Τι είναι άραγε αυτή η πρωταρχική ουσία; από την οποία γεννήθηκε η ζωή;


Τι είναι άραγε αυτή η πρωταρχική ουσία; από την οποία γεννήθηκε η ζωή; 


Μου αρέσει που ρωτάς, αλήθεια ποιος ή ποια θα σου απαντήσει;
Όλοι έχουν γίνει ένα με αυτό που βλέπουν με το σώμα τους, πετάνε κι ένα πνεύμα και τα ξέρουν όλα..ή δεν ξέρουν απολύτως τίποτα! και ενθουσιάζονται μ'αυτό τα άλογα ζώα! χαίρονται με την ΑΓΝΟΙΑ την ΛΗΘΗ!! της ψυχής τους.

Τι είναι άραγε αυτή η πρωταρχική ουσία; 


Μου αρέσει που ρωτάς, αλήθεια ποιος ή ποια θα σου απαντήσει;
Όλοι έχουν γίνει ένα με αυτό που βλέπουν με το σώμα τους πετάνε κι ένα πνεύμα και τα ξέρουν όλα, η μάλλον δεν ξέρουν τίποτα και το αποδέχονται αυτό καλή καρδιά χα χα που να γνωρίζατε τι συμβαίνει..


Ποιος είμαι; αυτό που διαβάζεις από τον morfeas sky τι είναι; ο Μορφέας; Μα εγώ δεν ζω μέσα στον υπολογιστή, απλά μία εκ των ιδιοτήτων μου είναι να δίνω ζωή στο απολύτως τίποτα, δηλαδή στον κόσμο του υπολογιστή, όπως και να δίνω ζωή στον κόσμο της Γης ως αυτός που είμαι..μία άλλη ιδιότητα μου, για να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται ζωή..διότι δίχως τον δικό μου Νου και Λόγο δεν θα υπήρχε ο Μορφέας, ούτε η αλληλεπίδραση μου με άλλους νόες, οπότε και ο κόσμος θα ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ!..αν πρώτα δεν υπάρχει τουλάχιστον ένας Νους για να συμμετέχει στον κόσμο του υπολογιστή, ως μία ιδιότητα εκ των άπειρων δυνατοτήτων που έχει ο Άνθρωπος!!


Ο Άνθρωπος Φως και Ζωή, που έγινε Νους και Αγιος Λόγος, και μετά Νους της Αρμονίας, δηλαδή ψυχή, και μετά άλογο αισθητό μεταβαλλόμενο είδωλο των αισθητών σωμάτων της άλογης Υλης..

Η οργάνωση της ύλης από την ανθρωπότητα μέχρι το άτομο, όπου ξαφνικά ανακαλύπτουμε αντί για ύλη κάτι ηλεκτρονικά συννεφάκια που μεταπηδούν στιγμιαία σε ύλη και πάλι χάνονται. 


Δεν ξέρω πώς φτάνεις ως εδώ. Αφήνεις το αποτύπωμα σου κι αυτό μεταφέρεται σαν ηλεκτρομαγνητικά κύματα με καλώδια.


Το τρομακτικό είναι να είναι ένα παιχνίδι όλο το σύμπαν, κι εμείς να μην είμαστε έξω αλλά μέσα. Και να μην ξέρουμε από πού τροφοδοτείται με ενέργεια.


Σκέψου λοιπόν ότι το καλώδιο αυτό που κινεί την πληροφορία είναι το Πυρ, δηλαδή τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που κινούν την πληροφορία μέσα στον κόσμο του υπολογιστή=matrix=ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


Έτσι και το Πυρ είναι η καθαρή ενέργεια που εισέρχεται σ'αυτήν η πληροφορία ο Νους, και αυτή η ενέργεια περικλείει μέσα της την πληροφορία και γεννιέται ο Νους και ψυχή, δηλαδή ψυχή είναι το Πυρ και Πνεύμα.


Και όταν η πληροφορία της ψυχής ΣΟΥ φτάνει στο καλώδιο που συνδέεται με τον υπολογιστή, είναι τότε που εισέρχεται μέσα στον υλικό κόσμο το υλικό σύμπαν, και η ψυχή μεταβάλλεται σε μια άλλη ιδιότητα, αυτή του κόσμου του υπολογιστή σου, και η ψυχή επιλέγει να ζήσει ένα πρόγραμμα του υπολογιστή, αυτό του πλανήτη Γη, και γίνεται η ψυχή σου όπως εγώ! και εγώ είμαι ο morfeas sky μια άλλη εικονική μου ιδιότητα μέσα στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου..

Ποιος δεν θα ξαφνιαζόταν που θα το μάθαινε; 


χα χα όλοι κοιμούνται δεν ξυπνούν


Φαντάσου τώρα, ο morfeas sky να μην γνωρίζει ότι είναι ο Νους της ψυχής, αλλά να πιστεύει αυτό που βλέπουν τα μάτια του μέσα στον υπολογιστή, όλον αυτόν τον συρφετό άλογων αισθητών μυαλών και σωμάτων που έχουν γίνει ένα με την εικόνα της οθόνης του υπολογιστή, που εμείς το ονομάζουμε ως υλικό κόσμο του πλανήτη Γη!

Όταν το συνειδητοποίησα οτι είναι όλο ένας υπολογιστής έπαθα σοκ άρνησης. Άλλο να το λες θεωρητικά και να χαίρεσαι κι άλλο να το κατανοείς κιόλας. 


χα χα είπα την αλήθεια λέω μόνον, όχι ότι θα σου αρέσει κιόλας, ότι σε πιάσανε μεγάλο κορόϊδο και σε παγίδεψαν μέσα σε παραισθήσεις.

Σκέψου και αυτό, ότι ζούμε σε μια οθόνη ενός υπολογιστή, και πως υπάρχουν άπειρες άλλες οθόνες-matrix με διαφορετικές ιδιότητες...όπως ο υπολογιστής σου, που πριν δέκα χρόνια έκανε τα μισά θαύματα από όσα κάνει σήμερα, ποιος θα φανταζόταν πριν εκατό χρόνια ότι σήμερα θα υπήρχαν οι υπολογιστές και θα κάνουν όσα κάνουν;
Έτσι και οι κόσμοι διαφέρουν, από πλανήτη σε πλανήτη, από γαλαξία σε γαλαξία, με πρότυπο τους τον Αρχέτυπο Υπολογιστή του Φωτός. 


Μην ξεχνάς μετά από κάποια ηλικία το matrix σε αφομοιώνει..οπότε γίνεσαι κι εσύ για πάντα matrix.

Μα αν υπήρχε ένας άλλος τρόπος δημιουργίας του κόσμου, χωρίς να είναι αναγκαία η γέννηση και ο θάνατος, δεν θα είχα μεγάλες αντιρρήσεις να μπούμε να ζήσουμε εδώ, να δοκιμάσουμε την εμπειρία. Αλλά το πρόγραμμα δεν είναι καλό.

Η αλήθεια είναι οτι μαθαίνουμε πολλά. Είναι σαν σχολείο κολαστήριο η ζωή εδώ.

Μα αν συνειδητοποιούσες και κατανοούσες τον αληθινό σου εαυτό, δηλαδή αυτό που είσαι, δεν θα φοβόσουν τον θάνατο, διότι ο θάνατος είναι η ζωή
Απλά αλλάζεις ιδιότητα, και αφήνεις πίσω σου τον κόσμο του πλανήτη Γη. Αλλά σχεδόν όλοι προτιμούν να ζήσουν ξανά εδώ στη Γη διότι δε γνωρίζουν άλλο κόσμο, αφομοιώθηκαν από το matrix

Δεν είναι θέμα φόβου. Είναι θέμα αισθητικής. Τόσοι άρρωστοι, τόσοι νεκροί. Πιστεύεις οτι υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει;
Εννοώ ένα άλλο πρόγραμμα. 


Οι εθισμένοι νόες όμως έχουν γίνει ένα με το matrix του πλανήτη Γη, οπότε συνεχώς επιλέγουν να ζουν και να υπομένουν όλα τα θνητά και μάλιστα αφού έχουν άγνοια της θεϊκότητας τους, οπότε επιλέγουν να ζουν ως άλογα ζώα.

Τι μαθαίνεις δηλαδή; η γνώση είναι ανάμνηση ψυχής! αλλά κανείς δεν την έχει, γιατί ερωτεύτηκαν τυφλά αυτόν τον κόσμο, και ο παράλογος έρωτας της ψυχής για την σάρκα αποδέχεται την μοίρα και το πεπρωμένο που θα της επιβάλλουν.

Και αποδέχεται η ψυχή μας να κριθεί!! και αυτό είναι το μεγάλο λάθος της!

Διότι η ψυχή προγνωρίζει όλα όσα θα ζήσει! διότι από πριν προκαθορίζεται η Μοίρα και το πεπρωμένο της σάρκας που θα ενσαρκωθεί. και  αποδέχεται την μοίρα της ως δούλος του σώματος, και το πεπρωμένο που θα πάρει, για να μπορέσει έστω να ξαναζήσει εδώ στην Γη με την..ελπίδα χα χα.

Μα πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει δυστυχία, από την στιγμή που όλοι οι νόες σκέφτονται με την λογική του Ζώου, και το ένστικτο του Ζώου,  και όχι με το Νου της ψυχής τους;

Μην ξεχνάς ότι η μνήμη της ψυχής,
επιτρέπει στην σάρκα να διαθέτει την δική της μνήμη μέσα στον κόσμο της Γης! οπότε όλοι οι άνθρωποι έχουν μνήμη, αλλά την μνήμη της σάρκας!! και όχι της ψυχής.

Είμαστε δηλαδή ενεργειακοί κι εμείς και το σύμπαν μας και με κάποιον τρόπο που ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται με τον χώρο, όλο αυτό φαίνεται στις αισθήσεις μας συμπαγές και σκληρό.

Ο υπολογιστής σου, δηλαδή το αισθητό σου σώμα, έχει δική του μνήμη! αλλά αυτή που της έδωσε ο κατασκευαστής της! έτσι και ο Νους της ψυχής σου διαφέρει από την μνήμη του υπολογιστή σου, από το αισθητό σώμα.. 
Διότι βρίσκεται έξω από την εικόνα! δεν συμμετέχει ενεργά, διότι πρέπει από μόνοι μας εμείς εδώ να έρθουμε σε επαφή μαζί του για να αφυπνιστούμε.

Εμείς όμως ως άνθρωποι της Γης γίναμε ένα με την εικόνα της Γης!! το αισθητό σάρκινο σώμα.

Δεν είμαστε ενέργεια, η ενέργεια δίνει σχήμα και μορφές στην Υλη από την πληροφορία την οποία στέλνει ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ και όχι ο δικός μας Νους και ψυχή, διότι δεν είναι κτιστή πληροφορία, αλλά η Αλήθεια της Ζωής Φως και Ζωή.


Καιο πλέον συμμετέχουμε κι εμείς ενεργά στην δημιουργία του κόσμου με την δική μας πληροφορία του δικού μας Νου της ψυχής.
Αλλά μας εγκλώβισε στην Λήθη ο Κτιστός Νους αφού πρώτα διοέσπασε την Αρμονία των σωμάτων και από τότε ο έρωτας για το υποτιθέμενο άλλο μας μισό μας εγκλώβισε στο matrix.

Η ενέργεια απλά έχει να κάνει με την κίνηση της πληροφορίας.

Εμείς ως Νους απλά με την ενέργεια αλλάζουμε ιδιότητα και γινόμαστε ψυχή ώστε να κινούμαστε μέσα στον κτιστό κόσμο, και σε όποια οθόνη επιλέξουμε, αυτή την νοερή ζωή και το ανάλογο διανοητικό-αισθητό σώμα θα ενδυθούμε.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΣ!!!!

ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΝΟΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ!


Μαθαίνουμε πώς είμαστε στ'αλήθεια, όταν ξεχνάμε οτι είμαστε θεϊκοί νόες, και γινόμαστε εντελώς άγρια θηρία. 

Όταν φύγουμε καλό θα ήταν να τα έχουμε έτσι καταφέρει ώστε μην ντραπούμε γι' αυτό που γίναμε στην γη. Μαθαίνουμε από τις πτώσεις μας. Ελπίζω.

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! και αν ντραπούμε για όσα είμαστε εδώ στην Γη, αυτό σημαίνει ΑΓΝΟΙΑ, οπότε είναι σίγουρο άλλη μια ζωή μέσα στην εικόνα της Γης σύμφωνα με τα όσα πράξαμε! οπότε η Δικαιοσύνη η Ειμαρμένη, θα μας δώσει αυτό που αξίζουμε! 


ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΕΝΟΣ άλογου ΑΝΘΡΩΠΟΖΩΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΛΟΓΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΣ!!!!

KΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΚΑΚΙΑ!! ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!! ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ!! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!


Μαθαίνουμε όχι από τις πτώσεις μας, αλλά μαθαίνουμε μόνον όταν μάθουμε την Ουσία, τον αληθινό μας εαυτό, και τον ψεύτικο εικονικό κόσμο στον οποίο ζούμε τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Κι ωστόσο, morfeas sky, πώς γίνεται η αφύπνιση; Μέσα από ποια διεργασία; Με ποιον τρόπο κάποιος κάποια στιγμή αρχίζει να ξυπνάει;
Βγαίνοντας από το σώμα αποκτούμε αντίληψη του νου, αν δεν ήμασταν αφυπνισμένοι;


ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


Αν απλά διαβάζουμε τους άλλους όλα τα βλέπουμε επιφανειακά, απλά θα τα αντιγράφουμε ως μια καλή μηχανή ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ!! άρα δεν θα μας αγγίζουν το Νου της ψυχής μας, οπότε δεν θα ερχόμαστε σε επαφή μαζί του. 


Διότι ο Νους της ψυχής έρχεται σε επαφή με την Λογική!! τον Αδιαίρετο Λόγο!! που έλκεται από την Αρμονία!!!! και μόνον μέσω της Αρμονίας εμείς από εδώ θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή με το Νου της ψυχής μας! μέσα από την Λογική! την λογική της ψυχής!! που δεν καταπίνει αμάσητο το όποιο παραμύθι.

Ότι σκεφτόμαστε αυτό ζούμε και αυτό βλέπουμε.

Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που ανάβει την πρώτη σπίθα της αφύπνισης και της επανασύνδεσης με την θεϊκότητας μας. 


Είναι ίσως που διαπιστώνουμε οτι κάτι δεν πάει καλά μ' αυτόν τον κόσμο; 


Είναι τα γραπτά κείμενα κάποιων αφυπνισμένων ανθρώπων που πέφτουν τυχαία στον δρόμο μας;

Νιώθεις, έχεις την έλξη για να μάθεις την αλήθεια της ζωής.

Ότι σκεφτόμαστε αυτό θα έλξουμε επάνω μας.
Ότι σκεφτόμαστε αυτό ζούμε και αυτό βλέπουμε.

Θέλουμε την Αλήθεια της Ζωής; αυτό θα έλξουμε επάνω μας. 
Δεν είναι θαύμα, εμείς το δημιουργούμε.

Η ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΡΚΑ...ΕΠΙΛΟΓΗ


Άρα συνεχίζουμε πάντα να είμαστε Νους, ένας νους που έχει περιπέσει σε αχρηστία ζώντας μέσα στον παραλογισμό και τον φόβο αυτού του κόσμου.
Τι σημαίνει έχει η σάρκα επιλογή;


Επιλέγουμε να ζούμε ως άλογα ζώα αυτού του κόσμου,
ή επιλέγουμε να ζούμε με οδηγό το Νου και την Λογική της ψυχής.
Η Λογική ποτέ δεν κάνει κακό, ενώ το άλογο ζώο πάντα ενεργεί χωρίς λογική με οδηγό πάντα τις άλογες αισθήσεις, ως ήμερο και άγριο ζώο. Και πάντα με κακία.


Τα όπλα υποδούλωσης του ανθρώπου είναι πολύ ισχυρά. 
Τα συναισθήματα. Όσα κι αν εξήγησες δεν μπόρεσα ακόμη να αντιληφθώ ακριβώς τον μηχανισμό λειτουργίας τους. Μοιάζουν με άγρια ένστικτα. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να τα αποφύγει στα πρώιμα στάδια. Πριν καταφέρει να γίνει ένας φωτισμένος άνθρωπος.

Τα συναισθήματα είναι οι άλογες αισθήσεις που γεννιούνται από το αισθητό μεταβαλλόμενο σώμα της σάρκας. Ο Αμετάβλητος Νους της ψυχής εκδηλώνεται ως ιδιότητα με την σάρκα, και η σάρκα δονείται με τις δικές της αισθήσεις. Και αν δεν αφυπνιστούμε από την ΛΗΘΗ κινδυνεύουμε να γίνουμε για πάντα δούλος της σάρκας.


Όταν με τον Νου καταφέρουμε να νικήσουμε τα συναισθήματα της σάρκας, τότε έχει συντελεστεί η αναγέννηση.


Πολύ σωστά!!!! Όταν επέλθει η Αναγέννηση τίποτα δεν θα μας φοβίζει σ'αυτόν τον ψεύτικο κόσμο. Διότι ο Νους της ψυχής εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο! η Λογική της ψυχής! ο Λόγος!

Η νηφαλιότητα. Η ψυχραιμία. Η ισορροπία. Είναι ζητούμενα. Όταν όλα πάνε καλά μου φαίνεται τόσο εύκολο να τα επιτύχει κανείς. Δεν είναι όμως.

Όταν ξέρεις τι είσαι και που ζεις, τότε ζεις την ζωή όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα είμαστε θεοί με θνητό σώμα.


Αν γίνουμε ένα με το ζώο που ενδυθήκαμε θα φερόμαστε ως άγρια και ήμερα θηρία. Είδες ότι πάντα ο φόβος και η άρνηση σε οδηγεί;

Ότι παρόμοιο σκέφτεσαι το δημιουργεί το άλογο αισθητό σώμα,  ως αίσθηση και συναίσθημα, που οδηγεί την όποια λογική του δόθηκε από την μοίρα και το πεπρωμένο, τα πάθη και οι επιθυμίες, τα οποία προέρχονται από το άλογο αισθητό σώμα.

"Όταν ξέρεις τι είσαι και που ζεις, τότε ζεις την ζωή όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα είμαστε θεοί με θνητό σώμα."
Μου άρεσε πολύ αυτό!!!!


Την αλήθεια σου είπα.

Το παράδοξο και δύσκολο σημείο είναι οτι δεν σκέφτομαι με φόβο και άρνηση. Οι δονήσεις μου υψηλές, το ηθικό ακμαίο. Αυτό που είπες ακριβώς: Ξέρεις τι είσαι και πού ζεις, και ζεις την ζωή όπου κι αν βρίσκεσαι. Και τότε γίνεται κάτι και σαν κεραυνός εν αιθρία σου σκίζουν την νηφαλιότητα τα συναισθήματα. Κάτι τα πυροδοτεί.

Τα πυροδοτεί το σώμα σου, διότι μισεί την αθανασία,
και μην ξεχνάς ζεις στον κόσμο όπου κάθετι έχει το αντίθετο του. 

Σκοπός σου είναι να μην γίνεις ένα με το δίπολο καλό-κακό, θετικό-αρνητικό, αλλά να γίνεις η ζωή, η Αρμονία, δηλαδή ο Νους που σκέφτεται, και ενεργεί με πρότυπο την Αρμονία. 

Διότι ο κτιστός κόσμος των αντιθέτων μόνον με την Αρμονία εξουσιάζεται, που δίνει την ζωή στο άλογο δοχείο της Ύλης, που έχει ως πρότυπο τον Αγιο Λόγο, και ο Αγιος Λόγος έχει ως Πρότυπο την Αλήθεια της Ζωής, το Αδιαίρετο Πανάγαθο Πνεύμα Ζωή και Φως.

Είσαι ως ανθρώπινη θεϊκή ψυχή Νους της Αρμονίας, και όταν γίνεσαι ένα με την σάρκα σου τότε σε εξουσιάζει η άλογη Ύλη.

Και μην ξεχνάς ποτέ! η ηδονή ο έρωτας η έλξη που προέρχεται και οδηγείται από το αισθητό άλογο σώμα είτε είναι με χαρά είτε με  λύπη, πάντα φέρει ως αποτέλεσμα την κακία.

Άρα ζούμε την ζωή γνωρίζοντας ότι τα άκρα, οι δύο ανόμοιοι αντίθετοι πόλοι, όσο περισσότερο τους αφήνουμε να ταλαντώνονται ακραία, μην αντιδρώντας για να επιφέρουμε την ισορροπία, την Αρμονία, τόσο πιο ακραία θα είναι η κακία που θα αντιμετωπίσουμε. 


Εμείς πρέπει να επιδιώκουμε την λιγότερη κακία, δηλαδή το κέντρο. Διότι αυτός ο κόσμος είναι κακός, η Αταξία, και η Τάξη σημαίνει Αρμονία, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και Αγαθός αυτός ο κόσμος της Αρμονίας!! Απλά υπάρχει η λιγότερη κακία.

Έμαθα πολλά σημαντικά σήμερα. Ευχαριστώ, morfeas sky. Να σου αφήσω μια γλυκιά καληνύχτα και να δω λίγο τηλεόραση για νανούρισμα; 

Μα γιατί η χαρά να γυρίζει σε λύπη; Γιατί να μην είναι μόνο χαρά; 

Εννοείται..καλή συνέχεια και καλή ξεκούραση. Το σώμα απολαμβάνει τις αισθήσεις όταν ξεκουράζεται με όμορφες σκέψεις.

Γιατί η χαρά για την Ύλη ανήκει στο δίπολο. Οπότε θα αντιμετωπίσει το αντίθετο άκρο αν προέρχεται από την ηδονή της σάρκας και όχι από την Αρμονία της ψυχής..εκ της αγαθής μας σκέψεως και πρόθεσης.

Δεν υπάρχει χαρά της ψυχής; Δεν χαίρεται ο Νους; 


Ο Νους της ψυχής είναι Αμετάβλητος, μόνο χαίρεται κι ευχαριστιέται και δεν λυπάται. Κάθετι που χαίρεται και λυπάται είναι ον θνητό.

Δεν σου είπα ότι οτιδήποτε αρνητικό προέρχεται από την σάρκα;
Η ψυχή από μόνη της δεν είναι σάρκα. Εμείς όμως τώρα φοράμε και το αισθητό σώμα της σάρκας.


Τώρα είμαστε ψυχή και σάρκα και ζούμε στον κόσμο της σάρκας.

Κατάλαβα. Κατανόησα πολύ καλύτερα σήμερα πώς γίνεται με την χαρά και την λύπη , και την διαφορά της χαράς των αισθήσεων από την χαρά της ψυχής και του Νου.
Θα προσπαθήσω να τα βάλω σε εφαρμογή την όποια επόμενη φορά που θα χρειαστεί.


Χαίρομαι που κατανοείς ολοένα και περισσότερο τον εαυτό σου, διότι αυτό επιθυμείς και αυτό θα λάβεις, την αλήθεια της ζωής.

..όνειρα αληθινά.. morfeas sky
Tο διάβασα και η πρώτη ερώτηση που μου γεννήθηκε ήταν.. Αν αύριο πέθαινα και εγκατέλειπα αυτό τον κόσμο, δεν θα ήμουν προετοιμασμένη για το που πρεπει να παω, ώστε να μην επανενσαρκωθώ στην Γη. Μου δημιουργήθηκε μία εσωτερική ανασφάλεια..ότι δεν θα ξέρω τι να κάνω, φεύγοντας. Εσύ στην ίδια περίπτωση, πως νιώθεις; Είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, ότι θα πας εκεί που πρέπει ή ακόμα το ανακαλύπτεις;

Πολύ σωστή ερώτηση!
Οι άνθρωποι αν δεν αναζητούν να κατανοήσουν τον αληθινό τους εαυτό είναι αδύνατον να δουν πέρα από την φύση της μητέρας φύσης που γέννησε το σώμα τους τις αισθήσεις την λογική τους.
Η φύση του σώματος μας είναι θνητή, και απεχθάνεται την αθανασία.Γι'αυτό και συνέχεια βρίσκει τρόπους να μας αποθαρρύνει ακόμη να κάνουμε και μια τέτοια σκέψη, να απεγκλωβιστούμε από την Γη.Ο φόβος κυριαρχεί παντού. Και ο φόβος για το άγνωστο μας εγκλωβίζει στην ανασφάλεια, και η ανασφάλεια μας στέλνει να κλειστούμε πίσω στο καβούκι μας, αφήνοντας μας τρομοκρατημένους και υποταγμένους στην παντοτινή δουλεία και υποταγή της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.

ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Και για να έχεις ελεύθερη επιλογή πρέπει να γνωρίσεις πρώτα τον εαυτό σου με λογική.
Σκέψου κάτι, αυτή την στιγμή αποφάσισες να μείνεις στην Γη διότι επέλεξες με ελεύθερη επιλογή; ή το επιλέγεις για τον φόβο σου προς το άγνωστο;

Είναι δυνατόν να υπάρχει η ζωή μόνον εδώ στην Γη; είναι δυνατόν η ζωή να ξεκίνησε από εδώ την Γη; είναι δυνατόν ο Θεός να προϋπάρχει πάντα εδώ στην Γη; είναι δυνατόν ο άνθρωπος που είναι η ζωή να ξεκίνησε από εδώ την Γη; που υπάρχει ο θάνατος; η Αταξία;

Αυτή τη στιγμή μην ξεχνάς ότι σκέφτεσαι ως άνθρωπος της Γης, και όχι ως η Ζωή. Διότι ο Αληθινός Άνθρωπος είναι η Ζωή. η Αλήθεια της Ζωής. Και όχι αυτό το είδωλο στην Γη.
Και η Ζωή τι είναι;;;;; Νους!! και Αδιαίρετος Αμετάβλητος Λόγος!!
Όταν κατανοήσεις την διαφορά από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις που σε πανικοβάλλουν και σε οδηγούν, τότε θα κατανοήσεις τον αληθινό σου εαυτό.

Διότι το σώμα δεν είναι τίποτα άλλο από μεταβαλλόμενες αισθήσεις!! δηλαδή η Αταξία!!που το οδηγούν οι ανάγκες! ΆΡΑ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΉ! ΠΟΤΈ!!

Ενώ η Ζωή είναι ο Αμετάβλητος Νους και ο Αδιαίρετος Λόγος, η λογική με την Αμετάβλητη αίσθηση! αυτού του νοητού κόσμου της ψυχής! και όχι του αισθητού σώματος της Αταξίας των αισθήσεων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΣΩΜΑ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο ΝΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΣΩΜΑ!! ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ.
ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!!~!~!!!! ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΝΟΥΣ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ!! ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ!! ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΣΚΟΤΟΣ.ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!! ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.

Ναι! είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου, ολοένα και περισσότερο ανακαλύπτω ότι εγώ δημιουργώ με την θέληση μου τον κόσμο γύρω μου. Τον κόσμο όμως που προέρχεται όχι από την Υλη, και τα υλικά αγαθά, αλλά τον Αδιαίρετο κόσμο του Νου. Την Αλήθεια της Ζωής.

Και κατανοώ πλέον 100% ότι αυτός ο κόσμος της Γης είναι εντελώς ψεύτικος! μια παραίσθηση των παρ-αισθήσεων.ένα matrix.


Χμμμμ..πολύ καλή ερώτηση! Κατά πάσα πιθανότητα, από φόβο για το άγνωστο. Αλλά φυσιολογικό δεν είναι; Αφού ακόμα δεν έχω γνωρίσει τον εαυτό μου, κι είμαι ακόμα στην αναζήτησή του; Μάλλον χρειάζομαι αρετή και τόλμη για να το πετύχουμε.. όπως και πίστη στον εαυτό μας! Πολύ σημαντικό αυτό! Να πιστεύουμε σε εμάς.. τώρα μου ήρθε! Οπότε την ώρα της σκέψης του φόβου, που μου γεννήθηκε, χρειάζεται να παρατηρήσω/απορήσω..ποιος κάνει αυτή την αποτροπή; Ο γήινος σίγουρα.

Πολύ σωστά απάντησες!

Ένα-ένα να σε προλαβαίνω! Χαχαχαχα!!! Άσπρος σίφουνας έγινες! Από που ξεκίνησε ο Θεός, αν όχι από την Γη; 

Ο θάνατος η αταξία γεννιέται από το σώμα; Απο τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις του;

Μου απάντησες από ότι είδα και για το άλλο ερώτημά μου. Μόνο από που ξεκίνησε ο Θεός, αν όχι από την Γη, πέσμου αν θες.. Και μετά είσαι ελεύθερος! 

Τι δουλειά έχει ο Θεός στην Γη που επικρατεί παντού η φθορά κι ο θάνατος; πιστεύεις ακόμη ότι αυτός ο κόσμος εδώ στην Γη είναι Αγαθός; είναι η Ζωή; ή πιστεύεις ότι είναι η κόλαση;

Όχι βέβαια! Τα είπαμε αυτά.. είναι η κόλαση. Μόνο που σαν έννοια/λέξη δεν βρήκα την ακριβής, για το που γεννήθηκε ο Θεός. Στο σύμπαν; Ή μήπως στο κεφάλι μας μέσα;

Το που ξεκινάει ο Θεός είναι μεγάλο θέμα που το έχω αναλύσει. Το ίδιο με το Θεό είναι και ο Άνθρωπος. Και ο Άνθρωπος εισήλθε μέσα στο δοχείο της Υλης για να το ζήσει και κατανοήσει.
Βρισκόμαστε μέσα σε μία κλειστή πεπερασμένη δημιουργία, όπου ο ένας κόσμος είναι κλεισμένος μέσα στον άλλον, κι εμείς βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στον κατώτερο κόσμο..βαθιά μέσα στην Υλη.

 Α! Το έχω διαβάσει αυτό, συγνώμη που επαναλαμβάνεσαι. Κάτι σαν σπείρα.. εντάξει. Καλή συνέχεια! Ευχαριστώ!

Ο Θεός βρίσκεται έξω από την κτιστή δημιουργία.
Στον Όγδοο Ουρανό βρίσκεται ο απεσταλμένος του ο Ανθρωπος Νους δημιουργός. ο δεύτερος Άνθρωπος θεός που από Φως και Ζωή έγινε Νους δηλαδή Αγιος Λόγος. Εμείς ως ανθρώπινες ψυχές βρισκόμαστε μέσα στους Επτά Ουρανούς της κτιστής δημιουργίας, και γίναμε Νους της Αρμονίας, που κατέχουμε την Αρμονία του πνεύματος των Επτά Ουρανών.

Καλή συνέχεια..

Στο σύμπαν βρίσκεται και το κτιστό πνεύμα, και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός. Στο κεφάλι μας βρίσκεται ο Άνθρωπος δεύτερος θεός αλλά και ο κτιστός Νους.
Ο κτιστός Νους δίνει ζωή στα σώματα, και συνεργάζεται μαζί με την άλογη φύση τους. ο Ανθρωπος ποτέ!!!!!!!!!~
Αν λοιπόν συνεργαστείς με την άλογη φύση του ανθρώπινου σώματος στην Γη, είναι επόμενο ποτέ να μην θελήσεις να φύγεις από δω!

Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

Οπότε αν κατανόησα ορθά, στο κεφάλι μας και στο σύμπαν υπάρχουν κι ο "Θεός και ο Δαίμονας", ας το πούμε απλοποιημένα. Κάθε στιγμή της ζωής μας, σε κάθε σκέψη, πράξη κλπ.. χρειάζεται σύνεση και παρατήρηση, το τι θα επιλέξουμε για να λειτουργήσουμε. Ως μηχανές ή ως Θεανθρώπινα όντα; ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ! Η λέξη κλειδί οπότε... ΆΨΟΓΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΚΑΤΑΝΟΗΤΌΤΑΤΟΣ!!! Να σαι καλά! Τα λέμε..

Ακριβώς αυτό! η Αμετάβλητη Λογική είναι ο Ανθρωπος δεύτερος θεός, ενώ οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις ο διάβολος..να το πούμε έτσι απλοποιημένα για να το κατανοήσεις.


Μια πόρτα έχουμε να διαβούμε.. τώρα ποια θα είναι αυτή, είναι θέμα καθαρά.. ΕΠΙΛΟΓΗΣ! Εύχομαι την σωστή.. :)


morfeas sky
morfeas sky

Σχόλια

morfeas sky

morfeas sky