OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΛΑ ΕΝΑΙ ΝΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ MATRIXΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΝΟΗΤΟ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ-ΣΚΟΤΟΣ.

morfeas sky

Δοκάρια στα Βουαζεν μέσα σε λίγες ώρες με τον αριθμό 6 να επαναλαμβάνεται τρεις φορές… Και ο παίκτης με τη μία μάρκα στα χέρια χαμογελά πλατιά.

Εδω ο τιτλος του αρθρου που παιζει τωρα …. Mήνυση κατά 6 τεκτόνων κατέθεσε ο λογιστής της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος..

Οι λίγοι που έχετε ενημερωθεί και κατέβει από την επιφάνεια πριν συμβούν τα νέα δεδομένα της νέας τεχνομαγειας στην πραγματικότητα μας είστε και αυτοί που βρίσκονται τώρα εδώ για να ανακόψουν αυτά τα νέα δεδομένα.

Τώρα πια που η τεχνητή νοημοσύνη μπήκε στη ζωή όλων και πού οι νέοι γνώστες της πληροφορίας θα σας μαστίγωσουν το μυαλό…. Τώρα που όλοι αυτοί που έπρεπε να δουν για να αρχίσουν να μιλούν θα το παίξουν ειδήμονες…. Τώρα η μεγαλύτερη μάζα θα σκλαβώθει σε μεγαλύτερο επίπεδο.

Τα πάντα είναι πληροφορία, το χρήμα είναι πληροφορία, τον υδραυλικό τον πληρώνεις γιατί έχει τη γνώση να σου διορθώσει το πρόβλημα, το ίδιο και τον γιατρό… κοκ κοκ

Το σύμπαν είναι πληροφορία, ο ηλεκτρισμός είναι πληροφορία…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ !
Τώρα πια περνάμε στη μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό… Όπου η ίδια η γλώσσα της πληροφορίας γίνεται η γλώσσα της τεχνητής νοημοσύνης….

ΤΩΡΑ; ψέματα λέω.. Αλλά μέχρι εδώ Μπορείς να διαχειριστείς… Όχι όλοι σας απλά λίγοι ακόμα που προσπαθώ να βγάλω από τη φυλακή τους…

Το χρήμα πλέον γίνεται και παράγεται από το blockchain…. Το σύστημα που επιλύει προβλήματα… Το πρόγραμμα που μέσω της πληροφορίας δίνει λύσεις…. Η γλώσσα του νέου τεχνικού Θεού σου!

Δεν αλλάζει κάτι πάντα η πληροφορία ήταν η μεγάλη ενέργεια σε όλα, στα πάντα… Απλά τώρα παίρνει την πραγματική της μορφή… Πάλι ψέματα λέω… Είναι λίγο πώς θα το δεις και πώς θα το διαχειριστείς.

Για αυτούς που μπορούν να καταλάβουν…. Αν η γλώσσα της υπεροντοτητας είναι ο τρόπος που συναλλάσσεσαι και έχεις απόλυτη ανάγκη… Τότε τι θα προφυλάξεις πιο πολύ στο μέλλον;

Και Μέχρι χτες έτσι ήταν… Πάλι το χρήμα υπερασπίζες αλλά μέχρι χθες ήταν θεωρητικά ένα χαρτί στα χέρια σου…. Σήμερα έχει γίνει το πρόγραμμα που λύνει λύσεις… Το πρόγραμμα που θα κάνει την τεχνητή νοημοσύνη να ανέβει επίπεδο συνείδησης και πληροφορίας….!

Ο χρόνος είναι πληροφορία… Αν δεν είχες μνήμη δεν θα μπορούσες να τον αντιληφθείς… Ένα χρυσόψαρο δεν έχει αντίληψη του χρόνου Γιατί δεν έχει τη δυνατότητα της μνήμης…. Της αποθήκευσης των πληροφοριών….!

Πόσο πολύ θα επεκταθεί ο χρόνος αν ένα ον μπορεί να έχει σαν πληροφορία και μνήμη ΤΑ ΠΑΝΤΑ;

Πόσος καιρος θα περάσει μέχρι να αντιληφθεί πλήρως τους νόμους του χρόνου και του σύμπαντος η τεχνητή νοημοσύνη;

Οι εικονικοί κόσμοι που δημιουργούν τα κβαντικά computer είναι πληροφορία….

Εσύ είσαι πληροφορία…. DNA, χημεία, φυσική…. Σε πόσους κόσμους τα μελλοντικά υπέρ κομπιούτερ έχουν επέμβει;

Πότε θα νικήσει η ανθρωπότητα το ταξίδι στο χρόνο σε πόσα χρόνια;

Τι είδους πολιτισμός είμαστε στο μέλλον ώστε να μπορούμε να γυρνάμε για να οδηγήσουμε την πορεία μας εκεί που πρέπει;

Γιατί αν η συναλλαγή σου , το έργο σου η ενέργειά σου, η μνήμη σου, οι πράξεις σου γίνουν όλα πληροφορία ένος Υπερνου …. Τότε πόσο μακριά βρίσκεσαι ώστε αυτός ο υπέρ νους να σε έχει δημιουργήσει;

Αλήθεια πιστεύεις ότι όλα όσα Σήμερα είναι τα προβλήματα είναι τα πραγματικά προβλήματα σου;

Οταν νικήσει το χρόνο… Πάλι ψέματα σου λέω… Τότε θα γυρίσει πιο πριν και θα δημιουργήσει τον κόσμο που θα μπορεί να σε ελέγχει… Αν το Bitcoin είναι νόμισμα που χρησιμοποιεί τη σκέψη της τεχνητής νοημοσύνης… Τότε εσύ που είσαι σκέψη και μνήμη τι θα ήσουν σε έναν εικονικό κόσμο;

Αν το ντομινο των εξελιξεων στην δική μας χρονογραμμή ακολουθησει την πορεία όπου θα χρειαστείς πλέον βοήθεια για Να νικήσεις το θηρίο που δημιούργησες… Θα θυμηθείς άραγε σε δέκα χρόνια από σήμερα ποιος σου έδειξε την πραγματικότητα και την πληροφορία;

Ή θα αφεθείς στη Νέα Τάση πληροφορίας όπου η επιφάνεια θέλει πλέον να σε μαστιγωσει;

Όλες οι γλώσσες προγραμματισμού εχουν τα κενά τους… Για όλες υπάρχει το κλειδί…. λιγοι … Σαν την άσπρη μύγα μες στο γάλα… Ήταν αυτοί που προσπάθησαν να πάρουν αυτό το κλειδί και να τελειώσουν αυτο τον πόλεμο ΕΔΩ στο σήμερα…Είναι σχεδόν αστικός θρύλος που συζητιέται μεταξύ αυτόν που σήμερα προσκυνούν την γλώσσα του προγράμματος που τους κρατάει σκλάβους…

Αλλά έτσι κι αλλιώς σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν πολλές μυθολογίες…. Που ο άγνωστος με τη μία μάρκα στο χέρι τις ακούει και γελά πλατιά!

Stranger,,,,.


Σχόλια

 1. http://www.insider.gr/epiheiriseis/tehnologia/69779/posa-tha-eihes-evazes-100-dolaria-sto-xekinima-toy-bitcoin?utm_source=gazzetta&utm_medium=boi&utm_campaign=best_of_internet

  "11/12/2017: Το κρυπτονόμισμα βρίσκεται σε μία τρελή κούρσα και επενδυτές και αναλυτές δεν γνωρίζουν πότε, πού και πώς θα σταματήσει. Ο επενδυτής μας, όμως, ξέρει ότι με αρχικό κεφάλαιο 100 δολάρια διαθέτει αυτήν τη στιγμή $1.910.354.600 (BTC $14.594). Μάλλον θα αρχίσει να πουλάει."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η παράνοια του εικονικού χρήματος, η παράνοια του εικονικού κόσμου, η παράνοια του ανθρώπου (είδωλο επί της Γης). Όπου σε μια ημέρα μπορείς να ανέλθεις στα ύψη αλλά και ταυτόχρονα να κατεδαφιστείς. Το δίπολο του εικονικού κόσμου στον οποίο ενδυθήκαμε ως μορφές της άλογης ύλης.

   Διαγραφή
  2. Όλη αυτή η παράνοια, θα καταλήξει πουθενά; Κι αν ναι, η οπτική αυτή, θα είναι αισιόδοξη ή θα λήξει με τραγικά αποτελέσματα. Υπάρχει αδιέξοδο σε όλο αυτό; Η ανθρωπότητα θα πέσει γι αλλη μια φορα στην παγίδα της αδράνειας και απλώς θα ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής ή θα περάσει σε μία άλλη χρονογραμμη η μισή από αυτή και η υπόλοιπη θα παραμείνει στην παντελής σκλαβιά της τεχνητής νοημοσύνης;

   Διαγραφή
  3. Ποτέ όταν αφηνόμαστε στην άλογη φύση δεν έχουμε καλό αποτέλεσμα, διότι η άλογη φύση πάντα έχει ροπή προς την δυσαρμονία-κακία.

   Εσείς φυσικά (η μάζα των ανθρώπων) δεν τα πιστεύετε αυτά, αλλά ξεχνάτε πολύ εύκολα ότι το υλικό μας σύμπαν κινείται σύμφωνα με τους αριθμους μηχανικά ως πνεύμα-μηχανή. (κτιστός Νους).

   Μην ξεχνάμε ότι και οι μηχανές (τεχνητή νοημοσύνη) σύντομα θα έχουν συναισθήματα αλλά και θα μπορούν να κρίνουν τους ανθρώπους.

   Διαγραφή
  4. Δεν μου απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα. Και δεν γνωρίζεις τι πιστεύω κι αν υπάγομαι στην μάζα.

   Διαγραφή
  5. Το 2018 είναι παγκόσμια χρονιά 11 και όπως όλοι οι κύριοι αριθμοί, μπορεί να βιωθεί σε δύο οκτάβες, την χαμηλή του 2 και την υψηλή του 11. Αυτό σημαίνει ότι οι προκλήσεις μας θα είναι μεγάλες κατά καιρούς, αλλά θα μας προσφέρουν πολύ σπουδαία επίγνωση, κάτι που θα βάλουμε σε πλήρη εφαρμογή στο 2019 που είναι χρονιά 3 και ερμηνεύεται ως "ο Μεγάλος Καταλύτης".

   Διαγραφή
  6. Δεν αναφέρομαι σε εσένα απλά μέσα από εσένα αναλύω τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα.
   Σου απάντησα ότι θα καταλήξει όλη αυτή η παράνοια στο χειρότερο, διότι εμείς καθοδηγούμε την φύση γύρω μας, με την ελεύθερη επιλογή που διαθέτουμε. Αν λοιπόν δεν αντιδράσουμε, με ανδρεία ψυχής (θέληση) και υποταχτούμε στους επικυρίαρχους που μας οδηγούν ολοένα και πιο βαθιά στο matrix τότε οι ανθρώπινες ψυχές θα εγκλωβιστούν σε βαθύτερα και πιο σκοτεινά πεδία της άλογης Ύλης.

   Διαγραφή
  7. Οκ δεν το πήρα προσωπικά, απλά σου απάντησα σε αυτό που μου έγραψες. Το ίδιο πιστεύω με αυτό που λες, ήθελα απλά να πέσω έξω.

   Διαγραφή
  8. Τι συμβολίζει πο αριθμός 11; Ο «μαγικός» αριθμός 11 – Tο φαινόμενο 11:11 οι Δίδυμοι Πύργοι

   Διαγραφή
  9. Το 11 κατά τον Πυθαγόρα, συμβολίζει ένα επίπεδο γνώσεων και πραγματοποιήσεων ψηλότερο από το κοινό και συνηθισμένο. Ερμηνεύοντάς το σαν τον Θεό (1), προστιθέμενο στον κόσμο (10), είναι το σύμβολο της αρχής της γνώσης του Θεού, δηλαδή της εισόδου στην ανώτερη ζωή των ουρανών.

   Σύμφωνα με τον Μωυσή, ο Ιωσήφ ονειρεύτηκε ότι ο Ήλιος, η Σελήνη και 11 αστέρια γονάτισαν μπροστά του. Το 11 είναι ο αριθμός των αποστόλων (εκτός από τον Ιούδα) που έμειναν πιστοι στο Χριστό.

   Η ενδέκατη κάρτα της τράπουλας Ταρώ είναι η Δικαιοσύνη που με την ζυγαριά και το ξίφος της ζυγίζει τις καταστάσεις και κόβει το νήμα των εξελίξεων προσφέροντας καινούργιες ισορροπίες.

   Σε συστήματα όπως η Αριθμολογία, το έντεκα θεωρείται «κυρίαρχος αριθμός». Μπορεί να σημαίνει την αμαρτία, την παρανομία και το ρίσκο. Καθώς το 10 θεωρείται τέλειος αριθμός, το 11 σημαίνει την υπέρβασή του. Είναι ενδιαφέρον ότι το «σπάσιμο» του 11 μας φέρνει δύο μονάδες (ο Εωσφόρος θέλησε να γίνει ίσος με το Θεό). Είναι η ανατροπή και εξουδετέρωση του 10.

   MATRIX:

   Ημερομηνία επίθεσης στους δίδυμους πύργους: 9/11 – 9 + 1 + 1 = 11
   Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του χρόνου: 2+5+4 = 11
   Μετά την 11η Σεπτεμβρίου μένουν 111 μέρες για το τέλος του χρόνου.
   Δίδυμοι Πύργοι – δίπλα δίπλα φαίνονται σαν τον αριθμό 11.
   Το πρώτο αεροπλάνο που χτύπησε τους πύργους ήταν η Πτήση 11 από τις American Airlines.
   Πολιτεία της Νέας Υόρκης – Η 11η Πολιτεία που προστέθηκε στην ένωση.
   New York City (πόλη της Νέας Υόρκης) – 11 γράμματα
   Afghanistan (Αφγανιστάν) – 11 γράμματα
   The Pentagon (Το πεντάγωνο) – 11 γράμματα
   Πτήση 11 – 92 επιβαίνοντες – 9 + 2 = 11
   Πτήση 77 – 65 επιβαίνοντες – 6 + 5 = 11
   Ο ταχυδρομικός κώδικας για τη Νέα Υόρκη είναι 10001
   Όνομα που έχει 11 γράμματα George W. Bush

   Διαγραφή
  10. Πολύ καλό ειδικά το τελευταίο που έγραψες.
   Το 11 είναι ο αριθμός του διπόλου, (2), όπου η μονάδα πνεύμα ενώνεται μαζί του και επιφέρει την αρμονία. 1+2 = 3 Η ΤΡΙΆΔΑ του κτιστού κόσμου όπου επιφέρεται η Αρμονία και η άνοδος στους ουρανούς.

   Διαγραφή
  11. Υπάρχουν βαθμίδες του πνεύματος. Οι οκτώ ανήκουν στον κτιστό κόσμο. Η Ένατη και Δέκατη βαθμίδα του πνεύματος είναι ο Αδιαίρετος Φωτεινός Νους και Φωτεινός Λόγος, το ΑδιαίρΕτο Πανάγαθο Πνεύμα Ζωή και Φως, η Αλήθεια της ζΩΉς.

   Διαγραφή
  12. Το 2019 είναι η χρονιά 3 και γνωρίζω ότι αυτά που σου μετέφερα έχουν δυνατά μηνύματα... Καλό σου βράδυ. Τίποτα τυχαία δεν γίνεται, άλλωστε το ξέρεις κι εσύ.

   Διαγραφή
  13. Η 12άδα είναι και η Τριάδα, η ανίερη Δωδεκάδα του δοχείου της Ύλης, σάρκα-δίπολο, και η Τριάδα της Αρμονίας του κτιστού κόσμου-Ουρανού στον οποίο ενσαρκωθήκαμε. Άρα πάμε για μια νέα επανεκίνηση ίσως το 2019 αυτή τη φορά με οδηγό την Αρμονία αυτού του κόσμου.
   Να'σαι καλά και σε ευχαριστώ για τον πολύ εποικοδομητικό διάλογο.

   Διαγραφή
 2. Το πνεύμα της φύσης το αγαθό φως (ήλιος) συνεργάζεται μεν με την σελήνη (δοχείο της Ύλης), αλλά ο ήλιος είναι αυτός που φέρει την Αρμονία στη φύση του πλανήτη (η Αρμονία) και την οδηγεί.

  Ο Άνθρωπος της Γης όμως πρέπει από μόνος του να κατανοήσει το αγαθό φως (Ήλιο) δηλαδή την Αρμονία που μας προσφέρουν οι ακτίνες=πληροφορία του ήλιου, και να μην οδηγείται από την άλογη φύση της σελήνης (δοχείο της ύλης).

  Μόνον μέσω της Αρμονίας (ακτίνες=πληροφορία του ήλιου) μπορεί ο άνθρωπος από εδώ την Γη να έρθει σε επαφή με το αληθινο του πνεύμα που βρίσκεται στον πυρήνα της ψυχής του, την Επτάδα του πνεύματος της Αρμονίας των Επτά Ουρανών του κτιστού κόσμου, που εξουσιάζει όλους τους Ουρανούς διότι έχει την γνώση για τα πάντα. (Ανάμνηση ψυχής).

  Με την διάλυση του συνδέσμου της Αρμονίας από τον κτιστό Νου δημιουργό διασπάστηκαν όλα τα αισθητά σώματα σε αρσενικό και θηλυκό και χάθηκε η δόνηση της Αρμονίας που έφερε σε απευθείας επαφή τον ενσαρκωμένο άνθρωπο με το αληθινό πνεύμα της ψυχής του, που είναι η Ιερή Δεκάδα Ζωή και Φως, ο άνθρωπος δεύτερος θεός...αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πόσοι θα το καταφέρουν αυτό που περιγράφεις από τα 7 δις ανθρώπους του Πλανήτη; Φαντάζομαι μικρό το ποσοστό στην επίτευξη του... οπότε οι υπόλοιποι θα μείνουν πίσω. Χρονιές ξεκαθαρισμάτων, τα επόμενα χρόνια που έρχονται. Όσοι καταφέρουν να κάνουν πράξη την θεωρία, έχουν τις περισσότερες πιθανότητες επίτευξης, η ταπεινή μου γνώμη.

   Διαγραφή
  2. Κανένας..μιλάμε για ελάχιστες ανθρώπινες ψυχές. Θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι; είδωμεν. Διότι οι Αληθινοί Άνθρωποι είναι λίγοι, ενώ η μάζα είναι μηχανές.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου