ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΩΝ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ



Oι άνθρωποι είναι ανίκανοι να νικήσουν την Μοίρα που τους οδηγεί και εξουσιάζει στην ζωή τους, οπότε λόγω αυτής της ανικανότητας τους δημιουργούν θεούς και θρησκείες, όπου μέσα από αυτούς τους θεούς παίρνουν δύναμη ώστε να νικήσουν όλους τους φόβους της θνητής τους φύσης, και αφού είναι ανίκανοι να κατανοήσουν ότι οι ίδιοι είναι οι θεοί και ότι η θεότητα που βρίσκεται μέσα τους είναι αυτή που δίνει ζωή στο δοχείο της σάρκας που φοράνε, υπομένουν όλα τα θνητά και προσκυνούν ότι δεν κατανοούν ονομάζοντας το ως Θεό.

Αν θέλεις να ελευθερωθείς από την Μοίρα και το Πεπρωμένο που σου εξουσιάζει το Νου και την ζωή σου τότε απλά πρέπει να νικήσεις όλους τους φόβους σου! ειδάλλως είσαι ανίκανος να σκεφτείς και να κατανοήσεις ότι σε όποιον θεό και να πιστεύεις το κάνεις από ΦΟΒΟ!! και όποιος φοβάται είναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να κατανοήσει το Θεό! διότι για να γνωρίσεις το Θεό πρέπει να τον αντιμετωπίσεις ως Ίσος προς Ίσον!!


ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·



Είμαστε Νους ζωή και φως!! και όχι σάρκα!

Ο Yλικός Κόσμος ένα «όνειρο» του εγκεφάλου μας, με την παραδοχή όμως ότι και ο ίδιος είναι προϊόν αυτού του Κόσμου.
Η επιστήμη αυτό μας λέει, όλα είναι νοητά..ένα όνειρο, ένα matrix

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

«Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)





ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΥ-ΚΕΦΑΛΙ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΥ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΖΩΗ.


morfeas sky

....
........

ερωτήσεις-απαντήσεις


Ζούμε σε έναν κόσμο που στηρίζει την λειτουργία του στην γέννηση και τον θάνατο. Τα σώματα είναι όπως τα φρούτα, που ωριμάζουν, μαραίνονται και πέφτουν στη γη.
Ο άνθρωπος κλεισμένος μέσα στο γεμάτο σφρίγος και ομορφιά σώμα των 18 χρόνων του, υπηρετεί τις ανάγκες του.
Ο άνθρωπος γίνεται υπηρέτης των αναγκών αυτών των σωμάτων.

Όμως όσο καλά κι αν τα υπηρετήσει, τα σώματα αυτά έχουν κωδικοποιημένη εντολή να αφυδατωθούν, να συρρικνωθούν, να πεθάνουν. Δεν ξέρω τι να προτείνω.

Αν περιορίσουμε τις ανάγκες του σώματος στις απολύτως φυσικές και αναγκαίες, κι αν η σχέση μας μαζί τους είναι καθαρά διεκπεραιωτική, τότε η εξάρτηση μας από αυτά περιορίζεται στο ελάχιστο.

Έτσι όταν αυτά πεθάνουν, μπορούμε απλώς να συνεχίσουμε την νοητική ζωή μας χωρίς τον πόνο του αποχωρισμού.
Αν η φωτό είναι σκληρή, αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος αυτός είναι σκληρός.

όταν σκέφτεστε να κάνετε τατού, θυμηθείτε τους 60άρηδες γουόρκινγκ κλας γερμανούς τουρίστες με τα πρασινισμένα λιοντάρια + τριαντάφυλλα.

*όταν σκέφτεστε να κάνετε τατού, θυμηθείτε τους 60άρηδες γουόρκινγκ κλας γερ...

Εφόσον ήρθαμε σ'αυτόν τον κόσμο ήρθαμε όχι για να μας εξουσιάζει, και να μας επιβάλλει τους δικούς του νόμους, αλλά για να τον εξουσιάζουμε και να του επιβάλλουμε εμείς τους δικούς μας νόμους!

Αν μας οδηγούν οι ανάγκες του σώματος που φέρουν πάντα τον φόβο, εμείς έχουμε να αντιπροβάλλουμε την ανδρεία ψυχής.

Αν οι επιλογές στη ζωή μας στηρίζονται στον φόβο, τότε μας οδηγεί το σκοτάδι της σάρκας.
Αν οι επιλογές στην ζωή μας στηρίζονται στην ανδρεία ψυχής τότε η Μοίρα και το Πεπρωμένο εξουσιάζονται από την ψυχή μας.

Οι άνθρωποι από την στιγμή που γεννιούνται μαθαίνουν από τους γονείς τους να έχουν ως πρότυπο τους έναν θεό, μια θρησκεία, την επιστήμη σήμερα, την εξάρτηση τους από τον θεό, και όλους τους "άλλους", και ποτέ να γνωρίσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, τον Αληθινό Θεό που βρίσκεται μέσα τους και δίνει ζωή σε αυτό το τίποτα που ονομάζουμε σάρκα και σώμα.

Τίποτα δεν είναι σκληρό αν γνωρίσουμε τον Αληθινό θεϊκό εαυτό μας, που βρίσκεται μέσα μας. Και όσο ασχολούμαστε μαζί του, τόσο περισσότερο θα γινόμαστε ένα με την θεότητα του.

Αν ο κόσμος είναι πολύ σκληρός, είναι γιατί η ύλη και ειδικά το στοιχείο της γης είναι το σκοτάδι, και οι άνθρωποι έμαθαν να γίνονται ένα με το σκότος, την σάρκα, τον θάνατο, και ποτέ με τον αληθινό θεϊκό τους εαυτό, με αποτέλεσμα να θεοποιούν τα πάντα και να δημιουργούν θεούς για να τους σώσουν από το σκότος της σάρκας, που τόσο πολύ λατρεύουν και θεοποιούν, μα ποτέ τον αληθινό εαυτό τους..τον Άνθρωπο Νου δεύτερο θεό Ζωή και Φως, την θεότητα που βρίσκεται μέσα στην ψυχή τους!




Κάνε τον κόπο να διαβάσεις αυτό. Η εβραϊκή σκέψη.

Είναι έξυπνοι, είναι διεισδυτικοί, είναι κυνικοί, είναι αδίστακτοι. Φτάνουν στον πυρήνα της πραγματικότητας και την χρησιμοποιούν προς όφελος τους. Που είναι η επικυριαρχία.

antikleidi.com - Yuval Noah Harari – Τι εξηγεί την άνοδο των ανθρώπων;



Εβραίος είναι αυτός; πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο εύκολα μπορεί να χειραγωγηθεί το μη σκεπτόμενο ανθρώπινο άλογο είδος της Γης. 

Αρέσκεται να χειροκροτάει ότι πολύπλοκο ακούγεται στην δική του σκέψη, και να μισεί την αλήθεια, διότι ποτέ δεν κάθησε να σκεφτεί μόνος του ο κάθε άνθρωπος, που ως επί το πλείστον αναπαράγει αυτά που του έμαθαν και μαθαίνουν αφού πρώτα τα αντιγράψει.

Γι'αυτό τον λόγο κατάντησε υποχείριο των άλλων, που δρουν μεμονωμένα και ελέγχουν στην πραγματικότητα  ένα κοπάδι ανθρωπόζωων που πιστεύει στην συλλογικότητα των αντιθέτων, του διχασμού και της εναντίωσης, που δίνουν όταν είναι μόνον να πάρουν στην καλύτερη περίπτωση.

Και καταντήσαμε να διαιρεθούμε σε χίλια κομμάτια υποομάδων, όπου όλες αυτές οι διασπασμένες ομάδες ανθρώπων ελέγχονται από ανθρώπους που δρουν μεμονωμένα και όχι συλλογικά μέσα από την συνεργασία.

Μας έχουν πείσει ότι ο άνθρωπος πρέπει να δρα συλλογικά για να γίνει δυνατός, ειδάλλως είναι ασήμαντος, μια άκρως διπολική έκφραση του κόσμου στον οποίο βρεθήκαμε, της εναντίωσης και διαμάχης.

Οπότε αν κάθε άνθρωπος δρα μεμονωμένα σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό είναι ασήμαντος άρα ανίκανος. 
Ξεχνώντας όμως να μας πουν ότι από αυτούς τους μεμονωμένους ανθρώπους υπήρξε ο όποιος πολιτισμός των ανθρώπων, καλός ή κακός, και άνθρωποι που στιγμάτισαν το μέγεθος της δύναμης της ατομικότητας, μέσα από την συνεργασία για το κοινό καλό, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Ερμής Τρισμέγιστος κτλ.

οι φανταστικές οντότητες λοιπόν, για τους εβραίους είναι ανύπαρκτες, και μόνον ο υλικός κόσμος και η υλική πραγματικότητα είναι η μόνη αλήθεια και καθόλου φανταστική.

Με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που πιστεύουν στη φαντασία να διαχωριστούν σε υπο-ομάδες όπου ο δικός τους θεός, η δική τους ομάδα, το δικό τους κράτος είναι το καλύτερο, πιο αληθινό, και πιο δυνατό, και με αυτόν τον τρόπο υπερισχύει ο διχασμός του ΔΙΠΟΛΟΥ διαίρει και βασίλευε, όπου οι μεμονωμένες οντότητες που ελέγχουν πλέον την μάζα των ανθρωπόζωων να οδηγούν στην απόλυτη υποδούλωση την ανθρωπότητα, όπου από θεοί οι άνθρωποι με δικό τους Νου,  γίναν κοπάδια άλογων ζώων!


Εβραίος ιστορικός και καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ.

Ωραία τοποθέτηση, morfeas sky.
Η συνεργασία αποτελεί βέβαια μία από τις Δυνάμεις της Ιερής Δεκάδας και μπορεί να βοηθήσει πολύ τον άνθρωπο και στην επιβίωση του στον πλανήτη και στην αφύπνιση του. 

Όταν όμως η συνεργασία των ανθρώπων καθοδηγείται, κατευθύνεται και ελέγχεται από ανθρώπους πονηρούς, τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα και τα άνομα σχέδια τους.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..