Ο ΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ - ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣΑυτό που ονομάζουμε κόσμο και υλικό σύμπαν, όπως η πραγματικότητα εδώ στην Γη, μαζί με όλα τα σώματα, ανθρώπινα και μη, είναι οι αριθμοί που σχηματίζουν όλες τις μορφές των αισθητών έμβιων και μη σωμάτων, και αυτές οι μορφές εκδηλώνουν τις ενέργειες με την λογική των αριθμών.


Εκδηλώνεται Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ σε συνδιασμό με τις αισθήσεις και τα συναισθήματα, τα οποία ονομάζουμε ως ενέργεια.


Αυτή η ενέργεια είναι η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ  των ΑΡΙΘΜΩΝ που σχηματίζει τον κόσμο, τα σώματα, και την νοερή ζωή των ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ όλων των έμβιων σωμάτων με την ανάλογη μηχανική λογική των αριθμών,  και εκδηλώνεται από ένα δίπολο που ότι ενεργεί σ'αυτόν τον κόσμο είναι η αιτία, που θα φέρει το αιτιατό ισόποσο αποτέλεσμα, μέσα από την εναντίωση και διαμάχη του αντιθέτου πόλου, όπου το κάθετι έχει και το αντίθετο του.
Και αυτό διότι ενεργούμε πάνω στο πεδίο των αριθμών που φέρουν την άλογη φύση που μας δίνεται από τους αριθμούς. 

Ο πυρήνας της ανθρώπινης ψυχής είναι  Νους και Λόγος Αδιαίρετος, ο άνθρωπος δεύτερος θεός, η νοητική ουσία που από Φως έγινε Νους και από Ζωή έγινε ψυχή, γιατί ενώθηκε με τους αριθμούς για να ζήσει και κατανοήσει τον κτιστό κόσμο ο οποίος δημιουργήθηκε μόνον για άλογα ζώα χωρίς να έχουν δική τους ελεύθερη επιλογή.

Διότι κάθε ελεύθερη επιλογή που δεν οδηγείται από τον Λόγο είναι η αιτία της δυσαρμονίας και Ύβρη προς τον δημιουργό αυτού του κόσμου, διότι όλα στον κτιστό κόσμο δημιουργήθηκαν να "ζουν" την εικόνα της ζωής με Αρμονία, σύμφωνα με το πρότυπο του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός.


Και μετά ας αναρωτηθούν όσοι φέρουν το Νου για ποιον λόγο οι άνθρωποι είναι το μόνο είδος αυτού του κόσμου από όλα τα υπόλοιπα έμβια ζώα, που κατέχουν τις δυνάμεις της Αρμονίας των Επτά κύκλων του κτιστού κόσμου, και την Ελεύθερη επιλογή!!


morfeas sky
ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ
Ο τρισδιάστατος ορατός κόσμος και ο αόρατος κόσμος των υπολοίπων τεσσάρων διαστάσεων.


Όλοι ξέρουμε πως ζούμε σε έναν τρισδιάστατο κόσμο.
Και όλοι ενδεχομένως έχουμε ακούσει οτι οι διαστάσεις είναι επτά.
Πού βρίσκονται οι άλλες τέσσερις διαστάσεις;
Βρίσκονται κι αυτές στην Δημιουργία. Γιατί τότε δεν τις αντιλαμβανόμαστε;
Γιατί ο τρισδιάστατος άνθρωπος δεν μπορεί να τις δει με τις αισθήσεις του υλικού σώματος. Αν όμως θυμηθεί οτι είναι Νους και όχι σώμα, τότε μπορεί να τις αντιληφθεί με τον νου.
Όταν λέμε "βρίσκομαι στον έβδομο ουρανό", σημαίνει πως εκείνη τη στιγμή έχουμε αφήσει τα βάρη των αισθήσεων, έχουμε υψηλή δόνηση, δονούμαστε σε υψηλή συχνότητα. Ο Νους, ο καθαρός νους χωρίς προσκολλήσεις, ανεβοκατεβαίνει τις διαστάσεις και αντλεί από τις πολλαπλές πιθανότητες αρχεία και ιδέες. Κατεβαίνοντας στον τρισδιάστατο κόσμο τις κάνει σκέψεις.

Όλη η Δημιουργία είναι ο κτιστός κόσμος. Ο κόσμος μας. Που κινείται με περιστροφική κίνηση και είναι μια σπείρα από 7 κύκλους. Τα ελαφρύτερα υλικά στους επάνω κύκλους, βαρύτερα όσο κατεβαίνουμε.
Είναι ο κόσμος των ορατών και αοράτων.
Εμείς κτισμένοι με το σώμα της βαριάς ύλης των κάτω κύκλων, δεν μπορούμε να δούμε παρά μόνο τις 3 κάτω διαστάσεις, τους 3 πρώτους κύκλους της Δημιουργίας, τον ορατό τρισδιάστατο κόσμο. Αλλά στον ίδιο κόσμο, στην ίδια δημιουργία ανήκουν και οι άλλοι τέσσερις ουρανοί, οι άλλες τέσσερις διαστάσεις/κύκλοι, ο κόσμος των αοράτων. 


Όλο μαζί, ο κόσμος ορατών και αοράτων είναι η κτιστή Δημιουργία του Δημιουργού Νου, του "ποιητή ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.


Όλη η δημιουργία δονείται και κινείται σπειροειδώς. Σε πολύ υψηλές συχνότητες οι ανώτερες αόρατες διαστάσεις και σε χαμηλότερες συχνότητες οι κατώτερες. Ο Λόγος και η δόνηση υλοποιούν τον κτιστό κόσμο. Οι χαμηλές δονήσεις, ας πούμε, στην μουσική προκαλούν αισθησιασμό. Ο κόσμος των αισθήσεων έχει χαμηλό κραδασμό, χαμηλή δόνηση σε σχέση με τους ανώτερους κύκλους. Το ορατό φως είναι δόνηση. Ηλεκτρομαγνητικά χρωματικά κύματα που δονούνται σε διαφορετικές συχνότητες. Έτσι το θερμό φως έχει χαμηλότερη συχνότητα και μας ηρεμεί σε σχέση με το ψυχρό φως που με την υψηλότερη δόνηση του μας κάνει περισσότερο ενεργητικούς .


Τα πάντα στο σύμπαν βρίσκονται σε μία συνεχή κατάσταση δόνησης. Τα πάντα είτε είναι στερεά, υγρά ή αέρια είναι δημιουργημένα από ενέργεια και όλες οι μορφές της ενέργειας συνεχώς κινούνται και δονούνται. Τα πάντα ρει.
Ένας βράχος, ένας άνθρωπος ή ένα αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται ότι είναι ακίνητο, αλλά στην πραγματικότητα δονείται αργά στο υπο – ατομικό επίπεδο. Άλλες μορφές ενέργειας όπως η θερμότητα, το φώς και ο ήχος επίσης δονούνται, αλλά πολύ γρηγορότερα από αντικείμενα που «εμφανίζονται» ως στερεά.

Αυτά κατάλαβα σήμερα. Κι ένα ακόμη. Όταν λέμε κάποιον αργόστροφο εννοούμε οτι δεν παίρνει στροφές. Δεν στροφάρει ο νους του. Γιατί κι ο νους χωρίς τον λόγο είναι ακίνητος. Κι αυτό που δίνει ζωή και αρχίζει η δημιουργία είναι η στροβιλιζόμενη δια του Λόγου και πανταχού παρούσα ενέργεια μέσω της Σπείρας. 


 Η στροβιλιστική περιέλιξη, η Σπείρα, η δίνη, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο τρόπος που δημιουργείται η ζωή.

Χαχαχαα μας φάγανε οι έρωτες και χάσαμε τον νου μας.

Σχόλια