήκευσης μνήμης, όπου αντί για το βιολογικό σώμα με τον βιολογικό εγκέφαλο, θα αποθηκεύεται η προσωπικότητα της κάθε ψυχής.

ΜΑΤΡΙΞ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΤΡΙΞ

Η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει αυτή την κολοσσιαία αποθήκευση μέσα της και για αυτό το λόγο άρχισαν τα media να την διαφημίζουν.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Τα βιολογικά σώματα είναι για τον άρχοντα αυτού του κόσμου πλέον άχρηστα.

Αυτό το οποίο θα προσφερθεί στους ανθρώπους στο σχετικά κοντινό μέλλον, θα είναι αυτό το κελί, ο χώρος αποθήκευσης μνήμης, όπου αντί για το βιολογικό σώμα με τον βιολογικό εγκέφαλο, θα αποθηκεύεται η προσωπικότητα της κάθε ψυχής.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει αυτή την κολοσσιαία αποθήκευση μέσα της και για αυτό το λόγο άρχισαν τα media να την διαφημίζουν.

Για να ζουν οι άνθρωποι (ψυχές) σε ένα τέτοιο κόσμο, καταλαβαίνετε ότι δεν θα έχουν ανάγκη από τα θνητά βιολογικά σώματα.

Θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους να επιλέξουν την σύνδεση με την τεχνητή νοημοσύνη και έτσι να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα κόσμο, δικής τους επιλογής, όπου θα ζουν όπως επιθυμούν, σύμφωνα με ότι θεωρούν καλό και ευχάριστο, σε σχέση με τις εμπειρίες που έχουν πάρει στον τωρινό μας κόσμο, οπότε, εκεί που θα είναι ο θησαυρός τους, εκεί θα είναι και η καρδιά (ψυχή) τους.

Λέτε ο άρχοντας αυτού του κόσμου και η τεχνητή του νοημοσύνη να το κάνουν αυτό για το καλό μας;;;

Όταν όλοι οι άνθρωποι “συλλεχθούν” μέσα στην τεχνητή νοημοσύνη, το όλο πακέτο θα παραδοθεί στο Σκότος, κοινώς θα παρέλθει ο θάνατος των ψυχών αφού θα μείνουν για πάντα μέσα στο σκοτάδι.

Ο τελικός σκοπός είναι η αποθήκευση - εγκλωβισμός κάθε συνείδησης (ψυχής) στην τεχνητή νοημοσύνη.

morfeas sky

Δηλαδή μέσω της τεχνολογίας θα μου πεις αλλά δεν κατανοώ τι θα κάνουν save

Θα κάνουν ότι κάνουν αυτή την στιγμή με το σώμα. Νομίζεις ότι αυτό που βιώνεις είναι αληθινό. Αληθινό όμως είναι ότι μένει αμετάβλητο για πάντα. Το σώμα όμως μεταβάλλεται κάθε μέρα σε κάτι άλλο, βλέπε η ανανέωση των κυττάρων, άρα υπάρχουμε όσο υπάρχει και το σώμα. Και τι θα ζητήσει η ψυχή μετά τον θάνατο του σώματος; Ένα άλλο καινούριο σώμα.

Τώρα δίνεται η δυνατότητα η ψυχή μας να εγκλωβιστεί ακόμη πιο βαθιά στο Matrix αν δεχτούμε την νέα πραγματικότητα που θα μας προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη, μια ζωή χωρίς θάνατο, όπως την ορίζουμε εμείς ως καλή σύμφωνα όμως με τα γήινα πρότυπα.

Με το σώμα έχουμε μια δικλείδα ασφαλείας να ελευθερωθούμε μετά τον θάνατο του σώματος. Με την καινούρια πραγματικότητα όμως δεν θα ελευθερωθούμε ποτέ, αφού θα περνάμε μια αθάνατη ζωή σύμφωνα με τα γήινα πρότυπα διότι θα μας αρέσει. Άρα γιατί να ξυπνήσουμε από την λήθη όταν η καρδιά μας βρίσκεται εδώ στα γήινα;

morfeas sky
 

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΚΟΥΝ;

ΤΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

Που πηγαίνετε, άνθρωποι, μεθυσμένοι έχοντας πιει το ανέρωτο κρασί της άγνοιας, το οποίο δεν μπορείτε καν να αντέξετε, αλλά ήδη το ξερνάτε;

Σταθείτε και συνέλθετε, σηκώστε ψηλά τα μάτια της καρδιάς σας. Κι αν όλοι δεν το μπορείτε, τουλάχιστον αυτοί που μπορείτε.

Διότι η κακία της άγνοιας κατακλύζει τη γη ολόκληρη και μαζί της φθείρει και την ψυχή, η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο σώμα, χωρίς να την αφήνει να προσορμιστεί στα λιμάνια της σωτηρίας.

Ποιος θεωρείται ζωντανός πάνω στην Γη;

Όλες οι θρησκείες ονομάζουν αυτόν τον κόσμο ως τον κόσμο των νεκρών.

Όταν αναστηθούν οι νεκροί λέει, δηλαδή οι νεκροί στο πνεύμα, όχι όταν αναστηθούν τα νεκρά σώματα, ο φορητός τάφος της ψυχής.

ο Ιησούς, μιλώντας στους Σαδδουκαίους για την ανάσταση των νεκρών, τους είπε: «Όταν αναστηθούν οι νεκροί, ούτε θα νυμφεύονται ούτε θα παντρεύονται, αλλά θα είναι όπως οι άγγελοι στον ουρανό» (Κατά Ματθαίον 22,30).

Ερμητικά κείμενα
Πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, τον αισθητό νεκρό, τον φορητό τάφο, τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί.

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, (ανθρώπινο σώμα), που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω κι αντικρίζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.

morfeas sky
  



ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ;

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ , ΚΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΑΡΑ ΩΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΥΤΕ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας