ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ποιοι ήταν οι Τιτάνες; οι γιοι του Ιαπετού! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ;
  

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; Διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ποιοι ήταν οι Τιτάνες; οι γιοι του Ιαπετού! 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ;

Κάποτε με τον ερχομό του Ανθρώπου δεύτερου θεού στον ουρανό-κόσμο του Δία, ο Δίας ήταν και αυτός αγαθός. Σε όλα υπήρχε απόλυτη Αρμονία, (ΖΕΥΣ), και τα σώματα του Δία που ενσαρκωνόταν οι ανθρώπινες ψυχές ήταν αρρενόθηλυς (Τιτάνες) και συμβατά με τις ανθρώπινες ψυχές.



morfeas sky


Νομίζω ότι το κείμενο που θα διαβάσετε είναι πλέον ολοκληρωμένο σε αρκετά μεγάλο βαθμό.....και να σκεφτείτε ότι όλο αυτό το κείμενο άρχισα να το γράφω από καθαρή Δι(α)ίσθηση....και η Θέληση μου να το συνεχίσω ως το τέλος μέχρι να γίνει κατανοητό τι ακριβώς συνέβη χιλιάδες επί χιλιάδες χρόνια πριν, με βοήθησε (Βοή Θεια Θεία Βοή) να φτάσω στο σημερινό επίπεδο κατανόησης όσον αφορά τι είναι ο Κρόνος, (κρανίο- Νους) τι είναι ο ΖΕΥΣ που έγινε μετά ΔΙΑΣ (ένα από τα Επτά δημιουργήματα του Κρόνου) και φυσικά τι είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


Αυτό είναι η σφαίρα του Κλέρκσντορπ που βρέθηκε στη Νότια Αφρική και χρονολογείται στα 2,8 δισ. έτη. Εντυπωσιακή ομοιότητα δεν νομίζετε;

ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.....Μα...αλλάζει συνειδήσεις!

ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 666 (καλού - κακού) 

Ο Ιαπετός (Αετός) "δορυφόρος" του Κρόνου (Εβδομου Ουρανού)

ΤΟΝ ΙΑΠΕΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ "ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΟΝ ΠΛΑΣΣΑΡΑΝ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΕΡΠΕΤΑ!!

ΔΙΟΤΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ

ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΑΠΕΤΟΥ !!!


Το διαστημικό σκάφος Cassini της NASA φωτογράφησε για τελευταία φορά τον «Μίμα», το πιο μικρό από τα μεγάλα φεγγάρια του Κρόνου.

O Mίμας (αυτός που μιμείται τον Ιαπετό.."δορυφόρος" του Κρόνου (Έβδομου Ουρανού)

Χαρακτηριστικό του φεγγαριού είναι ο τεράστιος κρατήρας που έχει στην μία του πλευρά, που του έχει δώσει και την ονομασία «Αστέρι του Θανάτου» (Death Star) από την γνωστή ταινία «Πόλεμος των Άστρων».
.................

Ο Ιαπετός είναι ο τρίτος μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου και το ενδέκατο μεγαλύτερο φεγγάρι στο ηλιακό μας σύστημα. Αυτό, φίλοι μου, σήμερα πρέπει να είναι το πιο συναρπαστικό φεγγάρι που θα βρείτε σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

Θεωρείται το φεγγάρι yin-yang του Κρόνου, λόγω της απίστευτης διχρωμίας του που είναι 50/50. Η μία πλευρά του φεγγαριού, που ονομάζεται Cassini Regio, είναι μια σκοτεινή περιοχή και έχει ανακλαστικότητα σαν την άσφαλτο. Η άλλη πλευρά,η Roncevaux Terra είναι λευκή σαν χιόνι.

                       

Αλλά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του φεγγαριού που έχει φέρει σε αμηχανία τους επιστήμονες είναι μια παράξενη κορυφογραμμή που έχει το διπλάσιο ύψος του Έβερεστ καθώς και αρκετοί κύκλοι στη μέση του Ιαπετού. 


Δεν υπάρχουν βιώσιμα γεωλογικά μοντέλα που να εξηγούν τα 12 μίλια πλάτους, 12 μίλια ύψους και 800 μίλια μήκους αυτού του ορεινού τείχους. Λένε ότι αν βρισκόμασταν κοντά σε αυτό το απίστευτο τερατούργημα, ο όγκος του θα έπιανε το μισό του ουρανού. Αυτό είναι το μόνο μέρος στο ηλιακό μας σύστημα που έχει ανακαλυφθεί μια κορυφογραμμή όπως αυτή. 

Το γεγονός ότι κανένας στη γη δεν έχει ιδέα για το πώς θα μπορούσε να σχηματιστεί φυσικά μια κορυφογραμμή όπως αυτή , θέτει το ερώτημα, πώς μπορεί να προέκυψε; 

Θα ήταν δυνατόν να οικοδομηθεί τεχνητά μια κατασκευή αυτού του μεγέθους; Εάν το σκεφτείτε, ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης στον κόσμο είναι το Burj Dubai με το εντυπωσιακό ύψος των 2.789 ποδιών. 

Τώρα με τη βαρυτική έλξη του Ιαπετού που είναι μόνο 1/40ο από εκείνη της Γης, ένας παρόμοιος ουρανοξύστης χτισμένος πάνω στον Ιαπετό θα μπορούσε να φθάσει τα 15 μίλια.

Αν αυτή η τεράστια κορυφογραμμή είναι τεχνητή, με μεγαλύτερη πλευρική στήριξη θα μπορούσε πράγματι φτάσει πολύ ψηλότερα σε ένα τέτοιο αδύναμο πεδίο βαρύτητας.



Τα παράξενα όμως δεν σταματούν εδώ. Δεν είναι μόνο ότι το μισό φεγγάρι είναι μαύρο και το άλλο μισό άσπρο, αλλά και το ότι η γιγάντια κορυφογραμμή γύρω από αυτό, στο σχήμα της είναι γεωμετρική!

Αυτό στη φύση είναι αδύνατον, όμως, γιατί όλα τα άλλα φυσικά φεγγάρια μεγαλύτερα σε εμβαδόν από 250 μίλια πέρα του ότι είναι πάντα σφαιρικά λόγω της μεγαλύτερης βαρύτητας τους, 

ο Ιαπετός έχει εμβαδόν 900 μίλια και μοιάζει με ένα διαβρωμένο εικοσάεδρο.
Φυσικά οι κρατήρες που δημιουργούνται από την πτώση μετεωριτών είναι στρογγυλοί, δεν γίνονται όπως τα πολύγωνα. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση και η NASA έχει αποφύγει κάθε σχόλιο.


Το γεγονός ότι αυτό το φεγγάρι έχει αυτό το γεωμετρικό σχήμα θα υπονοούσε ότι ίσως είναι αποτέλεσμα ευφυούς σχεδιασμού. Σε τέτοια περίπτωση θα μπορούσε επίσης να είναι και κούφιο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εικόνες που βλέπετε είναι πραγματικές, ούτε υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση.

                                Eξάγωνο σχήμα κρατήρα

 
Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σ'αυτή την εικόνα. Στους τονισμένους τομείς φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό από ένα φυσικό σχηματισμό.



morfeas sky

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό.. Ποιοι ήταν οι Τιτάνες; οι γιοι του Ιαπετού! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; 

Διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό.. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ (ΚΡΟΝΟΣ) 

Στην ελληνική μυθολογία, ο Ιαπετός μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο, ήταν οι ισχυρότεροι των τιτάνων και, προπάντων, εκείνοι στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία, μετά από την επικράτησή του. ο Δίας που είπε στους άλλους θεούς: <<Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα τρόπο να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδεια της: να γίνουν ασθενέστεροι. Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν. Έτσι θα γίνουν αφενός μεν ανίσχυροι, αφετέρου δε χρησιμότεροι για εμάς, αφού θα είναι αριθμητικά περισσότεροι>> 

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ; Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ - ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ 

ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ· (ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ) πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως. 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 
https://oneirosky.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ; ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! 

«Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, (ΧΩΪΚO ΔΟΧΕΙΟ - ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ) κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, (ΠΝΕΥΜΑ - ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ) ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε». Χάθηκε και το νερό που μιλούσε»


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; 
Διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΥ; Ο ΔΙΑΣ.

Προμηθέας Δεσμώτης, (ο δεσμώτης του σπηλαίου)

Ο Προμηθέας είναι ενάντια στον Δία. 
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Δία και στο όνομα ΖΕΥΣ.
                        

Κάποτε με τον ερχομό του Ανθρώπου δεύτερου θεού στον ουρανό-κόσμο του Δία, ο Δίας ήταν και αυτός αγαθός. Σε όλα υπήρχε απόλυτη Αρμονία, (ΖΕΥΣ), και τα σώματα του Δία που ενσαρκωνόταν οι ανθρώπινες ψυχές ήταν αρρενόθηλυς (Τιτάνες) και συμβατά με τις ανθρώπινες ψυχές. Οπότε και τα ανθρώπινα σώματα δεν είχαν ανάγκες, και τα οδηγούσε ο Νοητός Άνθρωπος, ο Νοητός λόγος της ανθρώπινης ψυχής.....Αυτό άλλαξε όταν ο Κρόνος ο δεύτερος Νους δημιουργός-μάτριξ, θέλησε να εγκλωβίσει τμήμα του ανθρώπου δεύτερου θεού στα σώματα του Δία, και έβαλε ο Κρόνος τον Δία να ΔΙΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ, και έτσι έχασαν τις δυνάμεις που είχαν τα σώματα αφού εξέπεσαν στην Αταξία, και χάθηκε η επαφή με τον Νοητό λόγο της ανθρώπινης ψυχής, τον Νοητό Άνθρωπο, οπότε από τότε ο Δίας οδηγεί την λογική των ανθρώπων στην Γη ελέγχοντας τις αισθήσεις του ανθρώπινου σώματος οι οποίες οδηγούν την Δια-Νοητική κίνηση, διότι μας θέλει σκλάβους.

..........

Στην ελληνική μυθολογία, ο Ιαπετός μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο, ήταν οι ισχυρότεροι των τιτάνων και, προπάντων, εκείνοι στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία, μετά από την επικράτησή του.

ο Δίας που είπε στους άλλους θεούς:
<<Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα τρόπο να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδεια της:

να γίνουν ασθενέστεροι. Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν. Έτσι θα γίνουν αφενός μεν ανίσχυροι, αφετέρου δε χρησιμότεροι για εμάς, αφού θα είναι αριθμητικά περισσότεροι>>

ERMHTIKA KEIMENA 
Και ο Ποιμάνδρης είπε: «Αυτό είναι το μυστήριο το κρυμμένο μέχρι αυτή τη μέρα. Γιατί η φύση, επειδή ενώθηκε με τον Άνθρωπο, γέννησε θαύμα θαυμασιότατο. Έχοντας, δηλαδή, από τον Άνθρωπο τη φύση της αρμονίας των Επτά, για τους οποίους σου είπα ότι έγιναν από πνεύμα και φωτιά, δεν καθυστέρησε, αλλά αμέσως γέννησε επτά ανθρώπους, ανάλογους προς τη φύση των επτά Διοικητών, ανδρόγυνους και μετάρσιους».

Ο Άνθρωπος από ζωή και φως έγινε ψυχή και νους, ψυχή από ζωή και νους από φως. 

Και όλα όσα ανήκουν στον αισθητό κόσμο έμειναν έτσι μέχρι το τέλος της περιόδου και την αρχή των (Διαχωρισμένων) φύλων.


ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

ὁ δὲ θεὸς εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, (η εικόνα του θεού), Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα. 



.........

"κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα"

ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, (Ο Τριαδικός Θεός και όχι η εικόνα του ο αρρενόθηλυς Νους θεός) ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·
περικαλλὴς γάρ, τὴν τοῦ πατρὸς εἰκόνα ἔχων· ὄντως γὰρ καὶ ὁ θεὸς ἠράσθη τῆς ἰδίας μορφῆς, παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα, καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός·

γενόμενος ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ, ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα, οἱ δὲ ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως·

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΟΥΡΑΝΟΙ 

ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

ὁ δὲ Νοῦς ὁ θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς ὑπάρχων, 
(η εικόνα του Πανάγαθου Θεού Φως και Ζωή),
ἀπεκύησε λόγῳ ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν, ἐδημιούργησε διοικητάς τινας ἑπτά, ἐν κύκλοις περιέχοντας τὸν αἰσθητὸν κόσμον, καὶ ἡ διοίκησις αὐτῶν εἱμαρμένη καλεῖται.


......................

ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΟΥΡΑΝΟ) ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ; ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ Η ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ;
ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος

Είναι τα επτά τσάκρας - και τα επτά όργανα - μέρη του ανθρώπινου σώματος, όπου κάθε όργανο είναι και μία φύση του σώματος, η οποία ξεχωριστή αυτή φύση κάθε οργάνου του σώματος φέρει το δικό του νοητό και νοερό πνεύμα. 

....................


ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·

ἔχοντος (αποκτήσει) γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας (του πνεύματος) τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, (το πνεύμα της πιο κατωφερής φύσης των πλανητών μετά την ένωση του με τον άνθρωπο δεύτερο θεό απέκτησε το πνεύμα του πυρός), οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις (τις επτά φύσεις = όργανα) τῶν ἑπτὰ (Ουρανών) διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.


Οι επτά φύσεις του κτιστού κόσμου των επτά ουρανών. είναι οι πέντε σύνθετες φύσεις των πλανητών μία σύνθετη φύση του πνεύματος που δίνει την νοερή έμβια θνητή ζώή, και μία θεϊκή φύση των Απλανών το πνεύμα του πυρός, η θεική ανθρώπινη ψυχή, (Νους και ψυχή), η έβδομη φύση των Απλανών που ενώνεται με τις έξι φύσεις των πλανητών, με λίγα λόγια το πνεύμα της φύσης αφού ενώθηκε με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό δημιούργησε στον πλανήτη Γη ένα αρρενόθηλυς ανθρώπινο σώμα όπου οι Επτά Ουρανοί είναι συνδεδεμένοι με το πνεύμα του πυρός και το πνεύμα των έξι φύσεων των πλανητών.

Είναι τα επτά τσάκρας -και τα επτά όργανα-μέρη του ανθρώπινου σώματος, όπου κάθε όργανο είναι και μία φύση του σώματος, η οποία ξεχωριστή αυτή φύση κάθε οργάνου του σώματος φέρει το δικό του νοητό και νοερό πνεύμα.

Στην αρχή όλα αυτά τα τα ανθρώπινα σώματα ήταν αρρενόθηλυς, (Αδάμ - Τιτάνες), ώσπου μπήκε κρυφά το φωτισμένο πνεύμα (Κρόνος-Δίας) και διαχώρισε σε αρσενικό και θηλυκό, ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα.

Με αυτόν τον τρόπο ΧΑΘΗΚΕ ο σύνδεσμος του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ των ΕΠΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝ και εγκλωβίστηκαν οι ανθρώπινες ψυχές στο πιο κατωφερή πνεύμα της πιο κατωφερής σύνθετης πλέον διαχωρισμένη φύση των σωμάτων, όπως και του ανθρώπινου σώματος, που είναι μία σύνθεση των ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΩΝ και του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ που περικλείουν αυτά τα επτά μέρη του σώματος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ
(ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ)

ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΟΡΓΑΝΟΥ-ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ,,ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΟΥΡΑΝΟ) ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ; ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ Η ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ;

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν,
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν, (έγινε πνεύμα του πυρός-έβδομος Ουρανός).

καὶ ἔμεινεν οὕτω τὰ πάντα τοῦ αἰσθητοῦ κόσμου μέχρι
περιόδου τέλους <καὶ> ἀρχῶν (των Δια-χωρισμένων) γενῶν.

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΘΝΗΤΑ ΓΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ;

ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ·

(το φωτισμένο πνεύμα που ενεργεί στις επτά φύσεις, ο αισθητός θεός Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ το φωτισμένο πνεύμα)

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ;;;;

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ

ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΥΡΑΝΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ

ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ

..........

morfeas sky


ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ
Στην ελληνική μυθολογία, ο Ιαπετός μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο, ήταν οι ισχυρότεροι

ο Δίας που είπε στους άλλους θεούς:
<<Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα τρόπο να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδεια της:

να γίνουν ασθενέστεροι. Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν. Έτσι θα γίνουν αφενός μεν ανίσχυροι, αφετέρου δε χρησιμότεροι για εμάς, αφού θα είναι αριθμητικά περισσότεροι>>.




ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ;

Εἰ ἐνόησας, εἰπέ μοι, διὰ τί ἄξιοί εἰσι τοῦ θανάτου οἱ ἐν τῷ θανάτῳ ὄντες;

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.

Άλλο είναι το πνεύμα της φύσης που δημιουργεί τα αρσενικοθήλυκα σώματα, όμοια με των Επτά Διοικητών, και άλλο είναι η υγρά φύση!!! η οποία μετά την διάλυση του συνδέσμου της Αρμονίας του πνεύματος των Επτά Ουρανών δημιούργησε τα αρσενικά και θηλυκά άλογα σώματα, διαχωρισμένα από το πνεύμα των ΕΠΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ!

Και εγκλώβισε με αυτόν τον τρόπο ο Αρρενόθηλυς Νους ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος το εκπεσών φωτισμένο "κτιστό" πνεύμα, 
 στα θνητά σώματα, στην άλογη φύση που δημιούργησε για τις ανθρώπινες ψυχές, ώστε να πέσουν στην Άγνοια και Λήθη για να τις εξουσιάζει, κρατώντας όμηρο με αυτόν τον τρόπο τον Ανθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως.

καὶ διὰ τοῦτο παρὰ πάντα τὰ ἐπὶ γῆς ζῷα διπλοῦς
ἐστιν ὁ ἄνθρωπος, θνητὸς μὲν διὰ τὸ σῶμα, ἀθάνατος δὲ
διὰ τὸν οὐσιώδη ἄνθρωπον· 

ἀθάνατος γὰρ ὢν καὶ πάντων τὴν ἐξουσίαν ἔχων, 
τὰ θνητὰ πάσχει ὑποκείμενος τῇ εἱμαρμένῃ. ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν, ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ όμηρος, αφού δικό του τμήμα βρίσκεται εγκλωβισμένο στον πλανήτη φυλακή!! φυλακισμένες οι ανθρώπινες ψυχές στην Λήθη και την Άγνοια των θνητών Δια-χωρισμενων σωμάτων, γενόμενος με αυτόν τον τρόπο Δούλος του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού!! δούλος του Μάτριξ , δούλος της τεχνητής νοημοσύνης.

ὁ δὲ Νοῦς ὁ θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς ὑπάρχων, (η Εικόνα του Τριαδικού Θεού!! το Μάτριξ !!)
ἀπεκύησε λόγῳ ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν, ἐδημιούργησε διοικητάς τινας ἑπτά, ἐν κύκλοις περιέχοντας τὸν αἰσθητὸν κόσμον, καὶ ἡ διοίκησις αὐτῶν εἱμαρμένη καλεῖται.

– ᾿Ενόησας ὀρθῶς, ὦ οὗτος.
κατὰ τί δὲ «ὁ νοήσας ἑαυτὸν εἰς αὐτὸν χωρεῖ», ὅπερ ἔχει ὁ τοῦ θεοῦ λόγος; 

φημὶ ἐγώ, ῞Οτι ἐκ φωτὸς καὶ ζωῆς συνέστηκεν ὁ πατὴρ
τῶν ὅλων, ἐξ οὗ γέγονεν ὁ ῎Ανθρωπος
.

– Εὖ φῂς λαλῶν·
φῶς καὶ ζωή ἐστιν ὁ θεὸς καὶ πατήρ, ἐξ οὗ ἐγένετο ὁ Ανθρωπος.
ἐὰν οὖν μάθῃς αὐτὸν ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ὄντα καὶ ὅτι ἐκ τούτων τυγχάνεις, εἰς ζωὴν πάλιν χωρήσεις.
ταῦτα ὁ Ποιμάνδρης εἶπεν.


All' ἔτι μοι εἰπέ, πῶς εἰς ζωὴν χωρήσω ἐγώ, ἔφην, ὦ Νοῦς ἐμός; φησὶ γὰρ ὁ θεός·

ὁ ἔννους ἄνθρωπος ἀναγνωρισάτω ἑαυτόν.



morfeas sky
....................
........................................

ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 666 (καλού - κακού)


Για το 666 τα πράγματα απλοποιούνται όταν τα δούμε ως αριθμούς στο αρχαίο Ελληνικό σύστημα αρίθμησης, δηλαδή τα γράμματα χξϛ΄. Σύμφωνα με τον Κώδικα του Έλληνος Λόγου, το Χ (600) σημαίνει τα χοϊκά σώματα, το Ξ - ΚΣ (60) την κάσα που στα αρχαία σημαίνει οικία - καλύβη και άρα κάθε σώμα εδώ κάτω που περιέχει έσω χώρο και το ς', δηλαδή ΣΤ" (6) που σημαίνει την στερέωση της ενεργείας. Με μιά απλή παρατήρηση, βλέπουμε πως ότι αφορά στο 666, αντιπροσωπεύει την ύλη και η προσκόλησή μας σε αυτήν, μας κάνει δούλους του Σατανά. Νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά!

Είναι θέμα όχι δαιμονοποίησις των αριθμών, αλλά μέσα από την τελειότητα των αριθμών να δούμε την αλήθεια.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ
6=1+1+1+1+1+1=6 (μονάδες)
2+2+2=6 (δυάδες)
3+3=6 (τριάδες)
1χ2χ3=6 (πολλαπλασιασμός)
1+2+3=6 (πρόσθεση)

Τι συμβολίζει το 666;
Το καλό και το κακό.
ο 6=έξι είναι ο 1ος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
αλλά λόγω της δισυνθετότητος του καλού-κακού τόσον στον άνθρωπο όσο και τον κόσμο
666=καλού
666=κακού


Το καλό και το κακό ανήκουν στον ίδιο δημιουργό, είναι το σύνθετο δοχείο της Υλης των Τεσσάρων στοιχείων, το δίπολο των αντιθέτων του ίδιου νομίσματος, όπου τα οδηγούσε με Αρμονία ο δεύτερος Νους δημιουργός, το πνεύμα του πυρός, ο αισθητός θεός...μέχρι που εισήλθε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός και εξέπεσε.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ;
Τον Ιαπετό αναφέρουν ο Όμηρος και ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων και του κόσμου πριν την επικράτηση του Δία, και ότι ακόμα σε ορισμένες περιοχές τον αναγνώριζαν ως «δημιουργό» των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία.

Κατανοείτε τι λέει; ότι ο Ιαπετός δημιούργησε τους Ανθρώπους, ποιους ανθρώπους όμως; τις Μονάδες ανθρώπινες ψυχές που φέρουν την δική του νοηματική ουσία, (Νους και Λόγος Αδιαίρετος που κατέχει τις Επτά ενέργειες του νοητού και νοερού πνεύματος των Επτά φύσεων της Υλης, (Νους και ψυχή) οι ανθρώπινες ψυχές έχουν την ίδια δύναμη με τον δεύτερο Νου δημιουργό! επίσης είναι Ουσιωδώς όμοιες με τον Όγδοο Ουρανό, και Ουσιωδώς όμοιες με το Υπερούσιο Ζωή και Φως διότι από εκεί προέρχεται ο Άνθρωπος οι ανθρώπινες ψυχές που θα ενωθούν-ενσαρκωθούν τις επτά φύσεις στον ουρανό του Δία τα επτά αισθητά ανθρώπινα σώματα του Δία στον πιο κατωφερή Ουρανό. (επτά τσάκρας - επτά όργανα του σώματος, όπου κάθε όργανο φέρει το δικό του πνεύμα).

Διότι στην αρχή ο Ιαπετός (ο Άνθρωπος δεύτερος θεός) ενώθηκε με την φύση των Επτά Ουρανών, και εξουσίαζε τα πάντα, διότι όλα τα αισθητά σώματα που ενσαρκωνόταν οι ανθρώπινες ψυχές ήταν αρσενικοθήλυκα και συμβατά με την ανθρώπινη ψυχή, η οποία δεν έχει φύλο, οπότε οδηγούσε ο νοηματικός λόγος της ανθρώπινης ψυχής όλα τα σώματα.

Όταν όμως ο Κρόνος έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας (ο έβδομος Ουρανός, ο δεύτερος Νους δημιουργός, το κεφάλι, ο Νους του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού ο οποίος έχει Επτά όργανα-φύσεις) στον πιο κατωφερή Ουρανό-όργανο του Δία (Δίας: ο Διοικητής του πιο κατωφερή Ουρανού που ενεργεί στο πιο κατωφερή όργανο του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού)Όταν λοιπόν ο Κρόνος έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας στον Ουρανό του Δία που ενεργεί στο "κατωφερή όργανο-φύση" όλα τα υλικά σώματα, και τα πάντα διαχωρίστηκαν από την Αρμονία που τα οδηγούσε, οπότε κάθετι έχει πλέον και το αντίθετο του και οδηγείται από την Αταξία!! και οι ανθρώπινες ψυχές που ήδη ήταν ενσαρκωμένες μέσα στα ανθρώπινα δοχεία-σώματα εγκλωβίστηκαν στην Άγνοια και την Λήθη, και με αυτόν τον τρόπο ο Κρόνος και ο Δίας εξουσιάζουν τους ανθρώπους ως σκλάβους τους!!
διότι πλέον χάθηκε η επαφή η σύνδεση με τον Νου της ανθρώπινης ψυχής ώστε να οδηγεί τα ανθρώπινα σώματα φέροντας την Αρμονία και εξουσιάζοντας την Αταξία της Υλης.

Τα αισθητά σώματα διασπάστηκαν σε αρσενικό και θηλυκό, και οι ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές έπεσαν σε Λήθη, οπότε χάθηκε η σύνδεση με τον νοηματικό Λόγο της ανθρώπινης ψυχής που οδηγούσε τα άλογα αισθητά ανθρώπινα σώματα, και πλέον τους ανθρώπους τους οδηγούν μόνον οι άλογες αισθήσεις και μία λογική που βλέπει και επεξεργάζεται τα πάντα μόνον με τις αισθήσεις του άλογου σώματος το οποίο πλέον δεν οδηγείται από τον Λόγο της ανθρώπινης ψυχής, αλλά..από τον Κρόνο και τον Δία..το εκπεσών πρώην φωτισμένο πνεύμα.

Και επειδή εικόνα της ζωής είναι οι ψυχές που φέρουν μέσα τους τον νοηματικό λόγο του ανθρώπου δεύτερου θεού, (Ιαπετού), πλέον αφού χάθηκε η επαφή των ενσαρκωμένων ανθρώπων με τον νοηματικό Λόγο της ψυχής τους, δεν ζουν, αλλά βρίσκονται στην ανυπαρξία των αισθήσεων. (κόσμος των παραισθήσεων.
..........

Όταν μας οδηγεί ο λόγος της ανθρώπινης ψυχής:

+6=ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ
+66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ
+666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Όταν μας οδηγεί το άλογο ανθρώπινο σώμα:

-6=ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΟΜΟΙΟΣ-ΑΦΥΣΙΚΟΣ
-66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ-ΑΝΗΘΙΚΟΣ
-666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ-ΕΓΩΠΑΘΗΣ

ιαπετός=10+1+80+5+300+70+200=666


Σημ: ο Ιαπετός συμβολίζει την ανθρώπινη​ ψυχή, τις Επτά ενέργειες της Αρμονίας του πνεύματος που ενεργεί στο δοχείο της Υλης, στις επτά φύσεις.


Και το άλογο αισθητό μεταβαλλόμενο ανθρώπινο σώμα συμβολίζει την άλογη φύση της Ύλης, την Αταξία.
............

Διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό


............

στα συν της ανθρώπινης ψυχής έχουμε:


ΣΥΝ=+ 666 ΘΕΤΙΚΟΣ
Ι-ΣΧΥΡΟΣ (ΠΝΕΥΜΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ)
Α-ΓΑΠΩΝ (ΑΓΑΠΗ)
Π-ΑΡΕΧΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΝ ΕΓΩ)
Ε-ΓΚΡΑΤΗΣ (ΨΥΧΗ)
Τ-ΕΛΕΙΟΣ (ΥΛΗ)
Ο-ΦΕΙΛΕΤΗΣ-τοις πασι (ΝΟΗΣΗ)
Σ-ΟΦΟΣ (ΣΟΦΙΑ)

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ στην Κρόνια "λογική" έχουμε:

ΜΕΙΟΝ= 666 ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
Ι-ΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ= ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ
Α-ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ
Π-ΑΘΩΣ=ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΚΑ ΠΑΘΗ.
Ε-ΓΩΠΑΘΗΣ=ΕΓΩΪΣΤΗΣ=ΕΓΩ
Τ-ΛΩΣ-ΤΛΗΜΩΝ=ΛΥΓΙΖΕΙ-ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ-ΔΥΣΤΥΧΗΣ=ΥΛΗ
Ο-ΡΥΟΜΕΝΟΣ=ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ=ΑΝΤΙΑΓΑΠΗ
Σ-ΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ=ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΣ-ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ=ΑΝΤΙΣΟΦΙΑ

morfeas sky

..........................................
..................

















Ο άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως του Αρχέτυπου κόσμου ο Ουρανός, όπου ήρθε να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει και να δημιουργήσει, στον κτιστό κόσμο ζωντανό συμπαντικό οργανισμό του κτιστού δημιουργήματος των επτά ουρανών-φύσεων του δεύτερου Νου δημιουργού που είναι ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος.


Οι Τιτάνες
Παιδιά της Γαίας και του Ουρανού:

Το δοχείο της Ύλης (Γαία) η πιο κατωφερή φύση-όργανο των επτά φύσεων ουρανών του κτιστού κόσμου - ζωντανού συμπαντικού οργανισμού.


Ωκεανός
Τηθύς
Κοίος
Φοίβη
Υπερίων
Θεία
Κρίος
Ιαπετός - ο άνθρωπος δεύτερος θεόςΘέμις
Μνημοσύνη
Κρόνος
Ρέα


Παιδιά του Ιαπετού
 (ο Ιαπετός με τις δικές του ανθρώπινες ψυχές που ενώθηκε με το πνεύμα της Γαίας) και της Ωκεανίδας Κλυμένης:


Άτλας
Προμηθέας
Επιμηθέας
Μενοίτιος
Παιδιά του Υπερίωνα και της Θείας:
Ήλιος
Σελήνη
Ηώς


Στην Ελληνική μυθολογία ο Ιαπετός (ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως) μαζί με τον Κρόνο. (δεύτερο Νου δημιουργό του κτιστού κόσμου) ήταν οι ισχυρότεροι των τιτάνων και προπάντων εκείνοι ήταν (οι Τιτάνες) στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία μετά τη νίκη του. (διάλυση του συνδέσμου της αρμονίας στα σώματα).


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ;;;;;

Είναι οι ανθρώπινες ψυχές η εικόνα της ζωής, που δημιούργησε ο άνθρωπος δεύτερος θεός, που ενσαρκώθηκαν τα κτιστά θνητά αισθητά αρρενόθηλυς σώματα της κατώτερης φύσης στον Ουρανό του Δία! 

Η φύση που ερωτεύτηκε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό και ενώθηκε μαζί του, χάνοντας την εξουσία ο Δίας.
Και από την ένωση αυτή με τη φύση γεννήθηκαν τα Αρρενόθηλυς όντα οι ΤΙΤΑΝΕΣ!!

Και η φύση απέκτησε από τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, όλες τις ενέργειες της φύσης των Επτά Διοικητών και στους επτά ουρανούς, και δημιούργησε τα Επτά δικά της ανθρώπινα αρσενικοθήλυκα σώματα όμοια με την φύση των Επτά Διοικητών, που θα ενωθούν με τις ανθρώπινες ψυχές (Νους και ψυχή) του ανθρώπου δεύτερου θεού.

Έτσι λοιπόν χάθηκε η εξουσία και του Κρόνου δεύτερου Νου δημιουργού αλλά και του Δία μέσα στον κτιστό κόσμο, και στα δικά του δημιουργήματα τους επτά Νους Διοικητές, όπου στον πιο κατωφερή ουρανό ο Νους Διοικητής είναι ο Δίας.

Διέλυσε τα πάντα ο Κρόνος, (δεύτερος Νους δημιουργός) έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας στο δοχείο της Ύλης στον Ουρανό του Δία, και έφερε την Αταξία στην φύση!  και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός έχασε την επαφή με όλες τις ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές του, στις επτά φύσεις που είχε δημιουργήσει η φύση με την οποία ενώθηκε μαζί της.

Και οι ανθρώπινες ψυχές φυλακίστηκαν στον δικό μας Ουρανό στα διαχωρισμένα σώματα του Δία ο οποίος τα δημιούργησε για να ελέγχει τις ανθρώπινες ψυχές μέσα από τη λήθη και την Άγνοια,των πιο κατωφερή σωμάτων της Γης, φέροντας μ'αυτόν τον τρόπο την Αποστασία και την Αταξία.

ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ!!! 
ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ!!

ο Δίας που είπε στους άλλους θεούς:
<<Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα τρόπο να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδεια της:
να γίνουν ασθενέστεροι. Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν. Έτσι θα γίνουν αφενός μεν ανίσχυροι, αφετέρου δε χρησιμότεροι για εμάς, αφού θα είναι αριθμητικά περισσότεροι>>.


Ο Ιαπετός ήταν γιος του Ουρανού και της Γαίας και σύζυγος της Κλυμένης, της κόρης του Ωκεανού ή της Ασίας ή της Αίθρας ή της Θέμιδας η οποία και αναφέρεται ως μητέρα του Προμηθέα. 
Γιοι του υπήρξαν ο Προμηθεύς, ο Άτλαντας, ο Επιμηθέας και ο Μενοίτιος καθώς και άλλοι ακόμη περίφημοι “Ιαπετίδες” όπως ονομάστηκαν. 

Σημαντικότεροι δε εξ αυτών φέρονται ο Άτλας που βάσταγε στου ώμους του τον Ουράνιο θόλο  αλλά και ο δαιμόνιος Προμηθεύς, ο μόνος εκ των Ιαπετιδών που δεν πολέμησε στο πλευρό των τιτάνων κατά την τιτανομαχία.

Τον Ιαπετό 
αναφέρουν ήδη ο Όμηρος και ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων και του κόσμου πριν την επικράτηση του Δία και ότι ακόμα σε ορισμένες περιοχές τον αναγνώριζαν ως «δημιουργό» των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία όπως στη Κνωσό, στην Αρκαδία, Κιλικία και αλλαχού.

Ιδιαίτερα ως σύζυγος της Ασίας θεωρούταν ως γενάρχης των λαών της Ευρώπης και της Βορειοδυτικής Ασίας.

Έτσι εκ του Ιαπετού προέκυψαν οι σύγχρονες αντιλήψεις και θεωρίες περί «Ιαπετικής φυλής» και «ιαπετικής γλώσσας».
Τέλος 
ο Δίας μετά τη νίκη του, καταγκρέμισε τον Ιαπετό, στα σκοτεινά τάρταρα μαζί με τους υπόλοιπούς τιτάνες.

Μας βύθισε ο Δίας στο σκότος των ανθρώπινων σωμάτων, στην Αταξία.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑΡΤΑΡΑ; Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ!~! Η ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ!!~ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ Ο ΔΙΑΣ!~!!~~! ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΛΗΘΗ.

ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ 12+12 ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ
(7+5@5+7)
12 ΤΙΤΑΝΕΣ-6+6 ΑΡΡΕΝΑ-+ΘΗΛΕΑ


Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΟΚΟΘΗΛΥΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΔΙΧΩΣ ΦΥΛΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΙΑ-ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΘΝΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ!! ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΛΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!.

................

Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ~ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ-ΣΚΟΤΟΣ-ΛΗΘΗ-ΑΓΝΟΙΑ!!

12 ΘΕΟΙ=6+6
12 ΠΡΟΦΗΤΕΣ Π.Δ-12 ΜΑΘΗΤΕΣ Κ.Δ(ΙΣ.ΧΡ)
(12 ΖΩΔΙΑ-12 ΑΘΛΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΚΛΠ)


Η ΥΛΗ-ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ-ΦΥΣΗ-ΜΕΣΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΕΓΩ,ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ-ΕΡΓΩΝ (ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ)

ΑΤΛΑΣ=ΥΛΗ-ΣΩΜΑ(ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΟΝ)

Α=Αετός-ΠΝΕΥΜΑ=ΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Τ=Τάυρος-ΥΛΗ=ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΠΡΑΞΕΙΣ
Λ=Λέων-ΨΥΧΗ=ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΒΙΩΜΑΤΑ
Α=Ανθρωπος-ΝΟΗΣΗ=ΔΙΑΝΟΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ
Σ=Σφίγξ=ΕΓΩ=ΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ-ΨΥΧΙΚΑ-ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
(αντίστοιχες ιδέες-αρετές εκπορεύονται και απο τα υπόλοιπα ΤΕΚΝΑ)



(ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ-ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ)

Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ
ΠΡΟΝΟΕΙ-ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΜΕΝΟΙΤΙΕΥΣ
ΕΓΚΡΑΤΕΙ-ΚΥΡΙΕΥΕΙ (ΣΥΓΧΩΡΕΙ) ΜΕΝΟΥΣ-ΘΥΜΟΥ-ΨΥΧΗΣ+(ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ-ΥΛΟΝΟΗΤΙΚΟΣ)

Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΕΠΙΜΗΘΕΥΣ
ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ-ΥΠΑΓΕΙ ΤΟ ΝΟΥ-ΝΟΗΣΗ-ΔΙΑΝΟΙΑ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ
Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΑΤΛΑΣ
ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ (ΥΠΑΚΟΥΕΙ)ΥΠΗΡΕΤΕΙ-ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ-ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ-ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ

ΙΑΠΕΤΟΣ=ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΤΛΑΣ

+6=ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ +66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ +666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

-6=ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΟΜΟΙΟΣ-ΑΦΥΣΙΚΟΣ
-66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ-ΑΝΗΘΙΚΟΣ
-666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ-ΕΓΩΠΑΘΗΣ

ΣΥΝ=+ 666 ΘΕΤΙΚΟΣ
Ι-ΣΧΥΡΟΣ(ΠΝΕΥΜΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ)
Α-ΓΑΠΩΝ(ΑΓΑΠΗ)
Π-ΑΡΕΧΩΝ(ΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΝ ΕΓΩ)
Ε-ΓΚΡΑΤΗΣ(ΨΥΧΗ)
Τ-ΕΛΕΙΟΣ(ΥΛΗ)
Ο-ΦΕΙΛΕΤΗΣ-τοις πασι(ΝΟΗΣΗ)
Σ-ΟΦΟΣ(ΣΟΦΙΑ)

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΜΕΙΟΝ=- 666 ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
Ι-ΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ=ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ
Α-ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ=ΝΟΗΣΗ
Π-ΑΘΩΣ=ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΚΑ ΠΑΘΗ=ΨΥΧΗ
Ε-ΓΩΠΑΘΗΣ=ΕΓΩΪΣΤΗΣ=ΕΓΩ
Τ-ΛΩΣ-ΤΛΗΜΩΝ=ΛΥΓΙΖΕΙ-ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ-ΔΥΣΤΥΧΗΣ=ΥΛΗ
Ο-ΡΥΟΜΕΝΟΣ=ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ=ΑΝΤΙΑΓΑΠΗ
Σ-ΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ=ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΣ-ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ=ΑΝΤΙΣΟΦΙΑ








Υπάρχουν τόσα πολλά συμβαίνουν σε αυτή τη φωτογραφία και τόσες οι παράξενες περιοχές που φαίνεται σαν να υπάρχουν δρόμοι για διέλευση και μεγάλα κτίρια παντού!
Και πάλι, κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πλήρες μέγεθος. Καλώς ήρθατε στην αρχαία πόλη του Ιαπετού.



Εδώ είναι ένας τοπογραφικός χάρτης της επιφάνειας του Ιαπετού που λήφθηκε το Μάιο του 2008. Ρίξτε μια ματιά μόνοι σας. Όλες αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να τις βρείτε στην NASA.

Ακούγεται απίστευτο ότι στον Ιαπετό υπάρχει πλήθος κτισμάτων και κατασκευών.Αλλά είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να πιστέψει κανείς; Πώς ξέρουμε ότι αυτό δεν χτίστηκε ένα δισεκατομμύριο χρόνια πριν και τώρα είναι ένα αρχαίο εξωγήινο τεχνούργημα; Ίσως πρόκειται για ένα διαστημικό σταθμό που χτίστηκε από μια εξωγήινη φυλή όντων δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Ποιοι ήταν αυτοί και ποια ήταν η χρήση του; Τα στοιχεία πάνω στον Ιαπετό είναι εντυπωσιακά.



Το Death Star από το Star Wars - 1977: Η πρώτη φωτογραφία του Ιαπετού λήφθηκε το 1981, τέσσερα χρόνια αργότερα.

Αυτό είναι η σφαίρα του Κλέρκσντορπ που βρέθηκε στη Νότια Αφρική και χρονολογείται στα 2,8 δισ. έτη. Εντυπωσιακή ομοιότητα δεν νομίζετε;






morfeas sky


Οι Δημιουργοί του Ανθρώπου και ο Άρχων του Κόσμου Τούτου


Σχόλια

  1. Οι Τιτάνες
    Παιδιά της Γαίας και του Ουρανού:

    Τιτάνας η, Τιτίνας = το άτομο...που είναι τόσο πολύ μικρό με γυμνό μάτι δεν φαίνεται όμως, περιέχει τόση πολλή δύναμη......!
    Οι εγλεζοι λένε "TINY" όταν θέλουν να προσδιορίσουν μικρό πράγμα σε μέγεθος,
    Και οι αρχαίοι υμών πρόγονοι έλεγαν και ακόμα λεμε Τιτθός που ομοιάζει σε σχήμα με τον Τιτάνα η, άτομο...και από Τιτθός οι Εγγλεζοι έχουν Τίτς η, Τίτ.......
    Βεβαίως παιδιά της γαίας και του ουρανού.....από το Τίτ (Δωρικα) εχουμε τιτάνες, Τιτανικός,
    Για σκεφτείτε πόση δύναμη αφήνει το άτομο όταν διασπάται....! (Ναγκασάκι-Χιροσίμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mε λίγα λόγια όταν ενσαρκώνονταν οι ανθρώπινες ψυχές στην Γη τα αρρενόθηλυς σώματα (τιτάνες) είχαν απεριόριστες δυνάμεις, που χάθηκαν με τον διαχωρισμό τους σε αρσενικό και θηλυκό.

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΤΙΜΗ ΙΑΣΩΝ
    - Δεκεμβρίου 19, 2015

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΧΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ!! Και όποιος λέει ότι εδώ μας ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!! ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!!!

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ Η ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
    Όταν γνωρίσεις την αλήθεια όταν ξέρεις που θα πας και τι θα συναντήσεις εκεί που θα είσαι στο ΝΕΟ ΤΟΠΟ, δεν χρειάζεται να πιστέψεις ΠΟΥΘΕΝΑ «ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ» και τώρα ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ξέρεις;

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ;
    https://oneirosky.blogspot.com/2015/12/blog-post_90.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ