Τι είναι άραγε αυτή η πρωταρχική ουσία;Μου αρέσει που ρωτάς, αλήθεια ποιος ή ποια θα σου απαντήσει;
Όλοι έχουν γίνει ένα με αυτό που βλέπουν με το σώμα τους πετάνε κι ένα πνεύμα και τα ξέρουν όλα.

Τι είναι άραγε αυτή η πρωταρχική ουσία;
χα χα τι είναι αυτό που διαβάζεις στον υπολογιστή σου από μένα;
εγώ; η ο morfeas sky μέσα στον υπολογιστή σου; (μία ιδιότητα μου).

Ποιος είμαι; αυτό που διαβάζεις; από τον morfeas sky τι είναι; ο Μορφέας; Μα εγώ δεν ζω μέσα στον υπολογιστή, απλά μία εκ των ιδιοτήτων μου είναι να δίνω ζωή στο απολύτως τίποτα, δηλαδή στον κόσμο του υπολογιστή, όπως και να δίνω ζωή στον κόσμο της Γης ως αυτός που είμαι..μία άλλη ιδιότητα μου, για να συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται ζωή!!..διότι δίχως τον δικό μου Νου και Λόγο δεν θα υπήρχε ο Μορφέας, ούτε η αλληλεπίδραση μου με άλλους νόες, οπότε και ο κόσμος θα ήταν σαν να μην υπήρξε ποτέ!..αν πρώτα δεν υπήρχε ένας Νους για να συμμετέχει στον κόσμο του υπολογιστή, ως μία ιδιότητα εκ των άπειρων δυνατοτήτων που έχει ένας Άνθρωπος Νους και Λόγος..Ζωή και Φως.

Η οργάνωση της ύλης από την ανθρωπότητα μέχρι το άτομο, όπου ξαφνικά ανακαλύπτουμε αντί για ύλη κάτι ηλεκτρονικά συννεφάκια που μεταπηδούν στιγμιαία σε ύλη και πάλι χάνονται.
Δεν ξέρω πώς φτάνεις ως εδώ. Αφήνεις το αποτύπωμα σου κι αυτό μεταφέρεται σαν ηλεκτρομαγνητικά κύματα με καλώδια.


Το τρομακτικό είναι να είναι ένα παιχνίδι όλο το σύμπαν, κι εμείς να μην είμαστε έξω αλλά μέσα. Και να μην ξέρουμε από πού τροφοδοτείται με ενέργεια.

Σκέψου λοιπόν ότι το καλώδιο αυτό που κινεί την πληροφορία είναι το Πυρ, δηλαδή τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που κινούν την πληροφορία του δικού μου Νου μέσα στον κόσμο του υπολογιστή=matrix
Έτσι και η ψυχή είναι το Πυρ που έχει μέσα του το Νου και Λόγο, και γεννιέται η ψυχή, και όταν η πληροφορία της ψυχής φτάνει στο καλώδιο του υπολογιστή σου τότε μεταβάλλεται σε μια άλλη ιδιότητα, αυτή του κόσμου του υπολογιστή σου, και γίνεται η ψυχή ο morfeas sky.

Ποιος δεν θα ξαφνιαζόταν που θα το μάθαινε; 


Φαντάσου τώρα, ο morfeas sky να μην γνωρίζει ότι είναι ο Νους και Λόγος της ψυχής, αλλά να πιστεύει αυτό που βλέπουν τα μάτια του μέσα στον υπολογιστή, όλον αυτόν τον συρφετό άλογων μυαλών που έχουν γίνει ένα με την εικόνα της οθόνης του υπολογιστή, που εμείς το ονομάζουμε ως υλικό κόσμο του πλανήτη Γη!

Όταν το συνειδητοποίησα οτι είναι όλο ένας υπολογιστής έπαθα σοκ άρνησης. Άλλο να το λες θεωρητικά και να χαίρεσαι κι άλλο να το κατανοείς κιόλας. 


Σκέψου και αυτό, ότι ζούμε σε μια οθόνη ενός υπολογιστή, και πως υπάρχουν άπειρες άλλες οθόνες-matrix με διαφορετικές ιδιότητες...όπως ο υπολογιστής σου, που πριν δέκα χρόνια έκανε τα μισά θαύματα από όσα κάνει σήμερα, ποιος θα φανταζόταν πριν εκατό χρόνια ότι σήμερα θα υπήρχαν οι υπολογιστές και θα κάνουν όσα κάνουν;
Έτσι και οι κόσμοι διαφέρουν, από πλανήτη σε πλανήτη, από γαλαξία σε γαλαξία, με πρότυπο τους τον Αρχέτυπο Υπολογιστή του Φωτός. Ζωή και Φως..όπου ο Άνθρωπος είναι ο Λόγος ως Μονάδα του Πανάγαθου Φωτεινού Νου.

Μην ξεχνάς μετά από κάποια ηλικία το matrix σε αφομοιώνει..οπότε γίνεσαι κι εσύ matrix.

Μα αν υπήρχε ένας άλλος τρόπος δημιουργίας του κόσμου, χωρίς να είναι αναγκαία η γέννηση και ο θάνατος, δεν θα είχα μεγάλες αντιρρήσεις να μπούμε να ζήσουμε εδώ, να δοκιμάσουμε την εμπειρία. Αλλά το πρόγραμμα δεν είναι καλό.

Η αλήθεια είναι οτι μαθαίνουμε πολλά. Είναι σαν σχολείο κολαστήριο η ζωή εδώ.

Μα αν συνειδητοποιούσες και κατανοούσες τον αληθινό σου εαυτό, δηλαδή αυτό που είσαι, η εικόνα της ζωής, που είναι ο Νους και Λόγος Αδιαίρετος των δυνάμεων της Αρμονίας των αντιθέτων, τότε δεν θα φοβόσουν τον θάνατο, διότι ο θάνατος είναι απλά ο αθάνατος Νους και Λόγος, και είναι η ζωή. 


Απλά αλλάζεις ιδιότητα, και αφήνεις πίσω σου τον κόσμο του πλανήτη Γη.

Δεν είναι θέμα φόβου. Είναι θέμα αισθητικής. Τόσοι άρρωστοι, τόσοι νεκροί. Πιστεύεις οτι υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει;

Εννοώ ένα άλλο πρόγραμμα. 


Οι εθισμένοι νόες όμως έχουν γίνει ένα με το matrix του πλανήτη Γη, οπότε συνεχώς θα ζουν και θα υπομένουν όλα τα θνητά και μάλιστα αφού έχουν άγνοια της θεϊκότητας τους, θα ζουν ως άλογα ζώα.

Τι μαθαίνεις δηλαδή; η γνώση είναι ανάμνηση! διότι η ψυχή προγνωρίζει όλα όσα θα ζήσει! διότι από πριν προκαθορίζεται η Μοίρα και το πεπρωμένο της σάρκας.

Μα πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει δυστυχία, από την στιγμή που όλοι οι νόες σκέφτονται με την λογική του Ζώου, και όχι με το Νου της ψυχής.

Μην ξεχνάς ότι η μνήμη της ψυχής, επιτρέπει στην σάρκα να διαθέτςει την δική της μνήμη μέσα στον κόσμο της Γης! οπότε όλοι οι άνθρωποι έχουν μνήμη, αλλά την μνήμη της σάρκας!! και όχι της ψυχής.

Είμαστε δηλαδή ενεργειακοί κι εμείς και το σύμπαν μας και με κάποιον τρόπο που ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς γίνεται με τον χώρο, όλο αυτό φαίνεται στις αισθήσεις μας συμπαγές και σκληρό.

Ο υπολογιστής σου έχει μνήμη! αλλά αυτή που της έδωσε ο κατασκευαστής της! έτσι και το δικό σου μυαλό διαφέρει από την μνήμη του υπολογιστή σου. Διότι βρίσκεται έξω από την εικόνα!
Εμείς όμως ως άνθρωποι της Γης γίναμε ένα με την εικόνα της Γης!! και ενώ βλέπουμε γύρω μας δισσεκατομμύρια άλλους γαλαξίες νομίζουμε ότι μόνο εμείς υπάρχουμε εδώ στην Γη..μυαλό ΖΩΟΥ!!

Δεν είμαστε ενέργεια, αλλά Νους και Λόγος Αδιαίρετος της Αρμονίας, Ουσιωδώς όμοιοι με το Φως και Ζωή.
Η ενέργεια έχει να κάνει με την κίνηση αυτού του κόσμου της Ύλης.
Εμείς ως Νους απλά με την ενέργεια αλλάζουμε ιδιότητα και γινόμαστε ψυχή ώστε να κινούμαστε μέσα στον κτιστό κόσμο, και σε όποια οθόνη επιλέξουμε, αυτή την ζωή και το ανάλογο σώμα θα ενδυθούμε.


Μαθαίνουμε πώς είμαστε όταν ξεχνάμε οτι είμαστε θεϊκοί νόες. Γινόμαστε εντελώς άγρια θηρία. Όταν φύγουμε καλό θα ήταν να τα έχουμε έτσι καταφέρει ώστε μην ντραπούμε γι' αυτό που γίναμε στην γη. Μαθαίνουμε από τις πτώσεις μας. Ελπίζω.

Μα αν ντραπούμε για όσα είμαστε εδώ στην Γη, αυτό σημαίνει ΑΓΝΟΙΑ, οπότε είναι σίγουρο άλλη μια ζωή μέσα στην εικόνα της Γης σύμφωνα με τα όσα πράξαμε! οπότε η Δικαιοσύνη θα μας δώσει αυτό που αξίζουμε! ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Κι ωστόσο, morfeas sky, πώς γίνεται η αφύπνιση; Μέσα από ποια διεργασία; Με ποιον τρόπο κάποιος κάποια στιγμή αρχίζει να ξυπνάει;
Βγαίνοντας από το σώμα αποκτούμε αντίληψη του νου, αν δεν ήμασταν αφυπνισμένοι;


ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


Αν απλά διαβάζουμε τους άλλους όλα τα βλέπουμε επιφανειακά, άρα δεν μας αγγίζουν το Νου της ψυχής, οπότε δεν ερχόμαστε σε επαφή μαζί του. Και ο Νους ζητά να μάθει μέσα από την Λογική! δεν καταπίνει αμάσητο το όποιο παραμύθι.

Ότι σκεφτόμαστε αυτό ζούμε και αυτό βλέπουμε.

Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που ανάβει την πρώτη σπίθα της αφύπνισης και της επανασύνδεσης με την θεϊκότητας μας. Είναι ίσως που διαπιστώνουμε οτι κάτι δεν πάει καλά μ' αυτόν τον κόσμο; Είναι τα γραπτά κείμενα κάποιων αφυπνισμένων ανθρώπων που πέφτουν τυχαία στον δρόμο μας;


Νιώθεις, έχεις την έλξη για να μάθεις την αλήθεια της ζωής.
Ότι σκεφτόμαστε αυτό θα έλξουμε επάνω μας. Θέλουμε την Αλήθεια της Ζωής; αυτό θα έλξουμε επάνω μας. Δεν είναι θαύμα, εμείς το δημιουργούμε.


Η ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΣΑΡΚΑ..ΕΠΙΛΟΓΗ


Άρα συνεχίζουμε πάντα να είμαστε Νους, ένας νους που έχει περιπέσει σε αχρηστία ζώντας μέσα στον παραλογισμό και τον φόβο αυτού του κόσμου.
Τι σημαίνει έχει η σάρκα επιλογή;


Επιλέγουμε να ζούμε ως άλογα ζώα αυτού του κόσμου,
ή επιλέγουμε να ζούμε με οδηγό το Νου και την Λογική.
Η Λογική ποτέ δεν κάνει κακό, ενώ το ζώο πάντα φέρεται άλογα δίχως λογική.


Τα όπλα υποδούλωσης του ανθρώπου είναι πολύ ισχυρά. Τα συναισθήματα. Όσα κι αν εξήγησες δεν μπόρεσα ακόμη να αντιληφθώ ακριβώς τον μηχανισμό λειτουργίας τους. Μοιάζουν με άγρια ένστικτα. Δεν μπορεί ο άνθρωπος να τα αποφύγει στα πρώιμα στάδια. Πριν καταφέρει να γίνει ένας φωτισμένος άνθρωπος.

Τα συναισθήματα και οι αισθήσεις είναι πολύ απλά της σάρκας.
Ο Νους της ψυχής εκδηλώνεται ως ιδιότητα με την σάρκα, και η σάρκα δονείται με τις δικές της αισθήσεις.


Όταν με τον Νου καταφέρουμε να νικήσουμε τα συναισθήματα της σάρκας, τότε έχει συντελεστεί η αναγέννηση.


Όταν επέλθει η Αναγέννηση τίποτα δεν θα μας φοβίζει σ'αυτόν τον κόσμο.

Η νηφαλιότητα. Η ψυχραιμία. Η ισορροπία. Είναι ζητούμενα. Όταν όλα πάνε καλά μου φαίνεται τόσο εύκολο να τα επιτύχει κανείς. Δεν είναι όμως.

Όταν ξέρεις τι είσαι και που ζεις, τότε ζεις την ζωή όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα είμαστε θεοί με θνητό σώμα.
Αν γίνουμε ένα με το ζώο που ενδυθήκαμε θα φερόμαστε ως άγρια θηρία.

Είδες που πάντα ο φόβος και η άρνηση σε οδηγεί;
Ότι σκέφτεσαι το δημιουργείς ως αίσθηση και συναίσθημα, πάθος και επιθυμία.


"Όταν ξέρεις τι είσαι και που ζεις, τότε ζεις την ζωή όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα είμαστε θεοί με θνητό σώμα."
Μου άρεσε πολύ αυτό!!!!


Την αλήθεια σου είπα.

Το παράδοξο και δύσκολο σημείο είναι οτι δεν σκέφτομαι με φόβο και άρνηση. Οι δονήσεις μου υψηλές, το ηθικό ακμαίο. Αυτό που είπες ακριβώς: Ξέρεις τι είσαι και πού ζεις, και ζεις την ζωή όπου κι αν βρίσκεσαι. Και γίνεται κάτι και σαν κεραυνός εν αιθρία σου σκίζουν την νηφαλιότητα τα συναισθήματα. Κάτι τα πυροδοτεί.

Τα πυροδοτεί το σώμα σου, διότι μην ξεχνάς ζεις στον κόσμο όπου κάθετι έχει το αντίθετο του. Σκοπός σου είναι να μην γίνεις ένα με το δίπολο καλό-κακό, αλλά να γίνεις η ζωή, δηλαδή ο Νους που σκέφτεται, διότι ό,τι είναι αρνητικό προέρχεται από την σάρκα.


Είσαι Νους της Αρμονίας, και όταν γίνεσαι ένα με την σάρκα σου τότε σε εξουσιάζουν όλα τα αρνητικά.

Και μην ξεχνάς ποτέ! η ηδονή που προέρχεται από την σάρκα είτε είναι χαρά είτε λύπη, πάντα φέρει ως αποτέλεσμα την κακία.

Άρα ζούμε την ζωή γνωρίζοντας ότι τα άκρα φέρουν την μεγαλύτερη κακία. Εμείς πρέπει να επιδιώκουμε την λιγότερη κακία, δηλαδή το κέντρο. Διότι όσο δίνουμε σημασία στα αρνητικά, τόσο περισσότερο μας επιτίθονται.


Έμαθα πολλά σημαντικά σήμερα. Ευχαριστώ, morfeas sky. Να σου αφήσω μια γλυκιά καληνύχτα και να δω λίγο τηλεόραση για νανούρισμα; 

Μα γιατί η χαρά να γυρίζει σε λύπη; Γιατί να μην είναι μόνο χαρά; 

Εννοείται..καλή συνέχεια και καλή ξεκούραση. Το σώμα απολαμβάνει τις αισθήσεις όταν ξεκουράζεται με όμορφες σκέψεις.

Γιατί η χαρά για την Ύλη ανήκει στο δίπολο. Οπότε θα αντιμετωπίσει το αντίθετο άκρο αν προέρχεται από την ηδονή της σάρκας και όχι από την Αρμονία της ψυχής..εκ της αγαθής μας σκέψεως και πρόθεσης.

Δεν υπάρχει χαρά της ψυχής; Δεν χαίρεται ο Νους; 


Ο Νους της ψυχής μόνο χαίρεται κι ευχαριστιέται και δεν λυπάται. Κάθετι που χαίρεται και λυπάται είναι ον θνητό.

Δεν σου είπα ότι οτιδήποτε αρνητικό προέρχεται από την σάρκα;
Η ψυχή από μόνη της δεν είναι σάρκα.


Τώρα όμως είσαι ψυχή και σάρκα και ζεις στον κόσμο της σάρκας.

Κατάλαβα. Κατανόησα πολύ καλύτερα σήμερα πώς γίνεται με την χαρά και την λύπη , και την διαφορά της χαράς των αισθήσεων από την χαρά της ψυχής και του Νου. Θα προσπαθήσω να τα βάλω σε εφαρμογή την όποια επόμενη φορά που θα χρειαστεί.

Χαίρομαι που κατανοείς ολοένα και περισσότερο τον εαυτό σου, διότι αυτό επιθυμείς και αυτό θα λάβεις, την αλήθεια της ζωής.

..όνειρα αληθινά.. morfeas sky

Σχόλια