Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΤΑ ΕΠΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ

                                                   


ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ-Α ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ;
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΜΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΩΡΑΙΑ ΕΤΣΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ  ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ!



Νομίζω πως ο ορισμός του σατανά, του πονηρού δηλαδή, βρίσκεται γύρω και μέσα σ' αυτό που διατύπωσες πολύ όμορφα χθες:
"Η ΑΝΑΓΚΗ. Δεν υπάρχει καλό-κακό, αλλά μόνον το θνητό.
Και το θνητό είναι γεμάτο από ΑΝΑΓΚΕΣ.
Για να αποκτήσει ό,τι έχει ανάγκη γίνεται κακό."

Το θνητό σώμα έχει ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές δεν έχουν τέλος. Για την ικανοποίηση τους ο άνθρωπος υποπίπτει σε ανίερες σκέψεις και πράξεις. Υποκύπτει στο πονηρό. Υποτάσσεται στις ανάγκες.


Ναι σωστά, αλλά τι είναι οι ανάγκες, τι είναι το πονηρό;
Το σκότος!
Και σκότος είναι η Λήθη δηλαδή η Άγνοια του Αληθινού μας εαυτού.
Και τι είναι εαυτός; Ο Νους, διότι δίχως Νου και λόγο είναι Αδύνατον να υπάρξει η Ζωή.

Νους και Λόγος, δηλαδή ό,τι βλέπουμε σκεφτόμαστε και ενεργούμε είναι η ζωή.
Σκότος είναι η ανυπαρξία της ζωής.
Ό,τι πιστεύουμε αυτό δημιουργούμε.
Αν μας οδηγεί ο φόβος, η οργή, το πονηρό, οι ανάγκες, τότε δημιουργούμε το σκότος ως ζωή στην ζωή μας.
Και η αλληλεπίδραση της κοινωνίας των ανθρώπων δημιουργεί την πραγματικότητα μας ως ενιαίο σύνολο διαχωρισμένων Μονάδων του Φωτός που ενώθηκαν με το σκότος.

Απολύτως έτσι.
Τροφή, νερό, ένδυση, υπόδηση, στέγαση, έρωτας, είναι οι βασικές ανάγκες του θνητού σώματος. Υπάρχει όμως ένα ατομικό μέτρο στον βαθμό ικανοποίησης τους. Υπάρχουν τα όσπρια και οι αστακοί. Υπάρχουν παπουτσάκια σε φυσιολογικές τιμές και υπάρχουν παπούτσια φετίχ που είναι απλησίαστα και είναι το όνειρο κάθε επιπόλαιης γυναίκας, υπάρχουν κανονικά αυτοκίνητα αλλά και Lamborghini. Ο θνητός θέλει να εξορκίσει τον θάνατο μέσα από την πολυτέλεια, την χλιδή. Βυθίζεται αποχαυνωμένος σε σκοτεινό κυνήγι των υλικών αγαθών, έχει ανάγκη την απεριόριστη αφθονία για να ξεχνά την περιορισμένη του υλική ύπαρξη. Γιατί η άγνοια και η λήθη εμποδίζουν κάθε ενθύμηση του θεϊκού ζώντος Φωτός που είμαστε στην πραγματικότητα.


Ο φόβος λοιπόν της Άγνοιας για την Αλήθεια, μας έχει κάνει άλογα όντα που γίναμε ένα με το σκότος. Χάσαμε την επαφή με το Νου και Λόγο, και γίναμε ένα με το σκότος που το δώσαμε ζωή. Την Ύλη...

Η άγνοια επομένως και ο φόβος που αυτή δημιουργεί, είναι οι γεννήτορες του πονηρού.


Ακριβώς!
Όλα είναι πληροφορία Νους και ΑντιΝους.
Αριθμοί....................που τους δίνουμε ζωή.



Μέσα στους αριθμούς είμαστε, Νους και ΑντιΝούς, που δίνει την ζωή το Φως στα δύο αντίθετα.

Και όπου Νους η Αρμονία. (Τάξη).
Όπου ΑντιΝους η δυσαρμονία. (Αταξία).


Κάτι δηλαδή σαν να αναβοσβήνουν τα σώματα ανάμεσα στην ύπαρξη και την ανυπαρξία;

Κάπως έτσι, διότι και αυτό που ανάβει δεν είναι ούτε καν εικόνα, αλλά εικόνα της εικόνας, διότι η εικόνα της ζωής ο Νους και ψυχή δεν συμμετέχει, πρέπει μόνοι μας να την αντιληφθούμε..την εικόνα της ζωής.


Η εικόνα της εικόνας εμφανίζεται μόνο στον τρισδιάστατο κόσμο μας; Στο υπόλοιπο σύμπαν είμαστε εικόνα της ζωής;

Αυτή την στιγμή μας δόθηκε το πνεύμα της φύσης, δηλαδή ο Νους των αντιθέτων. Πρέπει μόνοι μας να αντιληφθούμε το Νου της ψυχής, και όχι το πνεύμα του σώματος της σάρκας.

Έχουμε Επτά φύσεις, Επτά σώματα, Επτά Εικόνες.


Αυτή τη στιγμή βρσκόμαστε στο πρώτο level στο πρώτο επίπεδο του Νοητού κόσμου της εικόνας των αισθητών σωμάτων.

                                       

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ
Η Μονάδα, επομένως,(η νοητική ουσία της θεϊκής ψυχής), αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.....Καθένα από τα σύνθετα σώματα διαθέτει αριθμό.
Γιατί χωρίς την ύπαρξη του αριθμού η σύσταση, η σύνθεση, και η διάλυση, καθίσταται αδύνατη...Γιατί η γέννηση δεν αποτελεί ζωή, αλλά είναι η αίσθηση.Ούτε ο θάνατος αποτελεί μεταβολή, αλλά η λήθη. (θάνατος είναι η παύση των αισθήσεων).


και τον αερα οταν φυσαει δεν τον βλεπεις αλλα υπαρχει γυρω σου.

Και τι νομίζεις ότι είναι ο αέρας; το πνεύμα της φύσης που ενδύεται ο Νους και ψυχή, που δίνει την νοερή ζωή στο πνεύμα (φωτιά-αέρας-ενέργεια) και την διανοητική κίνηση στο σώμα-γη-νερό.


Άπαντες μέχρι σήμερα που μιλάμε, μπερδεύουν την Μονάδα με τον αριθμό Ένα (1). Και παντού βλέπουν τους αριθμούς που μιλάνε οι πρόγονοι μας ως μαθηματική εξήγηση του σύμπαντος και όχι την ψυχή που φέρει μέσα της την Μονάδα του Αρχέτυπου Πνεύματος. το Νου. Και με αυτόν τον τρόπο κανένας σοβαρός ερευνητής δεν μπορεί να κατανοήσει το ΜΑΤRIX που ζούμε αυτή τη στιγμή. 

Αλλο είναι η Ζωή, και άλλο οι Αισθήσεις, και άλλο ο θάνατος (θάνατος είναι η λήθη των αισθήσεων).



morfeas sky


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ

Είπαμε ότι εικόνα της ζωής είναι ο Νους, διότι χωρίς το Νου και αδιαίρετο Λόγο του, είναι αδύνατον να υπάρξει η ζωή.

Ζωή είναι κίνηση, και νοητή ζωή η διανοητική κίνηση του Νου. Νους και ψυχή η Νοητή ζωή, η εικόνα της ζωής. Ψυχή είναι η καθαρή άϋλη ενέργεια που κινεί το κτιστό σύμπαν εξωτερικά και ενώνεται από πολύ μεγάλο έρωτα προς την νοητή ουσία και οδηγείται από αυτή.
Άρα η εικόνα της ζωής είναι ο Νους, (Νους και ψυχή) δηλαδή όλα είναι Νοητά.

Αν τώρα ο Νους ενωθεί εσωτερικά μέσα στους Επτά Ουρανούς με την ενέργεια της Ύλης, δηλαδή με τα στοιχεία φωτιά-αέρας, τότε αποκτά ο Νους το αισθητό σώμα που γεννιέται, και οδηγείται αυτό το αισθητό σώμα από το πνεύμα αυτής της φύσης που γεννιέται, (φωτιά-αέρας), ως λογική, αισθήσεις, και διανοητική κίνηση του ενεργειακού σώματος της φωτιάς, και όταν το πνεύμα (φωτιά-αέρας), ενώνεται με τα στοιχεία της Ύλης - γη, νερό, τότε γεννιέται το αισθητό σώμα της σάρκας με σύνθετη μορφή από φωτιά, αέρα, γη, νερό, και οδηγείται από την λογική, αισθήσεις, και διανοητική κίνηση της σάρκας.

morfeas sky



Ζωή και Φως είναι το Αγαθό, ο Αγαθός Νους, η ένατη και Δέκατη Μονάδα είναι το Αρχέτυπο πνεύμα, ο Αρχέτυπος Πανάγαθος Νους, Ζωή και Φως Υπάρχων.

Όλα είναι Φως και Ζωή.
Είναι κάτι πέραν του νοητού κόσμου, είναι πέραν κάθε φαντασίας που μπορούμε να κάνουμε εμείς εδώ, διότι είμαστε στην καλύτερη περίπτωση ο Νους της Αρμονίας που κατέχει μέχρι την Όγδοη Μονάδα του Αρχέτυπου πνεύματος. Μέχρι τον Όγδοο Ουρανό.


Ο Άνθρωπος είναι  Φως και Ζωή ο δεύτερος θεός που εισήλθε μέσα στις οκτώ κατώτερες Μονάδες του πνεύματος, στον κτιστό κόσμο του δεύτερου Νου δημιουργού, για να ζήσει κατανοήσει και δημιουργήσει εξουσιάζοντας τα πάντα.


Από Φως έγινε Νους Δημιουργός, και με την δική του ουσία δημιούργησε τις δικές του ψυχές που φέρουν τον δικό του Νου τον δικό του Άνθρωπο ως μονάδα που θα ενωθεί με τα τέσσερα στοιχεία της Ύλης, δηλαδή τον αισθητό κόσμο των αισθητών σωμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο η Ανθρώπινη ψυχή απόκτησε τις κατώτερες Οκτώ Μονάδες του πνεύματος.

Και σε κάθε Ουρανό η Ανθρώπινη ψυχή (Νους και ψυχή) όταν ενώνεται με τα εκεί στοιχεία της Ύλης γεννιέται το αισθητό σώμα το οποίο έχει την δική του λογική και τις δικές του αισθήσεις. Διότι ο κτιστός κόσμος είναι ο κόσμος των αισθήσεων, και των αισθητών σωμάτων.


Η Ύλη παίρνει την ζωή από το Νου και ψυχή, και γεννιέται το πνεύμα, δηλαδή η εκάστοτε Μονάδα του πνεύματος της Ύλης, και το πνεύμα συνεργάζεται με το αισθητό σώμα που γεννιέται και οδηγείται από την Ύλη.

Ο Νους και ψυχή η εικόνα της ζωής, 
δεν συμμετέχει στα αισθητά σώματα, αλλά μόνον η Μονάδα του πνεύματος που γεννιέται από την ένωση αυτή. 

Στον δικό μας κόσμο η κατώτερη Μονάδα του πνεύματος συμμετέχει ως νοερή αισθητή ζωή της σάρκας, το πνεύμα από φωτιά-αέρα, που συγκροτεί το σώμα από γη-νερό, και του δίνει την διανοητική κίνηση Και οδηγείται από αυτό. 

Ο Νους της ψυχής όμως δεν συνεργάζεται, γι'αυτό και πάντα είμαστε ανήσυχοι αναζητώντας να βρούμε εμείς από εδώ τον Αληθινό μας εαυτό.
Αν ο Νους της ψυχής συνεργαστεί με την κατώτερη Μονάδα του πνεύματος της σάρκας, τότε θα γίνει ένα με την ανομία της σάρκας, δηλαδή την άλογη φύση της σάρκας, με την οποία συνεργάζεται το κατώτερο πνεύμα αυτής της κατώτερης φύσης.
Όταν όμως ο Νους της ψυχής εξουσιάζει το κατώτερο πνεύμα της φύσης, δηλαδή την κατώτερη Μονάδα του πνεύματος, τότε ο Νους της ψυχής οδηγεί και εξουσιάζει το σώμα φέροντας την Αρμονία.

Κάθε Μονάδα του πνεύματος από τις Επτά Μονάδες του πνεύματος του κτιστού κόσμου τους επτά ουρανούς και ένας ξεχωριστός κόσμος, που ζει κατανοεί και δημιουργεί ο Άνθρωπος Νους και ψυχή, όταν οδηγεί και εξουσιάζει τα αισθητά σώματα, και δεν εξουσιάζεται από αυτά και την άλογη φύση τους των αντιθέσεων.

Και  όλα όσα βλέπουμε, αισθανόμαστε, επιθυμούμε, εμείς εδώ στην Γη, είναι τα πάντα όλα η κατώτερη Μονάδα του πνεύματος, που δίνει την νοερή ζωή και την  διανοητική κίνηση στην πιο κατωφερή φύση της Ύλης.
Αν οδηγούμαστε από την άλογη φύση της Ύλης τότε η ψυχή μας οδηγείται ως δούλος σηκώνοντας το βαρύ φορτίο της σάρκας που ενδύθηκε.
Αν όμως η ψυχή εξουσιάζει το σώμα τότε ο Νους της ψυχής οδηγεί και εξουσιάζει το σώμα σύμφωνα με το πρότυπο της Αρμονίας.


Νους και ψυχή προγνωρίζει τα πάντα εκ των προτέρων, τον κόσμο και την ζωή που θα ζήσει.
Απλά ερωτευτήκαμε αυτόν τον κατωφερή κόσμο της Ύλης, και όπως ο ερωτευμένος-η υπομένει τα πάντα για τον αλήτη που ερωτεύτηκε, με τον ίδιο τρόπο κι εμείς ερωτευτήκαμε τον αλήτη κόσμο της Γης, που μας ξεγελά με την πρόσκαιρη ομορφιά του και τα αβάσταχτα δεινά που μας χαρίζει απλόχερα καθημερινά.


Αν δεν ήταν επώδυνος ο θάνατος του σώματος, αν δεν ήταν ο πόνος του αποχωρισμού των ανθρώπων που αγαπούμε, αν δεν υπήρχε εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, αν.... τότε η ζωή στην γη θα ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Δεν είναι όμως, γι'αυτό και θεωρείται αυτός ο κόσμος ως σκότος.


morfeas sky




Εμένα όμως με απασχολούν τα λεφτά και τα θέλω δικά μου εδώ και τώρα..νηστικό αρκούδι δε χορεύει.

Σε θέλουμε εδώ, να σε έχουμε δικό μας. Αν πλουτίσεις θα αρχίσουνε τα γούστα και θα σε χάσουμε. Παρέες, ποτά, ξενύχτια. Γι' αυτό ολόψυχη ευχή μου είναι να έρθουν λεφτά με μέτρο. Τόσα ώστε να μην σου λείπουν αλλά και να κάθεσαι φρόνιμα στο σπίτι να γράφεις. 


Ουφ..εγώ φταίω που σου είπα τι θα κάνω μόλις αποκτήσω λεφτά, και να τα αποτελέσματα τώρα..όλα με μέτρο μου εύχεσαι.
Θέλω μια φορά κι εγώ να σπάσω το φράγμα και να πιάσω δυνατά τα άκρα, να τα στίψω όπως κανένας άνθρωπος δεν το πέτυχε ποτέ, διότι όλοι υπέκυψαν στις απολαύσεις και τις ηδονές της ύλης.

Πώς είναι να πιάσουμε τα άκρα; 

Σε εκείνα τα άκρα που τόσο πολύ ζητάω βρίσκεται ο έβδομος ουρανός..

Το ένα άκρο είναι καμαριέρες, σεξ, κραιπάλες. 

Το άλλο είναι εσύ κι ο Θεός;

Τι είπαμε; ότι σε αυτόν τον κόσμο μας οδηγούν οι ανάγκες.
Ο κακός άνθρωπος με τα λεφτά εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους, χαίρεται με τον κακό εγωϊσμό του.
Ο Καλοπροαίρετος άνθρωπος με τα λεφτά λύνει τα δεσμά που τον στραγγίζουν οι αισθήσεις καθημερινά μέσα από τις ανάγκες, διότι λυπάται που δεν μπορεί να γίνει αυτό που επιζητά, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, μα ούτε θέλει να αποκτήσει λεφτά πάνω στα πτώματα των συνανθρώπων του.

Αυτή είναι η σωστή απάντηση. Τα ξέρω, τα έχω μέσα μου, αλλά είναι πολύ όμορφο και βοηθητικό να τα βλέπω μπροστά μου καλοδιατυπωμένα.


Τι άλλο θες, στα είπα όλα , όσον αφορά την θνητή φύση που ενδυθήκαμε. Είμαστε με τα δεσμά συνεχώς στα χέρια, στα πόδια, και το κεφάλι..

Δεν έχω παράπονο. Μόνο πρέπει να προσέξω να μην παραξενεύομαι με όσους δεν τα ξέρουν. Γιατί δεν φτάνει να θέλεις να τα μάθεις, πρέπει και κάποιος να σου τα μεταδώσει.


Πως να σε κατανοήσει ένας άνθρωπος που οδηγείται συνεχώς από την άλογη φύση; είναι αδύνατον, σε πέντε λεπτά θα τα ξεχάσει.
Μόνον τα όμοια μπορούν να είναι φίλοι μεταξύ τους.
Τα ανόμοια δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει να είσαι φίλος.

morfeas sky




ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΧΘΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

Έξοχο, ε; Να προστατεύουμε τον κόσμο μας με γνώση, αρετή και ανδρεία.
Αν μάθουμε αυτό, έχουμε μάθει την τέχνη της ζωής.


Καλά το επεξήγησες..Αν το μάθουμε...διότι τότε η πραγματικότητα μας θα αλλάξει γύρω μας, και τουλάχιστον η φυλακή μας στο σπήλαιο θα είναι λιγότερο δυσάρεστη και πιο υποφερτή.

Ναι, αν καταφέρουμε να το μάθουμε. Πειραματιζόμαστε καθημερινά. 


Mόνον μέσα από την αλληλεπίδραση μπορεί να επέλθει αυτή η πραγματικότητα, αν όμως συνεχώς η γνώση παραμένει κρυφή, είναι αδύνατον να ματαλαμπαδευτεί στην μάζα ώστε να μπορέσει να αλλάξει σταδιακά η παγκόσμια συνείδηση των ανθρώπων.


morfeas sky




Θέλω να μου πεις ποιος κυβερνά τον πλανήτη. Ζούμε σε μια κοινωνία ζούγκλας όπου κυβερνούν τα θηρία και υπακούν τα ήμερα. Κατ εσέ υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό; και αν ναι τι ακριβώς.

Τι ακριβώς δεν ξέρω, πάντως ξέρω ότι είναι μια δύναμη ελεγχου πέραν της αντίληψής μας (ίσως υπερβατική) που έχει τους ροθστσάιλντ, ροκφέλερ, μπους, βασιλείς κλπ., τα παιδιά για θελήματά της…

«Δεν ξέρω…, πάντως ξέρω…» Αυτό που δεν ξέρεις αλλά ξέρεις, το στηρίζεις κάπου;

Ναι! το στηρίζω στα λόγια του Ερμή Τρισμέγιστου, ο οποίος είναι ο μόνος που μιλά τόσο αναλυτικά για ολόκληρη την κτιστή δημιουργία και φυσικά για τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός από τον οποίο προέρχεται και ο Άνθρωπος που θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία που εξουσιάζει….Επτά χρόνια ασχολούμαι με τα Ερμητικά κείμενα και πλέον νομίζω ότι άρχισα να τα κατανοώ, και δεν υπάρχει κανένας σατανάς, απλά ζούμε στην πιο κατωφερή φύση της Ύλης…που ονομάζεται αλλιώς και σκότος ή Αγνοια, ή Λήθη, ή όλα μαζί τα προηγούμενα.

Απλά από την στιγμή που ενδυθήκαμε την κατώτερη Μονάδα του πνεύματος η οποία συνεργάζεται με την υλική κατωφερή φύση και οδηγείται από αυτή -σάρκα- , γίναμε ένα μαζί της,  και ξεχάσαμε τον αληθινό μας εαυτό.
Όλα εμείς τα δημιουργούμε και κανένας άλλος.

και εάν το αρχέτυπο του πνεύματος σου εμφανιστεί σαν εικόνα;

Εικόνα της ζωής είναι ο Νους και ψυχή ο Νους της Αρμονίας….τα αισθητά σώματα παίρνουν ζωή από την ψυχή που ενώνεται μαζί τους και γίνονται κάτι άλλο.


Ζούμε στην κατώτερη φύση όπου ενδυθήκαμε την πιο κατωφερή Μονάδα του πνεύματος, η οποία συγκροτεί το άλογο σώμα γη-νερό συνεργάζεται μαζί του και οδηγείται από αυτό. 

Ο Νους της ψυχής όμως δεν συνεργάζεται με την κατώτερη άλογη φύση, ειδάλλως θα εξουσιάζεται από την άλογη φύση της Ύλης…κάτι που συμβαίνει σχεδόν σε ολους μας, όπου η ψυχή μας έγινε δούλος της κατώτερης φύσης, της κατώτερης Μονάδας του πνεύματος.


morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ