ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑΣ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ !! - «Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό».



«Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)


Όλα είναι νοητά, ο κόσμος είναι νοητός, οι αισθήσεις είναι νοητές, η αντίληψη είναι νοητή, η λογική είναι νοητή, η πραγματικότητα είναι νοητή, η ζωή είναι νοητή, ο θάνατος είναι η παύση του νοητού κόσμου στον πλανήτη Γη.

Πες μου κάτι που θεωρείς ως αληθινό και δεν είναι νοητό.

Μήπως είναι ο έρωτας; αισθήσεις δεν είναι; και συναισθήματα; και ηδονή; και απόλαυση; και ότι άλλο μπορείς να διανοηθείς; από τι προκαλλούνται αν δεν υπήρχε ο νους; πως θα αντιλαμβανόσουν όλα τα προηγούμενα δίχως να έχεις νου;

Νους είναι η ζωή και ότι βλέπεις αυτό ζεις!

Ζωή είναι ο Νους, και ο Αδιαίρετος Λόγος που κινεί το Νου ο οποίος Νους εμπεριέχει μέσα του τον κόσμο τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τον κινείς και ζεις!

θάνατος είναι η παύση της ζωής, ζωή είναι ο νους που συμμετέχει στα θνητά τα του θανάτου, θνητά είναι ο κόσμος που εμπεριέχει ο Νους ο θάνατος και η ζωή, η ζωή και ο θάνατος εσαεί για ΠΆΝΤΑ.

Ο Άνθρωπος είναι Ζωή και Φως, είναι δημιουργός Νους μόνον της Ζωής, που δεν έχει το αντίθετο του, γι'αυτό και είναι Αγαθός, διότι ο δικός του Νους είναι η Ζωή στο Φως.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο δημιουργός της ζωής και του θανάτου, ο δικός του κόσμος είναι το πνεύμα, ο αισθητός κόσμος, όπου κάθετι στον δικό του κόσμο έχει και το αντίθετο του, όπου κάθε αιτία της ζωής που ενεργεί και δημιουργεί στον δικό του κόσμο θα έχει το ισόποσο αντίθετο αποτέλεσμα σύμφωνα με τον Νόμο της Αρμονίας.

Αιτία και αποτέλεσμα είναι ο διπολικός κόσμος του δεύτερου Νου δημιουργού, ο νοητός και νοερός κόσμος των αισθήσεων, όπου κάθετι έχει το αντίθετο του, είναι οι ιδέες, η λογική, οι αισθήσεις, τα συναισθήματα ο φόβος, η λύπη, ο πόνος, οι επιθυμίες, οι ανάγκες, το άγχος, το σκοτάδι, η διάσπαση της ενότητας, η δυσαρμονία, η αταξία, το αδύνατο, το απραγματοποίητο, όλα τα αρνητικά της ίδιας της ζωής, με αποκορύφωμα τον τρόμο του υποτιθέμενου θανάτου που τον κάνει υπόδουλο στα πάντα και δημιουργό της κακίας, και η αιτία που εξέπεσε ο Άνθρωπος του Φωτός, και της Ζωής, είναι ο έρωτας!!


Ο έρωτας του Ανθρώπου για όλα τα αρνητικά της ζωής!! διότι από πολύ μεγάλη πλάνη, ερωτεύτηκε το σάρκινο ανθρώπινο σώμα, που γέννησε το πνεύμα της υλικής φύσης, το ίδιο το σκότος που αντικατοπτριζόταν πάνω στην Γη από τα νερά, και του φαινόταν πανέμορφο, όπως πανέμορφη φαντάζει όλη η φύση της Γης, και η υποτιθέμενη απατηλή ομορφιά αυτού του κάκιστου κόσμου, και του κάκιστου σώματος της σάρκας γεμάτο από σκότος, ώθησε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό δημιουργό της Ζωής, από πολύ μεγάλη πλάνη του έρωτα, να ενωθεί με τον κόσμο του σκότους, και μάλιστα χάνοντας όλες του τις δυνάμεις!! διότι ενώθηκε με την σάρκα, και από τότε ξέχασε για πάντα ποιος είναι, και μέχρι να ξαναθυμηθεί θα ζει για πάντα δούλος του σκότους με την απατηλή φαινομενική ομορφιά του, να τον κρατά γερά δέσμιο και δούλο η πιο κατώτερη αυτή φύση.


Και είναι πολύ μεγάλη ντροπή για τον Πατέρα του, τον Τριαδικό Θεό, που είναι Ζωή και Φως, και ταυτόχρονα ο Πατέρας όλων, να βλέπει ο Άνθρωπος, που είναι Ζωή και Φως, που είναι ο Υιός του, το ωραιότερο, ομορφότερο, τελειότερο, και όμοιο μ'αυτόν γέννημα που δημιούργησε ποτέ, να ζει στην πιο κατώτερη και πιο κατωφερή φύση, που δημιούργησε αποκλειστικά και μόνον για όντα άλογα που δεν φέρουν τον Λόγο, πόσο δε τον Λόγο του Φωτός, βλέποντας τον ταυτόχρονα να υποφέρει απ'όλα τα θνητά, μην μπορώντας να τον βοηθήσει, διότι έχει ελεύθερη επιλογή, και ο κόσμος αυτός ο διπολικός έχει τους δικούς του Νόμους, της Πρόνοιας, της Αρμονίας, και της Δικαιοσύνης, και το Δίκαιο υπερισχύει για τον Πανάγαθο Θεό, οπότε πρέπει ο Άνθρωπος από μόνος του να αφυπνιστεί, να δει σε ποιον κόσμο ζει, και αφού κατανοήσει τον εαυτό του, να αναταράξει όλα τα σύμπαντα του κτιστού κόσμου αναδεικνύοντας την μεγαλοπρέπεια που του αρμόζει, και του αξίζει, πρώτα για τον εαυτό του, και μετέπειτα για τον Πατέρα του.



morfeas sky

..........




                                           




ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ

Ή εγώ έχω μπλοκάρει ή οι πληροφορίες. Δεν βρίσκω τίποτε για ανάρτηση. Το μόνο που κατέβασα είναι οτι εφόσον ο χρόνος γεννά την ζωή και χωρίς γέννηση και θάνατο δεν υπάρχει ζωή, άλλο τόσο χρειάζεται και χώρος για να αναπτυχθεί η ζωή.

Όπου υπάρχει γέννηση υπάρχει και χρόνος.
Με άλλα λόγια εφόσον ο Αιθήρ μπορεί να γεννήσει μετατρέπεται σε «χρόνο». Αλλά για να γεννηθεί κάτι χρειάζεται και «χώρο». Μετατρέπεται λοιπόν και σε χώρο.
Ο Αιθήρ μπορεί να ταυτιστεί με τον «χωροχρόνο» (St. Hawking, Το χρονικό του Χρόνου).
Ο Αιθέρας είναι ο χωροχρόνος. Και ζούμε στην αγκαλιά του.

Ξέρουμε οτι η ζωτική δύναμη του Αιθέρα ταξιδεύει σε σπειροειδή κύματα και δημιουργεί την ύλη εκεί όπου δύο σπείρες συναντώνται (Τέσλα). Ο Αιθέρας είναι «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών», δεν είναι όμως η Δημιουργός Αιτία αλλά η δημιουργός ουσία. Αιθέρας υπάρχει παντού, γεμίζει όλο το σύμπαν, διαπερνά κάθε ύλη, είναι η πηγή κάθε ενέργειας, μεταβάλλεται σε ύλη ή μάζα. Ο Αιθέρας είναι η πέμπτη ουσία του σύμπαντος . Είναι η ίδια η φύση του σύμπαντος κόσμου.

Αιθέρας τα σώματα και οι μορφές, αιθέρας οι πλανήτες, οι γαλαξίες. Αιθέρας όλη η Δημιουργία. Αιθέρας στροβιλιζόμενος και ζωοποιός.
Είναι αυτό που μας δονεί και μας τρέφει.
Όλα Αιθέρας;
Όχι όμως όλα!
Υπάρχει κάτι που έρχεται έξω από την δημιουργία, έξω από τον κτιστό κόσμο. Οι περισσότεροι το ονομάζουν ψυχή, άλλοι θεϊκό πυρήνα, άλλοι Νου. Εμείς!! Που φέρουμε όλη την πληροφορία όχι μόνο του αισθητού αλλά και του Αρχέτυπου κόσμου. Και ο σπινθήρας αυτός φωτίζει όλη την δημιουργία.

Τι είναι η Δημιουργία χωρίς τον Άνθρωπο; Ό,τι μια τηλεόραση, ένα ραδιόφωνο, ένας υπολογιστής χωρίς χρήστη. Νέκρα. Ανυπαρξία. Μια τροφική αλυσίδα. Κι εμείς, οι φορείς του θείου Νου, οι διαχειριστές του κόσμου.

Βέβαια διάφοροι ασταθείς και διαταραγμένοι μας εμποδίζουν να τον διαχειριστούμε σωστά. Τα Κρόνια οικονομικά Ιερατεία. Οι δήθεν Ελίτ, οι άνθρωποι που βυθίστηκαν στον άκρατο υλισμό, που έχουν τρελαθεί από τον φόβο του θανάτου του υλικού σώματος γιατί έχουν χάσει την σύνδεση τους με την θεϊκή πηγή, και πιστεύουν πως με τα διαμάντια και τις ράβδους χρυσού θα εξαγοράσουν την αθανασία (αίμα, όργανα). Που πειραματίζονται κλώνους για να μεταφυτεύσουν ψυχές. Πραγματικά βαμπίρ που λυμαίνονται τον πλανήτη.
Δεν έχω καταλάβει ακόμη ακριβώς πώς γίνεται να χάσεις την ψυχή σου, πώς γίνεται να καταντήσεις έτσι. Θα το πούμε αυτό μιαν άλλη φορά.
Στο μεταξύ
Να μην χάσουμε την Επαφή
με το Αγαθό μέσα μας..


Καλημέρες 🌱




σχόλια:

Είχες γράψει τελευταία κάτι σύντομο για τον χρόνο και την ζωή. Το θυμάσαι; Δεν το βρίσκω.


Έχω γράψει πολλές αναρτήσεις για τον χρόνο. γράψε ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ στο μπλογκ και θα σου βγάλει τρεις αναρτήσεις.

Πάντως ότι ζούμε δεν είναι χρόνος.
Μια παραίσθηση είναι και τίποτα περισσότερο. Δεν υπάρχει χρόνος.
Όπως σε ένα Video Game τα εικονίδεια που συμμετέχουν μέσα στο εικονικό παιχνίδι πιστεύουν ότι ζουν.

Δεν μπορεί να υπάρχει ο χρόνος διότι με αποδείξεις πλέον ο χρόνος είναι ενιαίος, άρα δεν υπάρχει ούτε παρόν ούτε μέλλον αλλά όλα ξεκινούν και τελειώνουν στο παρελθόν, με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Είμαστε προγραμματισμένοι αν δεν το κατάλαβες!


Αυτό το στιγμιαίο "τώρα" βρίσκεται ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Άλλά και το μέλλον είναι ενωμένο με το παρελθόν. Άρα το μέλλον είναι παρελθόν. Και το παρελθόν γίνεται παρόν.


Άρα λοιπόν αυτό το "τώρα" που ζεις έρχεται από το παρελθόν.
Δηλαδή ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΗ!
Σκοπός να της τινάξεις τα πέταλα! Να νικήσεις άγχη και ζωή διότι αυτό που ζεις δεν είναι ζωή, αλλά εικόνα, δηλαδή είσαι ένας φυλακισμένος Νους!!

Εφόσον όλα είναι ένας κύκλος, μέρα-νύχτα, ζωή-θάνατος, χαρά λύπη, όλα είναι ψεύτικα και απατηλά, σαν τον υποτιθέμενο χρόνο.



ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ -ΠΑΡΟΝ - ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ



Βέβαια. Ο χρόνος ανήκει αποκλειστικά στον κτιστό κόσμο.
ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ
ΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ.
ΤΟ ΜATRIX ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ


Και είναι ο χρόνος αναγκαίος για να υπάρχει ζωή εδώ;
Αφού για να υπάρχει ζωή πρέπει να υπάρχει γέννηση και θάνατος. Το μεταξύ τους διάστημα είναι ο χρόνος.



AΝΑΓΚΑΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΜΌΝΟΝ ΓΙΑ ΝΟΗΤΑ ΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΊΖΕΙ ΣΤΟ MATRIX
ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.



Έχεις δίκιο. Τα ζώα δεν μπορούν να αντιληφθούν τον χρόνο!! Μόνο ο άνθρωπος!!!


ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ! ΜΟΝΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ!! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!! ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

ΚΑΙ ΤΟ MATRIX  ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΤΟ ΝΟΥ!! ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ MATRIX ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!





Έχεις πει όμως ότι όλοι μπορούν να αποκτήσουν Νου ή τουλάχιστον οτι ο Νους πάντα στέκεται δίπλα στους αγαθούς ανθρώπους; Κάτι τέτοιο;

Αυτή την στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα ανθρωποειδή, αλλά μόνον οι άνθρωποι. Αν δεν ξυπνήσουμε πρώτα εμείς, τότε δεν θα μπορέσουν να ανέλθουν σε μια καλύτερη φύση τα ανθρωποειδή.
Και κάτι ακόμη..
ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·
πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ
ἀνθρώπῳ
καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

Κατάλαβες τι γράφει;
Ναι μεν διασπάστηκαν τα ανθρωποειδή σε αρσενικό και θηλυκό, αλλά και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός διασπάστηκε το ίδιο σε άνδρα και γυναίκα!!
ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ..μαζί και ο Άνθρωπος!!

Δεν διάβασες ένα σημείο στην προηγούμενη ανάρτηση μου που ζητάει την προσοχή σου και την γνώμη σου. Άνθρωποι είναι και οι Ολύμπιοι αλλά αθάνατοι. Και ποια η διαφορά τους από τους θνητούς ανθρώπους; Ο Πλάτωνας εξηγεί την αθανασία των Ολύμπιων προπατόρων μας όταν αναφέρει πως η διατήρηση της συνοχής τους οφείλεται στο γεγονός πως η συγκόλληση των τεσσάρων στοιχείων του Σύμπαντος (Γη, Ύδωρ, Πυρ, Αήρ), που αποτελούν την προαναφερθείσα συνοχή τους, έγινε Δεσμοίς αλύτοις (με Δεσμούς άλυτους), ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. 

Άλυτοι οι δεσμοί στην συνοχή τους!


Δεν μπορεί να συγκολληθεί η γη και το νερό με το πνεύμα και την φωτιά, και να είμαστε αθάνατοι, διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα!!..και είμαστε θνητοί.
Μπορούμε όμως κι εδώ να γίνουμε θεοί σαν τους Ολύμπιους!! Αν πρώτα πιστέψουμε στον εαυτό μας και δεν φοβόμαστε τον θάνατο! και όλες τις αντιξοότητες στον πλανήτη Γη.
Οι Ολύμπιοι είναι θνητά όντα σε σύγκριση με εμάς, διότι απλά κατέχουν την αθάνατη φύση της φωτιάς και του πνεύματος, χωρίς την γη και το νερό.

Αν οι Ολύμπιοι ήταν Άνθρωποι θεοί θα μας το έλεγαν! 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ !!

Αν οι Ολύμπιοι ήταν δυνατοί, με την θνητή τους φύση των Τεσσάρων στοιχείων ενωμένων, όπως το ίδιο είμαστε κι εμείς, είναι γιατί κατέχουν την τεχνολογία!! που τους επιμηκύνει την ζωή και τίποτα περισσότερο.




Ναι, βέβαια, δεν είναι άνθρωποι, είναι δυνάμεις. Μορφογενετικά πεδία. Ωστόσο αν πάρουμε το εντελώς υποθετικό ενδεχόμενο ότι ήταν άνθρωποι άλλων γαλαξιών, τότε κατάφεραν να υπερβούν την ύλη και κατά συνέπεια να γίνουν αθάνατοι!! Ήταν ιδιαίτερα εξελιγμένοι εγκεφαλικά και πνευματικά, αλλά και τεχνολογικά όπως αναφέρεις, σε σημείο ώστε να πετύχουν την ένωση, την συγκόλληση των τεσσάρων στοιχείων με άλυτους δεσμούς έτσι ώστε να μην μπορούν να διαχωριστούν και να επέλθει ο θάνατος. Ένα υποθετικό σενάριο κάνω, στηριγμένο στην αναφορά του Πλάτωνα.

Δυνάμεις τίνος; του Ανθρώπου δεύτερου θεού; ή του Δία;
Δεν είναι άνθρωποι, διότι ο Δίας ξεκάθαρα αναφέρεται ότι είναι ο Διοικητής αυτού του κόσμου! Άρα είναι τα δικά του δημιουργήματα οι Ολύμπιοι...οι 36 Δέκαρχοι!!
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΙΟ ΘΝΗΤΟ!! ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ!!

ΤΟ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΑΘΑΝΑΤΟΙ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΩΣ ΜΟΡΦΗ. 
ΜΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!! ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !! 
ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !! ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΗΘΗ !! ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ!!


Σωστά. Οι θεοί είναι οι δυνάμεις του δεύτερου νου Δημιουργού που δίνουν μορφή στο κτιστό σύμπαν.
Κάποτε αναρωτηθήκαμε αν μπορούν να υλοποιηθούν αλλά είχαμε πει οτι θατο δούμε όταν θα έρθει η ώρα του και θα καταφτάσουν μόνα τους τα δεδομένα.


Μα και βέβαια δεν έχει νόημα να παρατείνουμε την ζωή της σάρκας. 



ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ; ΑΝ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΘΕΟΙ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΛΗΘΗ;


ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;;;;
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΤΕ !! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ !!
ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!!


Αλλά δεν έχουν ψυχές!!! Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα τους, πώς να αποκτήσουν ψυχή, τον πυρήνα που έχει καταγεγραμμένη όλην την πληροφορία του κτιστού και του Αρχέτυπου κόσμου.


Ψυχές έχουν! χωρίς ψυχή δεν ζεις σ'αυτόν τον κόσμο!
Η ψυχή είναι το σώμα που μεταφέρει το Πνεύμα!!
Εμείς όμως είμαστε Φως! που γίναμε Νους, μέσα στην ψυχή!
Και τώρα φορτωθήκαμε την σάρκα! το πιο άχρηστο σώμα που μπορούσε να υπάρξει ποτέ!

Το Νου δεν κατέχουν! Που θα τους οδηγήσει στο Φως!!
Αλλά όσο κι αν νομίζουν ότι θα γίνουν σαν εμάς τόσο πιο σκληρή θα είναι η τιμωρία τους!


Όταν λέω ψυχή εννοώ τον πυρήνα της ψυχής, τον Άνθρωπο Θεό. Τον θεϊκό Νου.

Σου απάντησα, νομίζουν ότι κρατώντας μας εδώ σε Λήθη, θα γίνουν σαν εμάς!

Πες μου κάποια στιγμή την διαφορά του δεύτερου Νου Δημιουργού του πυρός και πνεύματος από τον Άνθρωπο Θεό που είναι φως και ζωή που έγινε νους και;


Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο κόσμος που ζούμε. Είναι ο χώρος. Κι εμείς θελήσαμε να ενδυθούμε τα σώματα για να ζήσουμε μέσα στον χώρο-κόσμο του δεύτερου Νου δημιουργού!!

Γι'αυτό και γίναμε κι εμείς Νους!! Και συνδεθήκαμε μαζί του!!!!Και μας εγκλώβισε στον κόσμο του!!Αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορούμε αυτόν τον ψευτόκοσμο να τον κάνουμε αν ξυπνήσουμε δικό μας κόσμο!! διότι κι εμείς είμαστε Νους δημιουργός!! και μάλιστα ΑΝΩΤΕΡΟΙ!! ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!


Κάτι μας χρειάζονται. Αλλιώς δεν θα είχαν αφήσει ούτε έναν ζωντανό. Και πρώτα πρώτα για σκλάβους. Αφού κρατούν όλη την υπεραξία από την εργασία των εργαζομένων και τους δίνουν ένα κομμάτι ψωμί. Αλλά πρέπει να είναι και κάτι άλλο που μου διαφεύγει.

Μα αν πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι θα μείνουν μόνοι τους! κι εμείς θα βρεθούμε στους αμέσως ανώτερους ουρανούς!! κΑΙ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΛΗΘΗ!! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!





Ναι, για κάποιο λόγο έχουν χάσει την δυνατότητα για ανώτερους ουρανούς. Είναι σαν ζόμπι. Δεν έχουν βρει ακόμη πώς μπορούν να πάρουν την πληροφορία που έχουμε στον πυρήνα μας, την σύνδεση μας με τον κόσμο του Φωτός.


Έχουμε όλες τις δημιουργικές ικανότητες του Δεύτερου Νου συν τον φωτεινό λόγο.



ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΜΑΣ. 
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ!!
ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΓΑΘΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ
ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!!

ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΓΑΘΟΙ!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!! 

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΌΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΩΣ!! ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ!! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΩΣ!!..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ!! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΙ!!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΟΥΝ!! 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ !! 

ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΩΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!! 


ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!

Ωραίο συμπέρασμα, morfeas sky!!! Τα δύο τελευταία σου σχόλια είναι η σύνθεση όλων των δεδομένων που συνέλεξες. Αυτές οι στιγμές που κάνεις σύνθεση είναι οι πιο ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές.

Ώστε υπάρχει ελπίδα ακόμη και γι' αυτούς. Αν γίνουν αγαθοί άνθρωποι. Άσχετα αν είναι απίθανο να το επιλέξουν επειδή μεγαλώνουν και ανατρέφονται από γενεά σε γενεά με αρρωστημένες ιδέες και γαλουχούνται με ανίερους σκοπούς.


ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ !!

Αυτό δεν μας λέει ο Ποιμάνδρης; Μόνον το Αγαθό μπορεί να γίνει Φως! Ούτε το καλό μπορεί ούτε το κακό.
Και το Αγαθό δεν φοβάται τίποτα! ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!! ΔΙΟΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!


Νομίζεις τυχαία ήρθαμε σ'αυτόν τον κόσμο; Νομίζεις τυχαία εισήλθε το Άπλετο Φως μέσα στο σκότος; ο Άνθρωπος Ζωή και Φως;...όταν έρθει αυτή η στιγμή τότε όπως διαλύθηκαν τα πάντα και γίναμε θνητοί, τότε όλα μα όλα θα γίνουν Φως και Ζωή!!


Ήρθαμε να απορροφήσουμε το σκότος! να νικήσουμε όλα τα σκοτάδια που παρενοχλούν το Άπλετο Φως μια για πάντα!!
Γι'αυτό δημιουργηθήκαμε όμοιοι με όλες τις ιδιότητες του Πατέρα του Απλετου Φωτός, του Πατέρα της Ζωής!



ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ !





Όμως ο κόσμος αυτός είναι κτιστός, δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς χωροχρόνο, χωρίς γέννηση και θάνατο. Πώς φαντάζεσαι την παρέμβαση μας;
Αν θες, πρώτα διάλειμμα. Πριν κάψω πάλι λυχνίες. Έκανα μέρες να συνέλθω από το overdose γνώσης που με πότισες.



ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΙ ΣΕ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ!! ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ !!

ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ!! 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ!!

ΟΠΩΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!


Πώς; Ανεβάζοντας την δόνηση της ύλης; Ώστε να μην είναι τόσο πυκνή;


ΑΠΛΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!! ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!! ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΩΣ!!



Ο φόβος δηλαδή είναι ο πρώτος και βασικός εχθρός. 
Που δημιουργεί ένα κέλυφος στον άνθρωπο, τον κάνει συμπαγή και πυκνό και χάνει την σύνδεση με την θεϊκή πηγή και τον θεϊκό του πυρήνα

ΑΚΡΙΒΩΣ!!

Τότε που ζούσε το χρυσούν γένος των ανθρώπων η πύκνωση ήταν λιγότερη. Σιγά σιγά έγινε η ύλη τόσο πυκνή και αδιαπέραστη.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΑ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!



morfeas sky

Σχόλια

  1. “Ευλογώ και φωτίζω, όλα τα αρνητικά συμβάντα στην ζωή μου. Ακυρώνω όλους τους χαμηλούς κραδασμούς, που είναι παράγωγα των αρνητικών συναισθημάτων μου. Αποδέχομαι και αγαπώ όλα όσα η ψυχή μου, επέλεξε ως δοκιμασίες, στην παρούσα ενσάρκωση... Επιθυμώ και μπορώ να ανταποκριθώ, σε όλες τις δοκιμασίες... γιατί Είμαι Αγάπη, Αλήθεια και Φως. Είμαι στο Φως, το Φως είναι μέσα μου... Είμαι το Φως.”

    Ορίστε, μία υπέροχη δήλωση, εκ μέρους του ασυνείδητου εαυτού... που ανυψώνει την δόνηση μας και μας υπενθυμίζει, αυτό που είμαστε και τον λόγο, που ενσαρκωθήκαμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως όμως δεν είμαστε απλώς αγάπη; διότι η αγάπη απλά αποδέχεται το αρνητικό ως δεδομένο στην ζωή της. Και η αλήθεια της ζωής είναι το Αγαθό, και δεν υπάρχει το αρνητικό.
    Οπότε δεν αγαπάμε το αρνητικό, το κακό, διότι του δίνουμε ζωή για να συνεχίζει να υπάρχει με ακόμη μεγαλύτερη κακία.
    .
    Το Αγαθό όμως εξαφανίζει κάθε σκιά, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει φόβος στη ζωή του.
    Σκοπός μας δεν είναι μόνον να αγαπάμε, διότι γινόμαστε ένα με τον κτιστό κόσμο, αλλά σκοπός μας είναι να εξαλείψουμε τον φόβο από την ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μελετώντας τη Δυαδικότητα, τις Πιθανότητες, τις Ευκαιρίες, το Μόνο Μήνυμα που Ξεπροβάλλει Μέσα Από Όλα Αυτά Είναι το Εξής: Εφόσον Δημιουργούμε οι Ίδιοι την Πραγματικότητά μας, Ας Δώσουμε Όλη την Ενέργεια στο Θετικό Πόλο - σε Αυτά που Θέλουμε να Ζήσουμε, Όχι σε Αυτά που Φοβόμαστε.

      Είναι Γνωστό ότι Υπάρχουν Άπειρες Χρονογραμμές, οι Οποίες Είναι Όπως τα Κύματα κι Εμείς οι Σέρφερς Δημιουργοί που τις Κάνουμε να Εμφανιστούν Ώστε να Σερφάρουμε Επάνω τους.

      Θα Γίνει ό,τι Είναι να Γίνει. Αλλά Επειδή Ίσως Κάπου οι Χρονογραμμές Συναντιούνται σε Κόμβους Ακόμα, Κάποια Γεγονότα Ίσως Είναι στο Δρόμο Όλων μας.

      Αλλά Εμείς Τουλάχιστον θα Έχουμε Επιλέξει Σενάριο Κυρίως Εκπέμποντας τη Συχνότητα που Επιθυμούμε.

      Αυτό Είναι το Μεγαλύτερο Μήνυμα του Βιβλίου μου και Προσωπικά το Δικό μου, ως Καταστάλαγμα Όλων τω Γνώσεων που Έχω Γειώσει ως Σήμερα.

      Ακόμη και το Πνεύμα Μας Καλεί να Υπερπηδήσουμε Κάθε Αρνητική Πρόρρηση, να Ξεφύγουμε Από τις Αναγκαστικές Πλανητικές Καθάρσεις. Οι Οποίες Πραγματοποιούνται Ακόμη και Μέσα Από το Σκοτάδι που Δουλεύει Ουσιαστικά για το Φως, Αναλαμβάνοντας ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ στους "ΈΚΠΤΩΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ" [Το Κακό που Πέφτει στον Κόσμο Είναι Συνήθως η Απάντηση στην Αμαρτία].

      Συμβαίνει Επειδή οι Άνθρωποι Ξέφυγαν Από το Δρόμο του Θεού κα Υπηρετούν το Σκοτάδι.

      Όλες οι Σκοτεινές Προφητείες Μπορούν να Παρακαμφθούν Αν το Θελήσουν οι Άνθρωποι.

      Αν Τώρα Όλη η Ανθρωπότητα Εξέπεμπε στην Ίδια Συχνότητα του Φωτός και τη Αγάπης, του Οράματος της Νέας Γης, το Κακό στον Κόσμο μας θα Εξαφανιζόταν σε Μία Στιγμή. Η Ανάληψη θα Ήταν Γεγονός. Και Μετά Αναρωτιέστε Γιατί Κάθε Πάσχα Έχει Υπέροχη Μέρα;! Αφού το Επιθυμούν Τόσοι Πολλοί Μαζί, Απλά το Υλοποιούν.

      Το 2012 Μπορεί να "Ανεβήκαμε Χρονογραμμή" Αλλά Απαιτείται Πολύ Μεγαλύτερη Ισχύ [Ενέργεια - Εστίαση στο Φως] Ώστε να Αποφύγουμε να Ζήσουμε Παγκόσμιο Πόλεμο, Παγκόσμια Τυραννική Κυβέρνηση Ζόμπι Δούλων κ.λ.π.].

      Κρίμα που οι Άνθρωποι Δεν Έχουν Συνειδητοποιήσει Πόσο Σημαντική Είναι η Ενέργειά τους και το Πού την Τοποθετούν.

      Προσήλωση στο Επιθυμητό Αποτέλεσμα, Συντονισμός σε Αυτές τις Ενέργειες που Επιθυμούμε να Εκδηλωθούν Λοιπόν κι Ας Νικήσει για τον Καθένα η Χρονογραμμή του - Μια Και οι 2 Παράλληλοι Κόσμοι Ζωοποιούνται Από τους Θιασώτες τους και Δύνανται να Υπάρχουν Παράλληλα Ζωντανοί στο Συμπαντικό Συνεχές.

      Φως ή Σκοτάδι;!

      Αμήν.

      Φίλις Χρυσού.~

      Διαγραφή
  3. Σκοπός του ανθρώπου δεν είναι να αγαπά τα πάντα γύρω του στον πλανήτη φυλακή, διότι με αυτόν τον τρόπο δείχνει την συμπόνοια του στο κακό, και έτσι του δίνει ζωή για να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη κακία, διότι το κακό μεγενθύνεται με την αγάπη, και εξαλείφεται μια για πάντα όταν πάψει ο άνθρωπος να φοβάται την κακία! και μέσω της ανδρείας εκμηδενίζει το κακό στην Γη!~! Μια για πάντα!!..διότι όποιος άνθρωπος αγαπά και συμπονά την κακία ταυτόχρονα γίνεται ο ίδιος υποστηρικτής του κακού!

    Όταν αγαπάς το Αγαθό δεν αποδέχεσαι ποτέ την κακία στην ζωή σου! μα μένοντας αδρανής στην ζωή σου απέναντι στην κακία γίνεσαι το ίδιο κακός με την κακία! διότι τροφοδοτείς το σκότος με την ανοχή σου! και τον τρόμο που σε οδηγεί ο φόβος! ο φόβος της άγνοιας σου!

    Δεν το γράφω για σένα, αλλά για όλους μας, διότι μας έμαθαν να αγαπούμε την κακία! και να μένουμε αδρανείς από φόβο απέναντι στην αδικία τροφοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο την κακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χριστός είπε, Αγαπάτε Αλλήλους...το ίδιο είπε κι ο Βούδας στις διδασκαλίες τους... όταν δεν υπάρχει διαχωριστικότητα, κι όλα είναι Ένα... δεν υπάρχεις εσύ ή εγώ, αλλά μόνο το Εμείς...δεν είναι ξέχωρο ούτε το σύμπαν και τα άστρα......διότι είμαστε όλοι και όλα Ένα, αν και δύσκολο, να το αντιληφθούμε με την κυριολεξία της έννοιας... Αυτή η ενότητα της ολότητας μας...δεν περικλείεται από την Αγάπη? (Φυσικά και θα αγαπάμε με διάκριση... εδώ στην τριτοδιάστατη αυτή πραγματικότητα...γιατί ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός...και πολλές φορές, κρύβονται και παγίδες, που πρέπει να διαφυλάξουμε, την ψυχή μας, από σκοτεινές ψυχές, που έχουν άλλους σκοπούς... Οπότε πάντα, με οδηγό το Αγαθό της ψυχή μας, και με διάκριση... αγαπάμε... και προσπαθούμε, να βαδίζουμε, ισορροπώντας όσο αυτό γίνεται, πρακτικώς, με την θνητή μας φύση, πάνω σε αρμονικές γραμμές...
      Ερώτημα: λες: "Όταν αγαπάς το Αγαθό δεν αποδέχεσαι ποτέ την κακία στην ζωή σου" αλλά πιο πάνω λες να μην αγαπάμε την κακία, μα δεν την αγαπάμε...εννοείται αυτό πως όχι... μα ούτε και την φοβόμαστε την κακία, αυτό που φοβόμαστε, είναι η ιδέα και μόνο του φόβου... επειδή μας έμαθαν, να φοβόμαστε και την σκιά μας, από τα γεννοφάσκια μας, κι έτσι όλα αυτοματοποιημένα, τα συνδυάζουμε μαζί του...άθελά μας. Αν κάτσεις και Σε παρατηρήσεις, στην καθημερινότητά σου... θα δεις, πόσες σκέψεις φόβου... για το αναπάντεχο, το ανατρεπτικό, το ξαφνικό κλπ. κάνουμε ενστικτωδώς, μηχανικά... Αυτό πρέπει να νικήσουμε.

      Διαγραφή
  4. Και ο φόβος τι είναι; δεν γεννά την κακία;
    Όταν υπάρχει φόβος σημαίνει ότι δεν είμαστε ελεύθεροι. Και όταν ένας άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος ψάχνει θεούς να στηριχτεί, αποδεχόμενος την θνητότητα του. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αποδέχτηκαν τον φόβο στην ζωή τους, και έχασαν την ελευθερία. Και όταν δεν υπάρχει ελευθερία δεν υπάρχει η αγάπη, και όταν δεν υπάρχει η αγάπη υπάρχει η δυσαρμονία. Όπως την βλέπουμε να κυριαρχεί στην ανθρωπότητα Όπου οι ισχυροί καταπατούν τους δειλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, έτσι είναι τα πράγματα... και τι θα κάνουμε γι' αυτό, λοιπόν; Θα παραδώσουμε την όπλα, αμαχητί; Πως χρειάζεται να βλέπουμε, εμείς αυτά που συμβαίνουν γύρω μας; Και τι πρέπει να κάνουμε γι αυτό; Όπως τα βλέπουν και τα μελετάνε, ολημερίς κι οληβραδίς...όλοι εκείνοι, στους δρόμους και στα καφενεία...που μεμψιμοιρούν και "τρομολαγνούν", με τα λόγια και τις σκέψεις τους, τους γύρω τους; Θα αναπάραγουμε κι εμείς, μία από τα ίδια; Σήκω σε παρακαλώ, δεν θέλω να σε νιώθω έτσι. Δεν σου το επιτρέπω, να πέφτεις και να σκέφτεσαι απαισιόδοξα...ΖΕΙΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ! Άλλαξε οπτική....μην επηρεάζεσαι από τα εξωτερικά πολιτικά παπαγαλάκια... Και η Αγάπη υπάρχει και θα υπάρχει, γιατί αυτή μόνο μπορεί να μας σώσει. Η Αγάπη όλα τα νικά!!! Γιατί εκείνη μόνο, μπορεί να διώξει και να νικήσει τα σκοτάδια μας!!! Και να φέρει την ομόνοια και την ένωση!!! Σήκω πάνω και συνέχισε, να κάνεις αυτό που ξερεις καλύτερα... να σκορπάς το ΦΩΣ ΣΟΥ!!!!

      Διαγραφή
    2. Αυτό δεν κάνουν όλοι; αναπαράγουν όλα τα αρνητικά.και πλέον μας έλκουν τα αρνητικά και όχι τα όμορφα. Γίναμε εγωπαθείς, κυρίαρχοι της άλογης φύσης του σώματος μας, όπου ο δυνατός κατατρώει τον αδύναμο.
      Αυτό πρέπει να αλλάξει στην σκέψη και τις ενέργειες των ανθρώπων.

      Διαγραφή
  5. (Έλα σου έγραψα και ποίημα... ποιος την χάρη σου δάσκαλε!)

    Δώσε μου το χέρι σου, όποτε φοβάσαι...
    Θα είμαι εδώ, να στο κρατάω!
    Έλα! Σου απλώνω το χέρι μου, για να το πιάσεις...
    Μην δειλιάσεις ούτε στιγμή... εδώ είμαι εγώ!
    Έχω την δύναμη, να σε κρατώ, για όσο χρειαστεί, μέχρι να ξαναβρείς το βήμα σου... έλα... πιάσε το χέρι μου!
    Μην φοβάσαι... είμαι δίπλα σου, για όσο θες, να μείνω.
    Μην διστάζεις... δεν θα σε αφήσω, να πέσεις, δεν θα κουραστώ!!!
    Πιάσε μου το χέρι... και σήκω πάνω... με ακούς, που σου μιλώ;
    Δεν θέλω να πάρω, τίποτα από σένα!
    Δεν χρειάζομαι, κάτι... αλήθεια σου το λέω!
    Έλα... θα σε κρατήσω, μέχρι να μου πεις, ότι είσαι έτοιμος, για να πετάξεις!
    Και θα μαι εδώ, για να σε καμαρώνω, στα ουράνια... να φτεροκοπάς Ελεύθερος ! ! ! ΠΕΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πως θα πετάξει ένα νηστικό αρκούδι; φυσικά αδιαφορώντας όσο μπορεί για τα θνητά, και κάνοντας το δυνατόν όσο περισσότερο μπορεί όμορφες σκέψεις.
      Η κακία απεχθάνεται την χαρά, κι επιθυμεί την λύπη και τον φόβο.
      Ας τα αποβάλλουμε από πάνω μας και ο κόσμος θα αλλάξει γύρω μας, είτε σε ατομικό, είτε σε παγκόσμιο πεδίο, ανάλογα με το ποιες σκέψεις επικρατούν στην ανθρωπότητα.

      Διαγραφή
    2. Ίσα-ίσα το αρκούδι όταν είναι νηστικό, είναι και ανάλαφρο... μπορεί να πετάξει ευκολότερα! Χαχαχαχα! (Υπομονή κι Εστίαση στο Καλύτερο λοιπόν) Και δεν μιλάει ένα εγωπαθές χορτάτο αρκούδι... Ε? Σε κατανοώ απόλυτα, συμπάσχω σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αλλά, εστιάζω με χαμόγελο και πίστη, στο καλύτερο! Έτσι θέλω να μου τα λες! Καλό απόγευμα και καλή δύναμη, στην υλοποίηση ονείρων!!! (Focus please!) Να και μια υπέροχη καθημερινή δήλωση: "Η Ζωή Με Ανταμείβει Συνεχώς! Τα Καλύτερα Έρχονται!" Γένοιτο! Αμήν!

      Διαγραφή
  6. "Ότι νιώθεις μέσα σου και ότι εκπέμπεις, στο σύμπαν σου το δίνει πίσω πολλαπλάσια... αν θέλεις αφθονία... πρέπει να προσομοιώσεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις και την ενέργεια σου... έτσι ώστε να εκπέμπεις, την ενέργεια της αφθονίας, για να μπορέσεις να την λάβεις... Το ίδιο ισχύει και για οτιδήποτε άλλο επιθυμείς". (Το Μήνυμα Της Ημέρας). :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ