ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΛΚΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ;

ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  Η ΖΩΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟ


Είμαστε ψυχές και περιφερόμαστε σε ένα σύμπαν των επτά κύκλων, διαστάσεων, σφαιρών.
Αποστολή μας να ζήσουμε και κατανοήσουμε την διπολική δημιουργία.
Για να ζήσουμε όμως στο διπολικό αυτό σύμπαν,
πρέπει και οι ψυχές από την δική τους πλευρά, όταν ενσαρκώνονται στο υλικό γήινο πεδίο, να διασπαστούν και να γίνουν όμοιοι (άνθρωποι) μεν, αλλά μέσα από το δίπολο άντρας-γυναίκα.

Από αρσενικοθήλυκα που είναι οι ψυχές, όταν ενσαρκώνονται διασπώνται, και άλλες ψυχές ενσαρκώνονται τον άντρα, και άλλες ψυχές την γυναίκα.


Κάθε ψυχή δεν διασπάται σε άντρα γυναίκα , αλλά κάθε ψυχή ενδύεται την σάρκα ενός άντρα η μιας γυναίκας. Διότι, ο διπολικός κόσμος εκφράζεται και φέρει την ζωή μέσα από την έλξη του αντιθέτου, είτε πρόκειται για το όμοιο του που διασπάστηκε, και έλκεται να ενωθεί για να φέρει την ζωή, είτε έλκεται από το ανόμοιο του για να φέρει την σύγκρουση και καταστροφή μεταξύ τους.

Για παράδειγμα: δύο όμοια ένας άντρας και μια γυναίκα έλκονται μέσα από τον έρωτα και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνονται σώμα και ψυχή, αλλά και φέρουν την ζωή μέσα από τον έρωτά τους.
Όταν όμως αναφέρομαι σε δύο όμοια, εννοώ δύο ανθρώπους που σκέφτονται και ζουν σύμφωνα με τα πρότυπα της αγαθής ψυχής.
Έτσι ένας άντρας όταν ενωθεί με το όμοιο του μια γυναίκα, θα φέρουν την ζωή σε αυτόν τον κόσμο, μέσα από την ολοκλήρωση τους ως Ένα!
Η ολοκλήρωση μέσα από δύο όμοια, συμβολίζει την αληθινή υπόσταση της ψυχής.
"τα όμοια είναι πάντα φίλοι μεταξύ τους"
............

Όταν όμως δύο ανόμοια ενωθούν, για παράδειγμα, ένας άντρας κακός, η πονηρός, με μια κακή η πονηρή γυναίκα, θα φέρουν την σύγκρουση μεταξύ τους, μέσα από την αρνητική ενέργεια του διπολικού σύμπαντος, που θα γίνει Ένα με αυτούς.
Και η ζωή που θα φέρουν, από τον έρωτα τους, θα είναι μια νέα ενσαρκώμενη ψυχή τιμωρημένη αποτέλεσμα των επιλογών μιας προηγούμενης ζωής.
............Έχουμε λοιπόν τις όμοιες ψυχές που μέσα από τον έρωτά τους γίνονται Ένα και φέρουν την ζωή με τα πρότυπα του φωτός.

Και έχουμε τις ανόμοιες και ανθρώπινες πλέον ψυχές, αφού έχουν γίνει Ένα με το δίπολο αυτού του κόσμου, και στο παράδειγμα με την αρνητική πλευρά.

Ανόμοια χαρακτηρίζονται δύο άνθρωποι μεταξύ τους, όταν και οι δύο είναι αρνητικοί, οπότε τα ομώνυμα απωθούνται!

Ετερώνυμα είναι όταν το πονηρό πάντα έλκεται από το Αγαθό ως κατώτερο και από ανάγκη.

Όμοια χαρακτηρίζονται δύο άνθρωποι μεταξύ τους, όταν και οι δύο είναι άνθρωποι αγαθοί. διότι η Αγάπη ενώνει!!
Η Αγάπη δεν ανήκει στον διπολικό κόσμο.

Στον διπολικό κόσμο ανήκει ο έρωτας δηλαδή η έλξη, η οποία ενώνει είτε τα όμοια μεταξύ τους, είτε τα ανόμοια μέσα από την σύγκρουση μεταξύ τους.

Άρα άλλο η Αγάπη, και άλλο ο έρωτας.
Η Αγάπη εξουσιάζει τον έρωτα.
 Ενώ ο έρωτας εξουσιάζει τα ανόμοια.

Όταν λοιπόν αναζητάμε το άλλο μας μισό τώρα ξέρουμε γιατί.

morfeas sky

Σχόλια