ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ Ο ΑΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ!! Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΔΗ!!

Μόλις διάβασα ένα κείμενο του Ερμή Τρισμέγιστου όσον αφορά τι είναι αυτό που μπορούμε να δούμε στο βάθος του ουράνιου κόσμου, το οποίο σήμερα εμείς ονομάζουμε ως σύμπαν.

Aναρωτηθήκατε τι σημαίνει ο Άδης; και ο Κάτω κόσμος;
Όλα όσα γνωρίζατε είναι λάθος!!!!

Ερμής Τρισμέγιστος:
Γίνεται ξεκάθαρο πλέον ότι οι κόσμοι των Επτά κύκλων ενώνονται, σε μια σπειροειδές κατωφερή μορφή, από τα πιο ελαφρά στοιχεία στους ανώτερους κόσμους έως τα πιο βαριά κατωφερή στοιχεία της ύλης στον δικό μας υλικό κόσμο, και ότι απλά αυτό που βλέπουμε εμείς στο βάθος του ουράνιου θόλου ως γαλαξίες και οτιδήποτε άλλο αμυδρά, είναι οι εικόνες του επόμενου ανώτερου κόσμου, ή των επόμενων ανώτερων κόσμων, όπου εμείς το μόνο που αντιλαμβανόμαστε είναι την αντανάκλαση τους, όπως μια αποτυπωμένη εικόνα τους, σαν μια ζωγραφική εικόνα. Και ότι αυτό το βάθος του ουράνιου κόσμου (σύμπαντος) το ονομάζουν οι Έλληνες ως "Άδη"* !!!!!

Επίσης ότι βρίσκεται στο βαθύτερο σημείο της ουράνιας σφαίρας το ονομάζουν ως ο "κάτω κόσμος" !!!!

Είναι οι ιδέες που αντικατοπτρίζουν το αληθινό σύμπαν που βρίσκεται στον ανώτερο κόσμο! στην ανώτερη σφαίρα του κτιστού κόσμου! στους ανώτερους ουρανούς!

Το σύμπαν ο Ερμής Τρισμέγιστος το ονομάζει ως σφαίρα, διότι αυτό το σώμα έχει ο αισθητός θεός!! όπως το σύμπαν, σώμα σφαιρικό που περιβάλλει μέσα του τον αισθητό κόσμο!!!.

Λεπτομέρειες όταν μπορέσω να αντιγράψω το κείμενο.

Και ο Λιακό και κάθε ηλίθιος ερμηνεύουν αυτά που γράφει ο Ερμής Τρισμέγιστος ως κούφια Γη! και κοίλη Γη.


morfeas sky
..........

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου