ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ MATRIX ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ MATRIX ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ!!

ΔΕΙΞΤΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΚΟΝΗ!!

Το matrix μόλις μου ξεβρακώθηκε για άλλη μια φορά μπροστά μου! είναι γελοίο το θέμα, και τι εννοώ, ότι αν γίνεις κι εσύ παρατηρητής στην ζωή σου, θα δεις πως και με πόσο ύπουλο τρόπο παρεμβαίνει στην Ελεύθερη Επιλογή σου! όχι με σκοπό να σου φέρει την αφθονία, αλλά να σε πονέσει εκεί που πονάς! και ξέρετε κάτι; το matrix μέσα στο οποίο ζούμε τώρα αυτή την στιγμή, μπορεί να επέμβει και να σου αλλάξει τα γεγονότα στην ζωή σου μόνον και αποκλειστικά με ότι έχει να κάνει με τα υλικά!! όπως για παράδειγμα τα λεφτά!! Ζητάς λεφτά;;;; τότε το matrix βρήκε τον τρόπο να σε πολεμήσει εκεί που πονάς!!~

Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα θα έπαιρνα ήδη 100 ευρώ, αλλά παρεμβαίνει το matrix και με βάζει να κάνω ένα λογισμικό λάθος, ενώ ήμουν σίγουρος ότι δεν το είχα κάνει, μα ούτε είχα σκοπό να το κάνω...Συμπέρασμα; χάρην αυτού του λάθους μόλις έχασα 100 ευρώ που τα είχα ανάγκη. Αποτέλεσμα; μου ξεβρακώθηκε ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ το ΜΑTRIX και μου απέδειξε πως παρεμβαίνει η Μοίρα στους ανθρώπους!

Δεν λέω τίποτα τυχαία! ξέρω πλέον πως με πολεμά το matrix!! Αν επιδιώκω την Ύλη με πάθος από Ανάγκη, άρα από ΦΟΒΟ, τότε θα κάνει το Παν για να με στεναχωρήσει!! διότι το MATRIX ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!! ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!

morfeas sky

..........
....................

Αι ξυπνάτε ρε! δούλοι!~ Μόνον ένας σχιζοφρενής θεός θα σας ήθελε δούλους! ένα κακοποιό στοιχείο! όπως η σημερινή Νέα Παγκόσμια Τάξη! που είδε ότι αρχίσαμε να ξυπνάμε και άρχισε να ψάχνει άλλες μεθόδους για να μας κάνει μη σκεπτόμενους δούλους!! που θα πρέπει να δείχνουμε την ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ!! 


Ο Θεός δεν είναι αρσενικός ή θηλυκός, αλλά δίχως φύλο! άρα δεν απευθυνόμαστε στον Θεό, αλλά στο Θεό!! που βρίσκεται εντός μας! 

ΟΎΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ!! ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!
........................
......................................................................
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟ MATRIX AΙΩΝΙΑ!!

Έχετε Νου; τότε σκεφτείτε!! μην περιμένετε από τους άλλους τυφλούς να σας οδηγούν! Για ποιον λόγο πιστεύετε στον Θεό; για ποιον λόγο τον προσκυνάτε; γιατί τον αγαπάτε; ή για να σώσετε το τομάρι σας στην αθανασία; μήπως έχετε ιδέα τι είναι η αθανασία; μήπως η σάρκα τούβλα; Ο Νους ρε κοιμισμένοι όλα αυτός τα κάνει! είσαστε ότι σκεφτόσαστε! ακόμη και σ'αυτόν τον σκατόκοσμο μπορείτε να είσαστε θεοί! αλλά εσείς προτιμάτε να προσκυνάτε προσκυνημένοι! σαν άλογα ζώα! να προσκυνάτε ανθρωπόμορφους θεούς με σάρκα και οστά!

ΤΟ ΘΕΟ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ!! ΩΣ ΙΣΟ ΠΡΟΣ ΙΣΟ! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ!! ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ!! ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ!! ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ!!@ΖΩΑ!

...............
...............................

                       

            

Ρε δεν πάς καλά ψευτοδημιουργέ του matrix!
Αφού διέγραψες το 98% της Ελληνικής Γραμματείας και αφού διαστρέβλωσες ότι έχει απομείνει, τώρα διαγράφεις και τα λόγια που ειπώθηκαν στην τριλογία the matrix!! που ο Μορφέας λέει στον Νιο … Τι και αν σου πω ότι όλα όσα γνωρίζεις είναι ένα ψέμα …

»What if i told you that everything you knew is a lie »


Φαινόμενο "Μαντέλα".


Δείτε εδώ ότι όντως ειπώθηκε αυτή η πρόταση στην ταινία!! όπου πλέον δεν υπάρχει!!


https://www.google.gr/search?q=%C2%BB+What+if+i+told+you+that+everything+you+knew+is+a+lie+%C2%BB&safe=active&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjfs8y8nP3VAhXBOhQKHS8HCwoQsAQIOg&biw=1920&bih=901#imgrc=A8oYj_KZDKDkfM:mememaker.net

ΚΑΙ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ;;;;;;
ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ!!

https://www.mememaker.net/meme/what-if-i-told-you-everything-you-know-is-a-lie/

A Database Error Occurred

Unable to connect to your database server using the provided settings.

Filename: core/Loader.php

Line Number: 346morfeas sky

Τι και αν σου πω ότι όλα όσα γνωρίζεις είναι ένα ψέμα … » What if i told you that everything you knew is a lie »


"ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ" - ΣΩΚΡΑΤΗΣ!!!
Εμ πως να δεις! αφού όπως λέει και ο Μορφέας " Τι και αν σου πω ότι όλα όσα γνωρίζεις είναι ένα ψέμα …
χαχαχαχαχαχαχαχαχα


Λέξη: οἶδα (Κλιτικό Αρχαίας), Αρχική - Ριζική: οίδα < αρχ. οἶδα < Fειδ- του άχρηστου εἴδω "βλέπω" < Fοιδ- < οιδ- < ΙΕ woid- "γνωρίζω", weid- "βλέπω, είδα"

Κοινώς: Ένα είδα με το άχρηστο εϊδώ=βλέπω, (την λογική της σάρκας), ότι δεν βλέπω τίποτα!..όνειρα αληθινά..


morfeas skyΕνδιαφέρουσα η συμπλήρωση με το εἴδω. 


Είδες; τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία!
Μου απάντησε ένας χαζός στα κατοχικά νέα και αναγκάστηκα να αναλύσω την φράση του ΣΩΚΡΑΤΗ!!~
Μέχρι σήμερα κανένα ανθρωπόζωο δεν μπόρεσε να την αποκωδικοποιήσει.

Κανένας. Το παραδέχομαι. 


Από εδώ θα καταλάβεις και την συμμετοχή στο προφίλ μου των ανθρώπων!..το αληθινό ποσοστό!! ούτε 20% είμαστε χα χα

    Είχες κάνει δύο αναρτήσεις για την Σελήνη. Έριξα μια ματιά αλλά δεν πρόλαβα να τις διαβάσω. Μήπως έχεις κρατήσει τους συνδέσμους; Είχαν ενδιαφέρον, θα ήθελα να τα έχω υπ' όψιν μου κι αυτά. 
morfeas sky

Σχόλια

morfeas sky

morfeas sky