ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟ 2018 - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Κάθομαι και αναρωτιέμαι τι ακριβώς να συμβολίζει ο ερχομός της νέας χρονιάς, όπως και ο χρόνος που αφήνουμε πίσω μας πέραν της εορταστικής ατμόσφαιρας που μας δημιουργεί ο νους στον καθένα μας ξεχωριστά, και μέσα από την παγκόσμια συνείδηση της ανθρωπότητας η οποία είναι ενωμένη για μια και μοναδική στιγμή επιτέλους, χωρίς δόγματα να την διαχωρίζουν αλλά και διαιρούν, και αυτό συμβάλλει στα μέγιστα, ώστε να δημιουργηθεί το υλο-ενεργειακό πεδίο πάνω στην Γη, ένα πεδίο ομορφιάς, ευτυχίας, γαλήνης, αισιοδοξίας, ευμάρειας, ευδαιμονίας, το οποίο θα καθορίσει το μέλλον μας σ'αυτόν τον κόσμο, που έστω και μια στιγμιαία έκλαμψη εκείνη την στιγμή που αλλάζει ο χρόνος, γινόμαστε μια παγκόσμια οικογένεια, συμπαγής και ενωμένη ως ένα. Το γένος της ανθρωπότητας ενωμένο ως ένα για πρώτη φορά πάνω στον πλανήτη, έστω και για μια στιγμή.

Αυτή η στιγμιαία όμως έκλαμψη, είναι αυτή που θα καθορίσει σε μέγιστο βαθμό στον καθένα μας προσωπικά, αλλά και στο παγκόσμιο γίγνεσθε, όσον αφορά το τι θα ορίσει η μοίρα και το πεπρωμένο στην ζωή μας. 

Διότι ο Νους, ο κοινός Νους της ανθρωπότητας, η παγκόσμια συνείδηση, είναι αυτή που θα ορίσει και θα καθορίσει αυτό που οραματίζεται, υλοποιώντας το μέσα στο υλοενεργειακό πεδίο της Γης όπου ενεργοποιείται το γίγνεσθε.

Είμαστε όλοι μας δημιουργοί χωρίς να το ξέρουμε. 
Είθε μέσα μας το φως να ορίσει για πρώτη φορά στην εδώ ζωή μας ένα όμορφο χωροχρονικό υλοενεργειακό πεδίο, αυτό που ονειρευόμαστε συνεχώς μα δεν το πιστεύουμε ποτέ ότι μπορεί να γίνει και..αληθινό. 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


morfeas sky

Σχόλια