ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ - και ρήσεις του Μορφέα
Βλέπω αυτή τη στιγμή στο NACIONAL GEOGRAFIC μία εκπομπή με θέμα τον μελλοντικό εικονικό κόσμo MATRIX τον οποίο μας ετοιμάζει η νέα τεχνολογία του 21 αιώνα, η νέα παγκόσμια τάξη. Ταυτόχρονα όμως μας αποδεικνύει ότι και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ήδη "δικτυωμένοι" σε έναν εικονικό παρόμοιο κόσμο matrix.

Τώρα όμως μας προετοιμάζει για το επερχόμενο μέλλον του πλανήτη μας, όπου ο κάθε άνθρωπος θα μπορεί να ζει μέσα από το νέο μηχανικό αθάνατο σώμα AVATAR που θα αποκτήσει όποια ζωή θελήσει συνδεόμενος στην εικονική πραγματικότητα που θα ετοιμάζει για εμάς η τεχνητή νοημοσύνη, διότι πλέον ο άνθρωπος θα γίνει αθάνατος αφού θα γίνει μηχανή και θα ελέγχεται από την ΜΗΧΑΝΗ--ΠΝΕΥΜΑ.....έτσι ξεκίνησε στην αρχή και αυτός ο κόσμος και πραγματικότητα της Γης με αυτή την προοπτική όταν εισήλθαμε ως ψυχές σ'αυτόν τον κόσμο της εικόνας, για να ζήσουμε την εικόνα του κτιστού Νου δημιουργού (τεχνητή νοημοσύνη) και δείτε που φτάσαμε, να εγκλωβιστούμε μέσα στο όνειρο για πάντα! όπου πλέον δεν θέλουμε να ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΤΕ !! ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ Η 5G τεχνολογία στην ζωή μας!..

morfeas sky..ρήσεις του Μορφέα..

Tην είπες πάλι την εξυπνάδα σου. Αν δεν ξέρεις τίποτα να το βουλώνεις για να μην λες κακίες για όποιον άνθρωπο έχει διαφορετικές ιδέες από τις δικές σου. Αν εσύ έχεις δικές σου ιδέες να μας τις πεις. Αν όχι μην αντιγράφεις όσα αντέγραψε το μηχανικό μυαλό σου.

Tα άλογα ανθρωποειδή ενεργούν και δημιουργούν την αιτία και το αιτιατό αποτέλεσμα με οδηγό την δυσαρμονία των αισθήσεων τους. Οι άλογες αισθήσεις κυριαρχούν και οδηγούν όλα τα ανθρωπόμορφα είδωλα που ενεργούν μηχανικά χωρίς πρώτα να διανοηθούν τις ιδέες σύμφωνα με την ορθή λογική του λόγου της ψυχής τους.

morfeas sky


Ποιος είμαι; Αυτό που Είμαι; ή αυτό που Είναι;

Σχόλια