Η προσέγγιση του Ιερού Πυρός.. 1) Το επιθυμητικό. 2) Το θυμοειδές 3) Το λογιστικό


Η Δύναμη κρύβεται μέσα μας, και περιμένει να εκδηλωθεί στον κάθε Άνθρωπο που θα αφυπνιστεί.

Όταν ενεργείς με Δικαιοσύνη ενεργείς ΣΑΝ να κάνεις κακία...η αδράνεια φέρει την περισσότερη κακία..

Καταρχήν όλα είναι Νοητά, η νόηση κινεί όλα τα αισθητά, οπότε τι σε εμποδίζει να ξεφύγεις από τα γήινα μεταβαλλόμενα αισθητά και θνητά; Το σώμα σου, το οποίο σου βάζει όρια, νόμους, ανάγκες, για να υποτάσσει το πνεύμα σου, την ψυχή σου.

Ο Νους σου όμως με τον αδιαίρετο νοητό του Λόγο όλα τα διαρρηγνύει, με μια σου Νοητή σκέψη βρίσκεσαι παντού όπου εσύ θελήσεις, δεν υπάρχουν ούτε σύνορα, ούτε όρια, ούτε φραγμοί. Οπότε τι σε εμποδίζει να διαπεράσεις τους ουρανούς (κεφάλια) που περικλείουν το υλικό σύμπαν; Τα σύνορα που κτίζεις στον δικό σου Νου στο δικό σου κεφάλι.


Ερμής Τρισμέγιστος: Kαι κάθε πράγμα ή σώμα στερεό, κινείται μέσα σε ασώματο χώρο στατικό, που βρίσκεται σε στάση κινούμενο γύρω από τον εαυτό του, και αυτό που κινεί τον εαυτό του αλλά και όλα τα στερεά και υλικά είναι το στατικό, η ενέργεια λοιπόν είναι το αισθητό, το δοχείο της Ύλης, που την κινεί το Νοητό, το αόρατο, το ασώματο, το θεϊκό, ο Θεός.

Ο Ναός του Θεού λοιπόν είναι ο Αγαθός Νους, ο Ναός του Αγαθού Νου είναι η ψυχή, Νους και ψυχή..το πνεύμα του πυρός.

Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες, παραισθήσεις των ζωντανών νεκρών που υπηρετούν την κακία, και νομίζουν ότι το σώμα τους είναι ο ναός της ψυχής.

morfeas sky

Μάνος Δανέζης: ο χώρος σχετικά με τα στερεά, είναι η ιδιότητα του χώρου αυτό που ονομάζουμε ως ενέργεια, και μεταβάλλεται σε καμπυλότητα του χώρου, σε πυκνότητα ενέργειας, δηλαδή σε καθαρό αριθμό!! είναι καθαρός αριθμός, και αυτός ο αριθμός=matrix μετατρέπεται σε γραμμάρια σε στερεό.


Ερμής Τρισέγιστος:
 Η Μονάδα, (Νοητός Λόγος), επομένως, αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό. Καθένα από τα σύνθετα αισθητά σώματα διαθέτει αριθμό. Γιατί χωρίς την ύπαρξη του αριθμού η σύσταση, η σύνθεση, και η διάλυση των αισθητών σωμάτων, καθίσταται αδύνατη. 


Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση.
Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη.
 

Η Νοητή ζωή της ψυχής είναι η εικόνα της ζωής, ενώ η νοερή ζωή των σωμάτων είναι η λήθη της ψυχής, διότι η ψυχή όταν βρίσκεται μέσα σε σώμα δεν έχει νόηση.


Απολλώνιος Τυανέας: 
Δεν υπάρχει θάνατος σε τίποτα παρά μόνο στην εμφάνιση.
Αυτό που περνά από την Ουσία στη Φύση μοιάζει να είναι γέννηση, ενώ εκείνο που περνά από τη Φύση στην Ουσία μοιάζει να είναι θάνατος, στην πραγματικότητα τίποτα δεν γεννιέται και τίποτα δεν πεθαίνει, αλλά μόνο εμφανίζεται τη μια στιγμή και την άλλη εξαφανίζεται, εμφανίζεται λόγω της πυκνότητας της ύλης και εξαφανίζεται λόγω της λεπτότητας της ουσίας, αλλά είναι πάντα το ίδιο, διαφέροντας μόνο σε κίνηση και κατάσταση.


morfeas sky

Την πληροφορία των σύνθετων ανόμοιων αριθμών την διαβάζει το ανθρώπινο σώμα και την μετατρέπει σε μεταβαλλόμενες αισθήσεις, και οι αισθήσεις μετατρέπονται σε στερεά μέσω των πέντε αισθήσεων, και "ζει" ως πραγματικότητα τα στερεά, την Υλη, δηλαδή τις αισθήσεις, οι οποίες γεννούν τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα την λύπη και την χαρά, και κάθε σώμα δεν μπορεί να υπάρξει δίχως τον χώρο, διότι ο χώρος είναι το σώμα (γη) που δίνει την νοερή ζωή στο σύνθετο δοχείο της ύλης. (φωτιά, αέρας, γη, νερό, - των πλανητών)

Η σωστή διάκριση μεταξύ του αισθητού και του νοητού. 
Το μεν αισθητό και θνητό στον δικό μας κόσμο είναι μεταβαλλόμενο. Το δε Άναρχο Νοητό και θεϊκό και όμοιο αισθητό είναι Αμετάβλητο. (πνεύμα του πυρός).

Το Νοητό που το στηρίζω?..

Το στηρίζεις στο αμετάβλητο Αγαθό. Αλλά επειδή αυτός ο σύνθετος υλικός αισθητός κόσμος δεν είναι αγαθός, στηρίζεσαι στην Δικαιοσύνη του Αγαθού, όπου φέρει την Τάξη στην Αταξία, όπου τα πάντα δίνει απλόχερα χωρίς τίποτα να ζητά. 

Τι είναι οι ενέργειες των Επτά της Αρμονίας της ψυχής

Η προσέγγιση του Ιερού Πυρός
1) Το επιθυμητικό
2) Το θυμοειδές
3) Το λογιστικό


ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΠΥΡ
(ο Νους και ψυχή που ενεργεί στον υλικό κόσμο των αριθμών, στον ψευτόκοσμο-matrix)


Οι ανθρώπινες ψυχές αποτελούνται από τρία τμήματα.
Τα τρία αυτά τμήματα είναι:

1) Το επιθυμητικό: 

Η ελεύθερη βούληση η οποία συμβολίζεται με τα δεσμά στα χέρια. Η ερώτηση σε αυτή την περίπτωση είναι: "Τι μπορώ να κάνω ελεύθερα" ?

Κάθε οντότητα που ενσαρκώνεται και μετενσαρκώνεται στο υλικό σύμπαν δεν διαθέτει, 100% ελεύθερη βούληση. Όταν σπάσουμε τα δεσμά στα χέρια τότε 
η ελεύθερη βούληση απελευθερώνεται και με αυτόν τον τρόπο αφυπνίζεται η εν δυνάμει δόνηση της που βρίσκεται στον ψυχικό πυρήνα.


2) Το θυμοειδές:
Είναι η ψυχική γενναιότητα και συμβολίζεται με τα δεσμά στα πόδια. Το ερώτημα εδώ είναι: "Που δεν μπορώ να πάω ελεύθερα" ?

Το ψευδοσύμπαν διαθέτει την καταγραφή του φόβου και του τρόμου. Η καταγραφή αυτή δεσμεύει την οντότητα μέσα σε ένα καλά προγραμματισμένο πεδίο δράσης. 
Ο φόβος και ο τρόμος είναι μία ψευδαίσθηση.
Είναι δική μας επιλογή εάν συνεχίσουμε να ζούμε στην ψευδαίσθηση αυτή η όχι.

3) Το λογιστικό:

Είναι η ορθή σκέψη από την οποία πηγάζει ο ορθός νοητός λόγος της ψυχής.
Συμβολίζεται με τα δεσμά στον αυχένα (κεφάλι).
Η ερώτηση είναι:
"Τι δεν μπορώ να σκεφτώ ελεύθερα?"

Η πλύση εγκεφάλου και η αλλοίωση της ορθής σκέψης και του ορθού λόγου πρωτοστατούν στον πίνακα του ψευτόκοσμου. Η καταγραφή αλλοιώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα με την επανάληψη. Δεν έχει σημασία εάν η επανάληψη είναι ορατή η αόρατη με τα φυσικά μάτια. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαθέτει συχνότητες οι οποίες μπορούν να συλλάβουν έννοιες και εντολές του ψευτόκοσμου χωρίς να το συνειδητοποιεί η προσωπικότητα.
..........

Οι κατώτεροι θεοί-δημιουργοί (πνεύμα της φύσης) είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα πάντα για να δεσμεύσουν 
την ελεύθερη βούληση, θα μεταχειριστούν οποιαδήποτε ψυχολογική βία για να καταστείλουν την ψυχική γενναιότητα και θα μεταχειριστούν οποιοδήποτε μέσο για να καταστείλουν και να κατευθύνουν την ελεύθερη σκέψη.

morfeas sky

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ (ΝΟΥΣ) ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ.

Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (πνεύμα του πυρός - ελαφρύ πνεύμα) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ Η ΤΟΝ ΥΠΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΝΟΥ (ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ) ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ 


Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ (ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ-ΛΟΓΙΚΗ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ  ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΝΟΕΡΟ  ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. (ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ).

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΘΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΘΕΙΚΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
                   

Ανεξάρτητα του ότι οι καταγραφές βρίσκονται μέσα στον ψευτόκοσμο, οι επικυρίαρχοι φροντίζουν να ανανεώνουν τις καταγραφές, την κρυσταλική τους δόνηση.

Ο Πλάτωνας αναφέρει ότι όταν ο άνθρωπος κατανοήσει την δυναμική που υπάρχει πίσω από την ελεύθερη βούληση, την ψυχική γενναιότητα, και την ελεύθερη σκέψη, ενεργοποιεί στον εγκέφαλο του την αληθινή του φύση.

Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει να βλέπει αμυδρά τα πρώτα κομμάτια της αλήθειας του πραγματικού κόσμου. Τότε αποφασίζει να μετουσιώσει ελεύθερα με βάση την βούληση, την ανδρεία, και την ελεύθερη σκέψη το υλικό κομμάτι της προσωπικότητας του. 


Με αυτή του την επιλογή έχει κάνει το πρώτο βήμα για να "διαρρήξει το ψευδοσύμπαν". Ενεργειακά με μία τέτοια συνειδητή απόφαση επιστρέφει την υλική του παγίδα αποδυναμώνοντάς το.


Με αυτόν τον τρόπο περνά μέσα από την
φωτιά που αντιλήφθηκε λίγο πριν καθώς "είδε" μέσα από την αντανάκλαση που ζούσε. 
Ο Πλάτωνας ονομάζει αυτή την ενέργεια του το να να περάσει μέσα από την φωτιά "Ιερόν Πυρ" και την τοποθετεί (την φωτιά) στο υλικό σύμπαν. (η φωτιά που δημιουργεί τον υλικό κόσμο της Γης,


Τι είναι είναι ο Λόγος; Αδιαίρετος με το Νου.
Νους και Λόγος Αδιαίρετος η δε ένωση τους η Ζωή, η νοητή θεϊκή ζωή, η εικόνα της ζωής.

..η κίνηση μέσα στο Νου, και ότι κινείται είναι η λογική, δηλαδή είναι η Αμετάβλητη νοητή ζωή. (χωρίς τις μεταβαλλόμενες  αισθήσεις του δοχείου της σύνθετης ύλης από τα τέσσερα γήϊνα στοιχεία).

Αν δεν μας οδηγεί ο νοητός λόγος (ανάμνηση ψυχής), η εμπειρία που αποκτούμε από το σώμα μας εξαρτάται από τα θνητά, από το παρελθόν που συνέλλεξε το ανθρώπινο σώμα ως πληροφορία της γήϊνης θνητής μεταβαλλόμενης φύσης.

Ενώ η σοφία του λόγου της ανθρώπινης ψυχής εξουσιάζει όλα τα θνητά και άλογα αισθητά, μέσα από τις τρεις θεϊκές ενέργειες της ψυχής, το επιθυμητικόν, το θυμοειδές, την ελεύθερη σκέψη, με οδηγό τον νοητό λόγο της ψυχής την Δικαιοσύνη! που πηγάζει από το Αγαθό.


Το Αγαθό είναι η Αρχή του Παντός. Αυτό είναι ο Θεός, αυτό είναι ο Πατέρας, αυτό είναι το κατ'ουσίαν Αγαθό, όλα τα υπόλοιπα παίρνουν μέρος στην ουσία που είναι το Αγαθό, δεν είναι όμως το ίδιο υπεύθυνος ο Θεός πια για το αγαθό της ζωής στα ζωντανά όντα.



morfeas sky
..........
       

Ποια καρδιά; Το συναίσθημα που το οδηγούν τα κάτω ποδάρια; το κάτω κεφάλι;

Και το συναίσθημα είπαμε ότι δεν έχει λογική, είναι ά-λογο δηλαδή δεν φέρει τον Λόγο όταν η καρδιά δεν οδηγείται από το Νου.....Νους και Λόγος Αδιαίρετος... η δε ένωση τους η Ζωή.

Και όπου η λογική, είναι η Μάθηση και η ιδιοφυϊα.
Μονάχα με κόπο αποκτάται η μάθηση. Αριστοτέλης
Η ιδιοφυΐα χωρίς τη μάθηση είναι τυφλή, και η μάθηση χωρίς την ιδιοφυΐα είναι λειψή° η άσκηση χωρίς να υπάρχουν και τα δύο είναι ατελής. Πλούταρχος

Όσο γηράζω, τόσο θέλω να διδάσκομαι και να μαθαίνω, αλλά μονάχα από σοφούς. Πλάτων

Αλλο είναι το συναίσθημα, και άλλο είναι η δι(α)ίσθηση μέσω της καρδιάς, η οποία μπορεί να σε οδηγήσει στον δια-λογισμό, στην δια-νόηση, στην νόηση του λόγου της σοφίας της ψυχής.
Και άλλο η δι-αίσθηση που σε οδηγεί στην αίσθηση του ά-λογου σώματος στα ποδάρια! στο κάτω κεφάλι.


Τι σχέση μπορεί να έχει η ψυχή με την σάρκα; (γη-νερό) καμιά. 

Κατανόησε το συναίσθημα και την σύνθεση της αίσθησης-καρδιά, που οδηγείται από τον Αμετάβλητο νοητό λόγο-λογική της ψυχής, και των ανόμοιων μεταβαλλόμενων αισθήσεων της  άλογης Υλης, τα άλογα στοιχεία από γη-νερό που οδηγούν με το κάτω κεφάλι το σώμα, με οδηγό τα πόδια που σε κάνουν σκλάβο του σώματος.

Νους και ψυχή. (Νους και φωτιά). Πνεύμα του πυρός.

Αστρικό σώμα της γήινης φύσης: φωτιά-αέρας.

άλογη σάρκα: γη, νερό.


Η ψυχή είναι το πνεύμα του πυρός που δίνει ζωή στα τέσσερα στοιχεία της γήϊνης φύσης. Η φωτιά και ο αέρας της γήϊνης φύσης είναι τα μόνα στοιχεία που μπορούν να δεχτούν τον νοητό λόγο του πυρός και πνεύματος να γίνουν η εικόνα του, δηλαδή το νοερό μεταβαλλόμενο πνεύμα της Γαίας. 

Η άλογη σάρκα (γη-νερό) αποκτά τις δικές της μεταβαλλόμενες αισθήσεις-συναισθήματα, που δεν μπορούν να δεχτούν τον Νοητό Λόγο, άρα είναι άλογες αισθήσεις. 
(πόνος, λύπη, έπαρση, θυμός, οργή, απάτες, φθόνος, αδικία, φόβος, κακία κτλ)


Θυμωνεις βαρας μπουνια
Εισαι λυπημενος φαινεται στο προσωπο σου αλλαζει η κινηση σου
κλπ
Αρα εχει σχεση ΑΜΕΣΗ η σαρκα με τον νου... Ο νους κινει τη σαρκα


Ναι, αλλά ποιος νους; αυτό θέλω να κατανοήσεις.


Πως προσδιορίζουμε τι είναι η ζωή; είναι Νους; ή σώμα;
Πως προσδιορίζεις αυτή την στιγμή ότι υπάρχεις και ζεις; με τον Νου ή με το σώμα;
Το σώμα μετά τον θάνατο παύει να υπάρχει, ο Νους όμως; (συνείδηση).
Τι θεωρείς ως απόδειξη; το Νου; που προσδιορίζει τις αποδείξεις; ή το σώμα;

Δεν είναι θέμα αρνησιτισμού ή όχι....είναι θέμα λογικής να προσδιορίσουμε τι είναι η ζωή.


Το σύμπαν όμως που βλέπουμε υπάρχει όντως.
Τι το κάνει να υπάρχει στα μάτια μας; ο Νους; η το σώμα;


Το σύμπαν υπάρχει και λειτουργεί με Αρμονία σύμφωνα με τους αριθμούς και την γεωμετρία. Τι το δημιούργησε; Ο Νους; η προήλθε τυχαία από το τίποτα;

Ότι υπάρχει γύρω μας έχει σχήμα και μορφή που μπορούν να πάρουν μόνον οι αριθμοί.

Αν όμως Υπάρχει σύμπαν, τότε Υπάρχει και ο Δημιουργός Νους.
Και αν Νους είναι ο Δημιουργός, και σώμα η εικόνα, τότε Νους είναι η ζωή στο σύμπαν, και τα υπόλοιπα τα μέρη που ενώνονται με το Νου τα οποία γεννούνται στην μήτρα, αυξάνονται, μειώνονται διαλύονται ( πεθαίνουν) και αναγεννούνται ξανά σύμφωνα με τους αριθμούς.


Εξάλλου η επιστήμη έχει ήδη αποδείξει ότι βιώνουμε ένα matrix.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ