ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Ο ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ


O ΘΝΗΤΟΣ ANΘΡΩΠOΣ EINAI O ΔIABOΛOΣ

ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!
ΕΝΔΥΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ


ΛOΓΟΣ Ζ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διότι δεν είναι δυνατόν να τον ακούσουμε, ούτε να του μιλήσουμε, ούτε να τον δούμε με τα μάτια μας, παρά μόνο με τον νου και την καρδιά.

Πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, (σάρκα), το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, (είμαστε ζωντανοί νεκροί) τον αισθητό νεκρό, (η σάρκα είναι ένα νεκρό αισθητό σώμα, διότι δεν μπορεί να δεχτεί τον Λόγο), τον φορητό τάφο, (ο Νους και ψυχή κουβαλά ένα άλογο βαρύ νεκρό αισθητό φορτίο, το ανθρώπινο άλογο σώμα γη-νερό), τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί
.

..................

Όταν ζούμε σε μία φύση ένα περιβάλλον όπου το κάθε τι έχει και το αντίθετο του, όταν και στο ανθρώπινο σώμα όπως και στην λογική του ανθρώπου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο, τότε δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση και είναι πλέον αποδεδειγμένο από τα προηγούμενα, ότι τα πάντα στην φύση και σε όλα τα έμβια όντα αποτελούνται από δύο πόλους των αντιθέτων εννοιών.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ όλη η φύση του υλικού σύμπαντος όποια κι αν είναι, ζει αποκλειστικά μέσω της Αρμονίας των αντιθέτων ενεργειών, στα έμβια όντα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, και ιδιαίτερα στον άνθρωπο, συμβαίνει να είναι το μόνο είδος το μόνο γένος που ενεργεί αποκλειστικά με τις άκρες των δύο αντιθέτων πόλων και ποτέ μέσω της Αρμονίας αυτών των 
δύο αντιθέτων πόλων.

Και μάλιστα αυτοί οι δύο αντίθετοι πόλοι είναι οι δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος, που δεν απέχουν ποτέ από καμιά κακία. Είναι σαν ένα εκκρεμές όπου η ταλάντωση του επιφέρει την περισσότερη κακία, και όσο μεγαλύτερη αυτή η ταλάντωση των αντιθέτων πόλων, τόσο μεγαλύτερη η κακία, και όσο μικρότερη η ταλάντωση τους τόσο λιγότερη η κακία.

Αυτό το παράδοξο γεγονός συμβαίνει αποκλειστικά στα έμβια όντα της Γης, το να σκεφτόμαστε αποκλειστικά μέσα από την αντίθεση, και αυτό συμβαίνει διότι την σκέψη την οδηγεί η αίσθηση της σάρκας, τα συναισθήματα της σάρκας, τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα της σάρκας, που γεννούν τα αντίθετα, τα οποία ΔΕΝ έχουν λογική.

Λογική έχει όμως η δι(α)ίσθηση, η Αμετάβλητη καρδιά που την οδηγεί ο νοερός αμετάβλητος αγαθός κόσμος του Νου, η καρδιά της ψυχής, την οποία οδηγεί η δι(α)νόηση του ορθού Νοητού λόγου της ψυχής, η οποία θα μας επιφέρει την Νόηση  την σοφία της ανθρώπινης ψυχής. (Ανάμνηση ψυχής).

Αν λοιπόν δεν βιώνουμε την ζωή μέσω της Αρμονίας, τότε ο εγκέφαλος των ανθρώπων είναι ο παρείσακτος ο οποίος δεν δρα μέσω της Αρμονίας,  αλλά ενεργεί μέσω των αναγκών που έχει το σώμα του, και γίνεται το πιο χειρότερο και πιο επικίνδυνο είδος θρασύδειλου θηρίου που υπήρξε ποτέ στο σύμπαν, μα και ταυτόχρονα το πιο δειλό και πιο φοβισμένο ον στο υλικό σύμπαν.

Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλος των ανθρώπων είναι διαβολικός. Ότι ενδυθήκαμε το άλογο αισθητό σύνθετο σώμα, το νοερό πνεύμα του διαβόλου, ο διάβολος που δημιούργησε το άλογο αισθητό σώμα μας,  και όταν την σκέψη την οδηγούν τα πάθη και οι επιθυμίες του σώματος, γινόμαστε ίδιοι με τον διάβολο γεμάτοι από κακία.


Η ανθρώπινη ψυχή όμως είναι η ίδια η ζωή, το αμετάβλητο αγαθό νοερό πνεύμα, και ο αμετάβλητος αγαθός νοητός λόγος της σοφίας του πνεύματος των Επτά Ουρανών, που ενεργεί στις επτά άλογες αισθητές σύνθετες φύσεις - όργανα  του σώματος μας, και ο πυρήνας της ψυχής μας είναι ο Λόγος! η Αλήθεια της Ζωής.


Και όποιος άνθρωπος δεν επιφέρει την Αρμονία μέσω του ορθού νοητού λόγου της ψυχής, το Νου και την καρδιά, θα βιώνει για πάντα το σκοτάδι του θνητού διαβολικού του εαυτού, που αλλιώς ονομάζεται και αντίθετο της ζωής, το στυγνόν σκότος, που είναι τα άλογα στοιχεία γη και νερό που οδηγούν την σκέψη.

          

morfeas sky

Σχόλια

  1. Αν μπορούσαμε να δούμε κάθε μέρα που ξημερώνει σαν μια καινούργια ζωη και με την ενθύμηση των προηγούμενων ημερών (δηλαδη τις προηγούμενες ζωές μας) θα μπορούσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δουμε την αλήθεια..... Θα μπορούσαμε μέρα με την μέρα να φέρναμε την αρμονία όλο και ποιο κοντα μας..... και κάποια στιγμη κάποια μέρα κάποια ζωη θα εινςι εναρμονισμένη.... Το στοιχημα του ανθρώπου για μένα ειναι να βλέπει κάθε μέρα σαν μια καινούργια ζωη γεννιέται το πρωι κσι πεθαίνει το βραδυ...... Αν κάθε μετα δεν εξελιςεις τον εαυτό σου τότε καληνυχτα....Τι κάνει όμως ο άνθρωπος-διαβολος; Το ακριβώς αντίθετο ......,δια-βάλει τους πάντες και τα πάντα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @morfea sky
    Ειναι σιγουρο οτι δεν ειναι τυχαία η συνάντηση μας εδω....., ειναι σιγουρο οτι κάπου κάποτε εδω εκει παραπέρα σε αυτήν την ζωη την άλλη ...,,στην πηγη...κτλ εχουμε "συναντηθεί"....,και το κορυφαίο ειναι οτι και τωρα εινςι σαν να είμαστε γνωστοί..,, χρονια αχρονα....,,,
    Το ταξιδι συνεχίζεται .....,αλλα και εχει τελειώσει ταυτοχρονα και τωρα κάπου όλοι εμεις μαζι συζητάμε τις εμπειρίες μας απο την υλική τρισδιάστατη ζωη μας...εδω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον λογο να υποθεσω πως ηρθε ο Θεος στη γη; στην κολαση; εκει που οι κολασμενοι καιγονται απο τα παθη των δωδεκα στοιχειων; ο ανθρωπος ενδυδετε τον εοσφορο; ενα καινουργιο συμβολαιο του Θεου; το βαπτυσμα; αποτασετε απο του σατανα κ ονομαζετε Αγγελος του Θεου; η Θεια κοινωνια αλλαζει της ομαδες αιματος; αφου ολες οι ομαδες αλλαζουν μετα απο μεταγυση; ετσι αλλαζουν κ με την Θεικη μεταγγιση; ολες οι ομαδες δεχονται απο αλλες ομαδες κ πολλες φορες αλλαζη ομαδα ο δεκτης. Το 0-ομως ποτε δεν δεχετε απο αλλου κ δεν αλλαζει ποτε. Τι σχεση εχει λοιπον ο Ελληνας; ο Ελληνας σημαινει πολλα πραγματα ομως ο καλυτερος προσδιορησμος ειναι αυτος που κουβαλαει το φως το αγιον ειναι ο Αγγελος του Θεου. Αυτος που εχει επανω του το φως της γνωσης. Ειναι το γενος που ο Θεος επλασε ειναι απο το Μηδεν κ το ενα. Ειναι ο ουρανιος καρπος που μας λεει πως επεσε στη γη! Απο αυτα καταλαβαινουμε πως εδωσε το κλειδι της εξοδου απο την πλανη -της - κολαση οπως τα λες ομορφα κ εσυ!! Πες μου τωρα ποιος ειναι ο εοσφορος στην κολαση; μηπως τα εθνη ολα ειναι ρυπαρα; οι Ελληνες οι πραγματικοι που ρεει το αιμα του Θεου στης φλεβες κ εχουν μανδια Θεου(λαβατε το σωμα μου) λεει στους κολασμενους. Αυτοι που γιενιουνται λοιπον Ελληνες καθαριοι με την ομαδα αιματος του μηδεν αρνητικου ειναι τοσοι ελεχιστοι πια μην γελιομαστε... Αυτοι οι ανθρωποι εχουν δικτη νοημοσυνης ουρανιο ειναι οι αγγελοι του Θεου στην κολαση που φροντιζουν να σωσουν οσουν καταφερουν με το φως του Θεου τον λογο κ το χαρισμα. Γνωριζουν τον χωρο στον οποιο βρισκονται κ μερικοι δυνατοι υπαρχουν την ιδια στιγμη σε διαφορες αλλες περιοχες νοητικος κ ψυχηκως. Αυτοι που ρεχουν κοινα χαρησματα μπορουν κ τους θωρουν. Ολοι οι αρχαιοι πολεμοι που εγιναν σε ουρανο κ γη ηταν παντα μεταξυ αγγελων κ δαιμονων. Ακομη στην μη Θεολογια των δαιμονων αλοστε αυτο λεεει κ η λεξης μυθολογια. Η μη θεολογικη ιστορια το κοματι που αμαυριζει τον κοσμο. Εκει οπου οι δαιμονες αρχησαν να ερχονται σε σεξουαλικη επαφη με τους Αγγελους του Θεου τους Ελληνες. Ετσι σημερα ειμαστε ιδος προς εξαφανιση στο κοσμο. Σπανια η ομαδα 0- πια.. Μα το ειπε ο Θεος το ζωο ποιο πνευμα μου δεν θα μινει για πολυ στους ανθρωπους. Ο Θεος μαζευει της ακτινες του απο αυτον τον κοσμο σιγα σιγα. Κ φτασαμε το ελαχιστον πια. Το χρυσο γενος αδερφε μου ειναι οι Ελληνες αυτης τις ομαδας. Κ οσοι δεχτουν την κοινωνια κ το βαπτυσμα. Πιοιο γενος ειναι νεκρο το χρυσον; ποιο γενος κοιματε; το χρυσον! Ολα τα υπολιπα φιλε μου γενη. Ο αγγελος - κ ο δαιμονας + (Διας÷) (αυξανεστε κ πληθηνεστε× παρε το ΔΙΑΣ βαλε το ενα γραμα μεσα στο αλλο να μαθεις τι ειναι η πυραμης κ το τριτο ματι. Το ς του ΔΙΑς κανει ζευξη κ γινετε χ μεσα στο Δ του τριγωνου κ εμφανηζονται τα συμβολα Χ + Δ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ Κ ΑΛΛΟ ΟΜΩς ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. +Aggelo
    Καταρχήν πρέπει να κατανοήσουμε πρώτα ποιος η τι είναι αυτό που αποκαλλούμε ως αιτία του κακού, (δαίμονα διάβολο εωσφόρο κτλ) δηλαδή ποια είναι η αιτία που επιφέρει το αιτιατό αποτέλεσμα δηλαδή το κακό.
    Πρώτα πρέπει να κατανοήσουμε τι ακριβώς είναι αυτός ο κόσμος,τι είμαστε εμείς,τι είναι οι άγγελοι=δαίμονες, ώστε να μην δαιμονοποιούμε ότι δεν κατανοούμε, πλάθοντας στο μυαλό μας έναν Θεό που σκέφτεται σαν εμάς θνητά, δηλαδή όταν υπάρχουν δύο πόλοι μέσα από την εναντιότητα και διαμάχη μεταξύ τους και επιφέρεται η δικαιοσύνη του Θεού νικώντας το κακό. Αυτό επιφέρει όμως την αέναη και συνεχή διαμάχη των αντιθέτων.
    Είμαστε σε λάθος δρόμο αναζήτησης της αλήθειας, οπότε καταρρέει το όλο σκηνικό περί ενός Θεού που είναι Πανάγαθος και ταυτόχρονα πολεμάει μέσα από μια αέναη διαμάχη των αντιθέτων συνεχώς με το κακό, και το κακό συνεχώς πολεμάει τον Θεό δηλαδή το καλό, και όχι το ΠΑΝΑΓΑΓΑΘΟ που είναι ο Θεός.
    Δηλαδή τι κάνουμε εμείς οι άνθρωποι; σαν να λέμε ότι ο Θεός είναι σαν τον διάβολο, αφού για να επιφέρει το καλό σε τίποτα δεν διαφέρει από το κακό, αφού και ο ίδιος ο θεός σύμφωνα με τα προηγούμενα σκοτώνει βασανίζει τρομάζει φοβίζει απειλεί εκδικείται κτλ.


    πως λειτουργεί το matrix ο εικονικός μας κόσμος. Θα σου εξηγήσω με λίγα λόγια. Η άμυνα προκαλλεί την επίθεση, η επίθεση προκαλλεί την άμυνα. Με τον δικό σου τρόπο σκέψης λοιπόν σύμφωνα με τον νόμο του σύμπαντος (Δράση – Αντίδραση) προβάλλεις στο πεδίο αυτό που επιθυμεί το matrix την διαμάχη και όχι την Αρμονία. Η Αρμονία του σύμπαντος επιφέρεται αν προσέξεις τον τρόπο που λειτουργεί το σύμπαν μέσω της ηρεμίας όπου χωρίς να αγγίζονται τα αντίθετα ισορροπούν μέ τον εξής τρόπο: Το ηλιακό μας σύστημα ως παράδειγμα σου φέρνω λειτουργεί αρμονικά μέσα στην αιωνιότητα χάρην της ισόποσης ενέργειας των αντιθέτων ενεργειακών δυνάμεων που επιφέρεται μέσα από την αντίθετη περιστροφή του Απλανή αστέρα μας (ήλιος) σε αντιδιαστολή με όλους τους πλανήτες σε τροχιά γύρω του. Και αυτό χωρίς να αγγίζονται μεταξύ τους, γιατί ανάμεσα τους επιφέρεται η αδράνεια από τα προηγούμενα. Έτσι κι εμείς εδώ, αν φοβόμαστε τον Τούρκο πάντα θα τον βρίσκουμε μπροστά μας έτοιμο να συγκρουστεί μαζί μας. Αν πάλι επιθυμούμε να τον εκδικηθούμε για όσα μας έχει κάνει ως τώρα πάλι θα τον βρούμε μπροστά μας έτοιμο για ρήξη. Αν όμως μας οδηγεί η Αρετή μέσω της Ανδρείας των ψυχικών μας δυνάμεων η δειλία φεύγει μαζί το μίσος και ο φόβος, και επέρχεται η Δικαιοσύνη η οποία δεν δικάζει κανέναν άρα δεν υπάρχει δίκη, με τελικό αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε το κατάλληλο ενεργειακό πεδίο της Αρμονίας των αντίθετων δυνάμεων. Το ίδιο ισχύει για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ