Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ Tι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.


Πως δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;
Πως δημιουργείται η σκέψη και τα πιστεύω των ανθρώπων;
Tι είναι οι αισθήσεις και τα συναισθήματα.

....

Ότι ενεργεί παράγει συχνότητες και τις ονομάζουμε ενέργειες.
Η σκέψη παράγει και αυτή εκπέμποντας συχνότητες-ενέργειες, αλλά και ως δέκτης δέχεται τις ενέργειες, τις οποίες το σώμα η σάρκα σωματοποιεί, όπως την λύπη και την χαρά, αυτά συμβαίνουν στο λογικό μέρος του ανθρώπου τα συναισθήματα, ενώ στις αισθήσεις το σώμα δέχεται τις παθητικές ενέργειες, που ενεργούν στην αύξηση και την μείωση, είναι παθητικές ενέργειες-συχνότητες, έχουν μια κορυφή, και εξαρτώνται από αυτή συγκεντρώνοντας τις ενέργειες μέσα από την αυξομείωση των ενεργειών πάνω στις κορυφές τους, δημιουργώντας το πάθος και τις επιθυμίες.
Όλες αυτές οι ενέργειες είναι θνητές ενέργειες θνητών σωμάτων.

O άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων.
Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει, το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλλεί τα ανάλογα συναισθήματα. τον λεγόμενο ψυχικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται ως δέκτης που είναι τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού στο περιβάλλον, αλλά και ανάμεσα στους ανθρώπους και τις κοινωνίες ανθρώπων μέσα από την αλληλεπίδραση μεταξύ τους.
Αυτός ο ψυχικός κόσμος, διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων.

Το ένα είναι το λογικό μέρος του εγκεφάλου, που παράγει και σωματοποιεί τα συναισθήματα, και το άλλο η σάρκα η οποία αυξομειώνει τις ενέργειες-συχνότητες τις οποίες και σωματοποιεί μέσα από μία κορυφή,  και δημιουργούνται οι αισθήσεις μας.

Άνθρωπος της Γης δίχως αισθήσεις και συναισθήματα δεν δύναται να κατανοήσει την ζωή πάνω στην Γη, γι'αυτό και το σώμα η σάρκα και η λογική, ανήκουν στον θνητό άνθρωπο πάνω στην Γη.
(θνητές ενέργειες θνητών σωμάτων αφού όλες οι ενέργειες προέρχονται από το θνητό και διττό διπολικό σύμπαν όπου κάθε τι έχει και το αντίθετο του μέσα από τις εναλλαγές και τις αυξομοιώσεις των κορυφών τους).
...........
Οτιδήποτε παράγει ενέργεια εκπέμπει συχνότητες.
Από το οποιοδήποτε οργανικό τμήμα στο εσωτερικό μας σώμα, (για παράδειγμα η καρδιά, οι πνεύμονες), εκπέμπουν συχνότητες, και με τον ίδιο τρόπο, οτιδήποτε γύρω μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, εκπέμπονται εισερχόμενες συχνότητες από το ενεργειακό πλέγμα, και εξερχόμενες από την φύση που ενεργεί κι αυτή, από όλα τα όντα, και τον άνθρωπο μαζί, από τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν.

Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως για παράδειγμα, η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων, και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.
Με λίγα λόγια αλλάζει τα συναισθήματα μας η επίδραση του καιρού, λόγω των λήψεων αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο.

Πλέον στην σημερινή εποχή, οι συχνότητες που θεωρούμε φυσικές, και σε αρμονία με το περιβάλλον, και τον άνθρωπο, έχουν αλλάξει λόγω της τεχνολογίας.
Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι είναι συνήθως καταστροφικές για τον άνθρωπο, λόγω ελέγχου του μυαλού και της σκέψης γενικότερα.
Πλέον εκπέμπουν συχνότητες ώστε να ελέγχουν την σκέψη μας, και οτιδήποτε θεωρούμε φυσιολογικό,τον πόνο την λύπη τον φόβο, κτλ, στην ουσία είναι σκέψη άλλων.Της Ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη.

Για παράδειγμα, σε επιστημονικές έρευνες ελεγχόμενης έκθεσης στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κύματα σε συχνότητες στα 523ΗΖ προξένησαν αίσθημα φόβου και πανικού>>.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε πως ακόμα και το DΝΑ ,(μορφή DΝΑ διπλή έλικα) παράγει συχνότητες, συνεπώς η έκθεση σε μη φυσιολογικές συχνότητες(δηλαδή τεχνητές) έχουν την δυνατότητα να σπάσουν και να δημιουργήσουν δυσλειτουργίες στο DΝΑ.
Ο Ρώσος επιστήμονας στο τομέα της κυματογενετικής Pjotv Garjajer ανακάλυψε πως το DΝΑ αποτελεί κεραία επικοινωνίας του ανθρώπινου σώματος.
Άρα καταλαβαίνετε όλοι σας, ότι αν δεν το έχουν κάνει ήδη, προσπαθούν να κόψουν κάθε επικοινωνία μας με το περιβάλλον και το ενεργειακό πλέγμα γύρω μας, να μην έχουμε καμιά επικοινωνία με τον υπερβατικό χώρο (παραδείσια κατάσταση), και να δεχόμαστε μόνον τις συχνότητες υποταγής της συνείδησης των ανθρώπων

Τα κύτταρα έχουν την δυνατότητα αποθήκευσης των συχνοτήτων. Η αποθηκευτική δυνατότητα του DΝΑ υπολογίζεται σε 3GIGABIT. Πολλές τεχνολογικές εφαρμογές (ηλεκτρονικές καθημερινές συσκευές) προκαλούν βλάβες, έτσι δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα για την προστασία μας από το σπάσιμο των γονιδίων μας και από την μή προστασία μας.

Να μην πως για το καθημερινό μας λούσιμο από συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων γύρω μας από τους ανθρώπους της Ελίτ, που πλέον ελέγχουν ήδη την σκέψη μας και το μυαλό μας.

Και να σκεφτείτε ότι τα "θαύματα" μπορούν να συμβούν γύρω μας τόσο μα τόσο εύκολα!
Οι συχνότητες μπορούν και να ευεργετήσουν ένα οργανισμό.
Έχει διαπιστωθεί πως όταν πετύχουμε συγχρονισμό των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου πετυχαίνουμε αυτοβελτίωση, ενώ όταν βομβαρδίζουμε με συχνότητες «θετικές» για τον οργανισμό μπορούν να γιατρέψουν παθήσεις, αφού κάθε κύτταρο από τα εκατομμύρια του εγκεφάλου αποφορτίζει σε μια συγκεκριμένη συχνότητα.

ο Αυστριακός Βίλχελμ Ράιχ όπου είχε κατασκευάσει ένα ενεργειακό θάλαμο από κρυστάλλους εκπέποντας τέτοιες συχνότητες μέσω της οργόνης σε ασθενείς. Λέγεται δέ ότι θεράπευσε ανίατες ασθένειες μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η τύχη του Ράιχ ήταν να καταλήξει στη φυλακή των ΗΠΑ ως τσαρλατάνος ενώ η ταυτόχρονη παραδοχή του επιτεύγματός του θα έκανε οριστική παύση στη χρήση φαρμάκων. Πέθανε στη φυλακή ενώ μεγάλο μέρος των βίβλίων του κάηκε.


morfeas sky


http://imerazante.gr/2011/07/28/29573

http://atheatignosi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2.html

Σχόλια