ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΥ -ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥ- ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΓΙΝΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ!!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ 
ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΦΩΣ!!

Η ψυχή δεν πάσχει, γι'αυτό δεν κάνει ποτέ αρνητικές σκέψεις, είναι άτρωτη αεικίνητη, και αθάνατη. Η ψυχή είναι το αληθινό σου σώμα, και ο Νους της ψυχής εκ του Φωτός προερχόμενος, δεν κάνει αρνητικές σκέψεις, διότι η ψυχή δεν πάσχει, αλλά πάσχει η σάρκα, το σώμα του Αντινού.
Μην γίνεσαι ένα με τον θάνατο, γίνε ένα με την Ζωή!
Κατανόησε ποιος είσαι και θα ελευθερωθείς! Γνώρισε τον αληθινό εαυτό σου! είσαι Φωτεινός Νους!! η σάρκα σου είναι ο αντινούς! η λήθη που κουβαλάς επάνω σου! ο κόσμος στον οποίο ζεις είναι η λήθη! μην γίνεσαι ένα με την σάρκα, αλλά γίνε ένα με τον Νου! και ο Νους είναι το Αγαθό, το Δίκαιο, το φωτεινό σου Ελλάνιον Πνεύμα! 

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι Νου, και ζουν ανάμεσα μας!

Η αντίληψη ξεκινά με την σκέψη, και η σκέψη έχει οδηγό της το Φως! Φως είναι η αντίληψη της αλήθειας της ψυχής! και ψυχή είναι το άπλετο Φως, οι τέλειες σκέψεις, και οι τέλειες σκέψεις είναι η χαρά της ζωής, η αρμονία των αντιθέτων, το αγαθό, η αγάπη!
Είσαι Φωτισμένος Νους! μην γίνεσαι ένα με τον αντινού! και τις αρνητικές του σκέψεις, αλλά και τις θετικές,  άφησε να ελέγξει ο φωτισμένος Νους την σάρκα και τον αντινού!
Μην γίνεσαι ένα με την σάρκα και τον αντινού!..την λογική της σάρκας σου! της δράσης και αντίδρασης των αρνητικών και θετυικών σου σκέψεων, γίνε ένα με την αρμονία, γίνε ένα με την ψυχή και τον φωτισμένο Νου!

H ψυχή είναι το σώμα του Φωτισμένου Νου
Η σάρκα είναι το σώμα του ΑντιΝού!

Η ψυχή ο Νους κάνει μόνον τέλειες σκέψεις ζωής (αρμονία των αντιθέτων).
Η σάρκα ο Αντινούς κάνει μόνον αρνητικές σκέψεις  αλλά και συγκρούεται με τις θετικές, και οι θετικές σκέψεις με τις αρνητικές!

Τα αρνητικά και θετικά συναισθήματα από έπαρση του εγώ, ανήκουν στην σάρκα που σωματοποιεί τις ενέργειες του περιβάλλοντος της Γης σε καλή και κακή σκέψη, σε φόβο πόνο λύπη χαρά από έπαρση του εγώ..και αιτία πολλών αρνητικών σκέψεων και δεινών.

Η ψυχή και ο φωτισμένος Νους δεν ανησυχεί, διότι κάνει μόνον τέλειες σκέψεις, δεν επηρεάζεται από αυτόν τον κόσμο, αλλά μπορεί να τον επηρεάσει μέσω της αρμονίας!
Ψυχή είναι οι δικές της τέλειες ενέργειες, που έχει ο δικός της Νους, το αγαθό! το δίκαιο! η αρμονία! η ψυχή δεν πάσχει, γι'αυτό δεν κάνει ποτέ αρνητικές σκέψεις, ούτε θετικές από έπαρση, αλλά φέρει την αρμονία στα άκρα των αντιθέτων, είναι άτρωτη αεικίνητη, και αθάνατη.

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ (ΑΡΜΟΝΙΑ)
ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΦΩΣ!!

morfeas sky

Σχόλια