«Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» «Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην (matrix)




Και ο πρίγκηπας ποιος είναι; το βατραχάκι;

«Μη νομίσητε ότι ήλθον βαλείν ειρήνην επί την γην. ουκ ήλθον βαλείν ειρήνην, αλλά μάχαιραν. Ήλθον γαρ διχάσαι άνθρωπον κατά του πατρός αυτού και θυγατέρα κατά της μητρός αυτής και νύμφην κατά της πενθεράς αυτής» (Ματθ. 10,35-36).

Επίσης στον ευαγγελιστή Λουκά (12,49) λέγει· «Πυρ ήλθον βαλείν επί την γην, και τι θέλω ή ήδη ανήφθη! Δοκείτε ότι ειρήνην παρεγενόμην δούναι εν τη γη; Ουχί, λέγω υμίν, αλλ’ ή διαμερισμόν».


Ποιος είπε αυτή τη φράση; «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». μήπως ο Χριστός και δεν το ξέρω;

Κάθε βατραχάκι μπορεί να γίνει πρίγκηπας. Αν βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Πατέρα Θεό. Αν ξεσκουριάσει την σύνδεση του μαζί Του. 


διάβασα χθες:
"Η προσευχή μου δεν είναι κλαψούρισμα ζητιάνου μήτε ερωτικιά εξομολόγηση.
Μήτε ταπεινός απολογισμός εμποράκου: σου 'δωκα, δώσε μου.


Η προσευχή μου είναι αναφορά στρατιώτη σε στρατηγό.
Αυτό έκαμα σήμερα, να πως πολέμησα να σώσω στον εδικό μου τομέα αλάκερη τη μάχη, αυτά τα εμπόδια βρήκα, έτσι στοχάζουμε αύριο να πολεμήσω."
(Ασκητική, Ν.Καζαντζάκη)


Γράφεις:
Η προσευχή μου είναι αναφορά στρατιώτη σε στρατηγό.
Νομίζεις ότι πρέπει να δίνουμε αναφορά στο Θεό ως στρατιώτες του; απέναντι σε στρατηγό; από που κι ως που; τι τον περνάμε τον Πανάγαθο Θεό; για γήϊνο; με μυαλό γήϊνου;


Για ποια επικοινωνία μιλάμε λοιπόν με τον Θεό; με το μυαλό ενός γήϊνου βατράχου;

Η λέξη στρατιώτης του Καζαντζάκη υποδηλώνει αγώνα. Υπευθυνότητα. Καθημερινή μάχη με την άγνοια, το σκότος, την διαφθορά. 



Η φράση Πατρίς θρησκεία οικογένεια πρωτοακούστηκε από τα χείλη του αμφιλεγόμενου στοχαστή και θεολόγου Απόστολου Μακράκη. Ύστερα χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από την δικτατορία του Μεταξά και των Συνταγματαρχών και τώρα από την Χρυσή Αυγή.

Και πότε ακούστηκε το πατρίς θρησκεία οικογένεια;;;; 
Όπως μας εξηγεί η Έφη Γαζή, επίκουρη καθηγήτρια του τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συγγραφέας του βιβλίου «Πατρίς, Θρησκεία οικογένεια ιστορία ενός συνθήματος 1880-1930» και καμιά σχέση δεν έχει με την παναγία και τον Χριστό!

Αυτά καπηλεύονται οι οπαδοί του εικονικού κόσμου για να κρατούν σε βαθύ ύπνο τους οπαδούς τους!

Το παίρνουν οι αρχαιολάτρες οι φανατικοί φασίστες και θρησκευόμενοι, και το κάνουν σαν τα μούτρα τους όλοι!

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Στην θεϊκή καταγωγή μας. Ακόμη και φυλακισμένοι σ' αυτήν την χαρτοσακούλα/ υλικό σώμα.

Ποια είναι η θεϊκή μας καταγωγή; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΌ;


ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΎΝ ΑΚΌΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.
ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ.



Η φωνή που μας μιλά μέσα μας. Αυτή είναι ο Θεός μέσα μας. Εκεί τον συναντούμε. Το είπες προχθές.


Για ποια φωνή μου μιλάς;
αυτή που λέει "πατρίς θρησκεία οικογένεια;"
αυτή που λέει προσκυνάτε τον μεγάλο σας βασιλιά;
αυτή που λέει ότι είσαι στρατιώτης; δηλαδή κοινός θνητός;

Θα αναγκαστώ να πω οτι τα Ιερατεία είναι όργανα του κακού. Αυτά κατευθύνουν τον απλό ιερέα στην άσκηση εξουσίας σε ...ποίμνιο και όχι σε ανθρώπους. Οι απειλές, οι εκφοβισμοί και η τρομοκρατία που εξαπολύουν τα ιερατεία ανα τους αιώνες δείχνουν οτι απευθύνονται σε ζώα και όχι σε ανθρώπους. 

Σαν ζώα μας βλέπουν. Κοπάδι. Κι αυτοί ποιμένες. 
Και το κόλπο πιάνει. Κατάρες, αφορισμοί, διαπόμπευση. Έκαψαν την γνώση. Πολλά.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

Μιλώ για την βαθύτερη φωνή, για τον Λόγο μέσα μας, όταν ησυχάσει η φασαρία του κόσμου, οι στρεβλώσεις των μέσων, των ηγετών, των ιερατείων.
Η σύνδεση υπάρχει αλλά στους περισσότερους έχει σκουριάσει από την αχρηστία.


Και πόσοι άνθρωποι νομίζεις εσύ ότι κατανοούν την αλήθεια;
το Λόγο του Θεού;

Και θα κλείσω με τα λόγια του Γονίδη, που είδε ένα όραμα του..παραδείσου μέσα από τους στίχους που έγραψε:

Μια τζούρα από παράδεισο πήρα μη ψάχνεις μες την άβυσσο, 
o Θεός δεν είναι εκεί.

Βγήκα έξω απ'τα γήινα και τα φανερωμένα
δεν ρίχνει o Θεός φωτιά, δεν τιμωρεί κανέναν.

Ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, είναι έργο αλλουνού
και ότι εσύ Θεό νομίζεις, είναι πλάνη του μυαλού.

Μια τζούρα από παράδεισο πήρα.
Θεέ μου πόσο θα ήθελα να 'ταν όλοι εκεί.

Είδα το φως το αληθινό, σαν Θεϊκό σημάδι
χάθηκε από την σκέψη μου, της ύλης το σκοτάδι

Ότι βλέπεις και ότι αγγίζεις, είναι έργο αλλουνού
και ότι εσύ Θεό νομίζεις, είναι πλάνη του μυαλού.

Σταμάτης Γονίδης


Όχι πολλοί. Αλλά ο καθένας οφείλει στον εαυτό του να δίνει μόνος του τις μάχες του κατά της ύπνωσης και της διαφθοράς και της τρομοκρατίας ακόμη κι αν προέρχονται, (και πρωτίστως τότε), από τον στενό του κύκλο, από την ίδια την οικογένεια. Από εκεί αρχίζει την μάχη. Δεν κάθεται αδρανής να τον βράσουν. 


Και για να μην λένε οι θρησκευόμενοι ότι επιτίθομαι μόνο σ'αυτούς.

ΠΑΤΡΙΣ: Για την πατρίδα στην Αρχαία Ελλάδα έλεγαν: Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερων έστιν η Πατρίς. Μαύρα τα σκοτάδια σας!
Μα το έλεγαν οι Ελληνες αυτό θα πεί κάποιος. Ε και λοιπόν; ότι έλεγαν οι Ελληνες ήταν και πάντοτε σωστό;

Ποιοι εξουσίαζαν την αρχαία Ελλάδα; ποιοι; αυτοί που σκότωσαν τον Σωκράτη! οι ίδιοι που μας εξουσιάζουν δυόμισυ χιλιάδες χρόνια!

morfeas sky

..........





Εφόσον ήρθαμε σ'αυτόν τον κόσμο ήρθαμε όχι για να είμαστε σκλάβοι στο Νου και στο σώμα, αλλά για να επιφέρουμε την Αρμονία με οδηγό το Νου της ψυχής μας, και όχι να μας εξουσιάζει η σάρκα και η θνητή της φύση που υποδουλώνεται στα πάντα μέσα από την διαφθορά και το μίσος για οτιδήποτε διαφορετικό.

Το πρόβλημα δεν είναι το διαφορετικό αλλά το πώς δεν θα επιτρέψουμε στην διαφθορά να εισχωρήσει στην αγαθή ζωή μας.

Νικώντας τον φόβο, διότι ο φόβος είναι αυτός που οδηγεί όλη την ανθρωπότητα, από τον φόβο είτε των δαιμόνων που θα τους κάνουν υποχείρια τους, μέχρι τον φόβο για τα πάντα στην εδώ θνητή ζωή τους, και έτσι από φόβο για τα πάντα οι άνθρωποι προτιμούν να γίνονται σκλάβοι, είτε του θεού που πιστεύουν, είτε για ένα κομμάτι ψωμί, και να ξεπουλούν τον θεϊκό τους εαυτό, διότι ο άνθρωπος είναι Άτρωτος, αρκεί να κατανοήσει ο καθένας από όλους εμάς τον αληθινό εαυτό του!


Το να είμαστε αγαθοί άνθρωποι σ'αυτόν τον κόσμο της εικόνας, δεν σημαίνει ότι θα φοβηθούμε το κακό, διότι αν αφήσουμε ανεξέλεγκτο τον φόβο μας, θα μας κυριέψει όλους κάνοντας μας δούλους, είτε στον εδώ θνητό κόσμο των θνητών αισθητών σωμάτων, είτε στον αστρικό χώρο των αστρικών αισθητών σωμάτων.


Σωστά, morfeas sky. Δεν το αφήνουμε να μας κυριεύσει. Δεν του δίνουμε τις ευκαιρίες να εισχωρήσει μέσα μας. Με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες το απομακρύνουμε. Όταν και όσο αυτό γίνεται. Έχουμε πάντα το ένα χέρι ελεύθερο, λέει συμβολικά ο Πασκάλ, ώστε να κρατούμε σε απόσταση την ύπουλη βία του κακού. Την συνειδητή κι άλλο τόσο την ασυνείδητη των φορέων του.

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα τι εννοώ. Χθες είδα έναν εφιάλτη ενώ κοιμήθηκα. Άκουσα έναν θόρυβο που ερχόταν από την σκάλα της οικία μου. Δεν φοβήθηκα, και αμέσως έτρεξα να δω ποιος η τι ήταν αυτό που εισήλθε στην οικία μου. 

Μόλις ήρθα κοντά του διέκρινα ένα σκοτάδι μέσα στο σκοτάδι, και αμέσως παράλυσα από έναν ανεξήγητο φόβο! ;
Αμέσως αντέδρασα με ανδρεία ψυχής και η παράλυση του σώματος μου εξαφανίστηκε! και παράλυσαν εκείνα τα σκοτεινά όντα! διότι δεν ήταν ένα αλλά δύο! άνοιξα την πόρτα και τα έδιωξα με τις κλωτσιές!

Στην συνέχεια βρέθηκα να κάνω βόλτες στην περίμετρο του σπιτιού μου και γυρίζοντας να βλέπω μπροστά στο σπίτι μου δέκα ανθρώπινες σκοτεινές φιγούρες και έναν παλιό σκοτεινό που με άγγιξε σχεδόν με την ασχημόφατσα του για να με φοβίσει! ταυτόχρονα άρχισαν να με περιτρυγυρίζουν γύρω μου, και κάποιοι άλλοι να εισέρχονται στο σπίτι μου! Πήρα ανάποδες, και ευθέως τους απείλησα ότι αν δεν εξαφανιστούν από το σπίτι μου θα τους εξαφανίσω για πάντα! ..αμέσως όλοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια! γνωρίζοντας ότι εννοούσα τα όσα τους είπα!


Ώστε τα κατάφερες η Ανδρεία να περάσει και στο σώμα του ύπνου! Σπουδαίο αυτό που κατάφερες. Να ξυπνήσεις τον Νου στο ονειρικό ταξίδι. Αυτό είναι το ζητούμενο μου. Δεν το κατάφερα ακόμη να αφυπνιστώ στο όνειρο και να δράσω σύμφωνα με τον Νου κι όχι μόνο συναισθηματικά.
Πάω μια βόλτα.


Aυτό το μήνυμα ήθελα να περάσω, μην τους φοβάστε! τρέμουν μην αφυπνιστείτε! στον φόβο μας στηρίζονται! και μας έχουν κάνει δούλους! είτε σ'αυτόν τον κόσμο, είτε στον αστρικό.

Για να ξυπνήσει ο Νους χρειάζεται εκπαίδευση σε αυτόν τον κόσμο! αν φοβόμαστε εδώ φαντάσου πόσο θα φοβόμαστε εκεί!


Σε κάθε πιθανή διάσταση, σε κάθε πιθανό σώμα με το οποίο μπορεί να βρεθούμε ή είμαστε ήδη ενδεδυμένοι, πρέπει να έχουμε τον έλεγχο με αφυπνισμένο Νου για να καταφέρουμε ρήγμα στο θόλο του ψευδοσύμπαντος. Ό,τι κι αν συναντήσουμε είναι σκιές, εικονικότητα κατώτερη από εμάς και μπορούμε να την εξουσιάσουμε. Εκπαίδευση εδώ, στον κόσμο αυτό, κατά του φόβου. Θα ήθελα ένα μάθημα εκπαίδευσης κατά του φόβου.


Εκτός εάν αρκεί η γνώση του Θεού και η επίγνωση οτι είμαστε από την ίδια θεϊκή ουσία.

Το μάθημα που χρειαζόμαστε είναι να αποκτήσουμε επίγνωση του αληθινού εαυτού μας. Ο Θεός είναι μέσα μας, γιατί από την ίδια ουσία αποτελούμαστε. Αν μας γίνει κατανοητό αυτό, τότε δεν θα χρειάζεται να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν.
Είμαστε ο Πατέρας και ο Πατέρας είναι ο Άνθρωπος, και όχι ο βάτραχος.


Υπάρχει κάποιος δημιουργός ή κάποιοι δημιουργοί, που αποφασίζουν να φτιάξουν ανθρώπους, ανθρώπινα σώματα δηλαδή, ένα για κάθε διάσταση/κύκλο. (ας μην ξεχνάμε πως στο πρωτότυπο της Γένεσης, ο Γιαχβέ μιλάει συχνά στον πληθυντικό σαν να υπάρχουν και άλλοι δίπλα του που συνεργάζεται μαζί τους).
Όλοι αυτοί οι «δημιουργοί» φαίνεται να έχουν τεράστιες γνώσεις γενετικής ώστε να μπορούν να διαχειριστούν το θέμα. Αλλά όχι μόνο τα σώματα του Ανθρώπου αλλά και σώματα ζώων έφτιαξαν. Κάτι τέτοιο δεν σου έρχεται σαν σκέψη;


Στον κτιστό κόσμο εισήλθαμε ως εξουσιαστές του κόσμου τούτου.
Να ενδυθούμε τα αισθητά σώματα με τον δικό μας Νου ως οδηγό. Τα υπόλοιπα, το σώμα οι αισθήσεις και η λογική του σώματος, μας δόθηκαν από τον εκάστοτε υπεύθυνο "θεό-δημιουργό" του κάθε εικονικού κόσμου για να μπορούμε να ζήσουμε την εικόνα, να κατανοήσουμε τον εκάστοτε κόσμο και πραγματικότητα, μέσα από την αλληλεπίδραση της ανθρώπινης κοινωνίας δηλαδή μεταξύ μας.

Δεν παρεμβαίνει κανείς άλλος, διότι δεν του έχουμε δώσει την εξουσία. Μέχρι που οι περισσότεροι άνθρωποι γίναν ένα με το σώμα τους και λάτρεψαν τον δημιουργό του, και από τότε έδωσαν την εξουσία να τους κυβερνά ένας κατώτερος δημιουργός, και να αλληλεπιδρά μεταξύ μας διότι εξουσιάζει τον ανθρώπινο Νου της ψυχής.
                

Μου κάνει εντύπωση η ικανότητα κατασκευής σωμάτων. 
Η ζωντανή αυτή μηχανή που κινείται, οστά, μύες, όργανα, νεύρα, αρτηρίες. Πώς κατασκευάστηκαν αυτά τα σώματα; Μέσα σε νου ή μέσα σε εργαστήριο; 

Πως μπορείς να θεωρήσεις κάτι ως ζωντανό οργανισμό, όταν τα πάντα στον κόσμο είναι νοητά;

Χωρίς το Νου τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε ο κόσμος ούτε ο παρατηρητής, ούτε η ζωή.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας