ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί τα λέω και για ποιον τα λέω,  και αυτό διότι κανείς δεν θα με κατανοήσει αυτά που γράφω, αν πρώτα δεν είναι ικανός να κατανοήσει κάποια πράγματα, οπότε ότι λέω και γράφω  ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ διότι μόνον νιώθωντας ότι ίσως και κάποιος άλλος σκέφτεται σαν εμένα με βοηθά αφάνταστα να αναλύσω και ξεδιπλώσω τις σκέψεις μου, όσον αφορά να μάθω ποιος είμαι και από που προέρχομαι, αφού κανείς άλλος δεν μου έδωσε να κατανοήσω την αλήθεια, παρά ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ είτε επίτηδες για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, είτε για να ανεβάσουν το εγώ τους, είτε για να βγάλουν λεφτά.

 Από την άλλη οι άσχετοι, τα βόδια, που ζουν ως ζώα, δεν ασχολούνται με την αναζήτηση της αλήθειας, και γίνονται ένα με αυτόν τον κόσμο, και φαντάζονται έναν ουράνιο κόσμο και αθάνατο σαν αυτόν που ζούμε εδώ στην Γη, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ  ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; Αρα παραδέχονται ότι είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΑΝΙΚΑΝΟΙ να αναζητήσουν την Αλήθεια.

Αφού και από όλους όσους αναζήτησαν την αλήθεια, ποτέ δεν κάθησαν να μελετήσουν και κατανοήσουν αυτά που γράφουν, εφόσον τους είναι στην ουσία αδιάφορα, και ότι κάνουν το κάνουν έτσι απλά για να σκοτώνουν την ώρα τους.

Αρα για ποιον λόγο να σας πω τι είναι το φως; και τι το σκότος;
Για να με χλευάσετε; η για να με ζηλέψετε και στην ουσία πάλι να με χλευάσετε; Αλλά επειδή σας έχω όλους γραμμένους αφού δείξατε ότι κάθε μέρα διαβάζετε τις αναρτήσεις μου με χιλιάδες προβολές, και αφού μου αποδείξατε ότι δεν έχετε συμμετοχή σε αυτό, τότε για ποιον λόγο να σας ξυπνήσω; Αφού δεν το θέλετε οι ίδιοι αποδεικνύοντας αυτά που λέω με την μη ενεργή συμμετοχή σας, αλλά για κάτι χαζά είσαστε πρώτοι στην συμμετοχή...Αυτά τα είπα γιατί ένιωσα ότι έπρεπε να τα πω.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ;

Φως είναι ο Νους άρα όταν μιλάμε για Φως, εννοούμε τον Νου που σκέφτεται μόνον και αποκλειστικά όμορφα!  είναι Αγαθός, αγαπά τα πάντα, και δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αρνητικό, πόσο δε με κάτι σκοτεινό.
Έτσι γίνεται κατανοητό ότι στο Φως, δεν δύναται να υπάρξει ουδέποτε ποτέ καμία αρνητική σκέψη! πόσο δε πράξη μέσα στον Φωτεινό Νου και τα Φωτεινά δημιουργήματα του. 
Άρα είναι η ίδια η αθάνατη ζωή διότι ο Νους είναι συνειδητό, και το συνειδητό δεν πεθαίνει ποτέ μόνον αλλάζει πραγματικότητες.

Πεθαίνει ο Νους; πως να πεθάνει κάτι που ένας άλλος Νους έστω και σκοτεινός σκέφτεται τον θάνατο ως ύπαρξη υπαρκτό και αληθινό; Οτιδήποτε δημιουργεί ως σκέψη ένας Νους είναι ύπαρξη και υπαρκτό και αλήθεια! και ότι υπάρχει ως υπαρκτό και ως αλήθεια είναι η ζωή!~! 

Αντίθετα όμως, η ανυπαρξία είναι ο Σκοτεινός Νους το Σκότος.
Το αντίθετο του Φωτεινού Νου, ο ΑντιΝούς.
Ο σκοτεινός Νους θα κάνει μόνον αρνητικές σκέψεις, μόνον κακές σκέψεις, θα χαίρεται με τον θάνατο του άλλου, την σκλαβιά του άλλου,την επιβολή επί του ΑΛΛΟΥ ΝΟΥ. την ίδια την κόλαση  μέσα από την κακία του για τον Φωτεινό Νου.

Ετσι λοιπόν, όταν ο Άνθρωπος ενδύθηκε τον Νου και Αντινού σε αυτό τον διπολικό δημιούργημα, έχει μέσα του δύο εαυτούς!! το φως και το σκότος!! Φως είναι η ψυχή και σκότος είναι η σάρκα και η λογική της μαζί με τον χώρο τον πλανήτη Γη.
Ο πλανήτης Γη είναι το σκότος, διότι είναι ο θάνατος των σωμάτων, άρα αφού πεθαίνει η σάρκα, εσείς που έχετε σάρκα γιατί λατρεύετε τον θάνατο σας;;;;

Αντε γεια τα υπόλοιπα άλλη φορά.

morfeas sky
Σχόλια

 1. καλα τα λες αλλα προσοπικα ψαχνω πως δειμιουργιθηκε το σκοτος απο πιον και το γτ.??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Από τον ίδιο τον Νου.
   Ακόμη και η ανυπαρξία είναι σκέψη, τρόπος εκδήλωσης του Νου.
   Άρα να υποθέσουμε ότι Νους είναι οι όμορφες σκέψεις αποκλειστικά, άρα το Φως.
   Και οποιαδήποτε αρνητική σκέψη είναι το σκότος.
   Μην ξεχνάμε πως όλα όσα ζούμε είναι νοητά.

   'Οπως δημιουργήθηκε η πρώτη όμορφη σκέψη αμέσως μετά την αδράνεια που προϋπήρχε στον Νου, γεννήθηκε και το αντίθετο του γιατί διασπάστηκαν, ειδάλλως θα προϋπήρχε για πάντα μόνον το Άπλετο Φως.

   Όταν ζουν μαζί είναι ο κόσμος που ζούμε τώρα σε μία από τις βαθμίδες επιρροής τους, ανάλογα με το ποσοστό της σκέψης που αναλογεί,στον Νου θετική η αρνητική.
   Ενώ όταν ζουν από μόνα τους επικρατούν οι άκρες συνεχώς.
   Το άπλετο φως και το άπλετο σκότος.
   Το μεν Άπλετο Φως ονομάζεται Νους, ενώ το άπλετο σκότος ονομάζεται Πνεύμα.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου