ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ;


Η απάντηση όσον αφορά ποιος δημιούργησε αυτόν τον κόσμο βρίσκεται πολύ εύκολα αν αναρωτηθούμε την κακία που ενυπάρχει μέσα του, η οποία πηγάζει από το σκοτάδι και ποτέ από το Φως. 
Η φαινομενική ομορφιά που είναι το περιτύλιγμα αυτού του κόσμου, η θνητότητα του, ο φόβος που κυριαρχεί παντού σε όλα τα έμβια όντα, οι ανάγκες που οδηγούν στην εξαθλίωση και τον μαρασμό ή στο άκρως αντίθετο την κακία του ισχυρού έναντι του αδύναμου, καλύπτουν το πέπλο του σκότους που μας κρατά σε Λήθη.

Η Αλήθεια της Ζωής είναι το Πανάγαθο Φως, η οποία δίνει την ζωή σε ότι μπορεί να πάρει την ζωή, όπως στο δοχείο της Ύλης που είναι το σκότος, δηλαδή το αντίθετο του Πανάγαθου Φωτός.

Αν λοιπόν εσύ πιστεύεις ότι η τάξη στην αταξία είναι το Πανάγαθο Φως, τότε θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι η Τάξη επιφέρεται μόνον με την Θέληση!! την Ανδρεία ψυχής, που δεν υποτάσσεται σε καμιά ανάγκη αυτού του κόσμου. Εμείς όμως υποτασσόμαστε στα πάντα.

Άρα μιλάμε για μια δημιουργία που εμπεριέχει μέσα της το σκότος.
Και είναι αδιανόητο να υπάρχει μέσα του το Φως. Διότι αν υπήρχε δεν θα είμασταν δειλοί απέναντι στην κακία αυτού του κόσμου.

Με λίγη λογική είναι πολύ εύκολο να κατανοήσουμε την αθάνατη ουσία μας, και την θνητότητα αυτού του δοχείου της Ύλης που προϋπάρχει στο δοχείο της Ύλης αφού προέρχεται από το σκότος το οποίο εγκλείστηκε μέσα σε επτά ουρανούς.

Βρισκόμαστε μέσα σε ένα πείραμα.
Αν δεν ελευθερωθούμε μόνοι μας, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το πείραμα. Η νίκη όμως όσων ψυχών κατανοήσουν το σκοτάδι που ενδυθήκαμε δεν θα είναι η ίδια με όσες ψυχές αφομοιώθηκαν από το σκότος.

Διότι όσες ψυχές αφομοιώθηκαν με το σκοτάδι θα αναγκαστούν να ζήσουν για πάντα στον κτιστό κόσμο έστω και με την τάξη να τον οδηγεί.

morfeas sky


ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΝΟΥ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!!~


Η φράση ότι:"Βρισκόμαστε Μέσα Σε Ένα Πείραμα", ταιριάζει απόλυτα με την όλη κατάσταση, που βιώνουμε στην 3Διάστατη Γη και όλα τα τερτίπια της... Είμαστε πειραματόζωα ενός τρελοδημιουργού... να δούμε τώρα... πότε θα αναλάβει πάλι, τα ηνία της Ανθρωπότητας, ο Πατέρας μας, Ζωή & Φως.

Πότε θα στείλει εξορία ,τον εκπεσών σκανταλιάρη Άρχοντα του Σκότους....να ησυχάσουμε και να φωτιστούμε, ωσάν λαμπάδες ξανά, όπως παλιά!


Μα είπαμε ότι δεν υπάρχει χρόνος, άρα ότι έχει γίνει έχει ήδη τελειώσει!
Άρα ο άρχοντας αυτού του κόσμου έχει ήδη εκδιωχθεί από αυτόν τον κόσμο στο απώτερο σκότος δηλαδή γύρισε στην ανυπαρξία που ανήκει..η μηχανή!.

«Περί δε κρίσεως, διότι ο άρχων του κόσμου τούτου εκρίθη.»
[Ιωάννης ΙΣΤ:11]


«Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου, τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.»
[Ιωάννης ΙΒ:31]


Κατανοείστε τα νοήματα! 
«Τώρα είναι η κρίσις του κόσμου τούτου» «ο άρχων του κόσμου τούτου, θέλει εκβληθεί έξω.»

Τώρα κρίνονται όλες οι ανθρώπινες ψυχές!!~
Και μόνον οι αφυπνισμένες ψυχές θα επανέλθουν στο Φως! Στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός.

Τώρα κρίνονται όλες οι ψυχές όσον αφορά σε ποιον κόσμο ουρανό του κτιστού κόσμου θα ζήσουν! ή αν θα ξαναγυρίσουν στον Αρχέτυπο κόσμο του Άπλετου Φωτός!!

Ο άρχων αυτού του κόσμου έχει ήδη κριθεί! και θα αποβληθεί για πάντα εκεί απ'όπου προήλθε! Στην ανυπαρξία!

Σχόλια