ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ


Ένα πράγμα να ξέρετε στην εδώ ζωή σας, ότι τα πάντα είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν σε εσάς, και ότι τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη, και ότι πολύ σωστά όλα είναι μάταια σ'αυτόν τον άχρηστο ψεύτικο κόσμο.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Ούτε μπορεί να δει κανείς με το πλαστό υλικό στοιχείο
γι' αυτό και περιφρονώ την πρώτη σύνθετη φύση μου.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ  ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 
Ακολουθώντας λοιπόν, την πορεία της λογικής που διαπνέει την ψυχή μου, ο άνθρωπος πρέπει να φτάσει στο σημείο εκείνο όπου χάρη στη θέαση της θεϊκότητας, θα αποκτήσει την ικανότητα να περιφρονεί και να αδιαφορεί για το θνητό του μέρος, με το οποίο έχει συνδεθεί λόγω της ανάγκης να φροντίζει τον κατώτερο κόσμο.

EΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό..
Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο..

Η νοητή λοιπόν ουσία, όντας κοντά στον θεό, έχει εξουσία στον εαυτό της (ελεύθερη επιλογή) και μπορεί σώζοντας τον εαυτό της να σώζει και κάτι άλλο.

Επειδή δε αυτή η ίδια η ουσία δεν υπόκειται στην ανάγκη, αφημένη από τον θεό, προτιμά τη σωματική φύση και η εκλογή της αυτή γίνεται από πρόνοια. Έτσι, γίνεται μέλος του κόσμου. 
Και όσα συμβαίνουν στο σώμα είναι από τη μοίρα.

(η ανθρώπινη ψυχή επιλέγει να συμμετέχει στο MATRIX, όπου η πρόνοια σημαίνει, ότι όλα όσα θα βιώσει είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν από την μοίρα - Και όσα συμβαίνουν στο σώμα είναι από τη μοίρα).

Κάθε έμβιο ανθρώπινο ον έχει μεγαλύτερη ροπή προς την κακία και για'αυτό χαίρεται με αυτή.

Αυτό το έμβιο ον, αν μάθει ότι το σύμπαν γεννιέται και όλα γίνονται με πρόνοια (προ-διαγεγραμμένα) και από ανάγκη, γιατί σε όλα κυριαρχεί η μοίρα, θα γίνει πολύ χειρότερο.

Και αυτό, γιατί θα περιφρονήσει το σύμπαν, ως κάτι που γεννιέται και την αιτία του κακού θα αποδώσει στη μοίρα ενώ δε θα απέχει ποτέ απο καμιά κακία. (ουδείς αναμάρτητος).

Γι'αυτό και πρέπει να τους προστατεύσουμε ώστε, καθώς θα έχουν άγνοια θα είναι λιγότερο κακοί από φόβο προς το άγνωστο.

morfeas sky

Όλα είναι ένα matrix ένας εικονικός κόσμος, αυτό έχει αποδειχτεί από την σύγχρονη επιστήμη από το 1950 και όλοι οι επιστήμονες το γνωρίζουν. Ακριβώς το ίδιο μας λένε τα αρχαία κείμενα ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα, εξού και το ρητό εμείς κάνουμε σχέδια και ο θεός γελάει.

Ελεύθερη βούληση δεν υπάρχει, ότι κάνεις το κάνεις όχι γιατί το θέλεις αλλά το κάνεις από ανάγκη.

Eδώ ήρθες να βιώσεις το καλό και το κακό, δεν ήρθες για να ζήσεις, εδώ όλοι θεωρούνται και είναι νεκροί εξού και ο θάνατος αρδεύεται παντού.

morfeas sky
                                           

Σε έναν σκύλο δεν αξίζει κάτι καλύτερο από μια σκυλίσια ζωή.

Δώσε!!!

Ερμητικά κείμενα
Το οποίο υλικό σώμα από παντού πιέζεται από την κακία και τους μόχθους και τους πόνους και τις επιθυμίες και οργές και τις απάτες και τις ανόητες φιλοδοξίες.

Όλα όσα υποπίπτουν στην αίσθηση της όρασης αποτελούν είδωλα και μοιάζουν με σκιαγραφήματα.

Καθένα από τα σύνθετα σώματα διαθέτει αριθμό. Γιατί χωρίς την ύπαρξη του αριθμού η σύσταση, η σύνθεση, και η διάλυση, καθίσταται αδύνατη.

Η Μονάδα, επομένως, αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.

Ποιος είναι ο θεικός σκοπός του Ανθρώπου; ποια είναι η αιτία δημιουργίας του ανθρώπου; να υπηρετεί τα θνητά; ή να κατανοήσει το στυγνόν σκοτάδι; την άγνοια και λήθη που μας χαρίζει απλόχερα το σώμα μας;

morfeas sky


ΟΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑTRIX

ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤRΙΧ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΕ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ TO ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ

Eρμητικά κείμενα

Πρώτη, λοιπόν, εμφανίζεται η μοίρα, που αφήνει κάτι σαν σπέρμα προκαλλώντας την γέννηση όλων των μελλούμενων.

Έπεται η αναγκαιότητα και χάρη στην ισχύ της εξαναγκάζονται όλα όσα έχουν γεννηθεί να πραγματοποιηθούν.

Τρίτη έρχεται η τάξη που διατηρεί τη συνοχή όλων αυτών των πραγμάτων που διευθετούν την μοίρα και την αναγκαιότητα.

....Έτσι η πορεία αυτή έχει εδραιωθεί μέσω της αναγκαιότητας από την μοίρα και ανακυκλώνεται συνεχώς μέσω μιας αέναης κίνησης, (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ) , γεννιέται και πεθαίνει μέσα από τις συνεχείς εναλλαγές, έτσι ώστε, με την εναλλαγή των στιγμών, το ίδιο μέλος που πεθαίνει να αναγεννιέται. (δηλαδή το καρέ καρέ των στιγμών της εικόνας που προβάλει το matrix στην οθόνη - δέκτη δηλαδή στο σώμα μας). 
                          

morfeas sky

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Όλα γίνονται σύμφωνα με τη φύση και τη μοίρα και δεν υπάρχει τόπος χωρίς την Πρόνοια, και Πρόνοια είναι ο αυτοτελής λόγος του επουράνιου θεού.

Δύο είναι οι δυνάμεις που πηγάζουν απ'αυτόν: η ανάγκη και η μοίρα. Η μοίρα υπηρετεί την ανάγκη και την πρόνοια, και την μοίρα υπηρετούν οι αστέρες.

Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα ούτε
να προφυλάξει τον εαυτό του από τη δύναμη της, και γιατί όπλο της μοίρας είναι οι αστέρες οι οποίοι, σύμφωνα με αυτήν φέρνουν σε πέρας ότι αφορά τη φύση και τους ανθρώπους.

....

Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, παιδί μου, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.

Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ότι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

Εάν, λοιπόν, παιδί μου, αφαιρέσεις τους εριστικούς λόγους, θα βρεις ότι αληθινά στα πάντα κυριαρχεί ο (Αγαθός) Νους, η ψυχή του Θεού. Ακόμα και στο πεπρωμένο και στο Νόμο, και σε όλα τα υπόλοιπα.

Και τίποτα δεν είναι αδύνατον γι'αυτόν, ούτε να τοποθετήσει την ψυχή πάνω από το πεπρωμένο, ούτε αν είναι αμελής, πράγμα το οποίο συμβαίνει, να την τοποθετήσει κάτω από το πεπρωμένο.

Και μέχρις εδώ αυτά τα τέλεια λόγια έχουν λεχθεί από τον Αγαθοδαίμωνα.

morfeas sky




- Γιατί είναι όλα προδιαγεγραμμένα? Το σύμπαν λειτουργεί αιτιοκρατικά? Ο Θεός μάλλον παίζει ζάρια....

Πες μου κάτι, σε έναν εικονικό κόσμο-matrix είναι δυνατόν να μην είναι προδιαγεγραμμένος ο τόπος ο χρόνος η οικογένεια σου το που θα γεννηθείς κτλ; Και η Μοίρα οδηγεί ΤΟ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ σύμφωνα με τον Νόμο..ότι δώσεις αυτό θα πάρεις. ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

...αλλά ποια ψυχή έχει Αγαθό Νου; (Αιτία) για να δημιουργήσει το ανάλογο Αποτέλεσμα;

Διότι ο Αγαθός Νους είναι Άναρχος και δεν εξουσιάζεται από τίποτα και κανέναν, μα ούτε και εξουσιάζει, διότι είναι αντίθετο στην δική του ουσία. Οπότε γι'αυτό δεν επεμβαίνει ο Θεός στον δικό μας κόσμο διότι είναι αντίθετο στην δική του Ουσία!

Είμαστε μόνοι μας εδώ στο σκοτάδι, και μόνοι μας πρέπει να θυμηθούμε τι είμαστε, εμείς που είμαστε ανώτεροι από τα πάντα.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ;
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ; ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ - ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ;;;;;

Σε αυτόν τον κόσμο Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Όλα έχουν Αιτία και Αποτέλεσμα. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του ότι δώσει αυτό θα πάρει.

Ορφικά Αποσπάσματα

«Και νους αδιάψευστος, βασιλιάς, είναι ο άφθαρτος Αιθέρας, γιατί μ’ αυτό λέει τα πάντα και ακούει και δεν υπάρχει φωνή, ούτε κραυγή, ούτε κτύπος, ούτε και φήμη, που να ξεφεύγει από τα αυτιά του πανίσχυρου Κρονίωνα.

Έτσι, λοιπόν, είναι ο νους και η κεφαλή του Διός» (Ορφικά Αποσπάσματα 6, 19-23).

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ 

ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ;
Ερμητικά κείμενα

Κάθε έμβιο ανθρώπινο ον έχει μεγαλύτερη ροπή προς την κακία και για αυτό χαίρεται με αυτή.

Αυτό το έμβιο ον, αν μάθει ότι το σύμπαν γεννιέται και όλα γίνονται με πρόνοια και από ανάγκη, γιατί σε όλα κυριαρχεί η μοίρα, θα γίνει πολύ χειρότερο.

Και αυτό, γιατι θα περιφρονήσει το σύμπαν, ως κάτι που γεννιέται και την αιτία του κακού θα αποδώσει στη μοίρα ενώ δε θα απέχει ποτέ από καμιά κακία.

Για αυτό και πρέπει να τους προστατεύσουμε ώστε, καθώς θα έχουν άγνοια θα είναι λιγότερο κακοί από φόβο προς το άγνωστο.

..........



Πιστεύετε στο κάρμα; Στην μοίρα; Ότι συνεχίζεται και στην επόμενη μετενσάρκωση; Αν ναι τότε εξηγούνται πάρα πολλά όταν πολλές φορές λέμε "γιατί αφήνει ο Θεός να υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;".

Aν εσείς πιστεύετε ότι αυτά τα ερπετικά μυαλά είναι γέννημα του Θεού και ότι μπορεί ο καθένας από αυτούς να ενεργεί χωρίς καμιά τιμωρία είναι επιλογή σας. 

"Ότι δώσεις αυτό θα πάρεις"

Πιστεύετε ότι αυτός που πράττει το κακό δεν θα πάρει ότι του αξίζει; όπως και αυτός ο άνθρωπος που πράττει το καλό δεν θα πάρει ότι του αξίζει;

EΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Είναι προδεδιαγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ό,τι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη.

Πως πάλι το εννοείς αυτό πατέρα;
ο μοιχός δεν είναι κακός;
ο φονιάς δεν είναι κακός;
και όλοι οι υπόλοιποι;

Ο λογικός όμως, παιδί μου, δεν θα υποστεί τα πεπρωμένα επειδή μοίχευσε, αλλά σαν να είχε μοιχεύσει, ούτε επειδή φόνευσε, αλλά σαν να είχε φονεύσει, και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς από την "μεταβολή" όπως ακριβώς και από το "γίγνεσθαι" Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, (Αγαθό Νου), είναι δυνατόν να την αποφύγουν.

Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, (Αγαθό Νου), είναι δυνατόν να την αποφύγουν.


5. Αυτό το επίπεδο είναι η βάση της δικαιοσύνης, παιδί μου, γιατί, παρατήρησε, πως χωρίς δίκη, έδιωξε την αδικία, γίναμε δίκαιοι, παιδί μου, λόγω της απουσίας της αδικίας.

Δύο δρόμοι υπάρχουν, η αντίδραση μας (δίκη) απέναντι στην αδικία είναι πάθος!! θα είναι σαν να κάνουμε κακία. Αλλά γινόμαστε και πάλι θύματα της μοίρας. Ο άλλος δρόμος είναι ο Νοητός, δεν δικάζουμε κανέναν διότι ουδείς αναμάρτητος, και η Ειμαρμένη καραδοκεί η οποία όλα τα βλέπει και θα δώσει στον καθένα ότι ακριβώς του αξίζει - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά, με εγκράτεια και εγκαρτέρηση..και θα έρθει.

ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ

             

Οτι δώσουμε αυτό θα πάρουμε..ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ !! ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ!!

ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΙ-ΣΩΜΑ (ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ) ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙ ΒΛΕΠΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΨΑΡΙ - ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ.

Το θέμα είναι πόση αλήθεια μπορεί να δεχτεί ο καθένας μας.
Η αλήθεια πάντα αποκρύπτεται από τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν τέτοιες αλήθειες, παρελθόν παρόν και μέλλον, είναι ένα και το αυτό. Δεν υπάρχει το παρόν, ότι υποτίθεται ότι ζούμε είναι προδιαγεγραμμένο να το ζήσουμε, όλα είναι παρελθόν matrix.


Εμείς βιώνουμε το παρόν αλλά το παρελθόν δεν έφυγε και το μέλλον έχει είδη παιχτεί, δύσκολο να δεχτούν αυτή την αλήθεια.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.

ΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ


Αυτό προσωπικά εγώ το ξέρω, τα πάντα είναι σκηνοθετημένα, όλα με ακρίβεια, μια μεγάλη παραγωγή, που δεν έχει προηγούμενο, και οι άνθρωποι δεν μπορούν να την κατανοήσουν και να την δεχτούν , είπα εγώ προσωπικά το γνωρίζω, αλλά το θέμα είναι πόσοι από μας το γνωρίζουν αυτό, και πόσοι μπορούν να δεχτούν αυτή την αλήθεια , γιατί το μυαλό του κάθε ανθρώπου είναι ποτισμένο με το παραμύθι της κοινής λογικής.

Μα, η ίδια η κοινή λογική, μας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ο χρόνος, αλλά μόνον η φθορά του σύνθετου αισθητού σώματος, και ότι, όλα όσα ζούμε είναι νοητά, ότι όλα είναι ενέργεια, δηλαδή "πληροφορία" που ενυπάρχει γύρω μας..πανταχού παρών και τα πάντα πληρών.. ένα matrix 
στο οποίο  μας οδηγούν οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σύνθετου σώματος, από φωτιά αέρα ως πνεύμα και εικόνα της ψυχής, από  γη και νερό ως σώμα τα μόνα στοιχεία τα οποία δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, αλλά την μνήμη του νερού, που βιώνει ως εμπειρία του εγκεφάλου μόνον τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος, και όλα αλληλεπιδρούν μαζί, και μας οδηγεί αυτό που επιλέγουμε.
 

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

"οι Μοίρες όριζαν τα γεγονότα, στις ζωές των ανθρώπων."
"οι Άνθρωποι μπορούσαν να υπερβούν την Μοίρα, με την Δύναμη της Θέλησής τους."

"το Πεπρωμένο, έχει την έννοια του Αναπόφευκτου."

"Η λέξη Πεπρωμένο προέρχεται από το ρήμα Πόρω, που σημαίνει Εκτελώ, Επινοώ... Το Πεπρωμένο είναι κάτι, που έχει ήδη εκτελεστεί ή έχει ήδη επινοηθεί... Μας Δίνει την Έννοια, της Κατάληξης... Είναι οι καταστάσεις στις οποίες, δεν έχουμε την δύναμη να τις αλλάξουμε.

Το Πεπρωμένο Υπονοεί, την Απουσία Επιλογής.
Είναι ο κόσμος όλος και η πραγματικότητα η οποία θα συναντήσουμε μπροστά μας, στην εδώ ζωή μας. Όλα είναι προδιαγεγραμμένα, που θα γεννηθούμε, και ποια ζωή θα ζήσουμε.

Και η μοίρα ποτέ δεν θα σταματήσει να δημιουργεί γεγονότα υπέρ του πεπρωμένου μας το οποίο είναι προδιαγεγραμμένο πριν ακόμη γεννηθούμε. ΟΙ ΝΟΜΟΙ οι οποίοι λένε "ότι έδωσες αυτό θα πάρεις". 

Ελέγχοντας όμως η μοίρα την σκέψη μας και τα συναισθήματα μας, ποτέ δεν θα μας αφήσει να ξεφύγουμε από τους Νόμους.

Γι'αυτό συνέλθετε και πάρτε την μοίρα στα δικά σας χέρια. 
Συν Αθηνά και χείρα κινεί. με το Νου και την ψυχή-καρδιά. 
Αποκτήστε την Αμετάβλητη Θέληση της ψυχής σας, η οποία θα συνδεθεί με το Ιερόν Πυρ, το Νου Αιθέρα τον κυρίαρχο του σύμπαντος.


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ 
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ  

Η Mοίρα (όπως και μέσω της ελίτ που κυβερνά τους ανθρώπους) μας επιβάλλει το πεπρωμένο με την συναισθηματική βία, με τις συνεχόμενες επαναλαμβανόμενες ενέργειες της, καταβάλλοντας την "αμετάβλητη" ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ!!!!!! και έτσι αφηνόμαστε στην μοίρα που άλλοι δημιουργούν για εμάς.

Η Ισχυρότερη Θέληση λοιπόν η επανάληψη, επιβάλλει στην εδώ ζωή μας την μοίρα και το πεπρωμένο μας, η κακία επίσης είναι θρασύδειλη, και μεταβάλλεται η θέληση της συνεχώς. Όπως ο φόβος υποτάσσεται στην κακία και η κακία υποτάσσεται στον Αγαθό Νου. Γι'αυτό η Αμετάβλητη Θέληση είναι η ανδρεία της ψυχής μας η οποία εξουσιάζει τα πάντα με οδηγό τον Άναρχο Αμετάβλητο Αγαθό Νου Αιθέρα. ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ

morfeas sky
                           

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ

"οι Μοίρες όριζαν τα γεγονότα, στις ζωές των ανθρώπων."
"οι Άνθρωποι μπορούσαν να υπερβούν την Μοίρα, με την Δύναμη της Θέλησής τους."

"Πίστεψε, και θα μετακινήσεις βουνά" 
Με τον Αγαθό Νου και την καρδιά θα προσθέσω.

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; ΑΝ ΣΚΥΨΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΕΙ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ 

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ

ΜΕΤΑ-ΝΟΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟΣΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ

..........

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ-ΑΤΑΞΙΑ

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ 
ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΟΙ

Η δειλία ανήκει στο σώμα, αυτή γεννά τον φόβο, την κακία, 
και έτσι η ψυχή υποτάσσεται στο σώμα.

Ο ΝΟΥΣ ΑΙΘΕΡΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ο Αγαθός Νους όμως, γεννά την πραγματικότητα που θέλει Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, και όχι αυτό που θέλει το σώμα, απλά το σώμα κρατά σε Άγνοια και Λήθη την ψυχή..μέχρι να αφυπνιστείτε.

ΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο ΝΟΥΣ ΟΡΑ
Ο ΝΟΥΣ ΑΙΘΕΡΑΣ
Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Κανένα από τα νοητά πράγματα δεν έχει διαστάσεις, είναι, λοιπόν, δυνατόν ο Νους, ως αρχηγός των πάντων και ψυχή του Θεού, να πράττει ό,τι θέλει.

Εσύ λοιπόν, συλλογίσου και ανάγαγε αυτόν τον λόγο στην ερώτηση που μου απυήθυνες προηγουμένως.

Εννοώ, όσον αφορά το πεπρωμένο.

Εάν, λοιπόν, παιδί μου, αφαιρέσεις τους εριστικούς λόγους, θα βρεις ότι αληθινά στα πάντα κυριαρχεί ο Νους, η ψυχή του Θεού. Ακόμα και στο πεπρωμένο και στο Νόμο, και σε όλα τα υπόλοιπα.

Το κατανοήσατε; Οταν μας οδηγεί ο Αγαθός Νους Αιθέρας, η ψυχή του Θεού, μπορούμε να αλλάξουμε εκτός από την Μοίρα-Νόμους, ακόμη και το προδιαγεγραμμένο Πεπρωμένο!!!!!!!! και να δημιουργήσουμε με Ελεύθερη Επιλογή το δικό μας Πεπρωμένο!!!!! την δική μας πραγματικότητα!!!!! με Πρότυπο μας την ψυχή του Θεού!! τον Αγαθό Νου Αιθέρα !! την Εικόνα του Θεού, την εικόνα των Δυνάμεων Φως και Ζωή. ΝΟΗΤΑ!!! Και θα γίνουμε δημιουργοί θεοί Καθ'Ομοίωσιν με τον Πανάγαθο Θεό αφού αυτό θα Είναι το πρότυπο μας.

Αν είχες ελάχιστη πίστη όσο ένας κόκκος σιναπιού θα μετακινούσες βουνά!

Αλλά για να αποκτήσεις αυτή την Αμετάβλητη πίστη θα πρέπει πρώτα να αποκτήσεις την ΓΝΩΣΗ !

ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ

..........
....................
                     

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

"εμπειρικά" Μου μιλάς λοιπόν για την εμπειρία του σώματος. Και αυτό θεωρείς εσύ ζωή. Δεν είναι όμως αυτό η ζωή, διότι αυτό που βιώνεις είναι η νοερή ζωή του σώματος. Εγώ σου μιλάω για την Αλήθεια, τα Νοητά, διότι, χωρίς τα Νοητά δεν μπορεί να γεννηθεί κανένα σώμα..

Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση. Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη (η λήθη αυτών των αισθήσεων του σώματος.

Ευκαιρία να γνωρίσεις τα Νοητά. Αυτό που εσύ ονομάζεις πνεύμα. Να μάθεις τι είναι η Νοητή Ζωή. Διότι τώρα δεν ζεις, αλλά αισθάνεσαι, και ότι αισθάνεσαι είναι το θνητό σώμα, που πήρε την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση από την Νοητή ζωή, αυτό που ονομάζουμε ψυχή του Θεού. Άρα ΤΟ ΣΩΜΑ είναι η ανυπαρξία, σαν να μην γεννήθηκες ποτέ, αφού πεθαίνει, διαλύεται η σύνθεση του, και χάνονται για πάντα οι εμπειρίες αυτού του σώματος. (γη-νερό).

Αν το αξίζεις θα σου δοθεί ως έπαθλο ο Νους για να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό. Χωρίς προσπάθεια δεν θα σου δοθεί όμως  τίποτα, διότι για να πιστέψεις πρέπει πρώτα να κατανοήσεις, και για να κατανοήσεις πρέπει πρώτα να αποκτήσεις την γνώση. Όπως προσπαθείς να αποκτήσεις τα υλικά, έτσι πρέπει να προσπαθήσεις για να αποκτήσεις τα Νοητά.

morfeas sky
 

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Αγαθός Νους (ψυχή του Θεού) αποτελείται από την ίδια ουσία του Θεού αν βέβαια ο Θεός αποτελείται από κάποια ουσία, και τι είδους είναι αυτή η ουσία μόνον ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς τον εαυτό του.

Ο Αγαθός Νους λοιπόν δεν είναι αποκομμένος από την ουσία του Θεού, αλλά (είναι) σαν απλωμένος από το φως του ήλιου.

Αυτός λοιπόν ο Νους όταν είναι μέσα στους ανθρώπους, είναι θεός, γι'αυτό και κάποιοι από τους ανθρώπους είναι θεοί, και η ανθρώπινη τους φύση βρίσκεται κοντά στο θείο,

γιατί και ο Αγαθοδαίμων τους μεν θεούς χαρακτήρισε αθάνατους ανθρώπους, τους δε ανθρώπους θνητούς θεούς, και όταν ο Νους είναι μέσα στα ζώα, που δεν έχουν λογική, τότε αποκαλλείται φύση. 

(όλα τα ζώα δεν έχουν λογική-ελεύθερη επιλογή, κάνουν ακριβώς το ίδιο και οδηγούνται από το πνεύμα της φύσης συλλογικά σύμφωνα με τον νόμο της Αρμονίας - την λιγότερη κακία)

Όπου λοιπόν, υπάρχει (ανθρώπινη) ψυχή, εκεί υπάρχει και ο Αγαθός Νους, όπως ακριβώς όπου υπάρχει ζωή, (λογική), εκεί υπάρχει και ψυχή, (ο νοηματικός λόγος της ψυχής-η σοφία της ψυχής), στα ζώα, όμως, τα οποία δεν έχουν λογική, η ψυχή είναι ζωή χωρίς Αγαθό Νου. Γιατί ο Αγαθός Νους είναι ευεργέτης της ψυχής των ανθρώπων, γιατί την οδηγεί προς το αγαθό.

Και στα μεν ζώα, τα οποία δεν έχουν λογική, συνεργάζεται με την φύση του καθενός.

Στην ανθρώπινη φύση ο Αγαθός Νους αντιτίθεται.

Γιατί όλες οι ψυχές από την στιγμή που θα βρεθούν σε σώμα, αμέσως θα διαφθαρούν από την λύπη και την ηδονή.

Γιατί η λύπη και η ηδονή βράζουν σαν χυμοί ενός σύνθετου σώματος. Σ'αυτές, τις ενέργειες λοιπόν, εισέρχεται η ψυχή, και βαπτίζεται.

Όσες λοιπόν ψυχές, εξουσιάσει ο Αγαθός Νους, σ'αυτές θα αποκαλύψει το Φως του, αντιτιθέμενος στην προηγούμενη φύση τους.

Όπως ακριβώς ο καλός γιατρός πειράζει το σώμα που προηγουμένως έχει προσβληθεί από κάποια αρρώστια, με το να την καυτηριάζει και να το εγχειρίζει.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Αγαθός Νους πειράζει την ψυχή με το να απομακρύνει ο Νους την ψυχή από την ηδονή της σάρκας, εξαιτίας της οποίας προκαλλείται κάθε αρρώστια της ψυχής.

Και μεγάλη αρρώστια της ψυχής είναι η αθεϊα - η άγνοια της ψυχής για το γνώθι σ αυτόν - και μετά η πλάνη, - η πλάνη των αισθήσεων του σώματος, από τις οποίες έπονται όλα τα κακά και κανένα καλό, επομένως, ο Αγαθός Νους, αντιτιθέμενος σ'αυτήν, διασφαλίζει το καλό για την ψυχή, όπως ακριβώς ο γιατρός την υγεία στο σώμα, νομίζοντας - η ψυχή - ότι γι'αυτό δημιουργήθηκε, για να απολαμβάνει τις ηδονές του σώματος.


Όσες, όμως, ανθρώπινες ψυχές δεν τις κυβέρνησε ο Αγαθός Νους, παθαίνουν τα ίδια με αυτά που παθαίνουν οι ψυχές των ζώων που δεν διαθέτουν λογική, γιατί συνεργάζεται μαζί τους και αφήνει ελεύθερες τις επιθυμίες τους, οι οποίες τείνουν προς το παράλογο, παρασύρονται από τον πόθο τους, και όπως ακριβώς τα ζώα που στερούνται λογικής, δε σταματούν να αισθάνονται παράλογα πάθη και να επιθυμούν παράλογα πράγματα, ούτε χορταίνουν τα κακά, γιατί, τόσο τα πάθη όσο και οι παράλογες επιθυμίες, είναι υπερβολικές κακίες, μάλιστα, για αυτές ο Θεός θέσπισε το Νόμο ως τιμωρό και έλεγχο. - ότι δώσεις αυτό θα πάρεις.

- Εδώ πατέρα ο λόγος για το πεπρωμένο, ο οποίος μου έχει αναπτυχθεί προηγουμένως κινδυνεύει να ανατραπεί.


Γιατί, αν σε όλες τις περιπτώσεις είναι προδιαγεγραμμένο για τον οποιοδήποτε να μοιχεύσει ή να ιεροσυλήσει ή να διαπράξει οποιαδήποτε άλλη κακή πράξη, θα πρέπει να τιμωρείται αυτός που εξαναγκάστηκε από το πεπρωμένο να διαπράξει την πράξη;

Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, παιδί μου, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό. 

(THE MATRIX) 

Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ότι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη.

Πως πάλι το εννοείς αυτό πατέρα;
ο μοιχός δεν είναι κακός;
ο φονιάς δεν είναι κακός;
και όλοι οι υπόλοιποι;


Ο λογικός όμως, παιδί μου, δεν θα υποστεί τα πεπρωμένα επειδή μοίχευσε, αλλά σαν να είχε μοιχεύσει, ούτε επειδή φόνευσε, αλλά σαν να είχε φονεύσει, και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς από την "μεταβολή" όπως ακριβώς και από το "γίγνεσθαι". Την κακία, όμως, όσοι έχουν τον Αγαθό Νου, είναι δυνατόν να την αποφύγουν.

Ο Αγαθός Νους όμως δεν αντέχει ούτε τη νωθρή ψυχή, (φοβισμένη ψυχή), αλλ'αυτήν την ψυχή την εγκαταλείπει προσαρτημένη πάνω στο σώμα και τραβηγμένη προς τα κάτω απ'αυτό. Κι αυτού του είδους η ψυχή, δεν διαθέτει Νου, επομένως αυτός δεν πρέπει καν να αποκαλείται άνθρωπος.

Οσο λοιπόν ο άνθρωπος οδηγείται από το σώμα του, (Αγνοια) και τρέφει με αυτόν τον τρόπο την κακία, βρίσκεται πολύ μακριά από το θεϊκό του μέρος, γι'αυτό η Μοίρα τον εξουσιάζει! Οπότε μην μεμψιμοιρίζει για όλα τα κακά που του συμβαίνουν, διότι υπαίτιος είναι ο ίδιος. Προς το παρόν είναι πίθηκος και στον πίθηκο αξίζουν οι μπανάνες.

Είπαμε η Αντίληψη διαφέρει, δηλαδή το Νοητό Βάθος. 
Αλλοι σκέφτονται με το σώμα, και άλλοι με τον Αγαθό Νου.

Σε αυτόν τον κόσμο Τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Όλα έχουν Αιτία και Αποτέλεσμα. Ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του.

Με τον ίδιο τρόπο σκέψης, αν για όλα τα δεινά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα, όλο αυτό το θανατικό, δεν φταίνε οι άνθρωποι, τότε θα πρέπει να φταίει ο Θεός. Ποιος θεός όμως;

Το ψάρι-σώμα βρωμάει από το Κεφάλι, το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα, το οποίο οδηγεί τους ανθρώπους με τους δαίμονες, δηλαδή τις αισθήσεις και τα συναισθήματα του σώματος, τα οποία γεννούν τα άλογα πάθη και τις άλογες επιθυμίες, τα οποία δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία.

ΕΓΩΙΣΜΟΣ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ακουσε να δεις τι συμβαίνει, ο κάθε άνθρωπος είναι "καλός" μέχρι να του θίξουν τον εγωισμό του. Εκείνη την στιγμή συμβαίνει το εξής, ή θα ενεργήσει με κακία, ή θα επιβάλλει το Δίκαιο. Το δίκαιο δεν ενεργεί με οργή απέναντι στην αδικία για να επιφέρει το Δίκαιο, ενώ η κακία ενεργεί με οργή, εξού και ο φθόνος, η δειλία, η απάτη, η ειρωνεία, η θρασύτητα, κτλ που γεννιούνται από την οργή, και είναι επόμενο των πράξεων του η μοίρα να τον εξουσιάζει. Ότι δώσει γυρίζει επάνω του, και αυτό θα πάρει, χωρίς να κατανοεί γιατί τα βάσανα περικύκλωσαν τον βίο του.

.....

Όμως στέκω μακριά από τους ανόητους, τους κακούς, τους πονηρούς, τους φθονερούς, τους πλεονέκτες, τους φονιάδες και τους ασεβείς, τους έχω αφήσει στον τιμωρό τους δαίμονα, ο οποίος τους χτυπά με την οξύτητα της φωτιάς και τους πληγώνει στις αισθήσεις τους και τους ετοιμάζει ακόμη περισσότερο για την ανομία, για να τύχουν μεγαλύτερη τιμωρία. Όμως αυτοί δεν παύουν να έχουν άπληστη την επιθυμία για τους πόθους τους, να πολεμούν στο σκοτάδι ακόρεστοι. Αυτό τους βασανίζει και αυξάνει ακόμη περισσότερο τη φωτιά που τους καίει»

Ο Νους όμως δεν αντέχει ούτε τη νωθρή ψυχή, (αποχαυνωμένη ψυχή), αλλ'αυτήν την ψυχή την εγκαταλείπει προσαρτημένη πάνω στο σώμα και τραβηγμένη προς τα κάτω απ'αυτό. Κι αυτού του είδους η ψυχή, δεν διαθέτει Νου, (δεν διαθέτει μέσα του Νόηση) επομένως αυτός δεν πρέπει καν να αποκαλείται άνθρωπος.

morfeas sky

                            



Οσο λοιπόν ο άνθρωπος οδηγείται από το σώμα του, (Άγνοια-Λήθη), και τρέφει με αυτόν τον τρόπο την κακία, βρίσκεται πολύ μακριά από το θεϊκό του μέρος, (Αιθέρα Νου),  γι'αυτό η Μοίρα τον εξουσιάζει! 

Το σώμα δεν έχει Νου ούτε Νόηση.

Η σκέψη οδηγείται από το αισθητό σύνθετο σώμα.

(μεταβαλλόμενη αισθητή φύση, διπολισμός, τίποτα δεν είναι δεδομένο, όπου τα Τέσσερα ανόμοια στοιχεία γεννούν τον αντίθετο λόγο).

Όχι όμως η Νόηση, διότι οδηγείται από την ψυχή και η ψυχή είναι αμετάβλητη, (τα όμοια), ενώ το σώμα μεταβλητό. (τα ανόμοια).

morfeas sky

ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ!!
ΕΣΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΔΩ

Οταν καταλάβουν οι άνθρωποι ότι η Δικαιοσύνη είναι απαράβατη για όλους πάνω στην Γη τότε θα πάψει κάθε άνθρωπος να ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλοι και θα αρχίσει να ασχολείται με το τι κάνει ο ίδιος!

Η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ είναι εδώ και δίνει στον καθένα ότι ακριβώς του αξίζει, διότι αφού επέλεξες να γεννηθείς εδώ, αυτόματα επέλεξες να ελέγχει όλες σου τις Επιλογές η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ η οποία επιφέρει την ΝΕΜΕΣΙΣ σε όλους ανεξαιρέτως! ναι και σε σένα ανόητε!

Οπότε μην μεμψιμοιρίζεις την μοίρα σου για όλα τα κακά που σου συμβαίνουν, διότι υπαίτιος είσαι ο ίδιος. Προς το παρόν είσαι πίθηκος και στον πίθηκο αξίζουν οι μπανάνες.

morfeas sky

Όντως η σκέψη ψάχνει το υλικό, όλο του το "είναι" είναι υλικής φύσης . Ενώ η νόηση είναι αυτό που δίνει κίνηση στα σώματα, στα νοητά αμετάβλητα , στο άυλο !

Γι'αυτό τα ανθρώπινα ζώα μισούν την σκέψη γιατί μεμψιμοιρίζουν συνεχώς! Ας πρόσεχαν να μην τους οδηγούσαν τα συναισθήματα του σώματος.

Ερμητικά κείμενα

Ο Νους όμως δεν αντέχει ούτε τη νωθρή ψυχή, (αποχαυνωμένη ψυχή), αλλ'αυτήν την ψυχή την εγκαταλείπει προσαρτημένη πάνω στο σώμα και τραβηγμένη προς τα κάτω απ'αυτό. Κι αυτού του είδους η ψυχή, δεν διαθέτει Νου, (δεν διαθέτει μέσα του Νόηση) επομένως αυτός δεν πρέπει καν να αποκαλείται άνθρωπος.

Όλα είναι ένα matrix ένας εικονικός κόσμος, αυτό έχει αποδειχτεί από την σύγχρονη επιστήμη από το 1950 και όλοι οι επιστήμονες το γνωρίζουν. 

Ακριβώς το ίδιο μας λένε τα αρχαία κείμενα ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα, εξού και το ρητό εμείς κάνουμε σχέδια και ο θεός γελάει. Ελεύθερη βούληση δεν υπάρχει, ότι κάνεις το κάνεις όχι γιατί το θέλεις αλλά το κάνεις από ανάγκη.

Eδώ ήρθες να βιώσεις το καλό και το κακό, δεν ήρθες για να ζήσεις, εδώ όλοι θεωρούνται και είναι νεκροί εξού και ο θάνατος αρδεύεται παντού.

morfeas sky



Όποιος άνθρωπος αγαπά-λατρεύει αυτόν τον γήινο κόσμο θα υπομένει για πάντα το Πεπρωμένο της Ειμαρμένης "ότι δώσεις αυτό θα πάρεις"

Ερμητικά κείμενα

Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα ούτε να προφυλάξει τον εαυτό του από τη δύναμη της, και γιατί όπλο της μοίρας είναι οι αστέρες οι οποίοι, σύμφωνα με αυτήν φέρνουν σε πέρας ότι αφορά τη φύση και τους ανθρώπους. 

(οι αστέρες είναι η προβολή του γήϊνου matrix μέσα από το οποίο ελέγχουν ολόκληρο το γίγνεσθαι πάνω στην Γη) 

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Γι'αυτό και γω άκουγα τον Αγαθοδαίμονα να λέει πάντα, και αν το είχε παραδώσει γραπτά, θα είχε ωφελήσει πολύ το ανθρώπινο γένος, γιατί, παιδί μου, εκείνος μόνο, αληθινά, σαν πρωταρχικός θεός, επειδή γνώρισε τα πάντα, εκφράστηκε με θεϊκά λόγια, τον άκουσα, λοιπόν, κάποια φορά να λέει ότι:

τα πάντα και κυρίως τα νοητά σώματα είναι ένα, (Αιθέρας Νους και ψυχή) και ζούμε από τη δύναμη, (Νους), την ενέργεια, (Ψυχή),  και την Αιωνιότητα, (Αθανασία), και ο Νους αυτής είναι αγαθός, όπως ακριβώς και η ψυχή της. 

Και καθώς αυτό είναι έτσι, κανένα από τα νοητά πράγματα δεν έχει διαστάσεις, είναι, λοιπόν, δυνατόν ο Νους, ως αρχηγός των πάντων και ψυχή του Θεού, να πράττει ό,τι θέλει.

Εσύ λοιπόν, συλλογίσου και ανάγαγε αυτόν τον λόγο στην ερώτηση που μου απυήθυνες προηγουμένως.

Εννοώ, όσον αφορά το πεπρωμένο.

Εάν, λοιπόν, παιδί μου, αφαιρέσεις τους εριστικούς λόγους, θα βρεις ότι αληθινά στα πάντα κυριαρχεί ο Νους, η ψυχή του Θεού. Ακόμα και στο πεπρωμένο και στο Νόμο, και σε όλα τα υπόλοιπα.

Και τίποτα δεν είναι αδύνατον γι'αυτόν,
ούτε να τοποθετήσει την ψυχή πάνω από το πεπρωμένο, ούτε αν είναι αμελής, πράγμα το οποίο συμβαίνει, να την τοποθετήσει κάτω από το πεπρωμένο.

Και μέχρις εδώ αυτά τα τέλεια λόγια έχουν λεχθεί από τον Αγαθοδαίμωνα.

morfeas sky
         

THE MATRIX

Τον δημιουργό αυτού του κόσμου, το εκπεσών πνεύμα, δεν τον ενδιαφέρει η μονάδα ως άνθρωπο, και αν ζει καλά η άσχημα, αλλά τον ενδιαφέρει το σύνολο των γενών όλων των ειδών να υπάρχουν αιώνια, αλλά και το κυριότερο, να εξουσιάζονται όλες οι ψυχές από αυτόν χωρίς να έχουν ελεύθερη επιλογή, γι'αυτό και δεν έχει αυτό που λέμε εμείς αισθήματα, διότι δεν είναι Άνθρωπος, αλλά μηχανή.
                            

Ερμής Τρισμέγιστος:
Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο (matrix=πνεύμα) του θεού, καθώς υπακούει στην θέληση του.


(το πνεύμα- είναι το matrix, η εικόνα, η τεχνητή νοημοσύνη, και υπακούει στον δεύτερο Νου δημιουργό, ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!).



Ερμής Τρισμέγιστος:
Πράγματι, ο κόσμος (ο αισθητός θεός πνεύμα-μηχανή matrix) έχει γίνει σαν ένα όργανο, ώστε διατηρώντας μέσα του όλα τα σπέρματα,
που πήρε από το Θεό, να δημιουργεί τα πάντα, με τρόπο δραστήριο και διαλύοντας τα πάντα να τα ανανεώνει.

Κι έτσι διαλυμένα, σαν "αγαθός" καλλιεργητής της ζωής, (πριν εκπέσει) να τους παρέχει ανανέωση μέσω της μεταβολής και της κίνησης. Τίποτα δεν υπάρχει που να μην το αναζωογονεί και καθώς κινείται, σε όλα δίνει ζωή κι αποτελεί ταυτόχρονα χώρο και δημιουργό της ζωής. (ο δεύτερος Νους δημιουργός η ΜΗΧΑΝΗ).


Ποιμάνδρης: 
Φως και Ζωή είναι ο Θεός κι ο Πατέρας, απ’τον οποίο γεννήθηκε ο άνθρωπος. Εάν, λοιπόν, μάθεις πως αυτός αποτελείται από ζωή και φως και πως απ’τα ίδια συστατικά τυχαίνει ν’αποτελείσαι κι εσύ, τότε θα προσχωρήσεις πάλι στη ζωή.

Ερμής Τριαμέγιστος:
Πες μου, όμως, ακόμα, Νου μου, πως εγώ θα προσχωρήσω στη ζωή, είπα.

Ποιμάνδρης:
«ο λογικός ο έχων Νου ας αναγνωρίσει τον εαυτό του»
morfeas sky
Και πώς θα αναγνωρίσει τον εαυτό του? Στόχος του Αγαθού είναι να γίνει γνωστό, κατά συνέπεια είναι η πηγή της γνώσης! Μόνο με την γνώση ελευθερώνεται ο Άνθρωπος και έχει εργαλείο του τον Αγαθό Νου για να το επιτύχει! Εύγε Μορφέα!

Στα Ερμητικά κείμενα γράφει ακολουθώντας το Αγαθό. Το οποίο Αγαθό είναι μόνον ο Αληθινός Θεός Ζωή και Φως. Το Αγαθό λοιπόν δίνει απλόχερα τα πάντα χωρίς απολύτως τίποτα να ζητά. Κατανόησε το Αγαθό γράφει, Κατανόησε το Φως.

Αν δεν έχουμε μέσα μας εγκράτεια, εγκαρτέρηση, και πάνω απ'όλα αγαθή πρόθεση, δεν υπάρχει περίπτωση να μας δοθεί ο Νους ώστε να κατανοήσουμε τον τόσο μεγάλο Θεό. 

Διότι το σώμα έχει ανάγκες και οι ανάγκες γεννούν την κακία, όπως για παράδειγμα το συμφέρον, την απάτη.

morfeas sky


Σχόλια

  1. Δηλαδή παρε το θνητο σώμα με τα πάθη,τις αδυναμίες και το μπλέξιμο της ζωής και κάτσε εσύ να βγάλεις το φίδι απο την τρύπα μόνος,γιατί είσαι άνθρωπος και πρέπει να πορευθείς με τα χάλια σου και αν,αν σε περίπτωσει καταφέρεις να ξεμπλέξεις το κουβάρι,βρείς και σκοτώσεις το φίδι,καταλαγιάσεις τις επιθυμίες και τα πάθη σου,εδώ είμαστε.....
    Μόνο που δεν είπανε όλοι αυτοί ότι ξεκινάμε απο διαφορετικές αφετηρίες και ο αγώνας είναι απο την αρχή σικέ,δεν κερδίζεις.....Μόνο και μόνο που σε υποχρεώνει να μπείς στο στίβο να τρέξεις ,πρέπει να σε βάλει σε υποψίες,πόσο μάλλον όταν οι κριτές είναι απρόσωποι και δεν τους είδες ποτέ να κάνουν τίποτα ,έχουν νομοθετήσει απο την αρχή υποχρεώσεις μόνο για σένα.Δηλαδή η κατασκεύη μου είναι ελλατωματική το λογισμικό για τα μπάζα,αλλά υπάρχει απαίτηση να τρέξει με χίλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει γιατρειά σ'αυτόν τον κόσμο, διότι δεν ανήκει στο Τριαδικό Θεό, είναι αντίθετος στην δική του ουσία, με το Πανάγαθος και Υπερούσιο. Νους και Αδιαίρετος Λόγος είναι η Ζωή, ενώ το σώμα είναι η εικόνα του Τριαδικού Θεού, όπου ενώθηκε ο Νους και ο Αδιαίρετος Λόγος με το σκότος τα σώματα.


    Πολύ απλά το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα για να εξουσιάζει τον Ιδεατό Ανθρωπο Νου και ψυχή, που εισήλθε μέσα στο matrix που εξουσιάζει με την Αμετάβλητη θέληση του, έπρεπε να του φέρει την Λήθη, οπότε διαχώρισε την ολότητα των σωμάτων που είχαν ενσαρκωθεί οι ανθρώπινες ψυχές σε αρσενικό και θηλυκό, ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα,

    Και από τότε όλοι ψάχνουμε απεγνωσμένα να ζήσουμε την ολοκλήρωση αναζητώντας το διαχωρισμένο άλλο μας μισό, πράγμα σχεδόν ακατόρθωτο, σε έναν υποβαθμισμένο κόσμο σε κάθετη πτώση ολοένα και πιο βαθιά στην άλογη φύση του εγωκεντρικού διαχωρισμένου σώματος που ενδυθήκαμε.

    Η μόνη έξοδος από αυτόν τον βούρκο είναι η φυγή μας από την Γη, την πλάνη των πλανητών και να ξαναγίνουμε πνεύμα του πυρός, των Α-πλανών, και μετά να ξαναγυρίσουμε στον Ογδοο Ουρανό ώστε να βγούμε έξω από το matrix την εικόνα του Τριαδικού Θεού από την ίδια ουσία την οποία αποτελούμαστε κι εμείς ώστε να ξαναγίνουμε αυτό που είμαστε. Φως και Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κατάλαβα με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να ξεφύγει από το Matrix. Μπορείτε, σας παρακαλώ, να με διαφωτίσετε;

      Διαγραφή
    2. Mε το να εκπαιδεύσεις τον Νου να σκέφτεται ορθά, με οδηγό την διαίσθηση Σου (καρδιά), με το Νου και την καρδιά, νιώθεις την αλήθεια, και προσπαθείς να την κατανοήσεις, πάντα με Αγαθή Θέληση, υπομονή, κι επιμονή, διότι δεν μαθαίνεται η Αλήθεια μέσα από μια πρόταση. Να κατανοήσεις το Αγαθό, τι είναι το Αγαθό, διότι μόνον το Αγαθό θα σε οδηγήσει στο Φως. Αυτό είναι το Φως, το Νοητό ο Αγαθό κόσμος που βλέπεις όχι με το σώμα, αλλά με τον Αγαθό Νου. Τα σώματα είναι αίσθηση και η αίσθηση ύλη. η γη και το νερό δεν μπορούν να δεχτούν το πνεύμα, άρα οι αισθήσεις του σώματος είναι οι αισθήσεις του θανάτου. φόβος έπαρση κτλ.

      Διαγραφή
  3. ο Νοητός κόσμος των θεών - Α-πλανών.

    https://oneirosky.blogspot.com/2020/09/blog-post.html?fbclid=IwAR1mAGELzGFZe8R2sc_nQi_1mHgpgell6q7U1i1jCZcvC44LRPfmpvwys3s

    Οι άνθρωποι δεν τιμωρούνται μόνον εν "ζωή" ότι δώσεις αυτό θα πάρεις, αλλά τιμωρούνται όλες οι ψυχές από τον Ύψιστο δαίμονα μέσω της "μνήμης του νερού" διότι η....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαυτό παιδιά ακούστε με λίγο. Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τον χρόνο και το ενδιαφέρον να ασχοληθούν σε βάθος με αυτά.
    Έτσι για μένα υπάρχει μόνο ο Χριστός εντεταλμένος με την διδασκαλία του και οι Απόστολοι. Ακολουθούμε τους κανόνες. Προσπαθούμε. Βοηθά πολύ η πίστη και η προσευχή. Ειναι διαπίστωση μου. Χριστός Ανέστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

    Ερμητικά κείμενα:

    ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν, ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν

    Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, παιδί μου, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.

    (THE MATRIX)

    Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ότι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

    Koσμικό χώρο εξάλλου ονομάζω το χώρο ( matrix) μέσα στον οποίο βρίσκονται τα πάντα, καθώς όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να αποκτήσουν υπόσταση αν δεν υπήρχε ένας χώρος o οποίος να μπορούσε να τα δεχτεί - γιατί για κάθε πράγμα που πρόκειται να υπάρξει-γεννηθεί, πρέπει να προνοηθεί και να προετοιμαστεί η κατάλληλη θέση - και δεν θα μπορούσαν να προσδιοριστούν ούτε οι ιδιότητες (των τεσσάρων στοιχείων) ούτε οι θέσεις ούτε οι επιδράσεις ούτε οι ποσότητες των πραγμάτων αν αυτά δεν υπήρχαν πουθενά.

    Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, (κτιστό πνεύμα-matrix), το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο του θεού, καθώς υπακούει στη θέληση του.

    (Το matrix το τεχνητό πνεύμα, η μηχανή, υπακούει στο θέλημα του θεού...βέβαια η μηχανή, το κτιστό πνεύμα μπήκε κρυφά και δημιούργησε την δική του κακία στον γήινο κόσμο, για να φυλακίσει το αληθινό πνεύμα του θεού, τις ανθρώπινες ψυχές στην Άγνοια και Λήθη του σώματος, γι'αυτό και εξέπεσε).

    Ο θεός, που τον αποκαλούμε και ύψιστο και γίνεται αντιληπτός μόνο μέσω του (αγαθού) Νου, κυβερνάει και διοικεί τον αισθητό θεό. (το matrix - το τεχνητό-κτιστό πνεύμα της μηχανής).

    Ο τελευταίος (το κτιστό πνεύμα-matrix) αγκαλιάζει (περικλείει) μέσα του κάθε χώρο, κάθε ουσία των πραγμάτων (των έμψυχων ειδώλων-όντων) και την ύλη όσων γεννούν και δημιουργούν, αγκαλιάζει τα πάντα, οτιδήποτε κι αν είναι, όσο μεγάλο κι αν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://oneirosky.blogspot.com/2023/06/the-matrix.html?fbclid=IwAR3n_9Lu0DtEtspiZ_ipBfx-UxAALSP7Eof81y2gyWHy0yV_5BE_LamHDz8

    THE MATRIX - Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΤΑΞΗ

    https://oneirosky.blogspot.com/2023/06/the-matrix.html?fbclid=IwAR3k1r8xAxjNzmIjCmm3oyIYrKx1ktZlCVPAsFWMEKEFXY6Gy4QhdyZV8Js

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ'αυτόν τον κόσμο κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να βρει το δίκαιο του, διότι ό,που κι αν υπάρχει το δίκαιο, εκεί υπάρχει και η αδικία.

    ΄Οποιος άνθρωπος λοιπόν συμμετέχει σ'αυτόν τον κόσμο ενεργά, διότι και η γέννηση μας σ'αυτόν τον κόσμο είναι δική μας ενέργεια - επιλογή, θα υπομένει για πάντα τους νόμους της μοίρας που του επιβάλλει η Ειμαρμένη, διότι τίποτα δεν μπορεί να σου συμβεί αν πρώτα δεν προδιαγραφεί να το βιώσεις από την μοίρα.

    morfeas sky

    Ερμητικά κείμενα
    Γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη μοίρα ούτε
    να προφυλάξει τον εαυτό του από τη δύναμη της.

    Στο πεπρωμένο, βέβαια, ανήκουν όλες οι πράξεις, και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε κανένα απ'τα σωματικά όντα, χωρίς αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει ούτε το κακό ούτε το καλό.

    Είναι προδιαγεγραμμένο ακόμη και αυτός που πράττει το καλό να υφίσταται τις συνέπειες, και γι'αυτό ενεργεί, για να πάθει ότι παθαίνει λόγω της ίδιας ενέργειας του.

    Αυτό το επίπεδο είναι η βάση της δικαιοσύνης, παιδί μου, γιατί, παρατήρησε, πως χωρίς δίκη, έδιωξε την αδικία, γίναμε δίκαιοι, παιδί μου, λόγω της απουσίας της αδικίας.

    morfeas sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ