ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ;


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΑΙΘΕΡΑΣ) ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (ΨΥΧΗ) ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ.  
ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ
                                            morfeas sky


ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ!! ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!!~ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ!!
Και τα ΖΩΑ δεν έχουν ΝΟΥ!!! Αλλά μόνον ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!!


Ας το σκεφτούμε λίγο ψυχρά και αποστασιοποιημένα. 
Ας αφήσουμε στην άκρη τις οδυνηρές μνήμες του εκκλησιαστικού παρελθόντος και ας παρατηρήσουμε τι συμβουλεύει η εκκλησία τους πιστούς της. Έναν βίο αγνό και αναμάρτητο. Έναν Απολλώνιο βίο. 

Όμως ο άνθρωπος άρχισε να ασφυκτιά, να διαμαρτύρεται για καταπίεση. Να διεκδικεί την ελευθερία του. Εμπειρίες, ελεύθερο σεξ, συσσώρευση πλούτου, διασκεδάσεις, αγένεια, αυθάδεια που παρουσιάστηκαν ως θάρρος. Διεκδίκησε τις διονυσιακές απολαύσεις παράλληλα με τις πνευματικές.

Ο σύγχρονος κόσμος έβγαλε το υλικό σώμα από την ναφθαλίνη και έδωσε στην ικανοποίηση των αναγκών του μεγάλη αξία. Θεωρήθηκε δε αυτό επανάσταση. Όσοι πάλι δεν ακολούθησαν το έκαναν μόνο από φόβο, οπότε είναι ανάξιοι λόγου και δεν με πειράζει που αποκαλούνται συντηρητικούρες από τους «επαναστάτες». 

Και τώρα ακριβώς, αυτήν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, βρισκόμαστε ως ανθρωπότητα στο στάδιο να αντιληφθούμε οτι η αγνή, τίμια και ενάρετη ζωή πρέπει να είναι ελεύθερη επιλογή μας και όχι προϊόν φόβου.


Αυτή είναι η κατάσταση μεταξύ σύγχρονου ανθρώπου και ιερέα. 


Πως είναι δυνατόν να έχουμε έναν βίο αγνό, και αναμάρτητο, όταν η Εκκλησία απαγορεύει στο ποίμνιο της την ελεύθερη σκέψη; όταν μας διδάσκει ότι όλες μας οι σκέψεις είναι προϊόν του διαβόλου; να γίνουμε δηλαδή φοβισμένα άλογα πρόβατα έτοιμα προς σφαγή από τα άγρια άλογα ζώα.


Τι σχέση έχει λοιπόν μπορεί να έχει το Απολλώνιο βίωμα, το Ιερόν Πυρ της ψυχής, το επιθυμητικό, το θυμοειδές, το λογιστικό, δηλαδή η ελεύθερη επιλογή, η ψυχική γενναιότητα, η ελεύθερη σκέψη, που πηγάζουν και οδηγούνται από την αρετή, σοφία, φρόνηση, του νοηματικού Λόγου της ψυχής; (Ανάμνηση ψυχής).

Η Εκκλησία, και οι αρχαίες θρησκείες διαστρέβλωσαν το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Διότι οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου δεν θέλουν να φύγει το πέπλο της Λήθης και της Άγνοιας ποτέ από την ανθρωπότητα, ώστε να φυλακίζουν την ψυχή μας για πάντα μέσα στο σπήλαιο του σκότους, και να οδηγούμαστε από τις άλογες αισθήσεις εξουσιάζοντας μας.

Για να συμβεί ο ενάρετος βίος στη ζωή μας θα πρέπει πρώτα να έχουμε οδηγό τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας.
Ποιοι είναι οι άνθρωποι σήμερα που έχουν το ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ;Ο άνθρωπος έχει έμφυτη μέσα του την διάκριση του δικαίου και του αδίκου. Αν επιλέξει το δίκαιο και δεν το παραβιάσει, τότε ήδη ξέρει την οδό της απελευθέρωσης. 

Έμφυτο μπορεί να το έχει, αλλά πάντα τον οδηγούν οι άλογες αισθήσεις! όπως ο φόβος, οι ανάγκες, το ατομικό συμφέρον, η εξουσία, ο εγωισμός, η διαφορετικότητα, δηλαδή, το άλογο μέρος του ζωντανού ανθρώπινου οργανισμού.

Όταν όμως σε πλησιάσουν οι δεσμοφύλακες του matrix στο μεσοδιάστημα, τι θα κάνεις αν δεν γνωρίζεις το Ιερόν πυρ; αλλά βρίσκεσαι ακόμη σε άλογη κατάσταση ως αστρικό σώμα;

Πιστεύεις οτι μπορούν να σταματήσουν έναν δίκαιο άνθρωπο; Μα αυτός που κατάφερε να μείνει δίκαιος δεν θα δεχθεί τέτοια παραβίαση. Ο δίκαιος δεν φοβάται το άδικο. Το περιφρονεί. Κι αυτοί το μόνο όπλο που έχουν για να εξουσιάσουν είναι ο φόβος.

Δίκαιοι άνθρωποι υπάρχουν και εδώ κάτω στην Γη, ζουν μια ήρεμη σχετικά όμορφη θνητή ζωή, αλλά ποτέ αναμάρτητη. Εκεί πάνω γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καμιά αμαρτία πάνω στην Γη. Αρκεί να γνωρίσεις πρώτα τον εαυτό σου, και τον κόσμο στον οποίο ζεις, και ποιος και τι είναι αυτό που γεννά την αδικία, την κακία..

Πες μου, πόσοι άνθρωποι νομίζεις ότι γνωρίζουν άλλο κόσμο εκτός της Γης, και θέλουν, έχουν την ανδρεία να τον αποχωριστούν για πάντα;

Εσύ ενδιαφέρεσαι για την ανθρωπότητα. Θέλεις να την ελευθερώσεις και να τινάξεις το Μάτριξ στον αέρα. Όμως εγώ δεν έχω τέτοια αποστολή. Τελειώνω με τα χρέη μου, τελειοποιώ τον εαυτό μου και φεύγω. Γι’ αυτό με βλέπεις πιο ξέγνοιαστη.


Ως πνεύμα του πυρός όλοι οι άνθρωποι είμαστε Ένα, ο ίδιος μας ο εαυτός. Όλες οι ανθρώπινες ψυχές φέρουν τον ίδιο νοηματικό Λόγο. Οπότε θα πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε να φύγουμε απ'αυτόν τον κόσμο για πάντα, ως ελεύθερες ψυχές που είμαστε, αλλά μην ξεχνάς ότι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των ανθρώπινων ψυχών είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, πως ότι χρειάζεται μία ψυχή την βοηθούν σε ό,τι χρειαστεί όλες οι άλλες.

Δεν ήρθαμε σ'αυτόν τον κόσμο για να φύγουμε, αλλά για να τον αφομοιώσουμε σύμφωνα με το δικό μας Αγαθό πρότυπο.

Τον κόσμο της λάσπης; Με την τροφική αλυσίδα; Με τους ανθρώπους χωρίς Νου; Το ξέρεις οτι στο περιβάλλον μου στον εξωτερικό κόσμο δεν υπάρχει ούτε ένας που να ενδιαφέρεται για την ψυχή του; Κι αυτοί που κατά καιρούς νόμισα πως ενδιαφέρονται, ανακάλυψα οτι χρησιμοποιούν την απόκρυφη αυτή γνώση για να χειραγωγήσουν, να ασκήσουν εξουσία, να θρέψουν τον εγωισμό τους. Είναι ένας κόσμος μολυσμένος. Τι σημαίνει να τον αφομοιώσω;

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η αναδόμηση του κτιστού κόσμου πριν γυρίσουν στην πηγή τους όλες οι εγκλωβισμένες στην Άγνοια ανθρώπινες ψυχές.

Τι σημαίνει η αφομοίωση λοιπόν;
Είναι η επιστροφή όλων των ανθρώπινων ψυχών στην πηγή τους, στον Άνθρωπο δεύτερο θεό. Στον Υιό του Θεού, τον Χριστό για τους πολλούς. 

Στην συνέχεια θα εισέλθει ο Άνθρωπος δεύτερος θεός μέσα στον κτιστό κόσμο με όλες του τις Δυνάμεις.
Και τα πάντα θα ανακαινιστούν και θα λάμπουν από το Αγαθό Άκτιστο Φως. Μετά οποιαδήποτε ψυχή μπορεί να ζει όπου θέλει, είτε στον κτιστό κόσμο είτε στον Αρχέτυπο κόσμο του Άπλετου Αγαθού Φωτός.

Πάντα με ξαφνιάζεις. Τα απέδωσες πολύ ωραία. Και απλά και εντυπωσιακά.


Χαχα σε δυο χιλιάδες χρόνια, όπως είπες χθες. 

Μμ..ναι, επιβάλλεται αυτό, είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς πλανητίσκους που απέμειναν μέσα στο σκότος...Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος.


Η μοίρα μας εξαρτάται από τις επιλογές μας. Αν επιδιώκουμε τα υλικά "αγαθά" δηλαδή τα λούσα ή την πλύστρα, είναι επόμενο να μας εξουσιάζει η μοίρα και η Δικαιοσύνη, διότι εν γνώση μας θα πατήσουμε επί πτωμάτων για την προσωπική μας ανέλιξη, ή εν γνώση μας θα γίνουμε σκλάβοι των άλλων. Οπότε παίρνουμε αυτό που μας αξίζει, ότι δώσουμε αυτό θα πάρουμε, σκλαβιά θέλουμε; αυτό θα πάρουμε, εξουσία θέλουμε; πάλι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Τα άγρια ζώα τι κάνουν; εξουσιάζουν τα αδύνατα.


Τα "ήμερα" αδύνατα ζώα τι κάνουν;
μαλλώνουν μεταξύ τους ποιο θα φάει περισσότερο χορτάρι.Συμφωνώ σε όλα και αυτή είναι η διάθεση της ημέρας. Υπάρχει όμως ένα κομβικό σημείο στην ιστορία μας. Την άρπαξε την ωραία κόρη ένας αυλικός που είχε ως υπηρεσία να μαζεύει δια της βίας παλλακίδες για το παλάτι. Έχουμε δηλαδή ένα βίαιο γεγονός που δεν μπορούσε να αποτρέψει ή έστω να ανατρέψει εκ των υστέρων η τόσο όμορφη και εργατική αυτή κοπέλα. Ήταν πια δια βίου αιχμάλωτη,

Εννοείται, τα είπαμε αυτά, μας εγκλώβισε ο δεύτερος Νους δημιουργός λύοντας τον σύνδεσμο Αρμονίας, οπότε χάθηκε η επαφή με τον νοηματικό Λόγο της ψυχής μας, και από τότε σκεφτόμαστε όπως ακριβώς τα άλογα ζώα.


Θέλουν λοιπόν να δημιουργήσουν μια κοινωνία όπου πλέον όλα θα λειτουργούν μηχανικά μια κοινωνία υπάκουων βιορομπότ.!!!! όπως ΔΙΟΙΚΕΙ τον ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ο Δεύτερος Νους δημιουργός!!!!
Γιατί και αυτός ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ!! Αυτό ξέρει αυτό κάνει!!


Και τα ζώα επειδή έμαθαν να αντιγράφουν τα πάντα ΜΗΧΑΝΙΚΑ ειδικά μέσα από την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της ΙΔΕΑΣ την αποτυπώνουν στον εγκέφαλο τους ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Για αυτό θέλει την ΑΠΟΔΟΧΗ αυτής της ΙΔΕΑΣ από ΕΜΑΣ!! ΤΟ 51% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ!! Οπότε θα αλλάξει η πραγματικότητα επειδή ΕΜΕΙΣ το ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Χαχαχααααα καλά τα είπες. Βιορομπότ. Θα πνιγώ από τα γέλια. 


Που θέλουμε να ονομαζόμαστε και άνθρωποι! Άνθρωπος είναι η ανθρώπινη ψυχή!! ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!~

Όταν ο φόβος είναι τόσο μεγάλος παρ’ όλο που έχεις Νου, κάνεις τον ψόφιο κοριό και παριστάνεις το βιορομπότ όχι από αποχαύνωση και λήθη αλλά από δειλία. 

Το ίδιο είναι..βιορομπότ.

morfeas sky

Σχόλια