Ο Κρόνος είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα και ο Δίας-Ζευς τμήμα του ο οποίος είναι ο Ουσιάρχης Διοικητής του δικού μας σύμπαντος.




Ερμής Τρισμέγιστος
Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

σημ:
Ο Κύριος και Πατέρας Όλων Τριαδικός Θεός και Μοναδικός το Παν είναι Φως και Ζωή Υπάρχων.
Ο Ένας είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα, ο αισθητός θεός των αισθητών σωμάτων.





ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ

Διαβάζετε τι γράφει στην εικόνα; Αυτό ακριβώς είναι ο Δίας.
Στον δικό μας κατωφερή κύκλο-σύμπαν ένας από τους επτά Διοικητής είναι ο Δίας.
Σκοπός του πάντα να επιφέρει την ζωή των αισθητών σωμάτων μέσα από την Αρμονία.
Είναι ο Δέκαρχος, ο Ουσιάρχης, ένας από τους επτά Δέκαρχους που διοικούν την "κτιστή" δημιουργία των επτά κύκλων από πυρ και πνεύμα.
Ο Δίας είναι Νους της Αρμονίας από πυρ και πνεύμα, ο αισθητός θεός του δικού μας κατωφερή κύκλου.



Ο Άνθρωπος Φως και Ζωή είναι ο Λόγος, ο πυρήνας της ψυχής Ουσιωδώς όμοιος με το Φως.
Οι ψυχές που ενώνονται με τον Λόγο είναι ο Νους της Αρμονίας, ο Νους του Δία, και ο Λόγος γίνεται ψυχή, η εικόνα της ζωής, και η ψυχή όταν ενώνεται με το πυρ και πνεύμα γεννιέται το αισθητό σώμα.


Το πνεύμα έχει άλογη φύση διπολική δίχως αρμονία, ενώ το σώμα είναι θνητό.
Η ψυχή επιφέρει την αρμονία στο αισθητό σώμα.
Και όποιο εξουσιάζει..αυτό οδηγεί.


Ο Λόγος ως Αδιαίρετος είναι ο Τριαδικός Θεός Φως και Ζωή Υπάρχων, διαχώρισε ένα τμήμα του σε Νου με δοχείο της γένεσης την Ύλη. (είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός που έχει ως δοχείο την Ύλη).
Το Κοσμικό Αβγό, το οποίο προήλθε από το μηδέν, το τίποτα ή από τη Νύχτα (Σκότος=Ύλη).

Το χάος σαν μια ακαθόριστη και απροσδιόριστη έννοια κάποιου αδρανούς στοιχείου (ηΎλη από αδρανή στοιχείο με την κίνηση που της επέφερε ο πνευματικός λόγος του δεύτερου Νου δημιουργού διασπάστηκε σε Τέσσερα στοιχεία, γη, νερό, αέρας, φωτιά), είναι μια κατάσταση κάποιας μορφής που προϋπήρχε (η Ύλη προϋπήρχε στον δεύτερο Νου δημιουργό, μέσα στο κρανίο-Κρόνος) και από την οποία προήλθαν όλες οι υπέρτατες θείες δυνάμεις. 
Το χάος σαν μια κατάσταση, δεν μπορεί να φθάσει σε κάποιο αποτέλεσμα από μόνο του. 
Εισέρχεται όμως η δημιουργική δράση του θείου (ο πνευματικός λόγος του δεύτερου Νου δημιουργού οι δυνάμεις της Αρμονίας) και καταργεί την αταξία (διπολισμός άλογη φύση δίχως λογική) που βρίσκονται στην κατάσταση του Χάους, και την αδράνεια. (η Ύλη από αδρανής που ήταν με την κίνηση που της δόθηκε από τον πνευματικό λόγο διασπάστηκε σε τέσσερα στοιχεία που είναι το σπέρμα και το πνεύμα).

Από την ουσία λοιπόν του θείου γεννήθηκε η κίνηση (πνευματικός λόγος), η ζωή (οι ψυχές), και ο θάνατος (τα αισθητά σώματα)
Τα πάντα, μικρά ή μεγάλα, κινητά ή ακίνητα, οργανικά ή ανόργανα είναι παιδιά που γεννήθηκαν από θεία ουσία (τις ψυχές και τον πνευματικό λόγο) και το καθένα από αυτά περιέχει στο σύνολό του την ουσία του θεού.(την νοητική ουσία της ψυχής - πνευματικός λόγος).

Στο χάος (διασπασμένη Ύλη) υπήρχαν και τα τέσσερα αυτά στοιχεία της ύλης.

Γη - Αήρ - Υδωρ - Πυρ

Αυτά τα αρχικά στοιχεία συνθέτουν την ουσία που αποτελεί το υλικό μέρος της ζωής (πυρ και πνεύμα).



Ο Νους είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός..ο Αισθητός θεός.
Έδωσε κίνηση στην σκοτεινή αυτή φύση (Ύλη) και με την κίνηση διαχωρίστηκαν τα τέσσερα στοιχεία και ανάλογα με την βαρύτητα και πυκνότητα αυτών στοιχείων τα περιέκλεισε με τον πνευματικό του λόγο σε επτά κύκλους.

Στον πιο κατωφερή κύκλο δημιουργήθηκαν τα τέσσερα στοιχεία που είναι η γη, τα νερά, ο αέρας, η φωτιά.

Αφού τα ένωσε αναμιγνύοντας τα τέσσερα στοιχεία δημιούργησε το σπέρμα και το πνεύμα από  το υγρό και το ξηρό γεννήθηκε το σπέρμα, από το ψυχρό και το θερμό γεννήθηκε το πνεύμα

Από το υγρό-ξερό γεννήθηκε το σπέρμα.
Από την ένωση ψυχρό-θερμό γεννήθηκε το πνεύμα.

Αλλά ενώ γεννήθηκαν από την ανάμιξη των τεσσάρων στοιχείων τα αισθητά σώματα, ούτε νερό είναι, ούτε γη, ούτε αέρας, ούτε φωτιά, και για; τον λόγο αυτόν είναι θνητά και δίχως λογική.


Ενώνοντας το σπέρμα με το πνεύμα άρχισε αμέσως να μεταβάλλεται το σπέρμα παίρνοντας εικόνα και μορφή.

Αλλά επειδή η φύση του πνεύματος δεν μένει ποτέ ήρεμη συνεχώς αυξομείωνε το σπέρμα χωρίς λογική. (χάος).

Ο δεύτερος Νους δημιουργός διαχώρισε την διανοητική του ουσία (ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ) η οποία και γέννησε τις δικές του ψυχές που είναι η ζωή στο κατωφερή σύμπαν, αφού έχουν τις δυνάμεις της Αρμονίας ομοούσιες με τον δεύτερο Νου δημιουργό-Κρόνο.

Ο Δίας Ζευς ένωσε τις ψυχές μαζί με το πνεύμα και το σπέρμα σύμφωνα με την δύναμη της Αρμονίας που κατείχε ο δικός του Νους και γεννήθηκαν όλα τα αισθητά σώματα, τα οποία πρώτα διαχωρίστηκαν σε είδη σύμφωνα με τα στοιχεία που τα έδωσε.

Όλα τα είδη είναι διαχωρισμένα σε μήτρα με αριθμούς.

Έτσι γέννησε την ζωή μέσα στο πυρ και πνεύμα δίνοντας του υπόσταση, και από ανυπαρξία έγινε η ζωή, και από αταξία που ήταν έγινε τάξη.


Διαβάστε εδώ:

Ο δεύτερος Άνθρωπος θεός
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ'ΟΜΟΙΩΣΙΝ

Και ο Πατέρας όλων Φως και Ζωή Υπάρχων περιχαρής καθώς ήταν γέννησε τον Άνθρωπο (δεύτερο θεό) όμοιο με τον εαυτό του στον Αρχέτυπο κόσμο του Άπλετου Φωτός, και του έδωσε την εξουσία όλων των δημιουργημάτων του.

Ο Άνθρωπος θεός αφού έζησε ως Υπάρχων στα φωτεινά πεδία κατανόησε την δομή τους, και μετέπειτα έγινε κι αυτός δημιουργός, και μπήκε στην σφαίρα της δημιουργίας..

Θέλησε να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει..




Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ



"Η κάθοδος του στην Γαία αποσκοπούσε στη δημιουργία του συνδέσμου των ανθρώπων με την Βάση της Δημιουργίας, τον πνευματικό και τον αστρικό κόσμο των ουρανών.

- Δημιούργησε την Αύρα του ανθρωπίνου σώματος από επτά ενεργειακά σώματα, από την αβρογενή ενέργεια που εξέπεμπε η μορφή του και τα οποία ενσωμάτωσε στο υλικό σώμα με πυράκτωση του αναλίσκοντος πυρός που περιέβαλλε το σώμα του.


Η Αύρα είναι ένα αόρατο ενεργειακό προστατευτικό κέλυφος του ανθρωπίνου σώματος που το καθιστά απρόσβλητο από τις κλιματικές αλλαγές και τις ασθένειες και αποτελεί το μέσον της ασφαλούς επικοινωνίας με την Βάση της Δημιουργίας.

Μέσα στο αβρογενές περίβλημα του ανθρωπίνου σώματος, τοποθετήθηκαν οι πληροφορίες των άστρων, οι μνήμες όλων των προηγουμένων ενσαρκώσεων, καταχωρήθηκαν όλα τα αιθερικά αρχεία με όλες τις συμπαντικές πληροφορίες, καθώς και οι ιδιότητες του ψυχοπνευματικού κόσμου των ανθρώπων. 

Αυτά τα αρχεία μπορεί ο κάθε άνθρωπος να τα αποκωδικοποιήσει με την μύηση, ή να τα διαβάσει όταν αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά και να σταθμίσει έτσι τα αποτελέσματα των ενεργειών του στον υλικό κόσμο.




Κάθε ενεργειακό σώμα αντιστοιχεί σε ένα από τα επτά σύμπαντα του Διός, σε κάθε μία από τις επτά μεγάλες σφαίρες της Δημιουργίας και σε κάθε ένα από τα επτά πεδία των ουρανίων δυνάμεων.

Στα αρχικά στάδια το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου ήταν φωτεινό και ορατό από όλους και εκτεινόταν περισσότερο από 1.5 μ. περίπου γύρω από το υλικό του σώμα. Αργότερα ο άκρατος υλισμός βάρυνε το υλικό σώμα το οποίο έχασε πολλές από τις ιδιότητες του και σκοτείνιασε η λάμψη του"..
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..