ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣΑΠΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ


Τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό


Αν λοιπόν μάθαμε τι είναι η ψυχή και το πνεύμα, (για όσους κατάλαβαν), τι ακριβώς είναι η Δημιουργία; Πρόκειται, για έναν χώρο μέσα στον οποίο έγινε η γένεση.
Για να πραγματοποιηθεί η γένεση χρειάζεται το δοχείο της ύλης. Ύλη ονομάζουμε το σπέρμα της γένεσης, (δοχείο της γένεσης), και γένεση την ενέργεια του Δημιουργού Θεού, που μορφοποιεί την ύλη.(δίνει μορφή στο δοχείο).

Το δοχείο της γένεσης και υπήρχε και προϋπήρχε, διότι, για να μορφοποιηθεί το δοχείο χρειάζεται να έχει ένα πρότυπο. (τα Φωτεινά Πεδία= η Ζωή, έδωσε ζωή στην δημιουργία φέροντας την ζωή από το αρχικό πρότυπο).

Και η δύναμη που κατασκευάζει τα πρότυπα επηρεάζεται από το αρχικό πρότυπο.
Η μη γένεση ήταν έλλειψη μορφής, ενώ η γένεση είναι ενέργεια του Δημιουργού Θεού.(τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία).
................
Όσον αφορά τον χώρο του σύμπαντος και όλης της Δημιουργίας, δεν υπάρχει κενό! Είμαστε ασφυκτικά σε ένα γεμάτο σύμπαν χωρίς κενό. Τα πάντα πληρεί! Τα πάντα εποίησεν ο Θεός και τα πάντα πληρεί!
Αυτό μας αποδεικνύει ότι δεν κινούμε εμείς την ύλη, της δημιουργίας, αλλά μορφοποιούμε την ενέργεια που πληρεί την όλη Δημιουργία.
Για παράδειγμα σπρώχνουμε ένα αντικείμενο. Αυτό απλά φεύγει όχι από εμάς, αλλά μόνο του. Πιέζουμε τον χώρο της πληρότητας του στην ουσία, και δημιουργούμε, μορφοποιούμε την ύλη που τα πάντα πληρεί. Σχεδιάζουμε στην ενέργεια ότι σκεφτόμαστε!

Γι'αυτό βάλθηκαν όλοι να ελέγχουν τος σκέψεις μας μέσα από τις θρησκείες τα ΜΜΕ το χρήμα γιατί τα αποδεχόμαστε!~! και ότι αποδεχόμαστε γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!
ΔΙΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!!!!
Ερμής Τρισμέγιστος - Ερμητικά κείμενα
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ
14. Η υλη και εγινε και προυπηρχε.Διοτι η υλη ειναι το δοχειο της γενεσης, και η γενεση τροπος ενεργειας του αγεννητου και προυπαρχοντα Θεου.Παιρνοντας λοιπον το σπερμα της γενεσης γεννηθηκε και εγινε μεταβλητη και ειχε προτυπα για τη μορφοποιηση της.Διοτι, την επηρεασε, καθως μεταβαλλοταν,η δυναμη που κατασκευαζει τα προτυπα της μετατροπης.λοιπον, η μη γεννηση της υλης ηταν ελλειψη μορφης, ενω η γεννηση ειναι ενεργεια.

......................................
14. Η ύλη και έγινε και προϋπήρχε. (σημ: προυπήρχε από το σκότος αυτό το δοχείο)
Διότι η ύλη είναι το δοχείο της γένεσης, και η γένεση τρόπος ενέργειας του αγέννητου και προϋπάρχοντα Θεού.(Γεννήθηκε η ζωή από τον Δημιουργό της Ζωής το άπλετο Φως)
Παίρνοντας λοιπόν το σπέρμα της γένεσης γεννήθηκε και έγινε μεταβλητή και είχε πρότυπα για τη μορφοποίηση της.(σημ:πήρε το δοχείο του σκότους και το μετέβαλλε σε Ζωή σύμφωνα με το πρότυπο του Φωτός),
Διότι, την επηρέασε, καθώς μεταβαλλόταν,η δύναμη που κατασκευάζει τα πρότυπα της μετατροπής. (σημ: ο Πατέρας της Ζωής Φως-Νους ενώθηκε με το δοχείο του σκότους που είναι το πυρ και πνεύμα, και μετέτρεψε την ανυπαρξία σε Ζωή μέσω της Αρμονίας).
Λοιπόν, η μη γέννηση της ύλης ήταν έλλειψη μορφής, ενώ η γέννηση είναι ενέργεια.(σημ: το σκότος ως η ανυπαρξία που είναι δεν ενεργεί αλλά κάθε τι που γεννά απορροφά ότι ενεργεί ότι κινείται!...η γέννηση όμως που δίνει μορφή στο δοχείο του σκότους την ύλη ενεργεί δηλαδή ο Πατέρας της Ζωής πήρε την σκοτεινή δημιουργία από πυρ και πνεύμα ενώθηκε μαζί της την περιέκλεισε σε κύκλο, και στην συνέχεια της έδωσε κίνηση και περιστροφή γύρω από έναν κεντρικό άξονα με μια αόριστη αρχή και ένα άπειρο τέλος. και αυτό είναι το σύμπαν στο οποίο ζούμε σήμερα).


morfeas sky

Σχόλια

morfeas sky

morfeas sky