ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΠΥΡ (ΑΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ) ΟΠΟΥ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ (ΑΙΘΕΡΑΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ (ΨΥΧΗ) ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ. ( ΦΩΤΙΑ-ΑΕΡΑΣ-ΓΗ-ΝΕΡΟ).    
    
                                            morfeas skyΒΙΟΡΟΜΠΟΤ!! ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!!~ ΖΩΑ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ!!
Και τα ΖΩΑ δεν έχουν ΝΟΥ!!! Αλλά μόνον ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!!


Ας το σκεφτούμε λίγο ψυχρά και αποστασιοποιημένα. 
Ας αφήσουμε στην άκρη τις οδυνηρές μνήμες του εκκλησιαστικού παρελθόντος και ας παρατηρήσουμε τι συμβουλεύει η εκκλησία τους πιστούς της. Έναν βίο αγνό και αναμάρτητο. Έναν Απολλώνιο βίο. 

Όμως ο άνθρωπος άρχισε να ασφυκτιά, να διαμαρτύρεται για καταπίεση. Να διεκδικεί την ελευθερία του. Εμπειρίες, ελεύθερο σεξ, συσσώρευση πλούτου, διασκεδάσεις, αγένεια, αυθάδεια που παρουσιάστηκαν ως θάρρος. Διεκδίκησε τις διονυσιακές απολαύσεις παράλληλα με τις πνευματικές.

Ο σύγχρονος κόσμος έβγαλε το υλικό σώμα από την ναφθαλίνη και έδωσε στην ικανοποίηση των αναγκών του μεγάλη αξία. Θεωρήθηκε δε αυτό επανάσταση. Όσοι πάλι δεν ακολούθησαν το έκαναν μόνο από φόβο, οπότε είναι ανάξιοι λόγου και δεν με πειράζει που αποκαλούνται συντηρητικούρες από τους «επαναστάτες». 

Και τώρα ακριβώς, αυτήν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, βρισκόμαστε ως ανθρωπότητα στο στάδιο να αντιληφθούμε οτι η αγνή, τίμια και ενάρετη ζωή πρέπει να είναι ελεύθερη επιλογή μας και όχι προϊόν φόβου.


Αυτή είναι η κατάσταση μεταξύ σύγχρονου ανθρώπου και ιερέα. Πως είναι δυνατόν να έχουμε έναν βίο αγνό, και αναμάρτητο, όταν η Εκκλησία απαγορεύει στο ποίμνιο της την ελεύθερη σκέψη; διότι όλες οι σκέψεις μας γενικώς μας διδάσκει ότι είναι του διαβόλου; να γίνουμε δηλαδή αγνά άλογα πρόβατα έτοιμα προς σφαγή, να γίνουμε ήμερα άλογα Ζώα!

Τι σχέση έχει λοιπόν το Απολλώνιο βίωμα της ψυχής δηλαδή την ανδρεία ψυχής που οδηγείται από την αρετή, σοφία, φρόνηση, μέσω του νοηματικού Λόγου της ψυχής;

Η Εκκλησία, και οι αρχαίες θρησκείες διαστρέβλωσαν το ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.

Διότι οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου δεν θέλουν να φύγει το πέπλο της Λήθης ποτέ από την ανθρωπότητα, ώστε να φυλακίζουν την ψυχή μας για πάντα μέσα στο σπήλαιο του σκότους της Άγνοιας, και να οδηγούμαστε από τις άλογες αισθήσεις εξουσιάζοντας μας.

Για να είναι ο ενάρετος βίος επιλογή δική μας, θα πρέπει πρώτα να έχουμε οδηγό τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας.
Ποιοι είναι οι άνθρωποι σήμερα που έχουν το ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ;

Μα αν επιλέξουμε να ζήσουμε άψογα, τότε δεν χρειάζεται ίσως η γνώση. Γιατί φεύγοντας θα είμαστε ελαφρύτεροι από ένα πουπουλάκι πουλιού, χωρίς βάρη, ενοχές, συνεξαρτήσεις, και τίποτε δεν θα μπορεί να σταματήσει την άνοδο μας.

Ο άνθρωπος έχει έμφυτη μέσα του την διάκριση του δικαίου και του αδίκου. Αν επιλέξει το δίκαιο και δεν το παραβιάσει, τότε ήδη ξέρει την οδό της απελευθέρωσης.

Δεν μπορείς να ζήσεις άψογα χωρίς πρώτα να σε οδηγεί ο Λόγος. Και για να φτάσουμε στο σημείο να μας οδηγεί ο Λόγος, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τον εαυτό μας.

Έμφυτο μπορεί να το έχει, το δίκαιο, αλλά πάντα τον οδηγούν οι άλογες αισθήσεις!! όπως ο φόβος, οι ανάγκες, το ατομικό συμφέρον, η διαφορετικότητα, δηλαδή, τον οδηγούν όλα τα ανόμοια, και ποτέ τα όμοια.

Πως θα φύγεις κορίτσι από αυτόν τον κόσμο όταν δεν γνωρίζεις τι είσαι; Όταν σε πλησιάσουν οι δεσμοφύλακες του matrix στο μεσοδιάστημα, τι θα κάνεις αν δεν γνωρίζεις την ανδρεία ψυχής; και βρίσκεσαι ακόμη σε άλογη κατάσταση ως αστρικό σώμα;

Μου φαίνεται ότι όλα τα παίρνεις ελαφρά την καρδία κορίτσι.
Εκεί πάνω υπάρχουν οι αληθινοί Λύκοι, και θα σε κάνουν μια μπουκιά αν δεν γνωρίσεις πρώτα εδώ κάτω τον Αληθινό εαυτό σου.

Εγώ αν έχω την δυνατότητα εκεί πάνω θα σώσω όσες περισσότερες ψυχές μπορώ. Δεν ξέρω αν μπορώ να σώσω όμως ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Πρέπει και να το θέλεις να σωθείς, να φύγεις από αυτόν τον κόσμο.

Πιστεύεις οτι μπορούν να σταματήσουν έναν δίκαιο άνθρωπο; Μα αυτός που κατάφερε να μείνει δίκαιος δεν θα δεχθεί τέτοια παραβίαση. Ο δίκαιος δεν φοβάται το άδικο. Το περιφρονεί. Κι αυτοί το μόνο όπλο που έχουν για να εξουσιάσουν είναι ο φόβος.

Δίκαιοι άνθρωποι υπάρχουν και εδώ κάτω, ζουν μια ήρεμη σχετικά όμορφη θνητή ζωή. Εκεί πάνω γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει καμιά αμαρτία πάνω στην Γη. Αρκεί να γνωρίσεις πρώτα τον εαυτό σου, και τον κόσμο στον οποίο ζεις, και ποιος και τι είναι αυτό που γεννά την αδικία, την κακία..

Πες μου, πόσοι άνθρωποι νομίζεις ότι γνωρίζουν άλλο κόσμο εκτός της Γης, και θέλουν, έχουν την ανδρεία να τον αποχωριστούν για πάντα;

Για δοκίμασε να αναγκάσεις ένα κοριτσάκι να κάνει κάτι που δεν θέλει! Είναι ατίθασα και ανυπότακτα. Μετά τα εξαναγκάζουν στην υπακοή. Κάποια όμως είναι ανεπίδεκτα. Δεν μαθαίνουν ποτέ να υπακούουν. Τα κοριτσάκια αυτά θα περάσουν ατάραχα μπροστά από τους φύλακες και κανείς δεν θα τα εμποδίσει. Χαχα

Εσύ ενδιαφέρεσαι για την ανθρωπότητα. Θέλεις να την ελευθερώσεις και να τινάξεις το Μάτριξ στον αέρα. Όμως εγώ δεν έχω τέτοια αποστολή. Τελειώνω με τα χρέη μου, τελειοποιώ τον εαυτό μου και φεύγω. Γι’ αυτό με βλέπεις πιο ξέγνοιαστη.


Πάλι το ατομικό σου συμφέρον κοιτάς;
Εκεί πάνω κατανοείς ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ο ίδιος μας ο εαυτός. Όλες οι ανθρώπινες ψυχές φέρουν τον ίδιο νοηματικό Λόγο. Οπότε πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να φύγεις για πάντα, ως ανεξάρτητη ψυχή που είσαι, αλλά μην ξεχνάς ότι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των ψυχών είναι ο ίδιος ο εαυτός τους! και βοηθούν η μία ψυχή την άλλη σε ό,τι χρειαστεί.

Σου λέω κοριτσάκι ότι δεν ήρθαμε για να φύγουμε σ'αυτόν τον κόσμο, αλλά για να τον αφομοιώσουμε στο δικό μας πρότυπο.
Οπότε που θα πας κορίτσι; με τι κούτελο θα συναντήσεις τις ψυχές στους ανώτερους ουρανούς; χα χα ο κόσμος μας ανήκει! και θα τον κάνουμε δικό μας ολοκληρωτικά οδηγούμενο από το Αγαθό Φως.

Τον κόσμο της λάσπης; Με την τροφική αλυσίδα; Με τους ανθρώπους χωρίς Νου; Το ξέρεις οτι στο περιβάλλον μου στον εξωτερικό κόσμο δεν υπάρχει ούτε ένας που να ενδιαφέρεται για την ψυχή του; Κι αυτοί που κατά καιρούς νόμισα πως ενδιαφέρονται, ανακάλυψα οτι χρησιμοποιούν την απόκρυφη αυτή γνώση για να χειραγωγήσουν, να ασκήσουν εξουσία, να θρέψουν τον εγωισμό τους. Είναι ένας κόσμος μολυσμένος. Τι σημαίνει να τον αφομοιώσω;

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την αναδόμηση του κτιστού κόσμου πριν γυρίσουν όλες οι εγκλωβισμένες ψυχές στην πηγή τους. Ειδάλλως θα χαθούν για πάντα στο σκότος.

Τι σημαίνει η αφομοίωση λοιπόν;
Είναι η επιστροφή όλων των ανθρώπινων ψυχών στην πηγή τους, στον Άνθρωπο δεύτερο θεό. Στην συνέχεια θα εισέλθει ο Άνθρωπος δεύτερος θεός μέσα στον κτιστό κόσμο με όλες του τις Δυνάμεις.
Και τα πάντα θα ανακαινιστούν και θα λάμπουν από το Αγαθό Άκτιστο Φως. Μετά οποιαδήποτε ψυχή μπορεί να ζει όπου θέλει, είτε στον κτιστό κόσμο είτε στον Αρχέτυπο κόσμο του Άπλετου Αγαθού Φωτός.

Μπράβο, παιδάκι. Πάντα με ξαφνιάζεις. Τα απέδωσες πολύ ωραία. Και απλά και εντυπωσιακά.


Αφού γνωρίσαμε τον κτιστό κόσμο και τον κατανοήσαμε ως ανεξάρτητες Μονάδες, πλέον ήρθε ο καιρός για να Ανακαινιστεί ο Κτιστός κόσμος από τον Άνθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως.
Και να αρχίσει να δημιουργεί ο Άνθρωπος δεύτερος θεός μέσα από τις δικές του Μονάδες, δηλαδή μέσα από όλους εμάς!

Χαχα σε δυο χιλιάδες χρόνια, όπως είπες χθες. 

Μμ..ναι, επιβάλλεται αυτό, είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς πλανητίσκους που απέμειναν μέσα στο σκότος...Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος.


Η μοίρα μας εξαρτάται από τις επιλογές μας. Αν επιδιώκουμε τα υλικά αγαθά δηλαδή τα λούσα από την πλύστρα, είναι επόμενο να μας εξουσιάσει η μοίρα, και η Δικαιοσύνη, διότι εν γνώση μας θα πατήσουμε επί πτωμάτων για την προσωπική μας ανέλιξη. Οπότε παίρνουμε αυτό που μας αξίζει! την σκλαβιά!

Διότι τα άλογα ζώα δεν είναι να τα αφήσεις ελεύθερα δίχως νόμους! διότι θα τα καταστρέψουν όλα!~ είναι γεννημένα για να φέρουν την ΑΤΑΞΙΑ.το δικό σου πτώμα η δική μου ζωή, έτσι λειτουργούν τα ανθρωπόζωα. 

Τα άγρια ζώα τι κάνουν; διότι δεν μπορούν να επικρατήσουν στα δυνατότερα από αυτά Αφεντικά ζώα...τους αφέντες της Αγέλης...αλλά κάνουν το ίδιο εκεί που μπορούν, στα πιο αδύνατα από αυτά ζώα..

Ενώ τα "ήμερα" αδύνατα ζώα τι κάνουν; απλά τα τρώνε τα άγρια ζώα, αλλά και οι αφέντες της Αγέλης..διότι δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο στα δυνατότερα από αυτά ζώα. Αλλά θα κάνουν το ίδιο στα πιο αδύνατα από αυτά ζώα..

Τελικά ξέρεις τι κατάλαβα; αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. διότι είναι φτιαγμένος ειδικά για ζώα.
Οπότε όποιος μπορεί να φύγει από δω ας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, διότι το σκοτάδι δεν μπορεί να γίνει φως, ούτε το φως σκοτάδι.

Τα ζώα παραμένουν ζώα και η ψυχή ψυχή. Και τα δυο μαζί δεν γίνεται, διότι θα συμβεί αυτό που συμβαίνει ήδη εδώ και χιλιετίες.

Συμφωνώ σε όλα και αυτή είναι η διάθεση της ημέρας. Υπάρχει όμως ένα κομβικό σημείο στην ιστορία μας. Την άρπαξε την ωραία κόρη ένας αυλικός που είχε ως υπηρεσία να μαζεύει δια της βίας παλλακίδες για το παλάτι. Έχουμε δηλαδή ένα βίαιο γεγονός που δεν μπορούσε να αποτρέψει ή έστω να ανατρέψει εκ των υστέρων η τόσο όμορφη και εργατική αυτή κοπέλα. Ήταν πια δια βίου αιχμάλωτη,

Εννοείται, τα είπαμε αυτά, μας εγκλώβισε ο δεύτερος Νους δημιουργός διασπάζοντας τον σύνδεσμο της Αρμονίας, οπότε χάθηκε για πάντα η επαφή με τον νοηματικό Λόγο της ψυχής μας, και από τότε σκεφτόμαστε όπως ακριβώς τα ζώα.


Αν το θελήσουμε όμως πραγματικά, τότε μπορούμε να πάψουμε να λειτουργούμε σαν ζώα. Είναι θέμα ατομικής βούλησης και επιλογής. 


Μην την ψάχνεις! δείξε μου τον σοφότερο άνθρωπο της Γης να σου δείξω τα ψεγάδια του.
Στο σκότος δεν υπάρχει καθόλου Φως.

Μην με αναγκάζεις να πω τα ψεγάδια του Ιησού!
Διότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε, και αν όντως υπήρξε.


Σκέψου μόνο αυτό! Γιατί έγινε ο Άνθρωπος από Φως που ήταν Νους; και από Ζωή ψυχή; εικόνα της ζωής; και γιατί έγινε Σκότος; άνθρωπος της Γης;Υπάρχει μία σκέψη που λέει πως δεν γκρεμίζουμε κάτι αν δεν έχουμε το πιο αληθινό έτοιμο για να το αντικαταστήσουμε. Γιατί μέσα στο κενό, το χάος και την αναταραχή, οι ιεράρχες του σκότους, οι Αδελφότητες, που υπονομεύουν με κάθε τρόπο το εύθραυστο πλέον οικοδόμημα του Χριστιανισμού, θα τον αντικαταστήσουν αμέσως με την παγκόσμια πανθρησκεία που έχουν έτοιμη. Την ισοπέδωση δηλαδή, και την ομοιομορφία της σκέψης όλων των λαών. Αγάπη, Φως, όλοι αδέλφια, τραλαλά, τι ωραία τι καλά.


Μα σε ποιους απευθύνονται οι Αφέντες ζώα;
στα άγρια και ήμερα ζώα.
Θέλουν λοιπόν οι αφέντες ζώα να δημιουργήσουν μία κοινωνία ζώων όπου πλέον δεν θα σκέφτονται μηχανικά αντιγράφοντας τα πάντα δίχως σκέψη.
Αλλά μια κοινωνία υπάκουων βιορομπότ.!!!! όπως ΔΙΟΙΚΕΙ τον ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ο Δεύτερος Νους δημιουργός!!!!
Γιατί και αυτός ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ!! Αυτό ξέρει αυτό κάνει!!


Και τα ζώα επειδή έμαθαν να αντιγράφουν τα πάντα ΜΗΧΑΝΙΚΑ ειδικά μέσα από την ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της ΙΔΕΑΣ την αποτυπώνουν στον εγκέφαλο τους ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Για αυτό θέλει την ΑΠΟΔΟΧΗ αυτής της ΙΔΕΑΣ από ΕΜΑΣ!! ΤΟ 51% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ!! Οπότε θα αλλάξει η πραγματικότητα επειδή ΕΜΕΙΣ το ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Χαχαχααααα καλά τα είπες. Βιορομπότ. Θα πνιγώ από τα γέλια. 

ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ!! ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!!~ ΖΩΑ ΒΙΟΡΟΜΠΟΤ!!


Που θέλουμε να ονομαζόμαστε και άνθρωποι! Άνθρωπος είναι η ανθρώπινη ψυχή!! ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!~

Τι σχέση έχει το ζώο με τον Άνθρωπο; ή με την ψυχή;Χώμα είμαστε!!!!!~ και ερωτευτήκαμε το ΧΩΜΑ!!!!!~
Αυτή είναι η ζωή εδώ το ΧΩΜΑ!! Η ΛΑΣΠΗ!! η γη με το νερό αναμεμιγμένα.


Εδώ όμως θα προσθέσω και κάτι πολύ σημαντικό που ανάρτησε προ καιρού μια υπέροχη φίλη. Ένα ρητό των Navajo.

"Δεν μπορείς να ξυπνήσεις εκείνον που προσποιείται ότι κοιμάται" 

Όταν ο φόβος δηλαδή είναι τόσο μεγάλος ώστε παρ’ όλο που έχεις Νου, κάνεις τον ψόφιο κοριό και παριστάνεις το βιορομπότ όχι από αποχαύνωση και λήθη αλλά από δειλία.


Και δειλό είναι μόνον το ζώο!! που φοβάται το μεγαλύτερο ζώο!! τον δεύτερο Νου δημιουργό!! τον δημιουργό αυτού του κόσμου και της λάσπης που δημιούργησε, την ΦΥΛΑΚΗ των ανθρώπινων ψυχών!


Και τα ΖΩΑ δεν έχουν ΝΟΥ!!! Αλλά μόνον ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!!morfeas sky

Σχόλια