ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ


TI EINAI H AΓΑΠΗ

Αν για οποιοδήποτε λόγο ο καθένας έχει φτιάξει στα μέτρα του και τα δικά του σταθμά όπως θέλει τον Λόγο του Χριστού, τον Λόγο των αρχαίων Ελλήνων σοφών, τότε για ποια Αλήθεια μιλάμε; επτά δις άνθρωποι επτά δις διαφορετικές Αλήθειες...η Αλήθεια όμως είναι ΜΙΑ το Αγαθό, και αυτός ο κόσμος ΔΕΝ είναι Αγαθός.

Ας πούμε η Αγάπη τι είναι; είναι η συμφιλίωση μας με τον θάνατο; με την κακία; δηλαδή η Αρμονία του πνεύματος; Είναι δυνατόν το Αγαθό να παραμείνει Αγαθό όταν ενωθεί με το σκοτάδι; η δε ένωση τους γεννά το σκοτεινό φως, δηλαδή την λιγότερη κακία, το πνεύμα της Αρμονίας.

Ενώ όταν μας οδηγεί η άλογη φύση του σώματος μας (γη-νερό) δηλαδή οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος μας, οι ανάγκες, το συμφέρον τα πάθη οι επιθυμίες του άλογου σώματος μας, το οποίο ΔΕΝ μπορεί να δεχτεί το Πνεύμα της Αρμονίας, αυτό που εμείς αποκαλλούμε Αγάπη, τότε γεννούν την περισσότερη κακία. 

Διότι αυτά τα κατωφερή στοιχεία από γη και νερό ενώ παίρνουν την νοερή ζωή από το Πνεύμα της Αρμονίας ΔΕΝ μπορούν να δεχτούν το Νοητό Πνεύμα, οπότε γεννούν αυτό που αποκαλλούμε εμείς ως αρνητικά συναισθήματα, πόνο λύπη οδύνη έπαρση εγωισμό και πλήθος άλλων άλογων συναισθημάτων.

Αν λοιπόν ερωτευτούμε αυτόν τον γήινο κόσμο, θα υπομένουμε για πάντα την κακία αυτού του κόσμου, και η Ψυχή μας (Νους - Συνείδηση) εκεί που ήταν Υπεράνω του Πνεύματος της Αρμονίας και εξουσίαζε τα πάντα, τώρα έγινε Δούλος αυτού του Πνεύματος της Αρμονίας, Δούλος αυτής της γήινης σύνθετης άλογης φύσης..Δούλος της κακίας.

Η Αγάπη λοιπόν είναι το Πνεύμα της Αρμονίας αυτής της κατώτερης σύνθετης άλογης φύσης. Οπότε αν δεν αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας, το Αγαθό και την αθανασία την αθάνατη όμοια φύση μας, τότε είναι αδύνατον να επιφέρουμε την Τάξη μέσα στην Αταξία που ενσαρκωθήκαμε, και να αγαπήσουμε οτιδήποτε άλλο, με αποτέλεσμα να μας οδηγούν οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις. 

Αιτία και Αποτέλεσμα. Τα Όμοια οδηγούν τα Όμοια, (Νους Αιθέρας), ενώ τα ανόμοια (ανόμοια η σύνθετη φύση: φωτιά-αέρας-γη-νερό) οδηγούν τα ανόμοια όπου σε κάθε στοιχείο της Ύλης του έχει δοθεί ισόποση δύναμη, δράση-αντίδραση, και μόνον ο Νους Αιθέρας τα εξουσιάζει διότι είναι υπεράνω της Μοίρας, ενώ το πνεύμα της Αρμονίας επιβάλλει την Μοίρα στους ανθρώπους..ότι δώσεις αυτό θα πάρεις.

Μην κάνετε στους άλλους αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν
Να έχετε πάντα Αγαθή πρόθεση σε όλα. Αν τώρα ηδονίζεστε με την λύπη ή τον εγωισμό γίνατε ένα με την άλογη φύση.

Αν λοιπόν αγαπήσετε αυτόν τον κόσμο υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος να πάθετε ΕΞΑΡΤΗΣΗ οπότε θα ενσαρκώνεστε συνεχώς εδώ και θα υπομένετε την Μοίρα - Πεπρωμένο.

H Aγάπη δεν υπομένει την δειλία, διότι από την δειλία γεννιέται η Αταξία - κακία, άρα ο ταπεινός τι σχέση έχει με το Θεό;


morfeas sky

....

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ KAI ΠOIOΣ EINAI Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ
KAΛΩΣ H KΑΚΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ..
ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ - Η ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

ΑΔΗΣ σε αναγραμματισμό ΔΗΑΣ = ΔΙΑΣ
Η ΑΒΥΣΣΟΣ ΤΟΥ ΑΔΗ = ΔΙΑ

ΑΔΗΣ είναι το υλικό σύμπαν, ενώ Άβυσσος του Άδη ο κατωφερής κόσμος των πλανητών  - ΠΛΆΝΗ-ΤΩΝ 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ - Η ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ

Κάθε φύση από τις ΕΠΤΑ φύσεις του κτιστού κόσμου διοικείται από ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΟΥΡΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ και στον δικό μας κατωφερή κύκλο της γήινης φύσης ΔΟΙΚΗΤΗΣ είναι ο ΖΕΥΣ, ο οποίος βρίσκεται εξωτερικά του Ζωδιακού Ζωφόρου ηλιακού κύκλου, περικλείοντας τον κύκλο, (ηλιακό σύστημα), και εσωτερικά του βρίσκεται μέσω του ήλιου γεμίζοντας με Αιθέρα τoν χώρο.

Ο ΑΙΘΕΡΑΣ επιφέρει την ΖΩΗ  (Ζωφόρος) μέσα στον Ζωδιακό κύκλο, μέσω του πνεύματος της Αρμονίας που ενεργεί πάνω στα  ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ του Ζωδιακού κύκλου της Σελήνης και των πλανητών.

Ακόμη δημιούργησε το γένος των θεών, που επιφέρουν την Αρμονία του Ζωδιακού κύκλου από μέσα, (εσωτερικά), την Αρμονία των σφαιρών,  επίσης δίνει τα σύνθετα έμβια σώματα των πλανητών τα είδη και τα γένη στις δικές του κτιστές ψυχές των Τεσσάρων στοιχείων, χωρίς ελεύθερη επιλογή, και με την γέννηση όλων των ΣΩΜΑΤΩΝ, οι κτιστές ψυχές, δηλαδή το πνεύμα του Δία θα ενδυθεί όλες τις μορφές και σχήματα των Τεσσάρων στοιχείων, είναι τα σώματα τα σχήματα και οι μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί, που εμείς ονομάζουμε ΔΑΙΜΟΝΕΣ.

Οι ΔΑΙΜΟΝΕΣ είναι οι κατωφερείς ενέργειες των πλανητών οι οποίες δημιουργούν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, είναι το νοερό πνεύμα των πλανητών, οι μορφές του νοερού πνεύματος που σωματοποιούνται στα ανάλογα ΣΩΜΑΤΑ, τα συναισθήματα, τα πάθη και οι επιθυμίες. Ο Νους δεν δίνεται στις κτιστές ψυχές, γι'αυτό κάνουν όλα τα σώματα ακριβώς το ίδιο..Υπακούουν στον Διοικητή του Ηλιακού συστήματος...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΕΣ !!

Οι  ΚΤΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ είναι χωρισμένες κι αυτές σε γένη και σε είδη, ανάλογα τον Ζωδιακό κύκλο στον οποίο ανήκουν και θα δώσουν την νοερή στα έμβια γένη και είδη, υπακούοντας τυφλά στις προσταγές του Ουρανού Διοικητή τους. (άλογες κτιστές ψυχές)

Οι μορφές των σωμάτων του πνεύματος είναι όλες οι ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΔΙΤΤΕΣ ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ANOMOIEΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ το ΕΙΔΟΣ του ΓΕΝΟΥΣ στα ΑΙΣΘΗΤΑ πλέον ΣΥΝΘΕΤΑ ΕΜΒΙΑ ΣΩΜΑΤΑ που δημιούργησαν οι θεοί που υπηρετούν τον ΔΙΑ.

..........
....................

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι ο Νοητός Άγιος Λόγος, Ουσιωδώς όμοιος με τον Αρχέτυπο Άναρχο Φωτεινό Λόγο, το Άπλετο Φως του Αρχέτυπου κόσμου.

Ο Θεάνθρωπος στον κτιστό κόσμο είναι όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό, Νους και αδιαίρετος Λόγος ο αισθητός θεός, ο Θεάνθρωπος, περικλείει την ανθρώπινη ψυχή, η ανθρώπινη ψυχή περικλείει το ανθρώπινο σώμα, και το ανθρώπινο σώμα αποκτά την δική του νοερή ζωή, αλλά και την δική του διανοητική κίνηση και αν αποκτήσει εθισμό προς τον δικό της νοηματικό λόγο της ανθρώπινης ψυχής τότε γίνεται θνητός θεός, μα αν αποκτήσει εθισμό προς το σώμα τότε γίνεται ο άνθρωπος της Γης όμοιος με τις κτιστές ανθρώπινες ψυχές, η σπίθα όμως παραμένει ενεργή.  Μια Αληθινή ανθρώπινη ψυχή, ανάμεσα στις κτιστές ψυχές του Δία.

.......
.................


Διαβάζουμε στα Ορφικά:
Ζεὺς ὁ "πανόπτης'', ἵνα δὴ τῆς διττῆς δημιουργίας ἔχῃ τὰς οἱονεὶ πηγάς

Ορφική Θεογονία: Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες του Aιθέρος είναι: διεισδυτικότατος, ταχύτατος, εξ ουρανού προερχόμενος, πυρ καθαρό, φύση ελαφρότατη, άπειρος, κυκλοφορητικός.

Ο Αιθέρας είναι οι τέλειες δυνάμεις της Αρμονίας (νοητική ουσία-πνευματικός λόγος) είναι οι ενέργειες των δυνάμεων της Αρμονίας όπου επιφέρουν την κίνηση.(κίνηση = η ζωή).

Ορφικά:
Κατά συνέπεια, ο κόσμος μας και όλο το Σύμπαν μας «υπάρχει» στην αγκαλιά του Αιθέρα.

«Ο Ζευς ονομάζεται και Αιθήρ» 

(Ορφικά Αποσπάσματα 28), οπότε, και σύμφωνα με την όλη Ορφική Θεολογία, μία εκ των ιδιοτήτων του Αιθέρος είναι η γέννηση.


«Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα.

Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» 
(Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

Κρονίωνας και Ζευς-Δίας είναι ο ίδιος νους! το κεφάλι, το κρανίο, ο Κρόνος που συνδέεται (ζεύξις) με τα επτά δικά του δημιουργήματα τους Επτά Νους Ουρανούς Διοικητές.


Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΜΟΡΦΟΣ ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗΣ ΦΥΣΗΣ ..ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ..ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΑΔΗ - ΚΟΛΑΣΗ..ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΑΔΗΣ σε αναγραμματισμό ΔΗΑΣ = ΔΙΑΣ

morfeas sky

Η Αέναη διαμάχη του Διπόλου..και τα δύο σε παγιδεύουν στο γήινο matrix είναι οι δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος

χαχα κορόιδα  

Ας πούμε η Αγάπη, δηλαδή η συμφιλίωση με τον θάνατο; με την κακία; Είναι δυνατόν το Αγαθό να παραμείνει Αγαθό όταν ενωθεί με το σκοτάδι; η δε ένωση τους γεννά το σκοτεινό φως.
    

.........
...................

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ