ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ Σκέφτομαι άρα Υπάρχω;


Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗ ΟΝ

Ποιος άνθρωπος θα κατανοήσει αυτά τα λόγια;

Ερμής Τρισμέγιστος:

Και στο σύμπαν αυτό, δεν υφίσταται κάτι που να μην υπάρχει.
Γιατί ούτε μέγεθος, ούτε τόπος, ούτε ποιότητα, ούτε σχήμα, ούτε χρόνος, προσδιορίζουν το Θεό.

Τι μας λέει εδώ ο Ερμής Τρισμέγιστος; ότι ο Θεός ΔΕΝ υπάρχει. (ΤΟ ΜΗ ΟΝ)

Μόνον τα όντα υπάρχουν διότι αυτά γεννιούνται έστω και μια φορά στον κόσμο της αιωνιότητας και αμέτρητες φορές στον κόσμο των πλανητών.

Ο Θεός λοιπόν είναι Αγέννητος και Προϋπάρχων το Μη Ον και οι δικές του μονάδες οι Δυνάμεις τα μη όντα.

Αρα όταν ο Διάβολος σας λέει ότι ο Θεός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σας λέει την Αλήθεια! αλλά εσείς που να την καταλάβετε, γι'αυτό σας λέει Γκόϊμ.

morfeas sky


Ερμής Τρισμέγιστος: 

Και στο σύμπαν αυτό, δεν υφίσταται κάτι που να μην υπάρχει. Γιατί ούτε μέγεθος, ούτε τόπος, ούτε ποιότητα, ούτε σχήμα, ούτε χρόνος, προσδιορίζουν το Θεό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ 


morfeas sky

Τι είναι ακίνητο; Και από τι κινείται;
Μια ερώτηση που ζητά απάντηση.


Οταν βιώνουμε ένα matrix εικονικό κόσμο των ΑΡΙΘΜΩΝ (κατ'εικόνα) για ποια εξωγήινη "ζωή" των σωμάτων μιλάμε; για ποια γήινη "ζωή" μιλάμε, από την στιγμή που κάθε μορφή "ζωής" και κάθε σώμα είναι αίσθηση;

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. (Ερμητικά κείμενα).

Η αίσθηση είναι σώμα, και το σώμα το γεννούν οι ΑΡΙΘΜΟΙ


Άρα μιλάμε για εικόνα Μάτριξ.
Αν λοιπόν ο Άνθρωπος υπακούσει τους νόμους του Μάτριξ από δημιουργός του Μάτριξ θα γίνει δούλος του Μάτριξ.

Διότι χωρίς το Νοητό πνεύμα δεν υπάρχει ταξίδι αλλά μόνον η αίσθηση (νοερό πνεύμα) όπως στα άλογα ζώα, το πνεύμα κάνει την διαφορά, και υπάρχουν επτά βαθμοί πνεύματος που κατέχει η ανθρώπινη ψυχή, ολόιδια με το πνεύμα των επτά Ουρανών. Και είμαστε Ουσιωδώς όμοιοι με τον Όγδοο Ουρανό τον Αγαθό Νου, και τον Αδιαίρετο Άγιο Λόγο, αλλά και με το Υπερούσιο, την Ένατη και Δέκατη Αδιαίρετη Μονάδα Ζωή και Φως.


ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Η ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΕΝ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ

ΕΝΩ Η ΝΟΗΤΗ ΟΥΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ
Ο ΘΕΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ


Η ψυχή είναι αθάνατη νοητική ουσία έχοντας ως νόημα τον δικό της λόγο, όσο βρίσκεται μαζί με το ανθρώπινο σώμα έλκεται από τη σκέψη της Αρμονίας.

Αλλά όταν απαλλαγεί από το φυσικό σώμα μένει μόνη, ορίζοντας τον εαυτό της μέσα στο νοητό κόσμο. Εξουσιάζει το λόγο της φέροντας σε ό, τι έρχεται στη ζωή, όμοια με τη νόηση της κίνηση και αυτό ονομάζεται ζωή. Διότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό της ψυχής, δηλαδή να δίνει σε άλλους κάτι παρόμοιο με την ιδιότητα της.


Λοιπόν, υπάρχουν δύο ζωές και δύο κινήσεις Μία κατά την ουσία και άλλη κατά την φύση του σώματος και η μεν πρώτη είναι η γενικότερη η δε δεύτερη η μερικότερη. 

Αυτή τώρα που είναι κατ'ουσία είναι αυτεξούσια ενώ η άλλη είναι αναγκαστική. Διότι, κάθε τι που κινείται υπόκειται στον εξαναγκασμό αυτού που το κινεί. Η κίνηση που κινεί την ψυχή έχει εξοικιωθεί με τον έρωτα της νοητής ουσίας.

Η ψυχή λοιπόν, είναι ασώματη, ούσα αμέτοχη του φυσικού σώματος. Διότι αν έχει σώμα δεν έχει ούτε λόγο ούτε νόηση.
Διότι κάθε σώμα είναι δίχως νόηση. Συμμετέχοντας δε στην ουσία πετυχαίνει η ψυχή να είναι έμβιο ον με πνεύμα. Και το μεν πνεύμα ανήκει στο σώμα, ο δε λόγος στην ουσία, και ο λόγος διακρίνει το ύψιστο αγαθό ενώ το αισθητικό πνεύμα κρίνει τα φαινόμενα.

Διαιρείται δε στις οργανικές αισθήσεις, που κάποιο μέρος τους είναι η πνευματική όραση, και το πνεύμα το ακουστικό, το οσφρητικό, το γνωστικό, και το απτικό. Αυτό το πνεύμα το αισθητικό, γενόμενο ανάλογο της διάνοιας κρίνει ή φαντάζεται μόνο. Διότι ανήκει στο σώμα και δέχεται τα πάντα.

Ο λόγος τώρα, ανήκει στην ουσία και είναι η φρόνηση.
Συνυπάρχει δε με τον λόγο η γνώση των πολύτιμων πραγμάτων, ενώ με το πνεύμα η εικασία. Διότι, αυτό μεν (ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ - ΦΥΣΗ) έχει την ενέργεια του από το σύμπαν που το περιέχει, ενώ η ψυχή από τον εαυτό της.


ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ
ἀθάνατος γὰρ ὢν καὶ πάντων τὴν ἐξουσίαν ἔχων, τὰ θνητὰ πάσχει ὑποκείμενος τῇ εἱμαρμένῃ.

ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας (των Οκτώ Ουρανών) ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.


ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ

Η ψυχή λοιπόν, είναι ασώματη, ούσα αμέτοχη του φυσικού σώματος. Διότι αν έχει σώμα δεν έχει ούτε λόγο ούτε νόηση.

Διότι κάθε σώμα είναι δίχως νόηση. Συμμετέχοντας δε στην ουσία πετυχαίνει η ψυχή να είναι έμβιο ον με πνεύμα.


Και το μεν πνεύμα ανήκει στο σώμα, ο δε λόγος στην ουσία, και ο λόγος διακρίνει το ύψιστο αγαθό ενώ το αισθητικό πνεύμα κρίνει τα φαινόμενα. (βλέποντας φαντασίες)

Το αισθητικό πνεύμα του σώματος βλέπει μόνον φαντασίες εικάζεται την αλήθεια..ενώ ο Νους και η Νόηση η Νοητή Ζωή θα μας επιφέρει την σοφία της ψυχής-Ανάμνηση ψυχής.

Νους και αδιαίρετος Λόγος η Νοητή Ζωή

Ο ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΝΟΥ




Όταν κατανοήσετε αυτά τα λόγια που είπαν οι πρόγονοι μας, οι φίλοι της σοφίας της ψυχής (Θεού), τότε θα αρχίσετε και πάλι την ανάβαση σας προς τον Όλυμπο, να γινόσαστε και πάλι καθ'Ολοκληρίαν Νους.

morfeas sky


Ο Σωκράτης λίγο πριν να πιει το κώνειο.

ΟΜΗΡΟΣ - Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ

..........

Αυτό που βλέπει ένας άνθρωπος, είναι ανάλογο με τα συναισθήματα που γεννούν τις σκέψεις του, οι οποίες διαμορφώνονται από παρόμοιες μορφές με το αισθητό μεταβαλλόμενο σώμα του που σχηματίζει ο δικός του Νους, ο επεξεργαστής εγκέφαλος του σώματος του.

...έτσι ένας Χριστιανός αναζητώντας την αλήθεια της ζωής θα αναζητά να δεί μια παρόμοια μορφή του Χριστού και της Παναγίας δηλαδή ένα γήινο πρόσωπο με γήινα συναισθήματα και γήινες σκέψεις. Ένας επιστήμονας θα αναζητά να κατανοήσει τα δαιδαλώδη ενεργειακά πλέγματα των αριθμών του matrix, (υλικού σύμπαντος), με τα συναισθήματα και τις μορφές που γεννούν οι αριθμοί - κβαντική επιστήμη...κτλ.

Ενώ ένας γνήσιος Φιλόσοφος θα αναζητά να κατανοήσει επ'ακριβώς την Αλήθεια της Ζωής με οδηγό την Αγαθή του Αμετάβλητη θέληση (καρδιά) που την οδηγεί ο Αμετάβλητος ορθός νοητός λόγος της σοφίας της ανθρώπινης ψυχής (Ανάμνηση ψυχής), κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό από τους πολλούς, διότι τους είναι αδύνατον να κατανοήσουν οι πολλοί το Νοητό και Αγαθό, το οποίο είναι η Αλήθεια της Ζωής..

Διότι η Αλήθεια της Ζωής δεν εμπεριέχει μέσα της τους αριθμούς, δηλαδή την ύλη, από την οποία γεννιούνται όλα τα σχήματα και οι μορφές, οι αισθήσεις συναισθήματα πάθη επιθυμίες του θνητού μεταβαλλόμενου σύνθετου σώματος.


Διότι η Αλήθεια της Ζωής είναι το καθαρό Αμετάβλητο Αγαθό Άναρχο Φως,  η Ζωή (Λόγος) και Φως (Πανάγαθος  Απεριόριστος άυλος κόσμος), ο οποίος είναι αυτός που δίνει την νοερή ζωή με τις ψυχές στις άλογες αισθητές μορφές των αριθμών της άλογης ύλης, διότι  η Ύλη είναι η αίσθηση, και η αίσθηση είναι σώμα, πάθος, έρωτας, και αν αυτός ο έρωτας εθιστεί στα άλογα θνητά σώματα της Γης, τότε θα εθιστεί στις άλογες Ανάγκες αυτού του γήινου σώματος, οι οποίες φέρουν πάντα την κακία, ενώ αν εθιστεί στην σοφία της ψυχής του, στο Νου και την καρδιά, τότε θα αποκτήσει την ανδρεία, την Αμετάβλητη Θέληση, που οδηγείται από το Νου και την καρδιά της ψυχής του, την εικόνα της ζωής, το πνεύμα του πυρός, όπου ο Νους είναι το Μη Ον που δίνει την νοερή ζωή στα όντα τις ψυχές που γεννιούνται, και οι ψυχές έχουν επτά αισθητά σώματα, το ανώτερο το πνεύμα του πυρός, και το κατώτερο των πλανητών όπως της Γης.


Ότι αποτελείται από μορφή και σχήμα είναι Υλη που Γεννιέται και γίνεται Υπάρχων από την εικόνα της Αλήθειας της Ζωής, τον Αγέννητο και Προϋπάρχων Αγαθό Νου και Άγιο Λόγο την Εικόνα του Θεού Φως και Ζωή, τον Ογδοο Ουρανό που ενώθηκε με το Αγέννητο και Προϋπάρχων Αδρανή δοχείο της Υλης, που δεν έχει ούτε Νου ούτε Λόγο. Και γεννιέται η αίσθηση, και η αίσθηση είναι σώμα, όπως ο Ουρανός που περικλείει το υλικό σύμπαν. (σφαίρα-ενεργειακό σώμα, πνεύμα του πυρός, ο αισθητός θεός η παγκόσμια ψυχή, πανταχού παρών και τα πάντα πληρών). Ο Νους που Ορά το σώμα του,  το Αρρενόθηλυς Ον, ο ζωντανός συμπαντικός οργανισμός, η εικόνα της εικόνας του Θεού .

Ενώ ότι δεν έχει σχήμα και μορφή δεν έχει αισθήσεις, είναι η Αλήθεια της Ζωής ο Αγαθός Νους και ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος. Βρισκόμαστε έξω από το Θεό, και μέσα στις μορφές του matrix, μέσα στους Οκτώ Ουρανούς της Υλης, και η Γη βρίσκεται στον πάτο.

......................


ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ

Τα όντα βρίσκονται έξω από το Θεό και μέσα στην εικόνα του Θεού. Τα μη όντα βρίσκονται μέσα στο Θεό...Τα Νοητά είναι η εικόνα του Θεού, τα μη όντα οι ψυχές, ενώ τα άλογα αισθητά σώματα είναι τα όντα που γεννιούνται από τις ψυχές (Νους και ψυχή) και αποκτούν ένα άλλο είδος διανοητικής κίνησης, αυτή του σώματος που γεννιέται ανάλογα την σύνθεση του, όπως στον πιο κατωφερή κόσμο της Ύλης γεννιέται το ανθρώπινο γήινο σώμα που αποκτά το πνεύμα της φύσης της Γης το οποίο συνεργάζεται με την άλογη φύση ώστε να επιφέρει την τάξη στην αταξία, την λιγότερη κακία...και όχι να χάσουμε και αυτό το κατώτερο γήινο πνεύμα, και να γίνουμε ένα με την άλογη φύση του σώματος μας, και να δημιουργούμε την Αταξία, την περισσότερη κακία πάνω στην Γη.

Aρα τα νοητά είναι ο ίδιος ο Θεός οι δικές του Μονάδες, οι ψυχές, βρίσκονται μέσα στο Θεό όταν οδηγούνται από το Νου και την καρδιά, και εξουσιάζουν οδηγώντας με Αρμονία όλα τα άλογα και μεταβαλλόμενα αισθητά σώματα.

Η Αμετάβλητη νοητή σκέψη μέσα μας με οδηγό το Αγαθό είναι ο ίδιος ο Θεός, διότι τα νοητά είναι όμοια ουσία με το Θεό, τα οποία με την Αμετάβλητη αγαθή θέληση τους δημιουργούν στο υπάρχων αισθητό υλικό πεδίο τα πάντα διότι δεν εξουσιάζονται από την μοίρα και το πεπρωμένο το οποίο όταν οδηγούμαστε από το χωρίς λογική σώμα μας, μας δίνει ότι δίνουμε.


Και αφού τα νοητά είναι ο ίδιος ο Θεός μέσα μας, ο οποίος τα πάντα δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά πάντα με οδηγό το Νου και την καρδιά,  Πίστεψε και θα δημιουργήσεις το απίστευτο..
Πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά (Ιησούς Χριστός).

Ερμητικά κείμενα:

Και είναι αδύνατον για τον δημιουργό να μην υπάρχει αιώνια, δημιουργεί πάντοτε τα πάντα, στον ουρανό, στον αέρα, στη γη, στο βυθό, σε κάθε σημείο του κόσμου, σε κάθε σημείο του σύμπαντος, και στο υπάρχων (αισθητό) και στο μη υπάρχων. (Νοητό).
(Ο Ποιητής των ορατών και αοράτων).

Αυτός είναι τα όντα, ο ίδιος και τα μη όντα, τα μεν όντα τα φανέρωσε (γεννήθηκαν και έγιναν υπάρχων), τα δε μη όντα τα κρατά μέσα του. (τα μη όντα βρίσκονται μέσα στο Θεό, ο Νους και ψυχή, ενώ τα όντα γίνονται υπάρχων διότι γεννιούνται από την ύλη).


Εσύ είσαι καθετί που γεννήθηκε, νους, νοητος, και πατέρας, δημιουργός, και θεός, αυτός που ενεργεί, και αγαθός, αυτός που τα πάντα δημιουργεί.

(διότι λιγότερο εύθραυστο από την ύλη (γη-νερό), είναι ο αέρας, (αστρικό σώμα, φωτιά-αέρας), από τον αέρα η ψυχή, (φωτιά, το πνεύμα του πυρός), από την ψυχή ο νους, και από το νου ο θεός).

.................

Ο Θεός είναι δίχως φύλο Άμορφος
Είναι Αγέννητος και Προϋπάρχων Πανάγαθος Νους και Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος. Η δε Αδιαίρετη ένωση τους είναι η Ζωή του Θεού ως Όλον, το Πανάγαθο Φως και Ζωή. η Αλήθεια της Ζωής, η Ένατη και Δέκατη Αδιαίρετη Μονάδα του πνεύματος Ζωή και Φως. (Ιερή Δεκάδα).

Οι δε δικές του Μονάδες μέσα στον Αδιαίρετο Πανάγαθο Θεό είναι η αλήθεια της ζωής οι Δυνάμεις. τα μη όντα, το Μη Ον η Ζωή του Θεού, και τα μη όντα οι μονάδες του Θεού, οι Δυνάμεις μέσα στο Θεό.

Αυτό είναι!

Δεν έχει μορφές και σχήματα διότι αυτά γεννιούνται και γίνονται υπάρχων από την εικόνα του Θεού τον αγαθό Νου που ενώθηκε με το αδρανή δοχείο της Υλης, και με τον Αδιαίρετο Άγιο Λόγο του έγινε η εικόνα της ζωής του Θεού, έγινε το ζωντανό Αρρενόθηλυς Ον.

Το Ον είναι η Όγδοη Μονάδα του πνεύματος, ο Αγαθός Νους και ο Αδιαίρετος Αγιος Λόγος, είναι η εικόνα της ζωής του Πανάγαθου Θεού, ενώ οι δικές του μονάδες οι ψυχές είναι η εικόνα της ζωής μέσα στην εικόνα του Θεού.

Οι Δυνάμεις. και οι ψυχές. 
Η Αλήθεια της ζωής, και η εικόνα της ζωής.

ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·


ὁ δὲ Νοῦς ὁ θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς ὑπάρχων, ἀπεκύησε λόγῳ ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν


Μιλάω για έξω από το όνειρο. έξω από τον Όγδοο Ουρανό. Από εκεί έξω προέρχεται ο Άνθρωπος, Δεν είναι ούτε το Αρρενόθηλυς Ον, ούτε ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, ούτε οι ανθρώπινες ψυχές, Αλλά εισήλθε μέσα στην εικόνα του Όγδοου Ουρανού και έγινε κι αυτός καθ'ολοκληρίαν Νους που εμπεριέχει το δοχείο της Ύλης ως δικό του κόσμο. Έγινε ο Άνθρωπος η εικόνα του Θεού ως Ολον, Νους Αγαθός που εμπεριέχει ως δικό του κόσμο το δοχείο της Ύλης, και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος είναι η εικόνα της ζωής του Ανθρώπου δεύτερου Θεού. Ενώ και οι δικές του Μονάδες είναι η εικόνα της ζωής του Ανθρώπου δεύτερου Θεού μέσα στον Θεό, οι ανθρώπινες ψυχές.

Με λίγα λόγια αναμείχθηκε ο Άνθρωπος με την εικόνα με το matrix του Θεού το δημιούργημα του Αληθινού Θεού, που αποτελείται από Οκτώ Ουρανούς, και επτά φύσεις όπου εκεί συμβαίνει το γίγνεσθαι της Ύλης με τις ψυχές μέσα στον Ζωντανό Αρρενόθηλυς Συμπαντικό Οργανισμό. Η μεν εικόνα δηλαδή το matrix είναι δεύτερος Νους δημιουργός, ο δε άνθρωπος δεύτερος θεός έγινε κι αυτός όμοιος με τον δεύτερο Νου δημιουργό. Έγινε και ο Άνθρωπος ένας Ζωντανός Συμπαντικός Οργανισμός. Αναμείχθηκε μαζί του. Και οι μεν ανθρώπινες ψυχές ανήκουν στην ουσία του Ανθρώπου δεύτερου Θεού, οι δε υπόλοιπες ψυχές ανήκουν στο matrix.

Στον Αληθινό Πανάγαθο κόσμο του Φωτός χωρίς την Υλη, μπορείς να αντιληφθείς τον εαυτό σου ότι βρίσκεται στο Απεριόριστο παντού! το Παν. Παν-άγαθος Δηλαδή δεν είμαστε κλεισμένοι μέσα σε οκτώ σφαίρες-ουρανούς. Είμαστε παντού!

Όπως ως πνεύμα του πυρός (φωτιά) ζούμε στον έβδομο ουρανό ως θεοί, το ίδιο ακριβώς στην μέγιστη δόνηση τους είναι τα Μη Όντα οι Δυνάμεις.


Αλλο η Ζωή του Πανάγαθου Θεού ως Ολον, και άλλο οι Δυνάμεις. και άλλο η εικόνα της Ζωής του Θεού, και άλλο το πνεύμα του πυρός, και άλλο τα έμβια όντα στους πλανήτες.

Σας τα είπα ΟΛΑ

Όλοι έχουμε την γνώση μέσα μας, μόνον οι ανθρώπινες ψυχές. όχι οι κτιστές. Αρκεί να κατανοήσουμε τον εαυτό μας.

morfeas sky

................

Εμείς όμως ζούμε και υπομένουμε όλους αυτούς τους νόμους του εκπεσών φωτισμένου πνεύματος, του δεύτερου Νου δημιουργού της Μηχανής-matrix του αισθητού θεού του πυρός και πνεύματος, που εγκλώβισε τις ανθρώπινες ψυχές στην Λήθη και την Άγνοια του ανθρώπινου γήϊνου σώματος, το διαχωρισμένο σώμα σε αρσενικό και θηλυκό, που εκτός όλων των άλλων, Δια-χωρίζει το πνεύμα από το σώμα, και μας οδηγούν μόνον οι άλογες αισθήσεις.


Καταρχήν υπομένουμε την μοίρα που μας δίνεται, διότι κανείς από εμάς δεν μπορεί να δημιουργήσει στην Ύλη χωρίς πρώτα να γίνει σκλάβος της Ύλης. (μεταβαλλόμενες αισθήσεις, συναισθήματα, πάθη, επιθυμίες, από τις άλογες Ανάγκες της σάρκας).

Μόνον όποιος απέχει ολοσχερώς από την Ύλη (αισθήσεις) πράγμα αδύνατον μπορεί να εξουσιάζει εντελώς όλους τους νόμους με το Νου. (νοητά).

Και ο άνθρωπος εκεί που εξουσίαζε τα πάντα, αφού ήταν υπεράνω της Αρμονίας, έγινε δούλος της Αρμονίας του πνεύματος κάθε άλογης φύσης, των ανόμοιων και αντιθέτων, έγινε σκλάβος της Ειμαρμένης. Και από άυπνος που είναι από άυπνο κρατείται!!!!!!



morfeas sky

Για ποιον θεό δημιουργό λοιπόν μιλούν όλοι τους; που είδατε εσείς το Αγαθό να βάζει νόμους και όρια; το Αγαθό δίνει απλόχερα τα πάντα χωρίς τίποτα να ζητά. Κατανοήστε όλοι σας πρώτα σε ποιον κόσμο αισθάνεστε.. Και δεν ζείτε!.


Σκέφτομαι άρα Υπάρχω;

Σκέφτεσαι άρα υπάρχεις; Τώρα σκέψου τι είναι αυτό που υπάρχει και σε κάνει να σκέφτεσαι! είναι αυτό που γεννιέται! και ότι γεννιέται δεν υπήρχε πριν..άρα είναι σκότος! 

Ο Άνθρωπος όμως είναι Αγέννητος και Προϋπάρχων..Νοήσου τώρα ότι όλες οι μορφές και οι ιδέες ανήκουν σε αυτό που δεν υπάρχει και απλά γεννιέται από τον Αγαθό Νου την εικόνα του Θεού για να υπάρχει.

Ερμητικά κείμενα

Τρισμέγιστε, τον τόπο στον οποίο κινείται το παν πως να τον ονομάσουμε;

ΕΡΜΗΣ: Ασώματον ω Ασκληπιέ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ: Το ασώματο τι είναι;

ΕΡΜΗΣ: Νους, που περιέχεται εξ ολοκλήρου στον εαυτό του.
Και είναι ελεύθερος από σώμα, απλανής, απαθής, αναφής, βρίσκεται στον εαυτό του, είναι ο σώστης των όντων, το αγαθόν το οποίο ακτινοβολεί σαν ακτίνες, η αλήθεια, το αρχέτυπο του πνεύματος και της ψυχής.

Κι ο Θεός τι είναι;

-Αυτός, που δεν είναι ούτε ένα από αυτά, αλλά είναι ο αίτιος της ύπαρξης αυτών και όλων και του καθενός χωριστά απ'όλα τα δημιουργήματα, γιατί δεν άφησε ούτε τα παραπάνω για το μη ον, αλλά υπάρχουν όλα όσα γίνονται απ'τα όντα κι όχι απ'τα μη όντα. Διότι τα μη όντα δεν διαθέτουν τέτοια φύση, ώστε να μπορούν να γίνουν κάτι, αλλά για να μην μπορούν να γίνουν κάτι. Δεν διαθέτουν τέτοια φύση, ώστε να μην υπάρξουν ποτέ.

- Τι εννοείς με το να μην υπάρξουν ποτέ;

Ο Θεός, επομένως  δεν είναι Νους, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του Νου, ούτε πνεύμα, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του πνεύματος.

morfeas sky



O Αγαθός Noυς είναι ο Όγδοος Ουρανός η εικόνα του Θεού, το Αρρενόθηλυς Ον ζωή και φως Υπάρχων είναι ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος, πνεύμα είναι οι επτά Ουρανοί, ενώ οι ανθρώπινες ψυχές είναι οι μόνες που κατέχουν την Ιερή Δεκάδα (Ιερόν Πυρ) Ζωή και Φως.

ΑΣΚΛΗΠΙΙΟΣ: Το ασώματο τι είναι;

ΕΡΜΗΣ: Νους, το αγαθόν το οποίο ακτινοβολεί σαν ακτίνες, η αλήθεια, το αρχέτυπο του πνεύματος και της ψυχής.

Ενώ Θεός είναι το Πανάγαθο Αγέννητο και Προϋπάρχων Φως, και ο Αδιαίρετος Φωτεινός του Λόγος η Αλήθεια της Ζωής, μαζί με τα Μη Όντα τις Δυνάμεις. Ο Θεός είναι αυτό που είναι υπαίτιο για την Υπαρξη του Αγαθού Νου και Αδιαίρετου Άγιου Λόγου, και του πνεύματος των Επτά Ουρανών, όλων των ψυχών την εικόνα της ζωής. αλλά και υπαίτιος της γέννησης όλων των μορφών που γεννούν οι αριθμοί, και ότι έχει αριθμό με τους αριθμούς κυοφορείται.(Μάτριξ)

Κι ο Θεός τι είναι;

-Αυτός, που δεν είναι ούτε ένα από αυτά, αλλά είναι ο αίτιος της ύπαρξης αυτών και όλων και του καθενός χωριστά απ'όλα τα δημιουργήματα, γιατί δεν άφησε ούτε τα παραπάνω για το μη ον,

Το Μη Ον είναι ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος η Ζωή.
Τα μη όντα είναι οι δικές του μονάδες οι Δυνάμεις. η Αλήθεια της Ζωής. ενώ εικόνα της ζωής είναι οι ανθρώπινες ψυχές.

Άρα μιλάμε για εικόνα Μάτριξ.
Αν λοιπόν ο Άνθρωπος υπακούσει τους νόμους του Μάτριξ από δημιουργός του Μάτριξ θα γίνει δούλος του Μάτριξ.
Διότι χωρίς το νοητό πνεύμα δεν υπάρχει ταξίδι αλλά μόνον η αίσθηση (νοερό πνεύμα) όπως στα άλογα ζώα, το πνεύμα κάνει την διαφορά, και υπάρχουν επτά βαθμοί πνεύματος που κατέχει η ανθρώπινη ψυχή, ολόιδια με το πνεύμα των επτά Ουρανών. Και είμαστε Ουσιωδώς όμοιοι με τον Όγδοο Ουρανό τον Αγαθό Νου, και τον Αδιαίρετο Άγιο Λόγο, αλλά και με το Υπερούσιο, την Ένατη και Δέκατη Αδιαίρετη Μονάδα Ζωή και Φως.

morfeas sky


σχόλια:

Ο Θεός, επομένως δεν είναι Νους, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του Νου, ούτε πνεύμα, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του πνεύματος.

Άλλο είναι ο Θεός, και μετά είναι ο Νους η εικόνα του, ενώ το πνεύμα είναι ο Νους που ενώνεται με το δοχείο της Ύλης στο γίγνεσθαι της φύσης των Επτά Ουρανών.

Το δοχείο της Ύλης είναι ο κόσμος που εμπεριέχει μέσα του ο Νους-Ογδοος Ουρανός, η εικόνα του Θεού, και εκδηλώνεται η κίνηση του δοχείου της Υλης μέσα στις επτά φύσεις των επτά ουρανών.

Και γιατί δημιούργησε ο Θεός την εικόνα του τον Αγαθό Νου;

Για να δημιουργήσει τον κόσμο και τα είδωλα της Ύλης, και τα είδωλα της ύλης των πλανητών είναι από πνεύμα και Υλη. 

Και η Υλη είναι η αίσθηση. Και όταν η αίσθηση οδηγείται από το πνεύμα ομοιάζει τον Αγαθό Νου, ενώ όταν το είδωλο που γεννιέται οδηγείται από τις άλογες αισθήσεις χωρίς το πνεύμα τότε οδηγείται από το σκότος.

......................

Kαι τι νομίζεις ότι είναι το τώρα; αφού δεν υπάρχει τώρα; ούτε μέλλον υπάρχει μα ούτε και παρελθόν εφόσον δεν υπάρχει ο χρόνος, αλλά η γέννηση, αύξηση, και μείωση του σώματος. Ποιου σώματος; αυτού που δεν υπάρχει, αλλά του έδωσε την ζωή αυτό που είναι αγέννητο και προϋπάρχων.

Και γιατί να θέλει να δημιουργήσει τα είδωλα ο Θεός?



Για να ζήσει και κατανοήσει ο Άνθρωπος το σκότος.

Το τώρα δημιουργείται συνεχώς. Δεν υπάρχει στατικά.

Μπορείς να μου πεις που δημιουργείτε το τώρα; μέσα σε στατικό χώρο! μέσα στην ενεργειακή σφαίρα-Ουρανό.

Για ποιο τώρα μου μιλάς λοιπόν; για αυτό που δεν υπάρχει; μόνον το αναλλοίωτο είναι αληθινό ή ότι έχει την αλήθεια μέσα του..ότι φθείρεται όμως ποτέ δεν είναι αληθινό.

.......................

Τι θα πει το σκότος αρνείται την Αλήθεια; 
Τι θα πει άρνηση της Αλήθειας; μπορείς να μου πεις; 
Είναι δυνατόν να αρνηθεί αυτό που δεν έχει Νου να σκεφτεί;

Η άρνηση είναι οι άλογες αισθήσεις που οδηγούν την όποια πεποίθηση που γεννά ο μηχανικός εγκέφαλος των ανθρώπων στην Γη μέσα από μια μνήμη που διαθέτει συλλέγοντας τα δεδομένα των πέντε αισθήσεων του σώματος, και αυτή τη μνήμη την ονομάζουμε ως εμπειρία, και αυτή η εμπειρία μας οδηγεί, όχι η ψυχή μας.


Ο δημιουργός αυτού του κόσμου της φθοράς και της Αταξίας,  δεν ενδιαφέρεται για τις μονάδες-ψυχές, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να υπάρχει αυτός ο κόσμος....και για να συνεχίσει να υπάρχει σύμφωνα με τους δικούς του νόμους που μας επιβάλλει, είναι να υπάρχουν οι ανθρώπινες ψυχές μέσα στο γίγνεσθαι αυτού του κόσμου..για να τρέφεται από την Ζωτική ουσία, το Νου που εμπεριέχουν στον πυρήνα τους οι ανθρώπινες ψυχές, την Ζωή...και το πετυχαίνει αυτό μέσα από την λήθη των σάρκινων σωμάτων.

Τι είναι ο κόσμος χωρίς τον άνθρωπο; το απολύτως τίποτα!

...........................

Τα Δια-χωρισμένα είδωλα σε αρσενικό και θηλυκό είναι η Αρχή της μεγάλης Αταξίας...και γι'αυτό εξέπεσε ο αισθητός θεός δημιουργός, διότι θέλησε να εγκλωβίσει στην λήθη των ανθρώπινων σωμάτων τις ανθρώπινες ψυχές.

Οτι σκέφτεται είναι ο κόσμος που δημιουργεί γύρω του το είδωλο ή οι ενέργειες της Υλης (επτά ψυχές) που ενδύθηκε ο Νους (Ανθρωπος δεύτερος θεός), οι Ανθρώπινες ψυχές όμως κατέχουν την Ιερή Δεκάδα του πνεύματος στον πυρήνα τους, είναι η Μονάδα και η Δεκάδα ταυτόχρονα, αρκεί η ανθρώπινη ψυχή να γνωρίσει τον εαυτό της.

.....................


Δηλαδή μου λες ότι αυτό είναι το σχέδιο του Αγαθού Θεού; 
να πέσουμε από τα λούσα στα πατώματα της διαστροφής απλά και μόνο για να ξαναγίνουμε αυτό που είμαστε;.....Αυτό είναι ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και το Αγαθό δεν σκέφτεται έτσι. 

Ήρθαμε να ζήσουμε και κατανοήσουμε το σκότος. (δοχείο της Υλης η αίσθηση). Εξέπεσε ο δημιουργός αυτού του κόσμου και Δια-χώρισε τα πάντα, διαχώρισε στα διαχωρισμένα σώματα που δημιούργησε (ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα) το πνεύμα από το σώμα,  και γίναν όλα ένα μπάχαλο.


Από που και ως που ο Αληθινός Θεός είναι πρόσωπο; 
Μόνον η Υλη είναι πρόσωπο δηλαδή σώμα αισθητό, χωρίς Νου δηλαδή το σκότος. 

Αυτό που θεωρείς ως λογική στον άνθρωπο της Γης είναι οι πεποιθήσεις που κτίζει ο μηχανικός εγκέφαλος ο οποίος διαχειρίζεται τις πέντε αισθήσεις μέσα από μια μνήμη που ονομάζουμε εμπειρία.


..........

Λένε πολλοί το εξής:
Ο Θεός δίνει μπόρες σε εκείνους που αντέχουν να χορεύουν στην καταιγίδα''
μαθήματα να πας παραπέρα ...

Αναρωτήθηκες όμως ποτέ, πως είναι δυνατόν ο Πανάγαθος Θεός να δημιουργεί μπόρες; διότι δεν είναι στην ουσία του Αγαθού τα διαχωρισμένα και αντίθετα. Αλλά μόνον τα όμοια αμετάβλητα και νοητά με πρότυπο το Αγαθό.

Δηλαδή είναι σαν να λέμε ότι άφησε τον Υιό του τον Χριστό να τον σταυρώσουν και να πεθάνει πάνω στον σταυρό να υπομένει την κακία αυτής της ..μπόρας..που ο ίδιος δημιούργησε..ποιος; το Αγαθό!

Τότε γιατί κλαίμε και ωρυόμαστε γι αυτόν τον πόνο; γιατί κατηγορούμε αυτούς που τον σκότωσαν; αφού σύμφωνα με αυτή την λογική ο ίδιος ο Πανάγαθος Θεός σκότωσε τον Υιό του;


..............

Τέτοιες βλακείες διαβάζετε και προκόψατε!
Οτι θα μας σώσει η Έβδομη αποστολή του Δία από τον Αποστάτη Κρόνο για να μην πω κάτι πιο βαρύ, διότι όλα αυτά υπηρετούν το ΜΑΤRΙΧ για να στρέψουν τους αφυπνισμένους στα δαιδαλώδη άθλια μονοπάτια του Matrix ώστε να μην απεγκλωβιστεί καμιά ανθρώπινη ψυχή. Συσκότιση παντού!

ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

Ο ΖΕΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣ Αυτός που Δια-χώρισε τα πάντα υπακούοντας τον Κρόνο τον Πατέρα του, στον κτιστό κόσμο των αντιθέτων που δημιούργησε, ο Κρόνος η Εικόνα του Πανάγαθου Θεού. .

Ο Δίας που Διαχώρισε το πνεύμα από το διαχωρισμένο σώμα, ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα.


morfeas sky

Σχόλια

  1. Η ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ Η ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΝΕ ΤΙΣ ΕΥ-ΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ ,,, ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ,, ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ,,, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΟΙΧΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΆΓΟΥΝ ΕΡΓΟ ,,, ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΟΥ ,,,, !!! ΜΟΡΦΕΑ ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ,,, ΚΑΙ not morfeas sky ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ο Νους αγάπησε με την ψυχή του

    Τα κβαντικά ερίσματα έχουν να κάνουν με αριθμούς, και οι αριθμοί με την εικόνα (matrix). Tα παράλληλα σύμπαντα το ίδιο, τα ηλεκτρόνια το ίδιο, διότι, ό,τι ενυπάρχει στους αριθμούς παράγει σχήματα και μορφές, οι δε μορφές είναι σώμα, το δε σώμα είναι η αίσθηση, η δε αίσθηση από μόνη της δεν έχει ούτε Νου ούτε λόγο, άρα ΔΕΝ είναι η Ζωή.

    Τα Μη όντα είναι τα Νοητά, ενώ τα όντα που γεννιούνται από τα μη όντα είναι η εικόνα της Ζωής, τα είδωλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονομάζουμε με την προσηγορία της έννοιας "Πατέρας" σύμφωνα με την γήινη φύση μας, ώστε να μας γίνει κατανοητό από που προερχόμαστε, από την ίδια Ουσία του Πατέρα όλων.

      Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ύλη είναι ουσία του Πατέρα όλων...αλλά υπήρχε μέσα στον Πατέρα αδρανής, διότι η Ύλη δεν έχει κίνηση, άρα δεν έχει ούτε Νου ούτε Λόγο.

      Το υλικό σύμπαν είναι Νοητό, και η αίσθηση που γεννιέται είναι η κίνηση του δοχείου της Ύλης, το οποίο διαχωρίστηκε με την τριβή σε Τέσσερα στοιχεία. Το Πέμπτο στοιχείο είναι ο Νους Αιθέρας της ψυχής. Είτε η παγκόσμνια ψυχή που κινεί το σύμπαν από μέσα, είτε μονάδα ψυχή της παγκόσμιας ψυχής...το Πνεύμα του πυρός ο Έβδομος Ουρανός, το καθαρό της φύσης δημιούργημα, η εικόνα του Ογδοου Ουρανού, που εμπεριέχει μέσα του το Αδρανή δοχείο της Υλης.

      Ο Αρεννόθηλυς Ογδοος Ουρανός και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος είναι η Εικόνα του Θεού Φως και Ζωή, διότι έχει μέσα του το αδρανή σώμα, που περικλείει με την σειρά του τον Έβδομο Ουρανό με την δική του Εικόνα τον αισθητό θεό του πυρός και πνεύματος, ο καθαρός Νους και η ενέργεια της φωτιάς. (Νους και ψυχή).

      Πιο κάτω στην βαρύτερη και σύνθετη Ύλη υπάρχουν οι έξι φύσεις των πλανητών και των Απλανών, πέντε σύνθετες φύσεις των πλανητών μία της σελήνης και μία των Απλανών.

      Μιλάμε για ένα matrix όπου ο Πατέρας είναι η εικόνα της εικόνας των ειδώλων.

      Το θέμα είναι ότι οι Ανθρώπινες ψυχές στην Γη (όχι όλες γιατί οι κτιστές ψυχές ανήκουν στο πνεύμα της σελήνης και του ήλιου-Ουρανός Διοικητής)

      Οι Ανθρώπινες ψυχές λοιπόν, είναι Ομοούσιες με την Αλήθεια της Ζωής, με την Άρρητο Αρχή τις Δυνάμεις στο Φως, Φως και Ζωή, και αν αφομοιωθούμε από τον κατώτερο κόσμο κινδυνεύουμε να μείνουμε για πάντα εδώ, και εκεί που είμαστε υπεράνω όλων να γίνουμε σκλάβοι του σώματος.

      Διαγραφή
  3. Ερώτηση - Απάντηση
    - Ο επίλογος του κειμένου ολοκληρώνεται με το εξής γνωμικό:
    "Ο Κρόνος η εικόνα του Παναγαθου Θεού".
    Το ερώτημα που μου δημιουργείται ειναι το εξής:
    Ο Κρόνος ήταν παιδί του Θεού Ουρανού και της Θεάς Γης. Εκτόπισε τον πατέρα του από την εξουσία που είχε και όταν έγινε ο ίδιος Θεός με εξουσία, έτρωγε τα παιδιά του για να μην κινδυνέψει ο ίδιος και η εξουσία που είχε αποκτήσει από αυτά (τα παιδιά του).
    Το ερώτημα που μου δημιουργήθηκε είναι:
    Πως ένας Θεός με αυτά τα χαρακτηριστικά στο σημερινό κείμενο αναφέρεται σαν: " η εικόνα του Παναγαθου Θεού";
    Πως ένας Θεός σαν τον Κρόνο το κείμενο τον αναφέρει σαν: "η εικόνα του Παναγαθου Θεού";
    Επίσης ο Κρόνος είχε γονείς, τον Ουρανό και την Γη. Με ποιον τρόπο ένας Θεός ο οποίος είχε γονείς παρομοιάζεται με τον Τρισδιάστατο Ακτιστο Θεό;
    Ευχαριστώ.
    morfeas sky
    Ονομάζουμε με την προσηγορία της έννοιας "Πατέρας" σύμφωνα με την γήινη φύση μας, ώστε να μας γίνει κατανοητό από που προερχόμαστε, από την ίδια Ουσία του Πατέρα όλων.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ύλη είναι ουσία του Πατέρα όλων...αλλά υπήρχε μέσα στον Πατέρα αδρανής, διότι η Ύλη δεν έχει κίνηση, άρα δεν έχει ούτε Νου ούτε Λόγο.
    Το υλικό σύμπαν είναι Νοητό, και η αίσθηση που γεννιέται είναι η κίνηση του δοχείου της Ύλης, το οποίο διαχωρίστηκε με την τριβή σε Τέσσερα στοιχεία. Το Πέμπτο στοιχείο είναι ο Νους Αιθέρας της ψυχής. Είτε η παγκόσμια ψυχή που κινεί το σύμπαν από μέσα, είτε μονάδα ψυχή της παγκόσμιας ψυχής...το Πνεύμα του πυρός ο Έβδομος Ουρανός, το καθαρό της φύσης δημιούργημα, η εικόνα του Ογδοου Ουρανού, που εμπεριέχει μέσα του το Αδρανή δοχείο της Υλης.
    Ο Αρεννόθηλυς Ογδοος Ουρανός και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος είναι η Εικόνα του Θεού Φως και Ζωή, διότι έχει μέσα του το αδρανή σώμα, που περικλείει με την σειρά του τον Έβδομο Ουρανό με την δική του Εικόνα τον αισθητό θεό του πυρός και πνεύματος, ο καθαρός Νους και η ενέργεια της φωτιάς. (Νους και ψυχή).
    Πιο κάτω στην βαρύτερη και σύνθετη Ύλη υπάρχουν οι έξι φύσεις των πλανητών και των Απλανών, πέντε σύνθετες φύσεις των πλανητών μία της σελήνης και μία των Απλανών.
    Μιλάμε για ένα matrix όπου ο Πατέρας είναι η εικόνα της εικόνας των ειδώλων.
    Το θέμα είναι ότι οι Ανθρώπινες ψυχές στην Γη (όχι όλες γιατί οι κτιστές ψυχές ανήκουν στο πνεύμα της σελήνης και του ήλιου-Ουρανός Διοικητής)
    Οι Ανθρώπινες ψυχές λοιπόν, είναι Ομοούσιες με την Αλήθεια της Ζωής, με την Άρρητο Αρχή τις Δυνάμεις στο Φως, Φως και Ζωή, και αν αφομοιωθούμε από τον κατώτερο κόσμο κινδυνεύουμε να μείνουμε για πάντα εδώ, και εκεί που είμαστε υπεράνω όλων να γίνουμε σκλάβοι του σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ

    Το πιάσατε το υπονοούμενο; Αφού όλα τα διαβεί, (ο νους) θα πετάξει μέχρι το τελευταίο σώμα. Εάν δε θελήσεις να διασπάσεις και το ίδιο το σύμπαν και να δεις τα εξωτερικά του, (εάν βέβαια υπάρχει κάτι έξω από τον κόσμο), σου είναι δυνατόν.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΗΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ !! ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΩΝ!! ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ!! ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΦΩΣ !!

    Ερμής Τρισμέγιστος: Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή

    Ερμής Τρισμέγιστος: Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή

    Κι ο Θεός τι είναι;

    -Αυτός, που δεν είναι ούτε ένα από αυτά, αλλά είναι ο αίτιος της ύπαρξης αυτών και όλων και του καθενός χωριστά απ'όλα τα δημιουργήματα, γιατί δεν άφησε ούτε τα παραπάνω για το μη ον, αλλά υπάρχουν όλα όσα γίνονται απ'τα όντα κι όχι απ'τα μη όντα. Διότι τα μη όντα δεν διαθέτουν τέτοια φύση, ώστε να μπορούν να γίνουν κάτι, αλλά για να μην μπορούν να γίνουν κάτι. Δεν διαθέτουν τέτοια φύση, ώστε να μην υπάρξουν ποτέ.

    - Τι εννοείς με το να μην υπάρξουν ποτέ;

    Ο Θεός, επομένως δεν είναι Νους, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του Νου, ούτε πνεύμα, αλλά υπαίτιος της ύπαρξης του πνεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://oneirosky.blogspot.com/2022/06/blog-post.html?fbclid=IwAR2cL9UcMtD8WVB6pnmYdA6Yf69NYAKfiFJHtu4PZMIrwz9Eb0oYxQnd7wU

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ